27327
  • ChevyG work
    ööö, lemarattam, akkor mi?
  • St
    Supergamez nevet már régóta nem használjuk, ha nem vetted volna észre.

• Aspyrin
    Az vagy.
  • ChevyG work
    SG = SuperGamez -> SEMMI köze a politikához!!! mi a F-nak belekeverni?!
  • Random work
    Na ja majd az eredmény eldönti ha valamiért jó akkor párt ha nem akkor szín. Szeretem az ilyen félreértelmezhető dolgokat amibe aztán mindenki belemagyarázhatja a saját igazát és meg is teszik.

Én egyik színt se szeretem inkább.
  • Borg
    Milyen pártok?
    A szavazás a kedvenc színedről szól.
  • Random work
    Kérdések:
    -Mi a célja a szavazásnak?
    -Miért nem lehet konkrétan leírni a pártok neveit?

Szereném ha erre választ kaphatna az ember vagy itt vagy egy más helyen.
  • Vlala #10355
    Én az autóm és a tej színét jelöltem be, tehát az egyebet (fehér).

Nincs köze a politikához, csak véééletlenül piros és narancssárga a két első szín. Minden egybeesés a valósággal a véletlen műve, ahogy mondani szokás. :)
  • Dichter
    Remélem a szavazásnak tényleg nincs köze a politikához, mert akkor nagyon jót fogok derülni pár ember "okosságán"

Vagy tényleg túl naiv vagyok?
  • St
    ha tonzoló elkészíti a tavalyinak az összefoglalóját
  • St
    "Kákán is csomót keresni"

Nem teljesen mindegy, hogy mennyire pontos? Kurvára jelentéktelen az egész, semmit sem dönt el, ez egy játék. Ha akarom átszerkesztem és adok a kedvenc színemnek +1000-et... Akkor szerinted mennyire lesz pontos? Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy.

• Mr Csé
    uj színű sg desktopháttér mikor lessz ?

mondjuk sárgában kékt unom má :)
  • Bucser
    ez már igencsak offtopic:

NEm tudom még mindig jobb mintha 1 egész százalékkal eltér a szavazás... Akkor ki lehetne írni, hogy a szavazás +/- 1 tizedszázalék pontosságú. ÉS szerintem nem tolna semmit sem széjjelebb...
  • Sadist
    Most írja ki 1 tizedesjegy pontosságig? Akkor meg az lesz a baj, hogy 100.1% fog kijönni. Vagy legyen 20 tizedesjegy pontosság? Akkor meg szétnyomja az oldalt, plusz valakinek úgyis szúrni fogja a szemét, hogy összeadva a 20. tizedesjegy egyel eltér...
  • Bucser
    Azt hiszem neked nem ígértem semmit... csak állítottam valamit.

Mégpedig azt hogy egyrekevesebbet látogatom az SG-t. Nem pedig azt hogy nem látogatom az SG-t. Árnyalatnyi a külnbség mégis fontos.
  • Bucser
    muszáj mindig minden hülyeség és "stikli" felett szemethúnyni?
  • Lteebee
    Szép volt, megy a pontos labda.
  • DJviolin
    Sziasztok!

A szavazásnál nem kellene ennyire burkoltan fogalmazni, hogy melyik párt a kedvenc, mert én azt hittem, hogy a kedvenc színemet kérditek, ezért a zöldre szavaztam, és utána esett le, hogy ezek a pártok színe. :) Utána már a naranccsárgára akartam szavazni. :))
  • akyyy
    én amúgy örülök a szavazásnak, akár politikás akár nem. engem most aajnos érint a politika, idén fogok először szavazni, lál:D

igaz, 4 éve jobban érdekelt, mint most, de szerintem most azért nem izgat, mert hát azérettségi miatt inkább a tanulással fogllakozok meg az sgvel:D

amúgy a muszáJ az pontos J:P
  • St
    Te nem azt ígérted, hogy nem látogatod az SG-t, mert kinőtted? Tartsd magad az ígéretedhez pls.
    ---------------
    A 101% az kerekítési hiba: az egyes részeredményeket úgy számolja a rendszer, hogy az egyes tételhez jutó szavazatok számát egyenként leosztja a teljes szavazás-számmal, majd azt kerekíti.

Ebből hamar kikövetkeztethető, hogy 3-nál több szavazási tétel esetén, ha már minimum kettőnek .50 fölött végződik a törtrésze, akkor azt felfele kerekíti és így lesz 101%... Szerintem nem túl nagy hókuszpókusz, és annyira nincs jelentősége a dolognak, hogy érdemes legyen a szavazás algoritmusát átírni...
  • Random_
    A múltor rájöttek, hogy lehet szavazást készíteni és most megragadták az alkalmat. A nép akarata ellenére (első szavazás eredménye) csak akarják valamiért a politikát beerőltetni az SG-re. Nehogy már ez ne arról szóljon választások idején.

Aki meg nem jön rá, hogy mit jelent a szavazás az elég gyerek még. A választók nagy része tudja kapásból mire vonatkozik a kérdés. A pártok nevét meg minek nem írták ki ez is érdekes.
  • Láma!
    ha nem érdekel, mit szolsz be??
    muszály mindig vmit találni, amibe bele lehet kötni?
    na mindegy
  • Bucser
    Bocs őszinte leszek nagyon nem érdekel, hogy hogy kerekít de egy szavazás során az összeszámolt szavazatok akkor sem szabadna többnek lennie mint 100%-nak. Pont. Mindegy hogy kerekítessz vagy nem. De ez offtopic
  • Láma!
    kerekitésröl nem hallottál?
    x.5nél felfele kerekit
  • Bucser
    Azert a szavazomotoron fejleszteni kéne kicsit elég gáz, hogy mindig 101% a végeredmény..

13+21+21+21+25=101
  • gnar killer
    de, csak neki mit jelentene...
  • DanielT
    Az egyebet, vagy az egyiket sem. Nem tudsz olvasni?
  • gnar killer
    És miért lenne jó ha arról szólna?... És a szürke akkor szerinted melyik párot "jelenti"?
  • BuzzFuzz
    Már bocs de csak a hülyének nem világos, hogy politikáról szól a szavazás...

Az más kérdés, hogy a szineket nem mindenki tudja csatolni a pártokhoz, igy meg nem sok értelme van...
  • Shadow_THH
    több szin :D
  • geri15
    No comment
  • tomsolo
    ne írjatok több privit hogy mutassak screent meg hogy melyik párt melyik szín...
    [KÉR]
  • St
    ahogy érzed
  • Prank
    akkor én gyerek maradtam :(
  • St
    >Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnőttem már?

Ez utóbbi mondatod egyben válasz is a kérdésre.
  • Bucser
    [/me hevesen bólogat és egyetért]

Szerintem nagyon rosszkor és nagyon félreérthetően lett feltéve ez a kérdés... Sajnos pont a 4 mostani parlamenti párt "alapszínéhez" köthető. Milyen furcsa, hogy a citromsárga az arany az ezüst és a színskála többmilliószínárnyalata közül pont ez a 4 került be a döntőbe

Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnőttem már?
  • Láma!
    olyan!
  • RelakSfromhome
    Nem Privbe, hanem ide, nagytotálba! :)
  • tomsolo
    csak a főoldalig jutottam azt is csak psbe...

de ha érdekel megmutatom. privibe.
  • Akos 001
    mutika plz:D