27327
-
#10362 ööö, lemarattam, akkor mi? -
#10361 Supergamez nevet már régóta nem használjuk, ha nem vetted volna észre.
-
Aspyrin #10360 Az vagy. -
#10359 SG = SuperGamez -> SEMMI köze a politikához!!! mi a F-nak belekeverni?! -
#10358 Na ja majd az eredmény eldönti ha valamiért jó akkor párt ha nem akkor szín. Szeretem az ilyen félreértelmezhető dolgokat amibe aztán mindenki belemagyarázhatja a saját igazát és meg is teszik.
Én egyik színt se szeretem inkább. -
Borg #10357 Milyen pártok?
A szavazás a kedvenc színedről szól. -
#10356 Kérdések:
-Mi a célja a szavazásnak?
-Miért nem lehet konkrétan leírni a pártok neveit?
Szereném ha erre választ kaphatna az ember vagy itt vagy egy más helyen. -
Vlala #10355 Én az autóm és a tej színét jelöltem be, tehát az egyebet (fehér).
Nincs köze a politikához, csak véééletlenül piros és narancssárga a két első szín. Minden egybeesés a valósággal a véletlen műve, ahogy mondani szokás. :) -
#10354 Remélem a szavazásnak tényleg nincs köze a politikához, mert akkor nagyon jót fogok derülni pár ember "okosságán"
Vagy tényleg túl naiv vagyok? -
#10353 ha tonzoló elkészíti a tavalyinak az összefoglalóját -
#10352 "Kákán is csomót keresni"
Nem teljesen mindegy, hogy mennyire pontos? Kurvára jelentéktelen az egész, semmit sem dönt el, ez egy játék. Ha akarom átszerkesztem és adok a kedvenc színemnek +1000-et... Akkor szerinted mennyire lesz pontos? Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy.
-
#10351 uj színű sg desktopháttér mikor lessz ?
mondjuk sárgában kékt unom má :) -
#10350 ez már igencsak offtopic:
NEm tudom még mindig jobb mintha 1 egész százalékkal eltér a szavazás... Akkor ki lehetne írni, hogy a szavazás +/- 1 tizedszázalék pontosságú. ÉS szerintem nem tolna semmit sem széjjelebb... -
#10349 Most írja ki 1 tizedesjegy pontosságig? Akkor meg az lesz a baj, hogy 100.1% fog kijönni. Vagy legyen 20 tizedesjegy pontosság? Akkor meg szétnyomja az oldalt, plusz valakinek úgyis szúrni fogja a szemét, hogy összeadva a 20. tizedesjegy egyel eltér... -
#10348 Azt hiszem neked nem ígértem semmit... csak állítottam valamit.
Mégpedig azt hogy egyrekevesebbet látogatom az SG-t. Nem pedig azt hogy nem látogatom az SG-t. Árnyalatnyi a külnbség mégis fontos. -
#10347 muszáj mindig minden hülyeség és "stikli" felett szemethúnyni? -
#10346 Szép volt, megy a pontos labda. -
DJviolin #10345 Sziasztok!
A szavazásnál nem kellene ennyire burkoltan fogalmazni, hogy melyik párt a kedvenc, mert én azt hittem, hogy a kedvenc színemet kérditek, ezért a zöldre szavaztam, és utána esett le, hogy ezek a pártok színe. :) Utána már a naranccsárgára akartam szavazni. :)) -
#10344 én amúgy örülök a szavazásnak, akár politikás akár nem. engem most aajnos érint a politika, idén fogok először szavazni, lál:D
igaz, 4 éve jobban érdekelt, mint most, de szerintem most azért nem izgat, mert hát azérettségi miatt inkább a tanulással fogllakozok meg az sgvel:D
amúgy a muszáJ az pontos J:P -
#10343 Te nem azt ígérted, hogy nem látogatod az SG-t, mert kinőtted? Tartsd magad az ígéretedhez pls.
---------------
A 101% az kerekítési hiba: az egyes részeredményeket úgy számolja a rendszer, hogy az egyes tételhez jutó szavazatok számát egyenként leosztja a teljes szavazás-számmal, majd azt kerekíti.
Ebből hamar kikövetkeztethető, hogy 3-nál több szavazási tétel esetén, ha már minimum kettőnek .50 fölött végződik a törtrésze, akkor azt felfele kerekíti és így lesz 101%... Szerintem nem túl nagy hókuszpókusz, és annyira nincs jelentősége a dolognak, hogy érdemes legyen a szavazás algoritmusát átírni... -
#10342 A múltor rájöttek, hogy lehet szavazást készíteni és most megragadták az alkalmat. A nép akarata ellenére (első szavazás eredménye) csak akarják valamiért a politikát beerőltetni az SG-re. Nehogy már ez ne arról szóljon választások idején.
Aki meg nem jön rá, hogy mit jelent a szavazás az elég gyerek még. A választók nagy része tudja kapásból mire vonatkozik a kérdés. A pártok nevét meg minek nem írták ki ez is érdekes. -
#10341 ha nem érdekel, mit szolsz be??
muszály mindig vmit találni, amibe bele lehet kötni?
na mindegy -
#10340 Bocs őszinte leszek nagyon nem érdekel, hogy hogy kerekít de egy szavazás során az összeszámolt szavazatok akkor sem szabadna többnek lennie mint 100%-nak. Pont. Mindegy hogy kerekítessz vagy nem. De ez offtopic -
#10339 kerekitésröl nem hallottál?
x.5nél felfele kerekit -
#10338 Azert a szavazomotoron fejleszteni kéne kicsit elég gáz, hogy mindig 101% a végeredmény..
13+21+21+21+25=101 -
#10337 de, csak neki mit jelentene... -
#10336 Az egyebet, vagy az egyiket sem. Nem tudsz olvasni? -
#10335 És miért lenne jó ha arról szólna?... És a szürke akkor szerinted melyik párot "jelenti"? -
#10334 Már bocs de csak a hülyének nem világos, hogy politikáról szól a szavazás...
Az más kérdés, hogy a szineket nem mindenki tudja csatolni a pártokhoz, igy meg nem sok értelme van... -
Shadow_THH #10333 több szin :D -
#10332 No comment -
#10331 ne írjatok több privit hogy mutassak screent meg hogy melyik párt melyik szín...
[KÉR] -
#10330 ahogy érzed -
Prank #10329 akkor én gyerek maradtam :( -
#10328 >Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnőttem már?
Ez utóbbi mondatod egyben válasz is a kérdésre. -
#10327 [/me hevesen bólogat és egyetért]
Szerintem nagyon rosszkor és nagyon félreérthetően lett feltéve ez a kérdés... Sajnos pont a 4 mostani parlamenti párt "alapszínéhez" köthető. Milyen furcsa, hogy a citromsárga az arany az ezüst és a színskála többmilliószínárnyalata közül pont ez a 4 került be a döntőbe
Egyre kevesebbet olvasom SG-t... Lehet mert felnőttem már? -
#10326 olyan! -
#10325 Nem Privbe, hanem ide, nagytotálba! :) -
#10324 csak a főoldalig jutottam azt is csak psbe...
de ha érdekel megmutatom. privibe. -
#10323 mutika plz:D