27327
-
#10402 Ha lehetne színezni a fejlécet, akkor az összes kis fuxor okádék rózsaszínben, lilában, stb pompázna + a designak sem tenne túl jót ha mindegyik fejléc más színű.
Logoméretről már volt szó, egyébként nekem sincs kedvem letölteni mindenkinek a 26k-s logóját, akár cache, akár nem. :C -
#10401 nem tudom volt e már!szal szerintem jó lenne ha az egész fejlécet lehetne szinezni és akkor mindenkinek olyan színű lehetne amilyet akar.ja és nem lenne rossz ha a logo méretet VIP-nál max 26kbyte-ra és az alapnál max 16kbyte-ra állítanák...[ha pontot kapok vagy valami,akkor is lécci legalább válaszoljatok hogy ez miért nincs és meg lehetne e oldani.] -
#10400 az ingyenes fórumok hosszú címébe írható karakterek számát meg lehetne növelni?
köszönöm -
blackgamer #10399 volt SG-re írt programok topic -
Dodo55 #10398 Itt a topic amit nyitottam: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142623783 ,ezentúl mindent oda fogok írni a programmal kapcsolatban. -
Dodo55 #10397 Nyitok a progimnak egy topicot a sajátban, mert tervezem a továbbfejlesztését, és jobb ha van egy külön topicja, minthogy mindent ide irogassak vele kapcsolatban. -
Dodo55 #10396 Itt a link hozzá: Letöltés -
#10395 -
#10394 htx -
Dodo55 #10393 Csináltam egy új verziót
Az új verzió az & jeleket &-á konvertálja, így ha valami &valami; dolgot akarunk leírni, akkor nem kell úgy írni, hogy &valami;, mert a progi a &valami; formátumból &valami; formátummá konvertálja. -
#10392 nem rossz de nyittok egy topikot a gumiban, paste a kód és forrás néz már le is van kódolva :P -
Dodo55 #10391 Kész: Letöltés -
Dodo55 #10390 Csináltam egy ilyen < és > konvertáló progit. Fölülre be kell írni a html kódot, utána megnyomni a gombot, és alul ott lesz a kód, bennne a < és > jelek <-vé és & gt;-vé változtatva.
Már csak compileolni kell, meg ilyenek, aztán felrakom. -
#10389 cSuwwi: Igaz, inkább cselekedni, mint kérni...
Cat: Meg mindenféle Javascriptes szutykot generálni... Viszont én nem a HTML használatát kérném a fórumban, hanem a HTML-kód helyes megjelenítését. -
Dodo55 #10388 De ő privátüzenetekről beszélt, hogy abba nem tud html kódot küldeni, mert a html kódok életre kelnek. -
Cat #10387 régen bármilyen HTML utasítást lehetett használni, és azért lett letiltva, mert túl sok hatalmas képet, meg hasonlót szurtak be. -
#10386 és meddig tart írni pl phpben egy parsert?
2 textarea, az elsőbe bemásolod, nyomsz egy gombot a másodikban kiírja majd bemásolod az üzibe...
jól megreklámozod, és király lehetsz. :) (a pixupload is anno így indult) -
#10385 Szanálás = felszámolás (lásd: pl. Galaxis útikalauz stopposoknak - a Föld a hiperűr-bekötőút miatt szanálásra kerűlt...)
"sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe."
< -vel és az > -vel... Állandóan azt alkalmazni... Ááááá... -
#10384 sztem az ötlet nem rossz, de jelenleg is tudsz kódot küldeni privibe. -
Dodo55 #10383 Nekem is volt már ilyen gondom, hogy html kódot akartam küldeni, de az végrehajtódott. Végül az < -vel és az > -vel sikerült megoldani, bár elég fárasztó munka volt lecserélni a < és > jeleket.
Szóval szerintem is jól jönne valami megoldás erre.
Az mit jelent, hogy szanálás? -
#10382 Előző hozzászólásom 2. pontját még azzal egészíteném ki, hogy a < és > jeleket a megfelelő entitásra cserélnénk ki. -
#10381 Mélyen tisztelt SG.hu és St!
Javaslatot szeretnék beterjeszteni anevű makró alkalmazására - ha lehetséges. Sokszor szerettem volna privát üzenetben HTML-kódot elküldeni - sikertelenűl.
makróhoz érünk a szanálás újra életbe lép.
Javaslataim a következők:
1. Alapesetben az elküldendő üzenetben a HTML kódokat szanálni kellene a strip_tags segítségével.
2. Ha [code] makróhoz érünk, akkor ez a szanálás feloldódik, és a szóközöket nem törhető sorközre cseréljük.
3. Ha
Köszönettel: Faustus -
#10380 Nyissál! -
#10379 kéne az Autó-Motor fórumba is egy "Moderátor Figyelmébe!" topik! -
#10378 pretty pynky nincs szal :| -
zulu001 #10377 szeretnék segitséget kérni de nem tudom hogy él a chat, kérem aki tud msn ügyben segiteni irjon a [email protected] mert ezt itt nem tudom használni:( -
Prank #10376 SG.hu -
#10375 Jut is eszembe: Ha a szerkesztés gombot nyomkodom, utána nem maradhatna olyasmi, hogy:
Szerkesztette: akárki bőr óra szőr perc-kor -
#10374 Akkor te írd úgy, hogy esgé, aztán majd meglátod, mit ad neked eSté :) -
#10373 teljesen egyértelmű, hát ércsétekmár :| -
#10372 Annyit még a szavazásról, hogy én azt hittem, hogy a mi lesz szerintem a tavaszi divat színe -
#10371 jó. -
#10370 "The name "Google" is a play on the word "googol," which refers to the number represented by 1 followed by one hundred zeros. As a further play on this, Google's headquarters, located in California, are referred to as "the Googleplex" — a googolplex being 1 followed by a googol of zeros, and the HQ being a complex of buildings (cf. multiplex, cineplex, etc)."
ebből nekem az tűnik ki hogy a googol illetve az ebből származó googolplex-el való jáccadozásból született sazl... azt akarták hasonlítson rá de mégse. De a név gyökere szám (ok) és az ebből alkotott cég neve nem rövidítés hanem egy külön álló név...Ami nem is csoda hisz maga a googol szó egy gyerek gügyögéséből ered.
és ne kiabálj velem. -
#10369 Amire te gondolsz az a "googol", az valóban egy szám (ha jól emlékszem tíz a századikon körül..) Mégis Google-nak hívják a keresőt nem Googol-nak. Ezt a portált is SG.hu-nak hívják, nem supergameznek.
VILÁGOS? -
#10368 a google egy számnak (de nem rövidítés, hanem inkább név) -
#10367 A google minek a rövidítése?
Nyilvánvaló, hogy az sg a supergamezből származik, de ezt már nem kommunikáljuk, az új olvasók jórészének erről az összefüggésről fogalma sincs.
A portál tisztességes neve SG.hu Informatikai és Tudományos Hírmagazin. Ezért kérem a tisztelt fórumozókat ne supergamezezzenek itt, mert EZ már nem AZ. A játékokhoz semmi köze, a tartalom 5%-a játék.
Aki meg jön most fikázni banra kerül.
Köszönettel. -
#10366 na és minek a röviditése? na minek? na vajjjon minek? -
#10365 Be lehetne fejezni a szavazósdi vitát? Nem teljesen mindegy, hogy mi van ott? Vagy ennyire szúrja a szemeteket? Nem tudom mi értelme van ennyi hülyeséget összehordani. Vagy gondoljátok, h a sok hőbörgés miatt lekerül a szavazás? :o
Más: St, olyat lehetne, hogy a különböző rovatok egyenként kapnának egy RSS-t? -
#10364 "Vedd már észre pls. hogy röhejes vagy."
Bagoly mondja.. De a tied a lap azt csinálsz amit akarsz. -
#10363 sg.hu