Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
<#hehe><#worship>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Sadist
Kösz! Ma este szereztél nekünk pár boldog pillanatot 😄DD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Én már ddosoltam is az SGt, ha atvitt ertelemben nezzuk a dolgokat <#idiota>
Punker
Regisztráció idõpontja: 2001. 09. 15.

te mióta is építed a fórum közöségét?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Éjen!!!!!!!!!!!
Sikerült büntipontot kapni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eddig a fórumokon csak halottam róla, hogy hogyan mükszik, de most megtapasztalhattam. Most nagy ivülõsen mehetek vissza fórumozni mindenféle vagánygyerek közé. kösszencs. egyébként mindenben igazatok van.

jeszoké

[/spam]
Ebben nem vagyok olyan biztos😄DD
Punker
én is tévedhetek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egyszinten vagyunk DannyBoy!

ne bántsd, újreg de legalább nem rosszindulatú 1-2 hónap és majd átlátja a helyzetet, ha meg nem akkor......

Ezt itt és most megkérdõjelezném😄
FETRENGEK😄DDD
tudom hogy moderátorok. ÉS???????? Attol még nem ilyedek meg tõlük. Nem szabad behódolni a karhatalomnak! soha

Sadist
Francba, errõl lemaradtam 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
<#lama><#taps><#banplz>
Vegyél egy nagy levegõt, számolj el 10-ig, olvasd el a hivatalos moderátorok listáját és csak utána szólj be akárkinek is 😊

Ez is nem egyenjogúság, hogy fizetsz sms-be, és már törölheted más hozzászólását? Holvan itt az egyenlõség?

DanielT
Dehogy bántom 😊) A legutóbbi kommentje kifejezetten tetszett 😊)
Punker
ilyen stílussal nem leszel itt hosszú életû! nem tûrjük a személyeskedést, különösen nem az általánosban!

Punker
ne bántsd, újreg de legalább nem rosszindulatú 1-2 hónap és majd átlátja a helyzetet, ha meg nem akkor......

Punker
csak hogy értsd mirõl beszélünk, újreg vagy mert lövésed nincs a dolgokról és okoskodsz, nem a hozzászólás szám számít hanem azok tartalma.

DanielT
Ó igen! Érzem, hogy ezzel lendületet vett a karriered itt az SG-n...
ivjoe
felsõ, alsó index makó? (tudományosba)
VIP ST-nek: Több mint 260 posttal újreg vagyok? Én meg t*jok a csillagjaitokra nevetek mellett. Van egy rokonom, akinek 3 van a vállapján. :-)) Szóljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak nekiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

RelakSfromhome
a cset-ben nem kéne a sorrendet kisbetû-nagybetû érzéketlenné tenni?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist
Legyen áthúzott betû makró htx!

RelakSfromhome
Láma szeme, láma szeme sötéééét kééék! 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Sadist

<#lama>erre gondolsz?

http://thenamelessphoto.com/

St
újreges lámát valaki szúrjon be pls ;>
Az kellene az sg-nek, hogy akik létrehoznak egy témát, azok bármikor szerkeszthessék a fórum jellemzését, vagy akár törölhessék a fórumot. A fórum logóját saját maguk tudják betenni. Tehát legyenek a létrehozók a topikgazdák. Õk legyenek a saját topikuk mindenható urai, elvégre õk hozták létre.

DJviolin

Pyx
nekem is volt ma több ilyen (nemszokott)
refresh megoldja

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

akyyy
szopacs, valaki bannolt mert nem szeret!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

hi

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ddddddddd::::

maozedong
A feltételeket a moderátorok kiigazíthatják, szólhatnak érte, és az lenne a normális hogyha a sok buzizás, köcsögözés eltûnne a gumin kívülrõl.
Ezt elõsegíthetik a moderátorok.
Mert a fórumra akárki bejöhet ld. Dboy .. a moderátorok viszont a gyenge szinvonalat kiszûrhetik.

Resurrection!

Dichter
Mivel DBoy az, feltételezem, hogy a 10 alatti IQ számot jelöli....

Ha cseten átvan húzva valaki neve az mitjelent?<#vigyor3>

St
ugye érzed, hogy ez rágalmazás, amiért beperelhetlek?
Kis csacsi, mit hittél, miért indult el az SGMail? Egy év múlva eladják az adatbázist egy valag lóvéért. <#eplus2><#idiota><#vigyor3>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

PResident Evil
<#wow2>

St
Igazából az adblocker nem számít, a fórumozókat úgyis büntetjük majd letilthatatlan szöveges linkhirdetésekkel 😄
Nem olvastam. Sry.

Punkerwork
St egyszer már leírta hogy müxik ez.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

És melyik reklámozó cég ellenõrzi, hogy az sg-n hány user gyomlálja ki a bannereket?

Cicero
😄DDD

Beállítás kérdése.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sadist
Máglyán fognak megégetni! <#eplus2>

Cicero
😄

Nem minden adblock irt, van ami csak ápol s eltakar 😊
Cicero
Nekem is kiírtja a reklámokat

Punkerwork
adblock használata, megöli a reklámokat, ergó nincs az SG-nek bevétele, amibõl ugye fizetik szervert stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.