27327
-
#10442 Itt csak volt, a sok kreténke szépen szétcseszte vele a csetet. -
#10441 legyen sg chaten smile használat más chaten van ! -
#10440 támogatom detto (Y)
bár szerintem ilyen mértékű változtatást teljes dizájncsere előtt már nem fognak eszközölni -
#10439 erre nem is gondoltam...
mondjuk oda elég lenne egy csillag, vagy valami jel. -
#10438 -
Prank #10437 jó, de akkor a főfórumok mellett jelezni kéne, hogy van-e új üzenet az azon belüli topikokban, hogy ne kelljen kattintgatni csak azért, hogy megtudjam van-e új üzenet... eztjólmegasszontam -
#10436 ez tetszik, támogatom -
#10435 még 1 5letem-re se kapram választ.
Megkockáztatom még1x
Olyanra gondoltam, hogy a kedvenc topikok között csak a Fő fórumok jellennek meg
(pl Sport fórum/Labdarúgás stb) és erre ráklikkelve jelennének meg, az ide tartozó, (és kedvencekbe felvett) topikok.
És átlehetne őket rendezni, hogy mondjuk a Játékosok fóruma lenne legfelől stb...
Így jelentős helyet takarítanánk meg, (akinek kell) és látványosabb is lenne -
#10434 Ez hogy jön ide? Az eredményt még meg sem néztem. -
#10433 lol :D -
#10432 Mikó lesz új szavazás????
-
#10431 Valszeg törölve lett a topik. -
CUCLI #10430 csak nálam szar vagy másoknál is hiánycikk a 9.?
-
#10429 legyen :) -
#10428 minden esetre legyen üres szavazás! ;) -
#10427 Vagy: Kinek nyalok legszívesebben -
#10426 alcímbe: kitől öröm büntit kapni :D -
#10425 Egy rakás pontot visszavonna egy-két szavazatért:)
Pláne egy kis piáért... -
#10424 És hol?O.o
Mert elég lükén nézne ki,ha ki lenne írva az összes mod neve.Szépen széthúzná az oldalt.
Bár szerintem is jó szavazás lenne:D -
#10423 Ott is első akarsz lenni? :) -
#10422 Igen. -
#10421 nagyon népszerű szavazás lenne -
#10420 Oksa! -
#10419 legyen a kedvenc moderátorról szavazás :) -
Borg #10418 Imre! Vagy Károly?:D -
#10417 LOL -
Prank #10416 mi a kedvenc keresztneved?
Ferenc, Viktor, Ibolya, Gábor, Egyéb -
Borg #10415 Bezzeg ha a piros lenne fölényben, mi? :D -
#10414 Egy észrevétel:
Valami értelmesebb szavazást nem lehetne legközelebb a szinek helyett? Szerintem ez az egész SG színvonalát kollektíven rombolja. -
#10413 Na ne, ezt nem hiszem el. -
#10412 okéj -
#10411 -
#10410 ne görcsöljetek már ezen, ahogy St elmondta új arculatot kap vmikor az Sg.hu...
felesleges addíg a régihez bármilyen formában is hozzányúlni -
#10409 a fehér beleolvadna a háttérbe :\
... volt aki azért kapott büntit, mert a logojának színe megegyezett a háttérrel :D -
#10408 a fehér fejléc az pont jól passzolna a fehér válasz gombhoz meg egyebekhez!:D
habár meglehetne biztos oldani,hogyha nagyon világos színű a fejléc (pl fehér),akkor a válasz gomb,stb fekete lenne...de akkor meg nagyon színes lenne a fórum...az tény,hogy kilehetne bővíteni pár színnel a mostani felhozatalt (pl fekete),de majd St tudja!:) -
#10407 Köszi, így már működik. Úgy látszik mégiscsak az Opera volt a ludas, bár nem értem hogy -
#10406 Ilyen nagyonrégen nekem is volt FF alatt. Ürítsd a cache-t és töröld a cookie-kat. -
#10405 Másnak is elromlott a belejentkezés Opera alatt? Ha be vagyok jelentkezve és elhagyom a fórum főoldalát (ráklikkelek egy kedvencre, vagy behozom bármeyik alfórumot) azonnal kidob a rendszer. IE, FF alól nincs baj, de egészen mostanáig még opera alól is tökéletesen működött, legutoljára kb 13 óra körül néztem az oldalt, akkor még működött, azóta nem állítottam el semmit a programon, szóval szerintem nem az én készülékemben van a hiba...
Kieg.: Ha azt csinálom, hogy itt a topicban lépek be, még akkor sem enged üzenetet küldeni. Ezzela hobaüzenettel fogad:
"A nick neved csak betûvel, vagy számmal kezdõdhet!" -
#10404 megelőztél :) -
#10403 elég zavaró lenne, ha az alap kéktől eltérő színek lennének a fejlécben (pl. rózsaszín)
elég érdekesen nézni
szerintem bővel elég ez a 16kb, nem kell videót csinálni a logoból...