Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamilyen módon lehetne jelezni azt hogy egy topic tetszik-nemtetszik-undorító-törölnikellene-stb.
A neve felett/alatt vagy akárhol megjelenne egy pici ikon ami az összesített eredményt mutatná.
Folyamatosan káromkodók ideiglenes kitiltása. Gondolok én olyan emberekre, akiknek minden harmadik hozzászólása egy trágár kifejezés(cseten/fórumokon), és mivel általában siheder tinédzserekrõl van szó, még arra sem képesek, hogy mondanivalójukat kitakarják kultúráltan.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Oprendszerek témakörbe kéne egy moderátoros topik, mert már ott is egyre több az észlény.
Resurrection!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
"Ebben a topicban szpemmelni/csevegni tilos!
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!"
Úgyhogy legyetek szivesek legalább az Off-topik topikba átmenni...,
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Sry, ezt nem tudtam.
"és nem tom milyen álomvilágban élsz de a legtöbb embernek nincs 10-15 milla fölös pénze beindítani ilyesmit."
Akinek van vállalkozása, annak pénze is volt, mikor indította.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
és nem tom milyen álomvilágban élsz de a legtöbb embernek nincs 10-15 milla fölös pénze beindítani ilyesmit.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De én sem tudom persze.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!"
Psszt, mert prezi bevágja a "flém szagot érzek" képt.
abban igazad van hogy minden pénzkérdés.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az viszont tény, hogy azt jól kell használn.
Német és angol ügyfelek elõregisztrálnak fõleg .eu domaineket, és az a párezer domain, amit valószínûleg én fogok regisztrálni, bõven elég ahhoz, hogy nagyon is jó üzlet legyen.
Azt mondtam, hogy most van 3 cég Magyarországon, és az akárhogy nézem, nem annyi, mint csillag az égen, szóval a sarkítással szépen állj le.
de ne legyen nagy az arcod a .eu-dra, nem hiszem hogy egymást törik az emberek, hogy ilyen domainjük legyen (bár biztos jobban tudod). még csak 3 van, lesz majd több is
shit happens
Ezt én ilyen bizton nem állítanám...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Van fórum mindegyiknél, és még a hirdetõk is jobban jönnek.
Legalábbis nekem úgy tûnik.
Számítástechnikai tudás pedig fõleg nem kell semmihez.
Aztán nézd meg, hogy hány .eu. Összesen 3.
Nem annyi, mint égen a csillag.
Egyébként annyira hülye nem lehetek, ha 1 év alatt egy igencsak jól menõ webhosting céget hoztam össze.
Biztos nagyon sokan meg tudnák csinálni, mégsem teszik.
Viszont ennyi erõvel egy SG szerû portált is bárki össze tudna hozni.
És akkor mi van? Apuci a nevére iratott egy céget, és? Annyi van az ilyen webhosting cégekbõl mint égen a csillag, ez abszolúte nem jelent semmit.
18 éves korom körül még én is (mint szinte mindenkinek) voltak világmegváltó ötleteim (másszóval nagy volt arcom), de pár év múlva majd belátod a helyzetet.
Én is meglepõdök rajta, hogy miket írogattam ide (meg már fórumokra) évekkel ezelõtt, amikor beléjük botlom...
shit happens
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egy most elkészült oldalunkat a mediacenter hostolja, ahol Te vagy megemlítve kapcsolatfentartóként. Ha valami kérdés, óhaj-sóhaj, panasz merülne fel, akkor itt, e-mailben, vagy telefonon lehet zargatni?
Arra, hogy a freeweb minõségét kritizáltam?
Nem garantálnak rendelkezésre-állást.
Vagy azzal, hogy a mediacenteres fotót említettem meg?
Ezzel mi a probléma?
Részletezd, légyszíves.
2., Attól, hogy pár éve elkezdtél egy informatikai magazint mûködtetni, még nem te leszel az idõk végezetéig a non plusz ultra.
Majd 60 évesen is minden 50 évest kioktatsz, hogy "mikor én, a nagy St, az SG portált elindítottam, te még csak általános iskolába jártál..."
Nem gondolod, hogy kicsit el vagy szállva?
Azóta azért én is megtanultam dolgokat, és nem fogsz tudni ledöbbenteni egy okos mondatoddal, mint egy óvodást.
Számítástechnikai portálom nincs, és valószínûleg nem is lesz, de én is alkottam már dolgokat a neten, szóval a te tudásod már nem varázsol el.
ez egy exe (egy "böngészõ") amit elindítasz és a fórumból szövegesen leszedi az hozzászólásokat, és egyedi módon megjeleníti, vagy marad eredeti design csak a színeket cserélé, stb. minden ilyesfajta igényt ki lehetne elégíteni, mindenki személyre szabhatná
amúgy az ötlet nem egyedi, több blog site használ manager progit
nem vágtam bele a megvalósításba, mert az elõzõ SG-re írt progim se lett túl népszerû (bár páran használják)
Másrészt, ha egy jó designról van szó, akkor nem hinném, hogy a userek nagy része tiltakozna, akinek meg tetszik, az kifejezetten elégedett lenne.
Ha valaki design változást szeretne, véletlenül sem azt mondanád, hogy most nincsen kedved lecserélni, hanem leugatod a usert.
Túlságosan be vagy állva arra, hogy te vagy itt az isten (ami végsõsoron igaz is), ezért azon nyomban azt ostobázod le/oktatod ki, akinek lett volna egy ötlete.
Csuwwival együtt ilyen fontoskodó emberek vagytok, én csak egyszerûen reálisan látom a dolgokat, és tudom, hogy egy dizájnváltás semmi különösebb problémával nem jár, persze dolgozni kell rajta. Ez a fejlesztõknek jelenthet fáradságot, ezért teljesen fölösleges lenne azt állítani, hogy a userek érdekében nincs dizájnfrissítés.
De az SG-re szvsz a szerkezete miatt felesleges...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- felesleges neked bármit is elmagyaráznom, mert egyszerûen túl ostoba vagy.
Mostmár lehetne egydi, kis darapbszámú POLÓt is csináltatni, mert Tomcat áttért a szitázásról valami hõkezeléses dologra, amirõl aszongya, hogy van olyan jó.
2. lehet hogy az olyan oldalaknál, amit naponta tizen megnéznek nem tûnik fel egy totál más kinézet, de egy kb. tizedekkora fórumra ahova járok egy másik skin miatt is kiakadt a látogatók nagy része, vissza kellett tenni a régi skint is
3. nem kell osztani az észt, és flémelni, thx
shit happens