27327
  • precision
    nekem működnek a hirleveles linkek
  • Griphons
    Igazából nem tudom, hogy ezt hová írjam, de ez tűnik a legjobb helynek.

A hírlevél nagyon remek dolog, naponta nézem is, és kattintgatom a linkeket a cikkekhez. Egy gond van vele: a linkek hivatkozása nem jó.
    A hírlevélben ilyen hivatkozás szerepel: http://www.sg.hu/cikk.php?id=43872
    pedig így kellene szerepelnie: http://www.sg.hu/cikkek/43872

Az előbbi hivatkozásra az SG oldalán megjelenik egy szöveg: "A keresett cikk nem található", de ha módosítom (kézzel) a második alakra, akkor megjelenik a keresett cikk.

Nem lehetne módosítani a hírlevél scriptjét? Biztos nem vagyok egyedül a problémával. Ezt már írtam e-mailben is, de választ nem kaptam. Remélem így lesz valami hatása.
  • GregSB
    Most nézem van egy sokkal rövidebb út a cookiekhoz:

Tools / Advanced / Cookies
  • GregSB
    Hmm, 5 perce megint bejött ez a bug, az elmúlt 2 héten belül már harmadszor. Fél éve használom az Operát, 2-3 héttel ezelőttig soha nem csinálta ezt, mostanában viszont egyre gyakrabban

Namind1, most csak a cookiekat töröltem, és az is megjavította nálam a hibát.

Tools / Preferences / Advanced fül / Cookies. Ott rányomsz a Manage cookies gombra, beírod a keresőbe hogy sg.hu. Több találatot ki fog dobni, nálam a legalsó az "sg.hu" nevű. Ezt töröld, jelentkezz be újra és elvileg működni fog.
  • Dying Soul
    Na de ezt mind hol?
  • GregSB
    Ugyan ez volt nálam is. Ürítettem cache-t + töröltem cookiekat, újraindítottam Operát és megint jól működött.
  • norasz
    Nem tűnt el, itt van: http://www.sg.hu/horoszkop.php
  • ivjoe
    St, a külön rovatoknak megoldható lene a külön rss?
  • ollie
    Nem lehet, hogy letiltottad a sütiket? Esetleg csak az SG-n?
  • Ability
    Kivan kapcsolva alapból a cache, meg amúgy is próbáltam, de nem ez a gond :(
  • Vegas
    :-DDDDDD
  • Amse
    gyorsírótár + süti ürítés lehet megoldja...
  • Ability
    Akkor lehet nálam bugos valami, de az egész oldalon furcsaságok történnek. Van amikor nem tölti be az oldalt. Van amikor félig. Van amikor rákattintok egy linkre és semmi nem történik, egyszerűen nem visz tovább. Meg ugye van ez a fórumos-bejelentkezős dolog is. Ami érdekes, hogy semmilyen más oldalon nem vettem észre hasonlót, viszont IE alatt ez az oldal is jól megy... :c
  • Dying Soul
    Nekem tökéletes Opera 8.53-mal.
  • Ability
    Hali. Nem tudom melyik topicba kéne ezzel írom, de szeretném jelezni, hogy tegnap óta az oldal hibázik Opera 8.53 böngésző alatt. Hiába jelentkezek be, mindig kidob. Frissítem az oldalt, vagy belenézek egy topicba, és máris azt írja, hogy nem vagyok bejeletkezve. Vagy csak az én készülékembe van a hiba? :o
  • Amse
    #10591 ,#10591
    ok, ok akkor támogatom :)
  • BiG G
    de ha nincs logója, akkor a szöveg fölött a kurzor semmit nem ír ki.
  • Dodo55
    De ha privátba írnak neki, akkor csak akkor egyszerű a logoja fölé vinne az egeret, ha van az üzenet feladójának megnyitott topicja. Ha nincs, akkor elég sokat kell keresgélni mire meg lehet találni egy hsz-ét, ahol a logo fölé tudja vinni az egeret.
  • Amse
    ha a logo fölé viszed az egeretkiírja a nevet és mögé, hogy - VIP, ha az....
  • Aquir
    az kéne hogy kijelezze valakinek az adatlapján hogy VIP vagy nem.

írnak nekem privátot hogy "csinálj logót htx" és nem tudom milyen nagyságú logót csináljak... , ezt meg lehetne oldani?
  • matiasmax
    Szerintem egész jó csak igy tovább!Én nem észlelek hibákat...
  • CSOCSO
    hm.. nemtom mi tortent de az SG hatterem beszart... hibas lett a JPG!!!! mindegy..lecsereltem.. bar nemtom hogyan tudodd meghibasodni a cucc
  • Aspyrin
    Hali, kb. 2 hete írtam a Punker által megadott emilcímre egy pár sort, miszerint szeretnék az általam megnyitott topik házigazdájává válni a felesleges flém elkerülése végett. Gondolom nem szükséges újabb levelekkel ostromolnom a ládát, várom a választ, köszi.
  • CUCLI
    hm. nekem olyan bugom volt a galériában ,h próbáltam belinkelni Oblivion topicba 2 képet és mind2 kép helyett egy régebben feltöltött slipknot kép jött be. megpróbáltam olyat is ,h priviben elküldöm a kép linkjér de ottis az 1ik kép a slipknot logo volt :(
    ezt miért csinálja?
    Szerk: ez a slipknot fotó amúgy a háttérképem is sgn. lehet ez zavar be?...
  • Guer
    nekem vmiért nemmüxik a vip jogok felvétele emeltdíjas sms-el
    akárhányszor megyek rá sosem ir ki kodot:

[IMG][/IMG]
  • RelakSfromhome
  • tomsolo
  • Szega87
    Az smájli kell Borgnak= kell SG nek is!!! Borg asszimilál mindenkit s veled kezdi solo ha nem adod át magad a sötét oldalnak
  • Borg
    Mér választanék, én olyat akarok, azért tettem be ide :) Az kell az SG-nek. Pont.
  • akyyy
    van szmájlis topic, csak szólok...... :\
  • Sadist
    [IMG][/IMG][IMG][/IMG]
  • tomsolo
    pl ezt mennyi helyen lehetne használni:

• tomsolo
    Válassz

[neménvoltam]
  • Borg
    Csinálj jobbat. Gyerünk :)
  • RelakSfromhome
  • tomsolo
    fú de béna
  • cSuwwi
    sztem nem túl gyakori hogy egyszerre több kedvencet akarsz törölni, éppen azért jelölöd kedvencnek mert érdekel. nem tart semeddig belépni ki rákattogni a törlés gombra...
  • Punker
    Piszkos Harry? de hol a kézi ágyú? :)
  • Borg
    Ez a "nyugodt vagyok" típusú szmájli.
  • Szega87
    ez a szemgörcsös minek? a volt angol tanárom jut róla eszembe