27327
-
#10647 erre van a chat,nem?.... -
Borg #10646 Régebben volt.
Ma már nem divat az IRC, csak a régi motorosok, meg max a gamerek járnak IRC-re. -
MeTaL #10645 Mi kéne, hogy még jobb legyen ? Van egy ötletem :) IRC :) Előszeretettel várok mindenkit az IRCnet (pl.: irc.atw.hu:6667 ) #SG.hu szobában minden kedves SG fórumozót. Ez azért is lenne jó, mert egy a haverokat gyorsabban el lehet érni, mint a fórumon, és többet lehet beszélni :)) Akit érdekel az jöjjön fel ! THX ! -
andrower #10644 Lenne egy problémám az SG.hu-val!
Na szóval, az hogy ha a PannonWAP-on keresztül szeretném a cikkeket olvasni akkor ezt nem tudom megtenni - nem tudom elolvasni végig a cikket - mert a bevezető egy-két mondat után, ugye jön egy hirdetés és a lényegi dolog a hirdetés után helyezkedik el, amit NEM tudok elolvasni, mert egyszerűen nem jelenik meg.
Ez a probléma úgy kb. 1 hete jelentkezett.
De csak az IT/TECH cikkeknél lép fel ez a probléma...
Mondjuk a TUDOMÁNY menüben lévő cikkeket végig tudom olvasni. Ezelőtt ez nem volt, remélem sikerül helyrehozni!!
Előre is köszönöm
Egy lelkes SG.hu-olvasó -
#10643 Nagyonrégen, igen, de azmég asszem 1.0 előtti verzió volt, + asszem valami kikészítette. A lényeg az, volt, h mikor postolni akartam, kiírta, h a nickem nem kezdőthet számmal, vagy valami ilyesmi, majd kijelentkezett.
Megoldás FF-ben: Eszközök --> Beállítások --> Adatvédelem --> Sütik --> Kivételek, majd engedélyezés. Ezt csak akkor kellett megcsinálni, azóta újabb verzióknál már nem jelentkezett ilyen hiba. -
#10642 nekem is előfordult eccer kétszer, FF -
#10641 lehet, hogy a diszk meghibásodásával van ez is kapcsolatban, hétvégén cseréljük, meglátjuk -
#10640 Asszem Ivjoenak is csinálta már ezt a tűzrókája.
Nem hiszem hogy tűzfal progi, 1 éve ugyan azt használom, és ez a bug csak mostanában jelentkezett. -
Borg #10639 Sosem csinálta még a Firefox nekem. A hiba az Önök készülékében van.
Szvsz valami biztonsági beállítás/tűzfalprogi buzerálhatja nektek a cookiek lejárati idejét. -
#10638 Nekem IE van és minden f@sza ! -
#10637 persze -
#10636 Nekem Firefox is csinálta már, szal akkor az is buggo szar? :D
Lacc: #10604, #10605 -
#10635 Ürítsd a cookie-t, eddig bejött. -
#10634 opera buggy szar böngésző, ne használd -
#10633 Valaki írta lejjebb, hogy operával nem marad bent a bejelentkezés, mintha nem maradna meg a cookie. Hát nekem is ez a helyzet, Opera 8.53-al, két gépen is. Nem állítgattam semmit, ellenőriztem is a beállításokat, egyik napról a másikra lett ez a gond, más oldallal pedig nincs gond.
Akármilyen módon is jelentkezek be (régi/új), random kijelentkeztet, van hogy elég ha megnézek egy kategóriát, vagy a privátokat, van hogy akkor, mikor hozzá akarok szólni. Ha be és utána kijelentkezek, akkor tovább bírja, de egy idő után akkor is megtörténik. -
#10632 Legyen má' szavazás megint, hogy melyik lesz a kedvenc színünk április vége felé... olyan jó lenne tudni az új trendeket, most akarok ruhatárat újítani és nem szeretnék mellényúlni.
Köszi! -
#10631 értem,thx! -
#10630 azt már beígértem, meglesz dizájnváltáskor -
#10629 vagy akár testreszabható maooák is... -
#10628 a chatben csak akkor vagy benne ha a forum fooldalara lepsz..... ergo ha nem akarsz chatben lenni akkor
1) ne lepj oda es maradj ott.. vagy zard be az ablakot es ne legyen feleslegesen nyitva az oldal.. ergo jo ez igy ahogy van
amugy ha valamit kellene akkor a privi uziknel egy ilyen boxos megoldas amiket ki lehet pipalni..azert hogy egyszerre tobb levelet lehessen torolni.. esetleg megcsinalni ugy hogy legyen almappak.. azaz kimeno.. bejovo kuka esetleg meg egy fontos mappa is... vagy valami -
#10627 nem tudom volt-e már ez az ötlet,meg nem tudom mennyire megoldható,meg nem is akarok chat.hu-t csinálni,de az az ötlet pattant ki a fejemből,hogy a csetbe bekelljen jelentkezni...tehát a chat ablak látszik,de ahoz hogy megjelenjen a neved a szobában,és írni is tudjál bele,akkor bekelljen lépni oda,egy sima belépés gombbal! így nem lenne az,hogy:
"itt vagy xy...?",vagy "miért nem ír senki,ha ennyien itt vannak!?"
lehet hülyeség,meg felesleges -
#10626 thx -
#10625 tönkrement egy hdd a gépben, ezért nem tudott tmp fájlokat irogatni. most átrendeztem, elvileg megy -
#10624 tönkrement egy hdd a gépben, ezért nem tudott tmp fájlokat irogatni. most átrendeztem, elvileg megy -
#10623 ezt a fórum főoldalra kellene kiírni.... -
#10622 Ja ok! Most látom, hogy igazából nem tűntek el, csak nem lehet őket látni :) -
Borg #10621 A kedvencei mindenkinek eltűntek, szal kéretik nem lánc-panaszkodni itt. Majd meg lesz oldva. -
#10620 Szóval... törlődtek a kedvenceim.
Tegnap este még megvolt mindegyik, ma meg már a "Nincsenek kedvenceid" felirat várt. Most akkor ez hogyvan? -
OPM #10619 ittis :'( -
#10618 Megoldódott a hírlevél gond köszi. Az id javitva lett cid-re, így már müxik. -
CUCLI #10617 és a válasz: "ha valami nemtetszik valami akkor el lehet menni innen, nem kötelező itt fórumozni" -
#10616 Úgy látom, nem csak nálam nincsenek meg a kedvencek...
Próbáltam kiszedni és újra berakni a kedvencek közé topic-ot, úgy sem állt helyre a dolog... -
#10615 [Csatlakozik] -
#10614 ugy nez ki mindenkinek -
#10613 Nálam sincsenek meg! -
#10612 miért tűntek el a kedvenceim ? :( -
#10611 de azt nem értem, hogy raktok id= -t az url címbe. mindenütt cid= szerepel -
#10610 Köszi! -
#10609 nálam se jön be az első
-
Cat #10608 direkt megnéztem, nálam is megy mindegyik.