27327
  • akyyy
    Kitaláltam egy jó ötletet!

Ha több topikot is ki akarunk törölni a kedvenceinkből, letne egy gomb hogy több topik kivétele vagy nemtom mi lenne aneve, és az oldalon fel lenne sorolva az összes kedvencek, melette egy jelölőnégyzet.
    Kijelöljük, hogy melyiket szeretnénk törölni, majd Ok, és nem kell egyesével törölgetni;)
  • Borg
    Ez a szmájli:
  • Max7
    bazzeg ténleg :D átsiklotam felette :D
  • akyyy
    ki lehet kapcsolni hogy ne mutassa, ennyi:D
  • Max7
    azt nem lehetne megoldani hogy ha valaki nem jelentkezik be akkor ne tudjon az adatlapra menni? ez azért fontos mert a sok spamelő bot megtalálja az email címem és nyomják a viagrás mailokat mint a nagyok! =(
  • gnar killer
    nekem se hagyja
  • Max7
    az auto/motor meg ezek az "új" topikok meddig kapják meg az új címet? nem mintha zavarna csak kédem ;)
  • Gladiator
    azt vettem észre, hogyha küldés után szerkesztem az üzenetem nem tudom megváltoztatni, hogy melyik üzenetre válaszoltam. csak én vagyok láma, vagy tényleg nem lehet?
  • Takezó
    csak azért írok ide is, mert tom, h az sgmailes topikot ritkán nézitek, szal ha lehet, St, benéznél? köszi:)
  • akyyy
    értem, köszi a válaszokat;)
  • St
    nem volt sosem az rtl-é. médiapartnerség volt.
  • Cat #10556
    itthon kicsit mások a nagyságrendek. Az Index.hu ér 2 milliárd forintot, ebből kalkulálj lefelé.
  • akyyy
    E cikk alapján meg szeretném kérdezni, hogy az egész SG portál "menynibe kerülne" ?:D

ha nemtom, pl megszeretné venni a TV2, hogy tv2.sg.hu legyen az egész oldal neve... de ezt csak példának hoztam, nem muszáj kereskedelmi tvadót felhozni, lehet bármi. De ha jól emlékszem, régebben az rtl-é volt a supergamez...
  • Lteebee
    Ha már reagálsz valamire, ami nem is neked szól, akkor ne szemezgessél, és válaszolj a kérdésekre is!
  • DJ Bee18
    ahhoz képest tele van spammal meg csevegéssel :)
  • RelakS
    csókolom, a címben lévő felhívással mi a helyzet?

(még a végén St osztogatni fogja a pozort! :D )
  • Láma!
    már megint????
    neeee punki bácsi! joleszek!
  • Szega87
    Punkert nem ismerem csak a hírét engem még nem "bántott" Azt viszont tudom hogy Borg nagyon rendes
  • Punker
    a mi létünk célja a spammerek túlszaporodásának megakadályozása, aszem lassan megint kell neked is egy elvonó a saját érdekedben :)
  • sferrari
    a stilussal van bajom !
    leirtam véleményemet nem toborzok én senkit !
    ez a topic azért van hogy mitől lenne jobb az sg nem lázadozok már az is baj hogy leirom a véleményem !
    Arról meg megint nem tehetek hogy két ember igazat ad nekem !
  • Lteebee
    Nagyon óvatosan, és sokkal szerényebben!

[aggódik, hogy mellédütnek és eltalálják]
  • Láma!
    de borg és punker külön faj, ezt te is tudod:)
  • Lteebee
    Szerintem nem arról van szó, hogy tetszet-e valakinek a vicc.
    nem oltottam le, csak hasonlítottam a viselkedését egy jól ismert fórumozótípushoz.
    És szóltam neki és másiknak, hogy fejezzék be.

Ezt írja: "Nem csináltam semmit csak a vicc topicba viccet tettem be amiért nekem ugrottak válaszoltam és most én vagyok a bünbak?".

Ki mondta, hogy bűnbak?
    Milyen bűnnek a bakja?

Miután szóltam, hogy álljon le, azért nem mulasztotta el a moderátori tevékenységem minősítését.
    Meg kéne kérdezni, hogy Borg, Punker,... hány pontot adott volna.

Az már csak a tipikus összeférhetetlen, nyughatatlan, lázadozó, hőbörgő fórumozóként megjegyzés esélyét növeli, hogy most támogatókat toboroz, hogy tovább kavarja a vihart abban a bizonyos pohárvízben.
  • Laci911
    Sztem igazad van.... nekemis teccet a vicc.....
  • Szega87
    én elolvastam és nekem tetszett a vicc , nem tom minek kelett leoltani a stefarrit ha jól olvastam több embernek is tetszett
  • Lteebee
    Javaslom mindenkinek olvasgatásra a viccek topicot.
  • sferrari
    Mi kellene az Sg-nek ?

Elösször is az hogy a moderátorok ember számba vegyenek!
    És ne lekezelő módon bánjanak az emberrel !
    Tudom hogy mi a moderátor feladat nem is az baj hogy moderál,figyelmeztet hanem stilus!

Nem csináltam semmit csak a vicc topicba viccet tettem be amiért nekem ugrottak válaszoltam és most én vagyok a bünbak?
    És hangsúlyozom nem azzal van a baj hogy irtad hogy no vita hanem azzal ahogy irtad!
    Most jöhet az a szöveg amit általába irni szoktál hogy senki nem mondta hogy az sg-n nincs diktatúra meg hogy nem kötelező ide járni stb.

Én szeretek ide járni de nem szeretem az igazságtalanságot !

Kicsit legyen emberibb a fórum !
    Lteebee kitörölheted ezt az üzenetemet is az se érdekel csak a véleményemet irtam le gondolkozz el rajta!
  • Szega87
    Mi kéne, hogy még jobb legyen? << van 1 ilyen a bannerba ## csak 1 ötlet volt
  • BiG G
    igen, ezek aztán tényleg kellenének
  • akyyy
    van szmájli topik
  • Szega87
    hali ! kilehetne ezekkel a szmájlikkal bőviteni a mostanit ?

illetve szvsz van olyan szmájli ami felesleges ! azokat ki lehetne venni ...
  • BiG G
    durván fél perc elég szerintem
  • Sadist
    Belinkelsz az alcímbe egy FAQ-ot, utána meg lehet mondani a lámáknak, hogy előbb olvassanak, aztán kérdezzenek, és akkor még azzal sem magyarázkodhatnak, hogy több száz oldalt kellett volna visszaolvasniuk.
  • The FlashBack
    rendben.... akkor ez lesz...
    Köszönöm
  • Punker
    szólsz 1 moderátornak és kész.
  • BiG G
    ez akkora túlkapásokat eredményezne a házigazdáknál mint annak a rendje... sajnos nem minden házigazda alkalmas a poszt betöltésére, élből tudok jónéhányat akiknek soha az életben nem adnék ilyen jogokat, mert 100 hogy visszaélnének vele
  • Akos 001
    asszem volt már róla szó...
    inkább válaszolj azokra a "láma kérdésekre".
  • The FlashBack
    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem már egy kicsit idegesít...
    Ajánlanám egy olyan rendszer kialakítását, hogy a házigazdák figyelmezetéseket adhatnak egy topigban és akkor mondjuk a büntetések csak arra a topikra vonatkoznak.
    Pl hozzászólás időbeni korlátozása (pl 5 perc)
    Kitiltás a topikból
    vagy hasonlók
    Mert hiába törlöm ki a láma kérdéseket, mások felteszik újra....
    Szerintem megoldható és még hasznos is lenne
  • isi
    sohasenem oldható meg ):
  • precision
    akkor ugy mondom, hogy nem lesz megoldva...itt sg -n nem