Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Mert mi lenne ennek az akadálya?
Csak a megszokás lenne nehéz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

St
egy sg méretû szájtnál, amely napi 35000+ látogatót fogad nem így megy.
Taranov
Akkor mégis hogy megy?
Nehogymár megint leugassál mindenkit, aki azt hiszi, hogy az arculatváltás csak úgy megy, hogy egy vagy több designer és programozó megcsinálja az új weboldalt, és a régi helyére rakja. Mivel pontosan így megy.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem errõl van szó, a topikom a top10 elmaradása után is az egyik leglátogatottabb saját tápik, np:Ð
CLINT EASTWOOD9
Mikellene az SG-nek?
Hogy áruljon megint loál pólót.
Hát mi más.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

maozedong
félted a topikod hírnevét h már nem kerül be a top10 be ? <#gonosz1>

Resurrection!

kikéne venni az egész top-10 et!
ezekután mi értelme van?? úgyis csak szpem kérdése hogy hol van a topik!

... got nothin to share with you...

Mighty
Megérteném ezt a "sírást", ha valami foganatja lenne a top10-ben való minél jobb szereplésnek. <#smile>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hát a bogyókaticában már a köszönést is betiltották hogy ne nézzenek minket szpemmernek 😊

Errõl van szó, h ezek gumis topikok... De mondjuk konkrétan a Bogyóka nem az, csak azért mert sokat írnak bele téged nem érdeklõ témákról, azé mét lenne az?
Dichter
kár, hogy lassan el kell mennem itthonról, szívesen vágnék be olyan saját topikokat, amikben van 300 hsz-nyi spam (szó szerint egy post=spam) iko topikja volt, ha jól emlékszek. Tudom, egy a sok közül, de vannak tényleg annyira elborultak, hogy nem is értem, miértnem zárják be õket.

saját majdnem = gumi
hát nemtom, én ritkán látok ott "Megdugnád-e Bea asszonyt?", "Buzi-e vagy" c. topikokat, és hasonló stílussal is ritkán találxok, szal sztem nagoyn nem = gumi...

igen, megy az mindenütt... (pl játékos topikokban fõleg)
(ld. most a top10et...)

szvsz még mindig nincs megmagyarázva a dolog

Dichter
saját majdnem = gumi. Ez tény. Aki a saját fórumok közösségébe tartozik, az most is megtalálja a kedvenc saját topikját. A msáik ok szvsz az volt, hogy nagyon sok saját topikban ment a harc, a top10-ben való jobb szereplésért. De hogy ne legyek egyoldalú, megjegyzem, a sajátokon kívül is ment, és megy is.

ne sarkítsunk...
1) általában 3 saját fórum volt benn
2) a nagyon gumis topikok, mitn pl a báttyó asszem át is került a gumiba, ez megoldás
3) qrvára nem ez megy a saját topikokban...
Dichter
Mert a top10 hetekig úgy nézett ki, hogy volt benne 8 saját (elején a bogyókaticával) és idõnként be sikerült férkõznie a humoros és aranyos képeknek, a bf2-nek, és a fórumozók fényképeinek. Szerinted aki elkezd itt fórumozni, azt szeretné látni, ahogy ezekben a sját topikokban megy a chat, meg mindenki betesz 20 smileyt? Nem véletlen lett kiiktatva a keresõkbõl sem.

az FM2005 topik általában mindig benn van, mind1..
akkor viszont nem értem, h az általáabn jóhangulatú, és még csak nem is mindig szpam sajátokat mét kellett kivenni:\
Mighty
Titeket most az zavar, hogy egy topik bekerült a top10-be ideig-óráig?
omg

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

DanielT
Az oldalakon keresztül a köcsög integetõs smileyk is beleférnek? 😄
St
pontosan, a fórum jellege.
Bár halkan megjegyzem, hogy egy tökmás felvetés kapcsán egyszer St valami olyasmit válaszolt, hogy ez a chatszerû fórumozás az SG kvázi egyéni arculata, szóval nem tudom, igazából mennyire megoldható.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ide inkább az kéne, hogy jön egy moderátor és elkezdi két marokra szórni a <#felkialtas>-t (á la GTA:SA topik) és akkor abbamaradna ez az idióta szmájlizás.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

DanielT
Sokkal.
Hm, néhány hete eltûntek a saját topikok a top10bõl, de feltûnõ, hogy a top10es topikok azóta vagy valójában csak félig halott topikokból, vagy olyan játékos topikokból áll, amilyen ez is itt (#52564-#52568)... mennyivel jobb most?
Dichter
Nem is akkora baj. Jó minden így, ahogy most van, ami a kinézetet illeti.

St
igen, így volt, de aztán az egész jobbrarendezés tervet elvetettük, mert nem tudtam vele megbarátkozni sehogysem. A jobbra-rendezés egyszerûen szar.
Atyaég, 2000 gumi:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gabesz amd64
azt már láttam

ok!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Dichter
Nekem a mostani kinézettel sincs semmi bajom, de volt szó korábban arculatváltásról, határozottan emlékszek rá. Valami olyasmi is volt talán, hogy jobbra kerül át az egész fórum.....

cSuwwi
egy arculatváltás nem úgy megy, hogy pikk-pakk x nap múlva teljesen más lesz minden.
az idei "nagy reformnál" is csak pár dolog változott, de ha az archive.org-on megnézed a régebbi sg kinézetét, az évek alatt sem volt nagyobb változás (talán jobb is így)

shit happens

Punkerwork
hátteret akkor változtatod amikor akarod a beállításoknál, a szinek meg az SG védjegyei.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gabesz amd64
arra gondoltam hogy ne ilyen szinek legyenek + ez a pötyös háttér is változhatna+ stb

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punkerwork
sz@r ötlet volt + nem régen van így ebben az évben lett sok minden változtatva.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gabesz amd64
már régóta igy van nem?

akkor mért nem lehetne valami változás már! 😊

na mindegy...Ti döntetek úgyis
ez csak egy ötlet

Punker
a külön autós alfórum ötlet? mikor írtam akkor itt általános elsõ oldalán 8-9 topic volt ebben a témában.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
nem ezért keresünk.
nem lesz.
Gabesz amd64
legyen más külsõje az sg-nek!

vagyezért keresnek designert?<#alien>

maozedong
User infonal kirakhatná a logót is ( ha chatrõl rákeresek egy usernévre a keresõben, utána lehet h logó alapján nem ismerem fel.. )

Resurrection!

maozedong
gumikeresõ :c

Resurrection!

nekem a Wikipedia eléggé zavaros oldal
viszont ha sg keresõvel nem vagy megelégedve, ajánlom a google, oldalon belüli keresés funkcióját.
valahogy így: site:sg.hu kulcsszó

maozedong
egy évmúlva gyere vissza htx.

Resurrection!

Falconer
Nem látok benne sok fantáziát.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Udv.
Naggyon remelem, hogy jo helyen jarok (mar topicbol itelve).
Akkor most jol megasszondom, "Mi kéne, hogy még jobb legyen".

Eloszor is a fooldalon lehessen temat valasztani (imho valami sotetebb tonusu lenne a nyero, ez a feher egy ido utan felettebb kellemetlen
- lehetne ilyen csilli-villi-szines-szagos-matrixos-feketealaponzoldes - de ez mar az en agymenesem).

Masodszor a letoltesek kozot lehetnenek *nix-es szoftverek.
Felreertes ne essek, nem azt kerem, hogy tukrozzetek az fsn.hu-t, csak annyit, hogy az ujabb, nagyobb GPL-es szoftoknak biztositsatok nemi helyet vagy legalabb linkeljetek nagyobb site-okat, ahonnan a jonep elerheti oket.

A jatek- es filmelozeteseket kulon menupont ala kellene elhelyezni.

Vegul pedig, nem tudom mennyire megvalosithato ..
Eszrevettem, hogy a cikkekben hivatkoztok(linkeltek) korabban megjelent, a temahoz kapcsolodo hirekre.
Talan kisse vadnak hangzik a felvetes, de gondolkodtatok mar rajta, hogy wiki engine hajtsa az SG-t? Vagy kulcsszavakat csak siman belinkelhetnetek Magyar Wikipedia oldalara (nekem ez a masodik szimpatikusabb).
(Igen es meg valami tobben panaszkodtak mar ra , hogy tul sok/felesleges/egymast atfedo topic van)

Ugy roviden ennyi.
Elore is elnezest kerek, hogy igy "frissen-regisztralt" juuzerkent belepofatlankodok a topicba, de ha mar itt van .. miert ne?

Udv, "maelcum".

RelakSfromhome
Az RGB nevet kéne letiltani 😊

Aki olvas terminál.hu-t, vagy hwsw.hu-t, az tudja, mivan, aki nemm, annak itt egy kecske (mármint linkecske 😊 )

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Falconer
idötartam

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Egyetértek, ez az udötartam szerintem lehetne több is

artschiatwork
Olyat kellene bevezetni, hogy az újonnan regisztrálók csak 2 hét eltelte után tudjanak topigot nyitni. A sok újreg sorozatban nyitogatja a "jobbnál-jobb" topikokat...

nyugodjál már le!!!
egész 1 napja nem csináltak neked logót és már itt pampogsz!!!!
egyébként is, ÕK tesznek NEKED szivességet azzal hogy megcsinálják és nem fordítva!

Dichter
Így is több van mint kellene...

TÖBB LOGOKOVÁCS!!!!!

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)