27327
-
#10812 Érdekes -
#10811 Nem megy ez a linkelés, :D -
#10810 -
#10809 most5 hogy tovább kerestem találtam egy bugot egy smweb szolgáltatónál :D ez nagyon tetszik unatkozol akkor keress bugot :P most is inkább egy unalmas töri órán kéne ülnöm :D ehhe -
Dodo55 #10808 Akkor te nem jól próbálod, mert nem olyan egyszerű, először én is úgy próbáltam, de nekem is az jött ki, hogy nincs jogom, de aztán rájöttem, hogy hogy kell. -
#10807 Látom a topik nyitás akárhovát már tiltottátok :) de nekem se kellet sok idő megtalálni a módját :P mostmár azt irja hogy nincs jogom oda nyitni :( -
#10806 :D -
Borg #10805 Ez mekkora, titkos topik szekció :) Garantáltan újreg mentes. -
#10804 látom a hibát
érdekes, viszont ez nem jó így -
#10803 jó hogy nem írod be mindjárt, hogy hogyan kell. :\
ha találtatok vmi hibát, akkor privi St-nek, nem kell túlragozni :w
amúgy most 2 perc alatt én is rájöttem erre az alcím módosítgatós dologra, vissza is tettem itt a 4 helyett a 3 felkiáltójelet :| -
Dodo55 #10802 Ehhez még form se kell. Csak egy link... -
#10801 Példát buktam:) De ugylatom csak nekem faj ez..., hagyjuk:) -
#10800 bemehetsz, de csak akkor építhetsz rá egy emeletet, ha az önkormányzat engedélyt adott rá. -
#10799 Hm, szép^^ van egy topicod ahol tudod a fejcimet modositani, es annak irtad at a formjat? -
#10798 hoho, ertem, ez derossz:) Építek egy házat és csak akkor mehetek be ha az önkormáynzat engedélyt ad...:D -
Dodo55 #10797 Attól, hogy te nyitod, nem leszel automatikusan owner, owner akkor leszel, ha kapsz úgynevezett házigazda jogot a topicra. -
#10796 Egyébként ha én vagyok az ownere egy topcinak, annak miért nem tudom változtatni a tárgyát? Vagy csak en nem vettem eszre?:D -
Dodo55 #10795 Hogy bizonyítsam azt, hogy tudom módosítani a topicok címeit, ennek a topicnak az alcímébe a 3-3 sárga felkiáltójelet kicserélem 4-4-re. -
#10794 Hát te valami fantasztikus fehérkalapos hacker vagy -.- -
Dodo55 #10793 Én meg megtudom változtatni BÁRMELYIK topic címét és alcímét! Nem éltem vele vissza eddig, és nem is fogok.
Meg bárki nevében tudok írni privát üzenetet, és írni a chaten, igaz ezt kicsit másképp mint a többi dolgot. A lényeg az, hogy valójában nem az ő nevükben tudok írni, hanem tudok regisztrálni olyan neveket, amik ránézésre teljesen olyanok, mint az eredeti nevek. Az ötlet akkor jött, hogy ennek utánapróbálgassak, amikor valaki PheeI(nagy i a végén) néven regelt, és topicokat nyitogatott, és tök úgy nézett ki a nagy I és a kis L hasonlósága miatt, mintha azokat a topicokat Pheel nyitotta volna. Akkor elkezdtem kísérletezgetni, és rájöttem arra, hogy van valami amit nem szűr ki a regisztráció.
Természetesen ezzel se éltem vissza. -
#10792 A probléma ennyire nem vicces (pl párszáz user nevét meg aláirását egyszerre átváltoztatni), st ha érdekel, szólj. -
#10791 Nem úgy értettem, bárcsak úgylenne:D
Hanem azt amit enged, valamint az emailt is. -
#10790 Akkor miértnem írod át a neved amilyenre szeretnéd? :) -
#10789 pacsi. -
#10788 És tudod hogy mindenkinek meglehetne változtatni az adatait gyakorlatilag töksimán?:D -
Dodo55 #10787 Sikerült nyitnom egy topicot a 8-asba. Nem hittem volna, hogy rájöttem, hogy MetaMórfózis hogy csinálta, de ezek szerint rájöttem. Eredetileg a szemétdombra akartam, mert ott gondolom senkit nem zavart volna, de mivel először lehagytam a www-t az sg.hu elől, ezért nem ment, azzal a hibaüzenettel, hogy a rövid cím üres, aztán megpróbáltam a 8-asba, és először az se működött, aztán beírtam a www-t, de véletlenül a 8-ason hagytam a beállítást, és így oda nyílt. -
#10786 -
#10785 -
#10784 ezt mindenhol elsütöd? :] -
#10783 B.U.G -
#10782 a semmibe tudom, hogy lehet topicot nyitni, ez nem bug, ez feature :) -
#10781 Értem, megint túllőttema célon, mert elírtam, csak egy topicot akartam letrehozni, de így nem derült ki hogy lehet e zárt témába is létrehozni. Meg szerintem egy kis veszélytelen poénkodás senkinek sem art, tök jóhangulat lett a két topicban:D -
#10780 egyszerre küldtük el és kiütötte az enyémet, elég ha szólsz St-nek ha találsz nem kell demonstrálni is mert csak baj lesz belőle. -
#10779 ST, a 2vel ezelötti hozzászólásom bugreport volt, bár nem derült ki belőle -
#10778 Ez egy állat, miért kétszer irta be? szerkeszteni akartam, aztán mégse, és most ittvan. Kezdek félni -
#10777 ne csináld ezt! -
#10775 Véletlen ezt nyitottam ehelyett elnézést. -
#10774 az ok is,de ha 1 komoly játékrol van szo,akkor a megjelenésig lehet beszélgetni magárol a játékrol,vagy joval megjelenés után
mert a megjelenéskor wareztéma a kommentek 90%a
ami bizonyos szintig megint csak elnézhetö,de az ismétlödö kérdések,és a 2sort nem képes visszaolvasni tipusu userek kikészitenek mindenkit
elvileg igen ezért van a moderátornak topic,de a gyakorlat azt mutatja hogy kevés,a házigazda 1 személyben szintén -
#10773 ott a moderátor topic lehet szólni ha gond van. -
#10772 most beszélgettünk egyik topicban arrol,hogy káosz van ha 1 normálisabb játék kijön.nem lehetne több házigazdát 1 topicba tenni?,mert elég sürün nem birja,vagy nincs ott épp mikor kéne
+ a jogok kérését,adását meggyorsitani,mert elég lassan és macerásan kapják meg userek