27327
  • MetaMórfózis
    Érdekes
  • MetaMórfózis
    Nem megy ez a linkelés, :D
  • MetaMórfózis
  • Max7
    most5 hogy tovább kerestem találtam egy bugot egy smweb szolgáltatónál :D ez nagyon tetszik unatkozol akkor keress bugot :P most is inkább egy unalmas töri órán kéne ülnöm :D ehhe
  • Dodo55
    Akkor te nem jól próbálod, mert nem olyan egyszerű, először én is úgy próbáltam, de nekem is az jött ki, hogy nincs jogom, de aztán rájöttem, hogy hogy kell.
  • Max7
    Látom a topik nyitás akárhovát már tiltottátok :) de nekem se kellet sok idő megtalálni a módját :P mostmár azt irja hogy nincs jogom oda nyitni :(
  • MetaMórfózis
    :D
  • Borg
    Ez mekkora, titkos topik szekció :) Garantáltan újreg mentes.
  • Aquir
    látom a hibát

érdekes, viszont ez nem jó így
  • cSuwwi
    jó hogy nem írod be mindjárt, hogy hogyan kell. :\
    ha találtatok vmi hibát, akkor privi St-nek, nem kell túlragozni :w
    amúgy most 2 perc alatt én is rájöttem erre az alcím módosítgatós dologra, vissza is tettem itt a 4 helyett a 3 felkiáltójelet :|
  • Dodo55
    Ehhez még form se kell. Csak egy link...
  • MetaMórfózis
    Példát buktam:) De ugylatom csak nekem faj ez..., hagyjuk:)
  • BiG G
    bemehetsz, de csak akkor építhetsz rá egy emeletet, ha az önkormányzat engedélyt adott rá.
  • MetaMórfózis
    Hm, szép^^ van egy topicod ahol tudod a fejcimet modositani, es annak irtad at a formjat?
  • MetaMórfózis
    hoho, ertem, ez derossz:) Építek egy házat és csak akkor mehetek be ha az önkormáynzat engedélyt ad...:D
  • Dodo55
    Attól, hogy te nyitod, nem leszel automatikusan owner, owner akkor leszel, ha kapsz úgynevezett házigazda jogot a topicra.
  • MetaMórfózis
    Egyébként ha én vagyok az ownere egy topcinak, annak miért nem tudom változtatni a tárgyát? Vagy csak en nem vettem eszre?:D
  • Dodo55
    Hogy bizonyítsam azt, hogy tudom módosítani a topicok címeit, ennek a topicnak az alcímébe a 3-3 sárga felkiáltójelet kicserélem 4-4-re.
  • Sadist
    Hát te valami fantasztikus fehérkalapos hacker vagy -.-
  • Dodo55
    Én meg megtudom változtatni BÁRMELYIK topic címét és alcímét! Nem éltem vele vissza eddig, és nem is fogok.

Meg bárki nevében tudok írni privát üzenetet, és írni a chaten, igaz ezt kicsit másképp mint a többi dolgot. A lényeg az, hogy valójában nem az ő nevükben tudok írni, hanem tudok regisztrálni olyan neveket, amik ránézésre teljesen olyanok, mint az eredeti nevek. Az ötlet akkor jött, hogy ennek utánapróbálgassak, amikor valaki PheeI(nagy i a végén) néven regelt, és topicokat nyitogatott, és tök úgy nézett ki a nagy I és a kis L hasonlósága miatt, mintha azokat a topicokat Pheel nyitotta volna. Akkor elkezdtem kísérletezgetni, és rájöttem arra, hogy van valami amit nem szűr ki a regisztráció.

Természetesen ezzel se éltem vissza.
  • MetaMórfózis
    A probléma ennyire nem vicces (pl párszáz user nevét meg aláirását egyszerre átváltoztatni), st ha érdekel, szólj.
  • MetaMórfózis
    Nem úgy értettem, bárcsak úgylenne:D
    Hanem azt amit enged, valamint az emailt is.
  • Dichter
    Akkor miértnem írod át a neved amilyenre szeretnéd? :)
  • MetaMórfózis
    pacsi.
  • MetaMórfózis
    És tudod hogy mindenkinek meglehetne változtatni az adatait gyakorlatilag töksimán?:D
  • Dodo55
    Sikerült nyitnom egy topicot a 8-asba. Nem hittem volna, hogy rájöttem, hogy MetaMórfózis hogy csinálta, de ezek szerint rájöttem. Eredetileg a szemétdombra akartam, mert ott gondolom senkit nem zavart volna, de mivel először lehagytam a www-t az sg.hu elől, ezért nem ment, azzal a hibaüzenettel, hogy a rövid cím üres, aztán megpróbáltam a 8-asba, és először az se működött, aztán beírtam a www-t, de véletlenül a 8-ason hagytam a beállítást, és így oda nyílt.
  • cSuwwi
  • tomsolo
  • cSuwwi
    ezt mindenhol elsütöd? :]
  • tomsolo
    B.U.G
  • St
    a semmibe tudom, hogy lehet topicot nyitni, ez nem bug, ez feature :)
  • MetaMórfózis
    Értem, megint túllőttema célon, mert elírtam, csak egy topicot akartam letrehozni, de így nem derült ki hogy lehet e zárt témába is létrehozni. Meg szerintem egy kis veszélytelen poénkodás senkinek sem art, tök jóhangulat lett a két topicban:D
  • Punker
    egyszerre küldtük el és kiütötte az enyémet, elég ha szólsz St-nek ha találsz nem kell demonstrálni is mert csak baj lesz belőle.
  • MetaMórfózis
    ST, a 2vel ezelötti hozzászólásom bugreport volt, bár nem derült ki belőle
  • MetaMórfózis
    Ez egy állat, miért kétszer irta be? szerkeszteni akartam, aztán mégse, és most ittvan. Kezdek félni
  • Punker
    ne csináld ezt!
  • MetaMórfózis
    Véletlen ezt nyitottam ehelyett elnézést.
  • malter
    az ok is,de ha 1 komoly játékrol van szo,akkor a megjelenésig lehet beszélgetni magárol a játékrol,vagy joval megjelenés után
    mert a megjelenéskor wareztéma a kommentek 90%a
    ami bizonyos szintig megint csak elnézhetö,de az ismétlödö kérdések,és a 2sort nem képes visszaolvasni tipusu userek kikészitenek mindenkit
    elvileg igen ezért van a moderátornak topic,de a gyakorlat azt mutatja hogy kevés,a házigazda 1 személyben szintén
  • Punker
    ott a moderátor topic lehet szólni ha gond van.
  • malter
    most beszélgettünk egyik topicban arrol,hogy káosz van ha 1 normálisabb játék kijön.nem lehetne több házigazdát 1 topicba tenni?,mert elég sürün nem birja,vagy nincs ott épp mikor kéne
    + a jogok kérését,adását meggyorsitani,mert elég lassan és macerásan kapják meg userek