27327
  • The FlashBack
    mitörént veled?
    sose láttalak még más fejlécben::)
  • Dichter
    Ez ok, de ne a szerencsétlen usereken legyenek szvsz tesztelve a dolgok. Vagy ha már annyi esze van, hogy átírja az adataimat, akkor mentse le az eredetieket. Egyébként igazad van, tényleg ne a rosszindulatúak találják meg.
  • Amse
  • St
    alapesetben jár, de metamórfózis az én megbízásomra vadászik a bugokra. jobb ha megtaláljuk mintsem kispöcs józsika találja meg és hekkel szét mindent.
  • MetaMórfózis
    Igaz
  • Sadist
    Találtál egy bugot, ügyes vagy, szólsz az illetékesnek, le van tudva. Attól még nem kéne bűvészkedni és elcseszni mások userinfojat.
  • MetaMórfózis
    Nebáncs'
  • Dichter
    Thx. És egy konstruktív ötlet. A bugvadászoknak járhatna ezentúl 1-2 büntipont.
  • Aquir
    ugy értem nem Te irtad át
  • Kanál
    kosz
  • DJ Skyline
    köszi
  • Amse
    thx
  • St
    a hibát amivel ezt lehet csinálni kijavítottam.

annak a 15 embernek akinek átírta kitöröltem ezeket a kamu adatokat, a szülinapot be lehet állítani újra.
  • MetaMórfózis
    NEm én irtam át, hanem ti azzal hogy megnéztétek ezt a topicot, nem személyreszóló volt a dolog, aki idenézett annak változott. Lelkiismeret furdalásom lett, mindjart megy egy pm a karosultaknak.
  • Aquir
    ugyanazzal vissza lehet írni amivel átirta
  • Dichter
    1985-re írjad visszafelé
  • Kanál
    en is, de nem artana ha 187 evvel kesobb tortent volna ugyanez :C
  • akyyy
    én is, mégis ismeretlen a korom:(
  • Dichter
    Nagyon ügyes vagy... ELhitte neked mindenki, hogy tudod hogy kel csinálni. Minek kellett átírni?? Gratulálolok... nc
  • DJ Skyline
    én most 1800-ban születtem
  • MetaMórfózis
    írhatnék egy progit, aminek megadhatod hogy hányéves vagy és átírja, csak az a gond hogy az sokdolgot felfedne, nem csak egyszer lenne használható, és a permbant is kikuzdeném magamnak vele:D
  • MetaMórfózis
    Szorri emberek i have no backup:D
    Big, oks, de szerintem a "Mi kellene az sgnek" kérdésre válasz midnen bugreport:)
  • Kanál
    meg az en szuletesi evemet sem artana
  • BiG G
    Ok. Amúgy semmi bajom nincs azzal amit csinálsz, mert ha valaki olyan jön rá aki ezzel visszaél, az rosszabb, és így legalább be lesznek foltozva a lyukak, csak annak adtam hangot, hogy ennek akkor lehetne külön topikja, mert nem pont ez a megfelelő hely rá. Písz
  • MetaMórfózis
    Poénkodtam csupán, BIG, ne morcoskodj.
  • BiG G
    nc
    Amúgymeg akkor lehetne neki nyitni topikot, ahol a soksoksok lelkes ifjú programozó palánta kitanulhatná a haxx csínját bínját, jól. És ne fenyegess.
  • Dichter
    Lennél olyan kedves visszaírni a nevem és az aláírásom?
  • MetaMórfózis
    Hát van szebb nyelv nala, teny es valo:)
  • akyyy
    pl aki alattad is írt, meg szvsz sok lelkes "programozó" van, aki csak olvasgatja fórumot, és szeretné tudni az ilyne dolgokat!
  • MetaMórfózis
    Pl aki ért hozzá, csak még nem gondolkozott ezen a témán, vagy nem tudta megvalósítani. Mellesleg engem nemzavar az hogy téged zavar. Nem kell idenézni. (az azért is jó mert kissebb az esélye hogy mondjuk törlödik alogód, vagy ilyesmi)
  • BiG G
    Miért még kinek jöhet jól St-n kívül ?
  • Borg
    Mindig újra emlékeztet rá valami, hogy mennyire utálom a JS-t.
  • MetaMórfózis
    Azért ide irtam mert nem ST az egyetlen akinek jól jöhet ez, attól hogy neked pont nem mond semmit az egy más tészta.
  • akyyy
    nem lenne a két topikcja toplistás ha nem érdekelné senkit se:D
  • BiG G
    szerintem ez lassan senkit se érdekel, mondd el St-nek hol van(nak) a hiba(vagy hibák), de ezen felül már unalmas.
  • MetaMórfózis
    Ennek a durvább formája egyébként a diszkrét javascript, ami az onclick onstb esemenyeket is javascriptbol rendeli bizonyos linkekhez, szóval beteg. Nemtudom milyen a browser supportja de azért ugyes. mórinfo
  • MetaMórfózis
    Hm, csak elvi, de szerintem bug:
    Véletlenül az egyik kulcsszavam az adblock-ba kiszedte valamelyik js-etek
    ezért:
    - nem tudtam bejelentkezni, csak trukkozve
    - nem tudtam "válasz" ként üzenetet küldeni
    - nem tudtam válaszolni a privátüzieimre
    - és kitudja mit nem tudtam volna még

Ha elfogadsz tanácsot lenne a doogra egy szolusönöm:
    Az ilyesmi linkek helyett:
    <a href='javascript:alert("foo");'>..</a> vagy <a href='#' onclick='javascript:alert("foo");'>..</a>
    --- helyett ---
    írj ilyet:
    <a href='login.php' onclick='windopen(this,200,200)'>blaa</a>

<script type='text/Javascript'>
    function windopwn(bar,w,h) {
    var linkurl = bar.href;
    window.open(linkurl,'valamipopupnev','width='+w+'height='+h);
    bar.target ='valamipopupnev';
    return false;
    }
    </script>
    és js-be, a windopen() függvénybe el tudod érni a link hrefjét, tudsz nyitni egy ablakot, a target-et áttudod irni a popup-ra és minden happy, de ha nincs js vagy nem működik vmi miatt akkorsincs gáz, mert akkor egy sima link és annyi.

^^ nem próbáltam most így hirtelen, lehet hogy document.bar.target...
  • Sadist
    Vagy inkább sehol nem kéne haxolni :|
  • MetaMórfózis
    Ok, akkor mentem el, majd jovok.
  • Pyx #10813
    talán nem itt kéne hakkolgatni