27327
-
#10854 mitörént veled?
sose láttalak még más fejlécben::)
-
#10853 Ez ok, de ne a szerencsétlen usereken legyenek szvsz tesztelve a dolgok. Vagy ha már annyi esze van, hogy átírja az adataimat, akkor mentse le az eredetieket. Egyébként igazad van, tényleg ne a rosszindulatúak találják meg. -
#10852 -
#10851 alapesetben jár, de metamórfózis az én megbízásomra vadászik a bugokra. jobb ha megtaláljuk mintsem kispöcs józsika találja meg és hekkel szét mindent. -
#10850 Igaz -
#10849 Találtál egy bugot, ügyes vagy, szólsz az illetékesnek, le van tudva. Attól még nem kéne bűvészkedni és elcseszni mások userinfojat. -
#10848 Nebáncs' -
#10847 Thx. És egy konstruktív ötlet. A bugvadászoknak járhatna ezentúl 1-2 büntipont. -
#10846 ugy értem nem Te irtad át -
Kanál #10844 kosz -
#10843 köszi -
#10842 thx -
#10840 a hibát amivel ezt lehet csinálni kijavítottam.
annak a 15 embernek akinek átírta kitöröltem ezeket a kamu adatokat, a szülinapot be lehet állítani újra. -
#10839 NEm én irtam át, hanem ti azzal hogy megnéztétek ezt a topicot, nem személyreszóló volt a dolog, aki idenézett annak változott. Lelkiismeret furdalásom lett, mindjart megy egy pm a karosultaknak. -
#10838 ugyanazzal vissza lehet írni amivel átirta -
#10837 1985-re írjad visszafelé -
Kanál #10836 en is, de nem artana ha 187 evvel kesobb tortent volna ugyanez :C -
#10835 én is, mégis ismeretlen a korom:( -
#10834 Nagyon ügyes vagy... ELhitte neked mindenki, hogy tudod hogy kel csinálni. Minek kellett átírni?? Gratulálolok... nc -
#10833 én most 1800-ban születtem -
#10832 írhatnék egy progit, aminek megadhatod hogy hányéves vagy és átírja, csak az a gond hogy az sokdolgot felfedne, nem csak egyszer lenne használható, és a permbant is kikuzdeném magamnak vele:D -
#10831 Szorri emberek i have no backup:D
Big, oks, de szerintem a "Mi kellene az sgnek" kérdésre válasz midnen bugreport:) -
Kanál #10830 meg az en szuletesi evemet sem artana -
#10829 Ok. Amúgy semmi bajom nincs azzal amit csinálsz, mert ha valaki olyan jön rá aki ezzel visszaél, az rosszabb, és így legalább be lesznek foltozva a lyukak, csak annak adtam hangot, hogy ennek akkor lehetne külön topikja, mert nem pont ez a megfelelő hely rá. Písz -
#10828 Poénkodtam csupán, BIG, ne morcoskodj. -
#10827 nc
Amúgymeg akkor lehetne neki nyitni topikot, ahol a soksoksok lelkes ifjú programozó palánta kitanulhatná a haxx csínját bínját, jól. És ne fenyegess. -
#10826 Lennél olyan kedves visszaírni a nevem és az aláírásom? -
#10825 Hát van szebb nyelv nala, teny es valo:) -
#10824 pl aki alattad is írt, meg szvsz sok lelkes "programozó" van, aki csak olvasgatja fórumot, és szeretné tudni az ilyne dolgokat! -
#10823 Pl aki ért hozzá, csak még nem gondolkozott ezen a témán, vagy nem tudta megvalósítani. Mellesleg engem nemzavar az hogy téged zavar. Nem kell idenézni. (az azért is jó mert kissebb az esélye hogy mondjuk törlödik alogód, vagy ilyesmi) -
#10822 Miért még kinek jöhet jól St-n kívül ? -
Borg #10821 Mindig újra emlékeztet rá valami, hogy mennyire utálom a JS-t. -
#10820 Azért ide irtam mert nem ST az egyetlen akinek jól jöhet ez, attól hogy neked pont nem mond semmit az egy más tészta. -
#10819 nem lenne a két topikcja toplistás ha nem érdekelné senkit se:D -
#10818 szerintem ez lassan senkit se érdekel, mondd el St-nek hol van(nak) a hiba(vagy hibák), de ezen felül már unalmas. -
#10817 Ennek a durvább formája egyébként a diszkrét javascript, ami az onclick onstb esemenyeket is javascriptbol rendeli bizonyos linkekhez, szóval beteg. Nemtudom milyen a browser supportja de azért ugyes. mórinfo -
#10816 Hm, csak elvi, de szerintem bug:
Véletlenül az egyik kulcsszavam az adblock-ba kiszedte valamelyik js-etek
ezért:
- nem tudtam bejelentkezni, csak trukkozve
- nem tudtam "válasz" ként üzenetet küldeni
- nem tudtam válaszolni a privátüzieimre
- és kitudja mit nem tudtam volna még
Ha elfogadsz tanácsot lenne a doogra egy szolusönöm:
Az ilyesmi linkek helyett:
<a href='javascript:alert("foo");'>..</a> vagy <a href='#' onclick='javascript:alert("foo");'>..</a>
--- helyett ---
írj ilyet:
<a href='login.php' onclick='windopen(this,200,200)'>blaa</a>
<script type='text/Javascript'>
function windopwn(bar,w,h) {
var linkurl = bar.href;
window.open(linkurl,'valamipopupnev','width='+w+'height='+h);
bar.target ='valamipopupnev';
return false;
}
</script>
és js-be, a windopen() függvénybe el tudod érni a link hrefjét, tudsz nyitni egy ablakot, a target-et áttudod irni a popup-ra és minden happy, de ha nincs js vagy nem működik vmi miatt akkorsincs gáz, mert akkor egy sima link és annyi.
^^ nem próbáltam most így hirtelen, lehet hogy document.bar.target... -
#10815 Vagy inkább sehol nem kéne haxolni :| -
#10814 Ok, akkor mentem el, majd jovok. -
#10813 talán nem itt kéne hakkolgatni