Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanígy 15 kép már elég sok nem? 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
...sose azt nézd...
Egyébként a vita meg a flém teljesen más miatt alakult ki, de a végén a szavazás is belekeverõdött. :-))
de ha te is leállsz flémelni, akkor eshet a beléd vetett bizalom, ne ess át a ló másik oldalára.
még lehet, hogy ez a kis szavazás sem lesz elég
shit happens
na de nem akarok offolni.. 😊 end
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
zthiszem lezárúlt a szavazás, amelynek a végeredménye a következõ:
Rám azaz DJviolin-ra érkezett szavazatok: 3
Rám szavazott: Soaringpilot, Siluro, Punkers
Takóca-ra érkezett szavaztok: 2
Takóca-ra szavazók: Clidey, Papirzacsi
Clidey-ra érkezett szavazatok: 2
Clidey-ra szavazók: Saját maga, Papirzacsi
Papirzacsi-ra érkezett szavazatok: 1
Papirzacsi-ra szavazók: Clidey
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
nyeremény nem lényeges, esetleg egy pár hónap vip, hogy azért harc legyen
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
mondjuk én csinálnék egy röpke szavazást az adott topikban, hogy az odajárók támogatják-e hogy házigazda lehess. ha pozitív az eredmény, több eséllyel indulhatsz a hg jogért, ha látják, hogy a többiek bíznak benned. pont. 😊
shit happens
Újreg vagyok. Régebben anyáztam. Büntetett elõéletû vagyok. Szélsõjobboldali vagyok. De 1 hónapja megjavultam. Punkerwork mikor lehetek a Vitorlázórepülés topik házigazdája? Please nem azt kérem, hogy egy 30ezres kommentes topik házigazdája legyek, hanem csak egy kis, jelenleg 600 hozzászólást számláló topiknak, ami hozzám hasonlóan csak néhány vitorlázóõrültet foglalkoztat. mellesleg én hoztam létre, de szerintem ez alapfeltétele a házigazdának.:-))
Kérlek hagy legyek a kedvenc topikom házigazdája!!!!!!!
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv:
DJviolin
<#wilting>#wilting><#lama>#lama>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.