Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem jó ötlet sztem, nem akarom minden egyes kis hüylegyerektõl hallani hogy õ már 96ban regelve volt és hogy mindnek el kelljen mondani hogy az sg még nem annyi idõs 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Aquir
marha jó, akkor kivel ossza meg a témát ha az sem látná akit érdekel? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

amikor vip tagságot veszel, akkor nem a rangodat veszed meg a fórumba, hanem plusz szolgáltatásokat
nem a kortól, fõleg nem a regisztráció idõpontjától függ az értelmi szint

néha azt gondolom, hogy nyugodtabb lenne az SG légkör reg. idõ és hozzászólás szám kijelzés nékül

lehet nagy ellenállásba ütközök, de én beállításokban hagynám eldönteni, hogy valaki akarja-e a reg. idejét és hozzászólás számát megjeleníteni.
vagy másik ilyen, ha új topic-ot nyit valaki, hagy dönthesse el, hogy 10 új topic között szerepeljen vagy ne, lehet csak csendben akar létrehozni egy topicot, aki megtalálja megtalálja, aki nem, nem, így senkit nem iritál, nem írnak bele minden negatív dolgot

cSuwwi
tök jó, hogy engem mindenki "ismer", bár még magamat sem ismerem ki mindig :o)

amit a #6922-be okoskodtam, és talán a nagy kétbetûs is egyetértene vele, talán mindkét fél jól járna. (jönne a pénz az vérpistikékbõl, és a magot alkotók is kaphatnának némi plusz, a kitartásukért)

shit happens

direkt nem említettem magamat 😄

éne még szinte ujreg vagyok 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Amse
az tûnik a legjobb megoldásnak, hogy maradna ez ami most van, de 1 idõ után még több pluszt jelentene a vip.
szal szerintem #6922<#eljen>

Dichter
Értem mire gondolsz, de Pyx-et, cSuwwit, Téged <#idiota> akkor is jobban ismernének, ha nem lennétek vip-ek, a 14 éves vérpistike, meg de.

geri15
ergo: legalább egy éves regisztráció, és min 2-5000 hsz kéne ahhoz hogy valaki VIP lehessen szvsz

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

bár annyira nem érdekes, nem sajnálom tõlük, csak igy pont nem arra szolgál mint amit leírnak :C

Kik a VIP fórumozók?

Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. VIP fórumozó az a regisztrált felhasználó lehet, aki legalább 1 hónapja regisztrált és minimum 200 hozzászólással rendelkezik az SG Fórumában.

ez van a leírásban. persze ez nem a valódi oka, most mondta st.

érted csak kicsit fura hogy egy 2hetes ujreg vérpistike is ugyanugy lehet vip mint pl csuwwi vagy tertovan vagy pyx vagy akárki aki már nagyon rég itt van és mindenki ismeri.

nemláttam

__|__ ________(*)________

Dichter
De agresszív ma itt mindenki <#ijedt>

Egyébként szerintem jól van ez a VIP így. nem jár vele akkora elõny, hogy sajnáljam a 14 éves 2 hónapja regelt Pistikétõl.

DanielT
Télleg? Nebassz... #6941
gondolom focis topigokban..( a topicjai alapján)

__|__ ________(*)________

Punkerwork
évenként 1 csillag, (emlészek a mail-re jót röhögtem rajta, keresõt használni tényleg bonyolult 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sheva
jó van má nem tudtam azért kérdeztem meg

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

DanielT
Jaaa, most látom a nyitott focis topikokat... na akkor nem csoda.
DanielT
Hova szpemmeltél be több mint 5000 kommentet, hogy még soha nem láttalak és ilyen alap dolgot nem tudsz?

A regisztráció idõpontjától eltelt évek számát jelzi.
Sheva
nem nem azt kértem...
azt kérdeztem h az mitõl függ kinek hány db csillag van a neve mellett 😊
csak úgy érdekel 😄

Punkerwork
házigazda jogot kértél? az nem az én asztalom 😊

Sheva
hát nekem még egyetlen egy modi sem válaszolt
tegnap is írtam

Punkerwork
szoktunk válaszolni.

Sheva
nagyobb méretû logo kellene bezony és a galéria mérete is lehetne nagyobb

de mindenek elõtt az kellene h a [email protected] e-mail címre írott e-mailokra VÁLASZOLJANAK vagy valami!!!

A szmájlis téma kapcsán egy felvetés:

Nem tudom, mennyi meló és erõforrás lenne, de az mennyire lenne elképzelhetõ, hogy a galéria tárhelyének terhére fel lehetne tölteni egy külön, speckó szekcióba szmájlikat, melyekhez hasonlóan lehetne hozzáférni, mint a hivatalos szmájlikhoz?

Akár úgy, hogy használatkor automatikusan hozzáadódnak a hivatalos szmájlikhoz és ugyanabban az ablakban jelennek meg, akár úgy, hogy a szövegablak alatt a " " pontok mellett/között megjelenne egy "Privát szmájlik" vagy hasonló link, mûködésileg lásd hivatalos szmájlik.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Punkerwork
mint pl a privi tiltás? 😊

St
Nem törekszünk a vippel profitra, elég annyi, hogy jelentõsen hozzájárul a fórum éves költségeihez. Így most a 80 ft / fõ / hó egyenlõre elég. Késõbbiekben -valószínûleg még idén- a VIP-ek további extra szolgáltatásokat fognak kapni, akkor majd elképzelhetõ, hogy emelünk 100 Ft-ra.
Punkerwork
most 80 pénz egy hónap igaz? miért nem 100? 😊

RelakS
Majd este csinálok valamit 😊 Vagy lefújom <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DanielT
Mi legyen helyette? Javaslat?
RelakS
Meg pozor és lefelé mutató ököl helyett más ikon kéne a címsorba, szvsz.

geri15
akkor meg IQ-teszt a VIP regisztráció elõtt 😄D 100 alatti IQ-val senki nem kaphatna fél évig VIPjogot 😊 Nah? 😊

RelakS: de akkor ne csak banoltaknak, hanem pl azoknak is akikenk 2-nél több büntipontjuk van 😊

RelakS
Banoltaknak fél év türelmi idõ VIP-re. Így jobb? 😊

St
ezzel azt érnénk el, hogy a 14 éves józsika azt írná be, hogy 24 év
geri15
szerintem a VIP dologban annyit lehetne változtatni, hogy tényleg korhatáros legyen, mondjuk 20 év felettieknek, vagy minimum 2000 hozzászólás után, esetleg csak akkor ha még nem volt büntetve az ember (bár ez elég rizikós, mer a modik rendesen osztogatják a büntiket 😊)

RelakS
Hogy ne tudjon minden "vadbaromállat" vip-hez (kiváltságoz) jutni, de mégis megérje az sg-nek 😉

cSuwwi
a vips dologot talán lehetne annyival tuningolni, hogy mondjuk 2 szint lenne.
ugyanúgy 200 és 500ft, maradhatna akár az 1 hónap is, de ha befizetõ már régi fórumozó (regtime ellenõrzés), akkor kaphatna ugyanazért a pénzért kicsit többet.

plusz tárhely, plusz szerk idõ, meg amit gondoltok
nem is lenne nehéz megoldani, sztem

shit happens

hen-tes
minek?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hé, nemá flém :o

amúgy mi lenne, ha picit, úgy 20%-kal növelnétek a VIP árát, és a VIP-regit meg mondjuk fél évhez kötnétek, úccse jönne ki?😊
Kandurex
Hülye gyerek? Farkadra léptek kora reggel? Nem muszáj személyeskedni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

St
napi 8 cikk? napi 20-30 van átlag. hülyegyerek.
Kandurex
Amúgy értem

Kandurex
Aham és assziszed, hogy 40e napi látogató azért a 8 db cikkért jön mi?

St
igen
artschiatwork
és a VIP-bõl bejövõ pénz elég az új szervervásárláshoz? Azaz van annyi VIP tag, amennyibõl kijön 10 havonta egy új szerver?

St
SG az nem a fórum, hanem elsõsorban magazin. A fórum törzsközönségének igen kis része látogatja a magazint is, ez a keresztauditálásból egyértelmûen kiderül. A magazinnak önálló, a tartalomért érdeklõdõ látogatóköre van. Számunkra õk az értékesek, nem a fórumozók, mivel a fenntartáshoz szükséges pénz kizárólag a magazinból van.

Nagyon leegyszerûsítve a fórum csak púp a hátunkon, mert 10 havonta kell átlag 300e forintos beruházással új szervert venni + külön CO-location fizetni. Ezt finanszírozzuk jelenleg a VIP regiszrációból. Világos?
Kandurex
Ami hovatovább ha nem lenne, SG sem lenne, és így a legnagyobb haszon.

St
lehet, de akkor megemeljük az árát... vip legfontosabb tulajdonsága, hogy bevétel, amely jelentõs mértékben hozzájárul a fórum üzemeltetéséhez, amely egyébként csak egy pénznyelõ
sztem legalább 1 éves reg és pár ezer komment kellhetne hozzá :C

Aquir
a VIP követelményre én is azt mondom hogy tényleg semmi, könnyen el lehet érni, mivel 1 hónap 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

inkább legyen sokkal magasabb a viphatár hogy tényleg csak a törzsfórumozók használhassák... semmi értelme/értéke ha a sulinetes vérpistiknek is lehet 😞