27327
-
#10934 Nagyon lassú a fórum nálam..van vmi oka ennek? -
#10933 Igen, nagyon nagy spam egy törölt topicrol beszélni. Be is linkelem ha akarod:) -
Takezó #10932 ez most szpemtopik lett?:C -
#10931 :) Már 10. Lefelé ivel a pályája:) -
#10930 naés? szóltam
abból baj nemlehet -
#10929 10 hozzászóláson belül, kétszer is le van írva(illetve be van képként téve), és kétszer is válaszoltak rá.
gratulálok még dobogós helyezést értél el. -
#10928 netmom ide kell e
-
#10927 meta topikja szeirntem, törölték
-
#10926 és? majd frissíti magát -
Shadow_THH #10925
csak szólok -
#10924 Az javítva lesz valamikor,vagy már majd csak az új desing-nal,hogy ha 100-ra van állítva a megjelenő fórumüzenetek száma akkor nem mutat 100-at,csak ha egy következő oldalra átmegyek,majd vissza? -
#10923 Töröltétek a metatopikot, ejynebejnye -
#10922 Hekker? Attól hogy beírt egy "más" linket és rákattintott a topiknyitás parancsra?! lol. -
#10921 mivel ki lett törölve -.- sok lett a hekker :| -
#10920 Ez is érdekes:
Legnépszerűbb témák
1. Football Manager 2006
2.
3. The Elder Scrolls IV.: Oblivion
4. Battlefield 2
5. Mi kellene az SG-nek?
6. World of Warcraft
7. Fotóink
8. SilkRoad Online
9. Partyarcok
10. A Pc-s játékoknak leáldozott
másodiknál nincs semmi nekem -
#10919 látom törlődnek már ezek a "semmis" topikok! -
#10918 eső lesz mindjárt. -
#10917 ujabb totyik:Hihetetlen hogy ezt miért kell? -
#10916 hihetetlen -
#10915 jah látom már, h többen pihiznek -
#10914 kicsit unalmas már ez a fórum hekkelés, banolni kéne mindegyik hekkelőt -
#10913 Lehet hogy félre vagy nem értek valamit, de minden topicnak van rsse nem?:)
Ha azt berakod a kedvenceid közé akkor látod... nem?
(Ugyértem firefoxba kedvencek közé...)
Uiui én nem hasznalom az sg-s rsst szoval felolem barmi is lehet.D
-
#10912 ahh..latom van forumnlista RSS.. nem lehetne ezt kedvencekbe is megtenni.. jo lenne ha latnam ha valaki uzent vmelyik topicba a kedvenceim kozul -
#10911 http://www.sg.hu/buntetopontlista.php
Nice shot:) -
#10910 jah tényleg már látom sorry :) amúgy szerintem időeltolódással most ütött be április 1, mint boloMdok napja, nagy összegben fogadnák hogy még vagy 10+ ember repül a nap folyamán... -
#10909 Így már érthető. Fel is vetettem amúgy.. -
#10908 Nem értem miről beszélsz, ott van az új volt az új topikok közt, az általánosba lett amúgy nyitva, utána rakta át valaki a gumiba :| -
#10907 ban ide is
ez káosz, a fél fórum tudja..St kellene ide, gyorsan törölni mindent -
#10906 .... remélem akkor sem bántanád azt a topicot... most kit zavar már, én nem hoztam létre többet, eredetielg is egyet akartam, csak elirtam:D De a másikat már át is pakoltátok... Szóval én részemről befejeztem már akkor. Most is azon vagyok hogy hírt küldjek be az sg-re:DD Csak elméleti szinten de foglalkoztat a dolog:) -
#10905 Nem ez volt a kérdés! Hanem az, hogy hogy jelenhet meg az új topikok között? Vki átrakta és a fórum még nem frissített? -
#10904 ettől függetlenül kértelek hogy ne csináld, mert most majd lehet takarítani a sok ökör után, illetve lehetne ha lenne oda törlési jogom..... -
#10903 igen úgy emléxem mintha Borg említette volna h ott nincs modi joguk.. és törölni nem tud :|
nem tom jól emlékszem e... -.- -
#10902 topiknak hívják. -
hát ez mi? -
#10900 Tiszta lelkiismeret furdalás vagyok:), senkinek semmit nem mondtam, senkinek még csak célzás szinten se segitettem, bárki megmondhatja, van aki még msnen is felvett miatta (ugye fb:)). Szerintem jó poén volt, senki nem volt rá kötelezve hogy ovodásan kövessen, aki megtette hat 'cumta'. -
#10899 ne őt bántsd nem tehet róla, hogy sokan utánozták...
-
#10898 remélem a topikcímben is látjátok a nagybetűs szöveget, lesz még itt sírás... -
#10897 az lehet a téma, hogy lehet nem tudják kitörölni (?!) -
#10896 nevethetsz,miattad van az egész
nem kellett volna luke skywalkert játszanod,szépen csendben is tudtad volna jelezni a bugokat -
#10895 Hóó, elnézést, rosszul tudtam, azthittem hogy a permanently az átmenetileg. Bocsesz. Akkor talán transitionally banned?:) transban:D transban vannak:D