Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem a kortól, fõleg nem a regisztráció idõpontjától függ az értelmi szint
néha azt gondolom, hogy nyugodtabb lenne az SG légkör reg. idõ és hozzászólás szám kijelzés nékül
lehet nagy ellenállásba ütközök, de én beállításokban hagynám eldönteni, hogy valaki akarja-e a reg. idejét és hozzászólás számát megjeleníteni.
vagy másik ilyen, ha új topic-ot nyit valaki, hagy dönthesse el, hogy 10 új topic között szerepeljen vagy ne, lehet csak csendben akar létrehozni egy topicot, aki megtalálja megtalálja, aki nem, nem, így senkit nem iritál, nem írnak bele minden negatív dolgot
amit a #6922-be okoskodtam, és talán a nagy kétbetûs is egyetértene vele, talán mindkét fél jól járna. (jönne a pénz az vérpistikékbõl, és a magot alkotók is kaphatnának némi plusz, a kitartásukért)
shit happens
éne még szinte ujreg vagyok 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
szal szerintem #6922<#eljen>#eljen>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. VIP fórumozó az a regisztrált felhasználó lehet, aki legalább 1 hónapja regisztrált és minimum 200 hozzászólással rendelkezik az SG Fórumában.
ez van a leírásban. persze ez nem a valódi oka, most mondta st.
érted csak kicsit fura hogy egy 2hetes ujreg vérpistike is ugyanugy lehet vip mint pl csuwwi vagy tertovan vagy pyx vagy akárki aki már nagyon rég itt van és mindenki ismeri.
__|__ ________(*)________
Egyébként szerintem jól van ez a VIP így. nem jár vele akkora elõny, hogy sajnáljam a 14 éves 2 hónapja regelt Pistikétõl.
__|__ ________(*)________
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A regisztráció idõpontjától eltelt évek számát jelzi.
azt kérdeztem h az mitõl függ kinek hány db csillag van a neve mellett 😊
csak úgy érdekel 😄
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
de mindenek elõtt az kellene h a [email protected] e-mail címre írott e-mailokra VÁLASZOLJANAK vagy valami!!!
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Nem tudom, mennyi meló és erõforrás lenne, de az mennyire lenne elképzelhetõ, hogy a galéria tárhelyének terhére fel lehetne tölteni egy külön, speckó szekcióba szmájlikat, melyekhez hasonlóan lehetne hozzáférni, mint a hivatalos szmájlikhoz?
Akár úgy, hogy használatkor automatikusan hozzáadódnak a hivatalos szmájlikhoz és ugyanabban az ablakban jelennek meg, akár úgy, hogy a szövegablak alatt a "
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
RelakS: de akkor ne csak banoltaknak, hanem pl azoknak is akikenk 2-nél több büntipontjuk van 😊
ugyanúgy 200 és 500ft, maradhatna akár az 1 hónap is, de ha befizetõ már régi fórumozó (regtime ellenõrzés), akkor kaphatna ugyanazért a pénzért kicsit többet.
plusz tárhely, plusz szerk idõ, meg amit gondoltok
nem is lenne nehéz megoldani, sztem
shit happens
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
amúgy mi lenne, ha picit, úgy 20%-kal növelnétek a VIP árát, és a VIP-regit meg mondjuk fél évhez kötnétek, úccse jönne ki?😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nagyon leegyszerûsítve a fórum csak púp a hátunkon, mert 10 havonta kell átlag 300e forintos beruházással új szervert venni + külön CO-location fizetni. Ezt finanszírozzuk jelenleg a VIP regiszrációból. Világos?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n