Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
(a kis kopaszt is sokszor mutatták szimbiózisban egy búzakalásszal, de valójában életében nemfogott kaszát a kezében - nemhiába a rencer az rencer 😄D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sir Quno Jedi
Én idõnként törlöm is a képtáram fullra, hogy ne terheljem a szervereket ! Neketek is ajánlom a módszert !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

geri15
Hát pedig kéne, mert rengeteg aktív ember van az SG-n tényleg :| lásd csak a banner- és logómûhelyet...

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

SpecTator
arra pediglen én is neveztem volna 😊 (nem lessz legközelebb hasonló pályázat?)

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

joebacsi
volt bannerpályázat is, de mivel csak 5-en vettünk részt rajta, ezért st úgy döntött, hogy ennek az eredményhirdetése elmarad...azóta kerüli mindig a témát ha elõhozakodunk vele.
Azért valamit érdemelnénk, ha már dolgoztunk vele (pl: gombaa! 😄), dehát ezvan 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

geri15
sry nemtuttam anyway, lehet hogy elfoglalt, és azér nem válaszol :C

hen-tes
a pályázatokat már felvetettem, de St akkor sem volt képes válaszolni.

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

geri15
Nem rossz ötlet <#eljen> Dichternek a feljécben-torta, és kreatív-versenyes ötletei nagyon jók, és szerintem nem a pénzért csinálnák sokan, hanem csak mert akkor õ a nyertes (én pl azért tenném). Meg hát ugye volt a SG háttér verseny, tomsolo nyerte, és benne van egy jópofa gomba a fejlécében meg ilyenek... mondjuk a VIP-es megoldás is frankó szerintem.

Punker
jogot adni nem, de biztosítani pl csak a winyókat a 10x-es képtárhoz stb az igen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sadist
Szerintem az SG-nek nem kerül semmibe, hogy valakinek VIP jogot adjon 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

prezi
az én régi ötletem az volt, hogy topicnyitásnál, amikor beírják a nyitando topic nevét, azután lefutna egy automatikus fórumekresõ a megadott szavakkal... ott megjelennének az esetleg megnyitott témák, így a felesleges topicok számát minimálisra lehetne csökkenteni !

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

SpecTator
elnézést h megint idekontárkodok..de ezt az ötletet már régóta felvetettem ésa töbiek nem tartották hülyeségnek mégpedig kéne csinálni egy fórumszabályzatot (FAQ)-ot annak elkerülése lérdekében ha valakinek új regje van és nem tudja pl mi az a "warez" "smap" stb....és a FAQ-ban elolvashatná a fórum törvényeire vonakozó szabályt..köszönöm

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

st, beteg vagy vagy mi a baj ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ezis ritka, st még aznap válaszol a javaslatokra amikor felvetõdnek 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
Szülinap tortásfejléc: én is gondoltam már rá, jó ötletnek tartom.

A szülinaposoknak 1 hét vip reget is szintén jó ötletnek tartom, sõt még akár 1 hónapot is elképzelhetõnek tartok, legalább minél többen beállítanák a szülinapot.
cSuwwi
ebbõl a sok ötletbõl sztem csak a szülinaposoknak torta a fejlécbe tûnik a legjobbnak (meg talán még a kreatívversenyek, de az 1 év vip az kevés hozzá, bár valakinek ez az 1200ft is nyeremény)

shit happens

nemtom, nekem nagyon kitûnik....

Rage47
<#eljen><#eljen>
Dichter
Lehet, hogy nekem rossz a szemem, de nekem erõltetnem kell magam, ha észre akarom venni, kinek van 120-as, és kinek 150-es fejléce.

Seaweed
jah egyeni velemeny..de nem "fassag" ..es ez is egyeni velemeny <#ravasz1>
azis fasság, sztem pl már a 150px magas fejléc is szétkúrja, de ez egyéni vélemény :C

Seaweed
hat pl szabalyozva ..mondjuk elfogadott banner meretben latom en is az ertelmet csak..
Seaweed
elso kerdes:
kinek van erre ideje?! "az ido penz" <#vigyor5>

masodik:
ez rendben islenne ha csak es kizarolag velemeny nyilvanitas es beszelgetes menne a forumban...
Dichter
A szülinaposok valamilyen kis mértékû honorálását én is jó ötletnek tartom. Mondjuk megjelenne a fejlécükben is a torta, ami a fõoldalon is.

Más:

Lehetne tartani több ilyen kreatív pályázatot, mint amilyen a háttérkép pályázat is volt. Ez a fórum tele van lelkes, és tehetséges emberekkel, így az SG minimális pénzráfordítással (1 év vip pl) elég komoly marketinganyagokat is kaphatna kézhez. SZerintem kár kiaknázatlanul hagyni ezt a dolgot.

sok más fórumon kurvarondául mutatnak a 600*200pixeles img-k az aláírásokban, lsd pl borda.ca.

Dzsini
akkor elsõre komolyan ajánlanám, hogy vagy notepadban írd meg a hozzászólást és nézd át, és mielõtt rányomsz a 'mehet'-re, legalább 2x olvasd át... ha ennyire kapkodós vagy.

a visszavonás meg - leírtad, tévedtél, ennyi. nem kell egy tévedés vagy utólag rossznak tartott vélemény írmagját is elpusztítani, mindenki hibázik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Seaweed
Sajnos lehet bennem van a hiba de neha el vagyok bambulva es 3-4x is szerkesztek(tenek)...es visszamenoleg is jo lenne sokszor..nembeszelve a visszavonasrol ami sokszor jol jonne a fejlemenyek egyes tudataban 4percen tul is! (nem kell mindig a hazigazdat riogatni...persze ez se gond de megis jobb az embernek maga intezni az ilyen dolgokat)

alairasok:
sok mas frumban a vilagon jol mukodik. es szerintem jo lenne. de persze nem eroszak csak leirtam hogy szerintem mi lenne jo.
Rage47
link sztem is jó lenne, a kép már kevésbé
ivjoe
1 nap??? 1 óra??? Minek? Megírod a postot, elküldöd, meglátod, hogy valami gond van. --> Szerkeszted.
Alátámasztanád, hogy ez miért lenne jó? Mert sztem csak "visszaélni" lehet vele.

Link még csak-csak, de kép? NAgyon lassítana. Nekem személy szerint nem nagyon van kedvem az aláírások képeit betöltögetni. Ha 1 aláírás, 1 kép, akkor az defaultban is 100 képet jelent. :o

Seaweed
Hola!

Szerintem ami jo lenne a forumban:

-Tobb mint 4 perc szerkesztesre-visszavonasra a vip tagoknak. Akar 1 nap, de min 1 ora!

-Alairasba linket es kepet lehessen rakni! (bar tudom hogy ez gazos..mert 1-2 8 eves hulyegyerek kapasbol szetb@szna a topicokat....de azert jo lenne)

ha ezek mar szoba kerultek bocs..nem jarok ide csak most felmerult bennem

udv

Seaweed
prezi
fake... del...

Kandurex
Ezt ma kaptam az sgmail -os címemre:

Dear Sgmail Member,

We have temporarily suspended your email account [email protected].

This might be due to either of the following reasons:

1. A recent change in your personal information (i.e. change of address).
2. Submiting invalid information during the initial sign up process.
3. An innability to accurately verify your selected option of subscription due to an internal error within our processors.
See the details to reactivate your Sgmail account.

Sincerely,The Sgmail Support Team

+++ Attachment: No Virus (Clean)
+++ Sgmail Antivirus - www.sgmail.hu

Mellé persze egy csatolt zip állományt 😊 A feladó [email protected]. <#zavart2>.

Már jó párszor elõfordult az ilyen. Emiatt tiltó listára került sgmail.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bots, akkor ott olvasgassak :Ð
köff
Dzsini
St - 2005. aug. 05. 09:51 | Privát | Galéria | Válasz | #361
Ha megjelenik a szoftverhez azonnal. Egyelõre még nincs hozzá pop3. Nem tõlünk függ.
(SGMail topic)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ööö, kérdésem lenne: SGMailnek soha nem is lesz POP3 eléréseö? :\
akyyy
szülinaposoknak egy nap üzenet szerkesztés, törlés, más semmi más😊 esetleg proivát üzenet, hogy az Sg valamenyi fórumozó nevében HBD!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kandurex
Szülinaposoknak 1 hét "ajándék-rászoktató" VIP?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jointeer
😄DDDDDD

köcsög

prezi
Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!

geri15
tudott róla eddig is mindenki :]

PLackó
felfedted a többiek elõtt a szemétdombot<#miaz>

mukika
a hiba az ön gépeben van. kérem kapcsolja ki.

SpecTator
"ez" anyád nem tanított meg beszélni...???

akyyy
off:
valamiért nem jelzi ki achat , hog ykik vannak ott:S
on

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tomsolo
Az kéne az sg-nek hogy tudjatok olvasni. Mi a rákért szpemmeltek itt?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

artschi
van ilyen része az sg-nek, hogy szemétdomb? Tökjó 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

geri15
exactly, you're right man

precision
én se, ez nem ér annyit

Bazinga!

geri15
nem flémelek :CCCC

SpecTator
igen