27327
-
#11178 Már nem:) -
#11177 rámegyek a főoldalon a heroes V cikkre, és a T-online büszke magára -
Borg #11176 Nem értem minek vagy még itt, ha "annyi párját ritkító dolog van" ? -
#11175 A második egy baromság, nehogymár azért is fizessek, hogy megnyithassak egy topikot, bár itt az SG-n annyi párját ritkító dolog van, hogy már ezen se csodálkoznék... -
#11174 jó lenne :) -
Dodo55 #11173 Látom, de valószínüleg nincs itt igazából, csak nem lépett ki a böngészőből, mert ha itt lenne, akkor szerintem már zárta volna őket. -
#11172 most is itt van egy:P
-
#11171 Torrent topikba azért de jó lenne néha kiosztani pár büntit, nem? :D
Bár ezt is meg lehetne szavaztatni. -
Dodo55 #11170 Szerintem több moderátor is kéne, mert a 3 legújabb topicot zárni/törölni kéne, de egy ideje nincs itt moderátor, ezért az a 3 bizonyos topic még mindig nyitva van, ráadásul az egyik zárni való 15:10 körül nyílt, tehát valószínüleg azóta nem járt itt moderátor. És ez nem most fordul elő először, tehát tényleg jól jönne több moderátor. -
#11169 egyszerűbb de idegtépő, a 'normál' usereknek is, a modiknak is -
#11168 szvsz ennél sokkal egyszerűbb naponta 4-5 topikot törölni -
Garfield #11167 Jah, ez mondjuk jó ötlet. Ez egy nagyon lájtos moderátoroskodás lenne, ami kizárólag arról szólna, hogy a kért topikokat élesítheti az illető. -
#11166 a jóváhagyásos nem rossz ötlet
esletleg ha a modoknak tul sok dolga van, lehetne adni pár megbízhatóbb 'öreg rókának' 'ujtopiklétrehozásijóvágyahási' jogot :) -
#11165 if (privi) {
reply("Nem nyithatsz");
}
Nem kell 24 órás ügyelet, és nem fognak hülye topikok sem nyílni -
#11164 Egy gombnyomásos kedvencek törlés? -
#11163 mindekét ötlet jo. föleg vegyitva -
Dodo55 #11162 Van 2 féle ötletem a topicnyitással kapcsolatban:
Ötlet #1: A nyitott topicok egy várolistára kerülnének, és addig nem jelennének meg, amíg egy mod nem aktiválja.
Ötlet #2: A topicnyitási jog 2 vagy 3 évnél fiatalabb regek esetében VIP only funkció lenne(tehát 2-3 évnél idősebb regeknél már VIP nélkül is lehetne) -
#11161 viszont hatásos ;D -
#11160 hogy vágod :D -
Borg #11159 Szerintem meg eleve gáz, ha már im-net jön fel példaként :D -
#11158 ne lehessen topikot nyitni és nincs gond
Egyébként azt is be lehet vezetni amit im-netre: 200 hsz-tól lehet témát nyitni, addig 24 óra alatt csak 20szor szólhat hozzá. -
#11157 Durr 1 hét ban, majd legközelebb átgondolja. -
#11156 Mint mostis oO -
#11155 hozzászólás limit teljesen felesleges, mert akkor csak szpemmelnének -.- -
SeLFisCH #11154 10 topic 8 zárva.
Szerintem kéne egy korlát , hogy min. fél éve legyél regisztrálva és legyen min 500 db hozzászólásod ! ??? -
#11153 főleg a tv a téma ennél, esetleg amozifilmeknél addig amig ki nem adják dvd-n....ill játékoknál.... -
#11152 nem lenne rossz ötlet, mindig be lenne, osztva, akár óránként:P
támogatom
-
#11151 Sztem teljesen jó ez a lehetőség, elég ha csak a BSG sorozat topicját nézzük:
Magyarországon most az első szériát adják, míg a netről már letölthető a második évad összes epizódja.
És így (ahogy írtad is) a Spoiler által a második évadot ismerők is nyugodtan tudnak fecsegni, anélkül, hogy lelőnék a poént a „sima” TV nézők elől.
-
Garfield #11150 Elméleti felvetés: miért is kell a SPOILER tag?
Igen, tudom, mire való, hogy ne lőjék le poénokat az adot film kapcsán. De most igazán gondoljuk már át a helyzetet: egy topik azért nyílik, mert beszélgetni akarunk az adott sorozatról, a szereplőkről, a cselekményéről. Annak mi értelme, hogy egy adott beszélgetés abból áll, hogy SPOILER-es - látszólag - üres mezők válaszolgatnak egymásnak? Valahol vicces.
Mivel a SPOILER főképp a cselekménybeli poénok lelővésének megakadályozására van, így kérdés, hogy akkor minden, cselekménnyel kapcsolatos hozzászólást spolierezni kellene, mert mindig lesz valaki, aki még nem látta az adott részt? Vagy mennyi idő után lehetne spoiler nélkül beszélni a film cselekményéről, mert addigra már feltehetően mindenki látta az adott cselekményszálat tartalmazó részt?
Az teljesen elképzelhetetlen, hogy a filmes topikokhoz úgy álljunk hozzá, hogy kedves látogató, ez a topik az X film/sorozat rajongóinak topikja, melyben az adott filmről/sorozatról folyik az eszmecsere. Ha akarsz, szívesen látunk, de vigyázz, mert a beszélgetés közben lelőhetnek poénokat. -
Borg #11149 Ilyenre inkább a regisztrációt kéne csinálni :) -
#11148 jah, vagy legyen úgy a topicnyitás mint az iwiw-en a meghívás :D
St jobb napjaiban kioszt minden több mint 2 éve regelt usernek 1-et, aztán lehet cserélni :D -
#11147 24 órás ügyelet kéne hozzá -
#11146 és hogy ha egy [email protected] levélcimre kéne írni hogy akarsz topikót nyitni ? és elbirálják a modik , hogy mehet e ? -
#11145 támogatom. -
#11144 ez jo ötlet. föleg a halmozás. -
Borg #11143 Van.
De amint láthatod, az orruk alá tolt szövegek szart sem érnek, mert leokézzák csuklóból és kész. Ugyanígy a topiknyitásnál is.
Kell egy kvóta, hogy ki mennyi topikot nyithat. Újreg max 3 hónap után, utána pedig 3 havonta egy újabb topiknyitásra jogosító "kupont" kap. Halmozhatja is őket, ha nem akar nyitni.
Viszont ha akar nyitni valamit, akkor 5x is meggondolja, mert utána nem nyithat másikat. Illetve, már 1 büntetőpont beszerzése is vonja meg a topiknyitási jogot. -
#11142 Neki meg alapból nem kell adni egy jó ideig topicnyitási jogot.
Így mire tud nyitni, már nem újreg.
Ezzel a sátáni kör bezárult. (muhaha!)
A másik lehetőség, hogy minden regisztrációnál kaphatnának egy rendszerüzit az alapvető szabályokkal (akár még egy linket is egy képekkel illusztrált oldalra ) és innentől már senki sem mondhatná, hogy „jajj ezt nem is tudtam”.
(Egyébként lehet, hogy már most is van ilyen ismertető? )
-
#11141 ez régi juzernél okés, de egy ujonnan regisztráltat azért ne bannoljanak már az elsö napjain, mert többet nem jön ide... -
#11140 -
#11139 Szvsz jobb lenne, ha topicnyitáskor a lelkes delikvens rá lenne kényszerítve, hogy komolyabban gondolja át a dolgot.
Ez alatt azt értem, hogy a nyitó ablaknál el kéne fogadnia azt a feltételt, miszerint automatikusan kap 4 (vagy 5) büntipontot a figyelmetlen nyitásokért.
Az egy hét pihi mélyebben megmarad az emberben, mint egy pár soros dorgálás.