Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Azért valamit érdemelnénk, ha már dolgoztunk vele (pl: gombaa! 😄), dehát ezvan 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A szülinaposoknak 1 hét vip reget is szintén jó ötletnek tartom, sõt még akár 1 hónapot is elképzelhetõnek tartok, legalább minél többen beállítanák a szülinapot.
shit happens
kinek van erre ideje?! "az ido penz" <#vigyor5>#vigyor5>
masodik:
ez rendben islenne ha csak es kizarolag velemeny nyilvanitas es beszelgetes menne a forumban...
Más:
Lehetne tartani több ilyen kreatív pályázatot, mint amilyen a háttérkép pályázat is volt. Ez a fórum tele van lelkes, és tehetséges emberekkel, így az SG minimális pénzráfordítással (1 év vip pl) elég komoly marketinganyagokat is kaphatna kézhez. SZerintem kár kiaknázatlanul hagyni ezt a dolgot.
a visszavonás meg - leírtad, tévedtél, ennyi. nem kell egy tévedés vagy utólag rossznak tartott vélemény írmagját is elpusztítani, mindenki hibázik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
alairasok:
sok mas frumban a vilagon jol mukodik. es szerintem jo lenne. de persze nem eroszak csak leirtam hogy szerintem mi lenne jo.
Alátámasztanád, hogy ez miért lenne jó? Mert sztem csak "visszaélni" lehet vele.
Link még csak-csak, de kép? NAgyon lassítana. Nekem személy szerint nem nagyon van kedvem az aláírások képeit betöltögetni. Ha 1 aláírás, 1 kép, akkor az defaultban is 100 képet jelent. :o
Szerintem ami jo lenne a forumban:
-Tobb mint 4 perc szerkesztesre-visszavonasra a vip tagoknak. Akar 1 nap, de min 1 ora!
-Alairasba linket es kepet lehessen rakni! (bar tudom hogy ez gazos..mert 1-2 8 eves hulyegyerek kapasbol szetb@szna a topicokat....de azert jo lenne)
ha ezek mar szoba kerultek bocs..nem jarok ide csak most felmerult bennem
udv
Seaweed
Dear Sgmail Member,
We have temporarily suspended your email account [email protected].
This might be due to either of the following reasons:
1. A recent change in your personal information (i.e. change of address).
2. Submiting invalid information during the initial sign up process.
3. An innability to accurately verify your selected option of subscription due to an internal error within our processors.
See the details to reactivate your Sgmail account.
Sincerely,The Sgmail Support Team
+++ Attachment: No Virus (Clean)
+++ Sgmail Antivirus - www.sgmail.hu
Mellé persze egy csatolt zip állományt 😊 A feladó [email protected]. <#zavart2>#zavart2>.
Már jó párszor elõfordult az ilyen. Emiatt tiltó listára került sgmail.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
köff
Ha megjelenik a szoftverhez azonnal. Egyelõre még nincs hozzá pop3. Nem tõlünk függ.
(SGMail topic)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
valamiért nem jelzi ki achat , hog ykik vannak ott:S
on
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!