27327
-
Borg #11138 Korlátozzuk le minden felhasználó topiknyitási jogát 1/negyedévre. -
#11137 -
#11136 Vállalod? :D -
#11135 Akkor legyenek topiknyitási felelősök.
A kedves júzer privátban jelzi neki, hogy milyen topikot szeretne, a felelős mérlegel, rákeres létezik-e már a topik esetleg, ha van, akkor oda irányítja a júzert, ha nem, akkor megnyitja az új topikot, és mindenki hepi.
-
Dodo55 #11134 Úgy tudom, hogy ez most is így van, regisztrálástól számított 1 hónapig nem lehet nyitni. -
#11133 ha valaki 5 éves reggel nem képes arra hogy az első 20 topic címet elolvassa (kereső használatát már nem is feltételezem) akkor nem hiszem hogy van értelme :( -
#11132 Most hogy nézem, a többség nem is két hetes nyúbi, hanem már régebb óta regisztrált fórumozó.
Lehet, hogy a regisztráláskor mindenkivel ki kéne töltetni egy alapfokú IQ tesztet? :) -
#11131 No comment.
-
Borg #11130 Tiltsuk már meg az újoncoknak, hogy topikot nyissanak. Legalább az első 2 hétre.
Nézzétek már meg a topiklistát bakker, 10 topikból 7-8-at csukunk/törlünk egyből. -
#11129 Speciel ez is igaz ^^ -
#11128 Lehet ám ajánlatot tenni arra is, hogy egy eleddig speciálisan egy dologra mutató alcímet általánosra változtasson a modi.. -
#11127 Az mondjuk tény, hogy szoktam "ok nélkül" bezárt topikokat látni. Legalább az uccsó hozzászólásban a mod megtehetné, hogy odaírja, hogy ezért meg azért lezártam, és kész. Nem?
A konkrét esethez meg csak annyit, hogy két általános Logitech topiknak indult szálat mutat a kereső, mindkettő zárva (ráadásul az alcímben is egérre, meg kormányra hivatkoznak, tehát nem mindenre ;) ) A többi speciálisan egy-két cuccot kérdez :) -
#11126 Volt ok rá. Rengeteg Logitech-es topik van, mondjuk kizárólag G-szériás nincs, de elfér az a többiben is. -
#11125 ok nélkül? azért mert te agyilag nem fogod fel hogy bőven elfér a már meglévő topic-ba az nem a moderátor hibája, de ha tovább ugrálsz megoldjuk hogy ne legyen többet ilyen problémád, van még 1-2 másik fórum ott azt csinálsz amit akarsz, innen nem fogsz hiányozni...... -
#11124 Nem (csak) reklamálás! Igenis szükség volna normális moderátorokra is. Az, hogy ok nélkül bezár egy topikot... -
#11123 Nem itt kéne reklamálni -
#11122 van moderátor topic,vagy privát. -
#11121 Bocsika, bocsika. G szériából összesen csak a G15 Gaming Keyboard-nak van nyitva topik! Se egér, se kormány, se másnak nincs nyitva! -
#11120 eleve nyitva voltak topicok, neked kellett volna előbb keresned :| -
#11119 Ja, azért lett nyitva így, mert érdekelnek a G-s cuccok, úgy, mint másokat. És mivel az összes G-s érdekel, nem akartam mindnek nyitni egyett. De ha jobban tetszik kedves modik, nyithatok mindnek!! Ha 1 nem fér el. -
#11118 Hogy mi kellenne az SG-nek?! Normálisabb moderátorok. Nyitottam egy topikot a Logitech G-s szériájának, ahol beszélgethettünk volna az összes G-s cuccról. Mikor belemerülünk a beszédbe, jön Pheel, és bezárja. Pedig nincs ilyen topik! Direkt megnéztem! -
#11117 Engem inkább zavar, hogy a hírek kedvenceinél teljes a káosz és összevisszaság (ezért sokkal nagyobb/hosszabb ez a rész -> 2-3x akkora, mint lenne csoportosítva).
Az Általános és a Számítástechnikai viszont rendezett/csoportosított, ahogy kell (csak a híreké rossz?) -
#11116 hogy nem-e lehetne -
#11115 Sziasztok!
Megkérdezem újta, hogy nem-e lehetne, megoldani, hogy rendezhessük a kedvenc topikokat, hogy a fontosabbak legyenek felül, a kevésbé fontosok pedig alul? -
#11114 qoute nem lenne jó. Elrontaná (ezt) dizájnt sztem...
-
#11113 ezek a megoldások is jónak tűnnek! -
#11112 Google Groups-nál láttam egy egész jó kis feature-t.
Amit idéz alapból nem látszik, csak egy "- idézett szöveg mutatása -" szöveg, amire lenyílik, hogy mire is válaszol az illető (csak el van hide-olva).
Ezt persze lehetne fejleszteni, hogy user megadhatja, hogy hányas hozzászólásból idéz, kinek akar válaszolni, és ezek lennének a "- idézett szöveg mutatása -" szöveg helyett/mellett -
#11111 Vagy pl quote tag, ami működhetne hasonlóan, mint a spoiler, csak nem háttérszínűek lennének a betűk. -
#11110 Szerintem jó lenne, ha egy hozzászólással több másikra (két-háromra) is válaszolni lehetne egyszerre.
Sokszor van olyan, hogy a hozzászólásom több másikra is vonatkozna, de mivel csak egy hsz-re lehet válaszolni, nem egyértelmű, hogy akkor csak a 'kiválasztottnak', vagy a többieknek is címzem-e. -
#11109 Igaz. -
#11108 Pénz beszél, kutya ugat, már régóta. Amúgy meg csak azt olvasd el ami tetszik és érdekel, szerintem :) -
#11107 Nemtudom te mennyire élvezed a 2nap/3 microsoft, ballmer, gates, antilinux hírt... De a szponzor az szponzor, attol tartok. -
#11106 ha következő oldalon levő hsz-ről van szó, vagy ha csak 1-2 hsz jött, akkor ált. nincs pirosvonal -
#11105 Nekem itt nem műxik(nincs) pirosvonal :(
-
#11104 Az itthoni regemet meg fogom szüntetni (értsd: Nem vipesítem, nem használom)
Meddig fognak megmaradni a 2 megán felüli képeim?
Másik kérdés: a SPOILER tag-et nem lehetne úgy átalakítani, hogy egy gomb megnyomására lenyíljon? (egy egyszerű táblázat, aminek az alsó cellája visible értéke true vagy false, megtenné) Csak mert így képet nem lehet belerakni, ugyanis az látszik :D -
#11103 ez direkt van így, hogy vásárolj újra vip-et -
#11102 Ez feature, nem bug :D -
#11101 Kérdés:
lejárt a regisztrációm,írja is szép pirossal,de a galériám,még mindig 5 Megás,pedig elvileg nem vip-eknek 2 lehet csak,nem?
Képet nem tudok feltölteni,mert írja,hogy nincs helyem,de elvileg nem törölt képet. Én kezdtem el törölgetni,hogy lemenjek 2 alá,de beleuntam.
Most akkor nem törli magától,vagy hogy is van ez? -
#11100 csak annyi volt a "bűnöm", hogy válaszoltam egy nagypofájú Orbán imádónak, ezért tényleg tiltást érdemlek... de mindegy ugyis kilőttem a chat-et csak zavar az igazságtalanság -
#11099 ez gonosz... :)
más:
nem lehetne betartatni a tv-mozi kategóriában a spoiler tag használatát?van egy-két "én nem spoilerezem senki kedvéért" emberke akikkel nem lehet mit kezdeni.
Nem hiszem, hogy olyan nagy feladat berakni azt a tag-et és közéírni.
Lehet az is megkönnyíteni ha nem kézzel kéne beírni, vagy copy/paste módszerrel, hanem a felugró makrók ablakban rá lehetne klikkelni minden tag-re és azt betenné a beíróablakba.