Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=936129432
mi kellene az sgnek. phpbb. asszem St elég világosan kimondta hogy felejtsétek el😊
ennyi
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Szerintem a legjobb, és nem tucattermék, mert a phpbb, és az invision-os társaik azok, boldog boldogtalan olyan használ, aztán a ratyi free webtárhelyek szolgáltatói miatt rendre össze is omlanak..
Nem egyszer sõt ezerszer volt olyan hogy mentem volna egy ilyen fórumra, és MÁR megint a MySQL hibaüzenet fogadt...
Nem mondom hogy nem lehetne rajta mit csiszolni, mert lehetne, de ne mondd azt hogy ennél jobbat találsz Mo-n, mert azt nem hiszem el O_O
a 7177 egy kicsit tényleg meredek volt, és te kezdtél huzakodni a phpbb-vel.
lehet hogy leszarod mikor kezdték el csinálni, de akárhogy számolom legalább 6-7 éves cucc lehet, amibe nem kevés idõ lett ölve (saját példából is alátámaszthatom, lévén írtam már többekközött fórumot is), és nagyonnemgyere be ha vki ismeretlen csak úgy okoskodik...
shit happens
Sztem a kemény 1 hónapos regeddel inkább csak nézz ki egy darabig a fejedbõl, és ha már megszoktad a rendszert akkor okoskodj.
PHPBB tényleg jó, Invasion is, csak kár, hogy az a tömeg ami itt van egyik sem bírja el. Lásd HWSW, ott ennek a látogatószámnak a töredékétõl már meghal az egész. Hát még mi lenne ott napi 8-10e hozzászólásnál...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ill. a phpbb és a tucatfórumok mind egyformák, akármilyen skint teszel rá. Van aki egyedit akar, és az sg fórum elég egyedi. Mondjuk ha már itt tartunk tényleg nem ártana 1-2 dologban javítani rajta, de kezelhetõségben meg átláthatóságban még mindig 1000x jobb mint a phpbb és tsi (lásd. hwsw fórum) (a sok felesleges infó a hozzászólásokhoz, hogy mikor regisztrált, honnan van, miért kell?, elég egy adatlapra is)
shit happens
a php-s fórumok már rég "berobbantak", de annyira körülményesek, és csicsásak hogy egyszerûen szarok. Az SG átlátható, személyre szabható, és made in Hungary. Kell ennél több? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
támogatom htx
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Az más 😊
ez a vékonyság nem gáz szvsz
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !