Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpecTator
nem megyek tudniillik nem szeretem te animebuzi!

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

geri15
/off
DAS:ASS😄😄D:SAD😄😄D😄:AS😄😄😄S😄D😄
/on

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

precision
omfglolrotfl ki beszél
na menjél szépen pokemont nézni ne offoljuk szét ezt a topikot

Bazinga!

geri15
te beszélsz? <#banplz>

SpecTator
persze újrekk

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

geri15
igen integessünk együtt, minnyá repül a bann <#integet2>

geri15
oltááááásss <#nyes><#idiota>

precision
<#wave>

Bazinga!

SpecTator
tudtam h ezzel fogsz jönni mit is állítottam be pontosan? mert már nem emléxem addig amig nem látsz addig nem tudsz rólam semmit...😊 téma lezárva "kispöcs" hehh 😊

precision

Bazinga!

St
a stílusod egyértelmûen kispöcs, meg megnéztem a születési évedet, gondolom nem ok nélkül állítottál be 1991-et.
St
Sztem nem sokan emlékeznek, hogy milyen volt ezelõtt a fórum. Ez a legkorábbi amit megtaláltam, megjegyzem, sok le lett "darálva".

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=936129432
SpecTator
értem de megint az életkorommal jössz miért vagy annyira biztos abban h 14 vagyok php szaktudás nélkül? 😊

St
Sztem nem sokan emlékeznek, hogy milyen volt ez elõtt a fórum. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=936129432
St
Hát biztos szar érzés hogy a net indulásakor még olvasni se tudtál, de én spec 96 óta netezek, és 98-ban valóban az SG-n gondolkoztunk a "haverjaimmal". Ha kicsit keresgélsz találhatsz itt olyan topicot, amelyben az elsõ bejegyzések 99-esek.
franco
és akkor most mirõl is folyik a társalgás:
mi kellene az sgnek. phpbb. asszem St elég világosan kimondta hogy felejtsétek el😊
ennyi

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

geri15
Azért nem kellene így leszólogatni az SG-t szvsz, mert ide többet járnak szerintem egy nap, mint Magyaro. összes többi nagy hírportáljára/fórumjára összesen... ráadásul egy jól mûködõ, gyors, átlátható rendszer.

Szerintem a legjobb, és nem tucattermék, mert a phpbb, és az invision-os társaik azok, boldog boldogtalan olyan használ, aztán a ratyi free webtárhelyek szolgáltatói miatt rendre össze is omlanak..
Nem egyszer sõt ezerszer volt olyan hogy mentem volna egy ilyen fórumra, és MÁR megint a MySQL hibaüzenet fogadt...

Nem mondom hogy nem lehetne rajta mit csiszolni, mert lehetne, de ne mondd azt hogy ennél jobbat találsz Mo-n, mert azt nem hiszem el O_O

Amse
hát ki nem sz*ja le a divatot?a phpbb-s fórumok a legsz*arabbak amikkel én találkoztam a legjobb meg hátöö😊))ott ragadtam le.

precision
OFF:
RoTFL LOÁL!
ON:

Bazinga!

cSuwwi
nem a szpemmelés miatt menne a bünti, hanem a fórum leszólása miatt.
a 7177 egy kicsit tényleg meredek volt, és te kezdtél huzakodni a phpbb-vel.
lehet hogy leszarod mikor kezdték el csinálni, de akárhogy számolom legalább 6-7 éves cucc lehet, amibe nem kevés idõ lett ölve (saját példából is alátámaszthatom, lévén írtam már többekközött fórumot is), és nagyonnemgyere be ha vki ismeretlen csak úgy okoskodik...

shit happens

SpecTator
nem baj...😊 ez csak egy fórum a bantól sem riadok viassza de õ is szpemmelt tehát ha követi a fórum szabájait neki is járna..😊

franco
repül a bünti <#vigyor3>

SpecTator
st, engem sajnos nem érdekel h ti mikor írtátok a fórumot...és azzal sem vagyok rendben h 14 évesnek tartassz amikor te max 25 vagy és és azt sem hiszem el h durván 19 évesen amikor még jóformán internet sem volt 1998-ban már fórumokon gondolkodtatok a hawerjaiddal..ha jól kivennéd az írásaimból én védem ezt a kibäsztt fórumodat és nem pedig szidom és megszoktam a rendszert mert 2002-2003 óta használom ezt a fórumot akár hiszed akár nem és én csak tettem egy javaslatot de ha te úgy érzed sértõ volt a fórumodra és rád nézve akkor biz sajnálom....u.i 18 vagyok 😊 (de azért kösz)

St
Spectator, tényleg legyûgözõ, hogy ha jól számolom kemény 7 éves voltál, amikor elkeztük ezt a fórumot írni, és ahhoz képest már osztod az észt hogy mi kéne... 😄

Sztem a kemény 1 hónapos regeddel inkább csak nézz ki egy darabig a fejedbõl, és ha már megszoktad a rendszert akkor okoskodj.

PHPBB tényleg jó, Invasion is, csak kár, hogy az a tömeg ami itt van egyik sem bírja el. Lásd HWSW, ott ennek a látogatószámnak a töredékétõl már meghal az egész. Hát még mi lenne ott napi 8-10e hozzászólásnál...
SpecTator
engem sem szeretek itt fórumozni...😊

cSuwwi
ha itt ez marad, nem érdekel máshol mi lesz a divat :]

shit happens

artschi
ha jól tudom, saját fejlesztés az SG fórum, St csinálja, nem?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SpecTator
én nem szidom az sg-t én is azzal élek már jó idelye 😊 csak mondom h a phpbb lessz a divet..😊

cSuwwi
A phpbb nem egy nagy eresztés. Jó, aki nem ért hozzá, csak fórumot akar gyorsan és ingyen annak jó. De pl. már a Invison fórum is sokkal jobb mint a phpbb, igaz az fizetõs (jobb esetben). Aki meg vágja a témát ír egy saját fórumot, annál jobb meg nincs, amikor tudod, hogy mire képes, és nem kell heteket várni, ha valamit módosítani akarsz, amihez a kódba kell nyúlni.
Ill. a phpbb és a tucatfórumok mind egyformák, akármilyen skint teszel rá. Van aki egyedit akar, és az sg fórum elég egyedi. Mondjuk ha már itt tartunk tényleg nem ártana 1-2 dologban javítani rajta, de kezelhetõségben meg átláthatóságban még mindig 1000x jobb mint a phpbb és tsi (lásd. hwsw fórum) (a sok felesleges infó a hozzászólásokhoz, hogy mikor regisztrált, honnan van, miért kell?, elég egy adatlapra is)

shit happens

SpecTator

geri15
hmm
a php-s fórumok már rég "berobbantak", de annyira körülményesek, és csicsásak hogy egyszerûen szarok. Az SG átlátható, személyre szabható, és made in Hungary. Kell ennél több? 😊

SpecTator
lehet sajnálni fogom az sg-t elszabadul majd a késöbiekben a phpbb-s fórum és mindenki baszni fog az sg-re úgymondd "az lessz a divat" tehát gyorsan cselekedni kellene ennek érdekében..rendkívüli ujjítást kellene bevezetni....pl a design másabb design kellene és másabb programozás...stb...javaslatok?

SpecTator
tudom 😊 (azért írtam) 😊

joebacsi
mivel 1 as sorral be lehet tolteni a logoba egy többszázmegás videot, ezért elég határozottan az ellenérvek gyõztek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

hen-tes
grat..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Dichter
Naja 😊 Csak van benne pár érv-ellenérv 😊

ThePartyFace
be is lett zárva <#idiota>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Dichter
Túlzottan elszabadulna a dolog itt, abban nemigen ellenõrizhetõ, hogy ki mit rak bele.
SpecTator
flash logo 😊

PLackó
Akkor inkább megszokom a bugokat,de ne legyen levéve a 250 hsz-es megjelenítés.

Aquir
én már megszoktam a szûkebbet, szvsz maradjon így 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
jah arra

franco
01:56 prezi: kellene egy sg modi népszerûségi lista 😄

támogatom htx

artschi
jaaa 😊)
Az más 😊
ez a vékonyság nem gáz szvsz

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

prezi
sztem õ a beíróablak vastagságára gondolt 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

artschi
Szerintem az a kék nem passzol az sg alapkékjéhez. Szokatlan így elsõre.

Amse
nem lenne szebb így a beíróablak?

cSuwwi
tudományosan informatív :]

shit happens

maozedong
áz :C

A politikai hangvégetelû topikokat azzal a jelmondattal zártátok le hogy : " SG informatikai és tudmányos hírmagazin".
A horoszkóp informatikai vagy tudományos?

Resurrection!