27327
-
#11418 valóban ez a másik regje és ezzel használja a lenti logot. -
#11417 na megvan a gecie:
sedow alsóvonal téháhá -
#11416 vagy nem is annak a Shadow gyereknek 2 regje is van azthiszem a másik igazi ban alatt van, már keverem :D -
#11415 Shadow_THH valóban banolva van, viszont DaNeE csak logoként használja a ban jelet elvileg nem szabad.
Vagy csak a büntipontok esetében? -
#11414 ilyet szabad?
-
#11413 igen az a fő baj -
#11412 szerintem még a fáradtságot sem veszik, hogy használják a keresőt, azért. -
#11411 Nem lehet hogy az a baj egyeseknél hogy nem tudják mi is az a rejtélyesen megnevezett "hasonló téma"? :)
csomószor beírják hogy nem találták a topicot.. -
#11410 jah, a newbie-oknak kellene egy új feature mondjuk fél évig témanyitáskor egy bazinagy HASZNÁLD A KERESŐT! felirat, inverzbe, villogva, szirénázva, stb... -
tehen_m #11409 Magenta ...
"1000x áttekinthetőbb ez a fórum, mint PH"
PH is áttekinthető, és szinte bármit meg lehet találni benne. De lowiq usernek SG-n még a keresésig sem jutnak. -
#11408 sötétzöld árnyalatok mennyire lesznek benne ? csak mert azokat összetévesztem , Borg rá a tanú :) -
#11407 jajaneee :)
de telleg
remelem nem olyan lesz mint az index, mert az nagyonszar
nem lehet az elozmenyeken visszalepkedni -
#11406 jól emlékszem azt mondták, hogy nem lehet majd kedv szerint visszatérni egy opcióként a régi fórumkinézethez? -
#11405 pink? -
#11404 A fórumotor alapjaiban nem fog változni, kicsit a megjelenése változik, de az egyszerűsége megmarad. Az ellenállást inkább az új megjelenés fogja kiváltani, mert merőben más mint az eddigi, legfőképpen a színeiben.
-
#11403 baz, és tényleg :| akkor pontosítok. phpBB, és tsai.:) -
#11402 Az SG is php alapú -
#11401 mondhattam volna így is jah ;D -
#11400 1000x áttekinthetőbb ez a fórum, mint PH, meg többi rakás... **** -
#11399 Sebaj azzal nincs is gond. Vannak hibái, ez tény, de a php alapu csicsaforumuknál, meg a többi magyar forumnál (index, ph) is jobb sztem. Mondjuk a PH-sok mindig azzal jönnek h túl egyszerű, meg hogy itt sok a vérpistike, de itt legalább nem tévedek el a sok szirszar közt, és nem csak fullkockák járnak ide.
(magánvélemény ofkorz) -
Borg #11398 Ebből az új fórummotor 99% hogy nem lesz. -
#11397 sztem alapjaiban lesz teljesen más a forum.... ha már ennyit dolgoznak vele, akkor tutira nem a mostanit fogják átformálni szvsz. Én új forummotorra, ezzel uj designra, új szabályokra tippelnék, St is említette hogy komoly ellenszegülésre számít majd ha be lesz vezetve :) -
#11396 quote tag -
#11395 ja a szineket :D -
#11394 ha már csinálgatják, biztos van olyan dolog, amit eldöntöttek -
#11393 lehet még ők sem döntöttek volna el mindent? :o -
#11392 nyja, csak mindig ez a függöny mögé bujkálás, mintha minden 120 pecsétes titok lenne... -
#11391 bizony formatervezés váltás, és ahogy olvasom a rendszer is csöppet változik majd :D -
#11390 ott van nick duplikáció.. -
#11389 Az ilyet nem kellene tiltani?
Vagy csak nálam látsziik, hogy miért kapott bant?
-
#11388 lol :DD -
#11387 Jah, vérpistiknek új tanév kezdődik ^^ -
#11386 ^^ -
#11385 szeptembertől nagy változások lesznek -
#11384 az a középső szektor a hozzászólásodban.. szerinted ki a fene nézné ezeket? :)
meg hogy mert egy flémer megállta, inkább örüljön hogy megállta és ezért nem kap büntit, nem? :) -
#11383 Jó pont = Minusz egy bünti.
Így egyszerűbb volna, mintha bevezetnének valami újat, nem? -
#11382 bevezethetnétek a büntetőpontok bonus/málus szerü rendszerét
mert most ugye em évül el, csak gyűlik
pedig könnyne lehet, hogy valaki észhez tér
lehetne mondjuk az, hogy 2 havonta 1-1 pont eltűnik, opersze csak akkor, ha a delikvens azalatt a 2 hónap alatt nem szedett be egyet sem (így is 10 büntipont majd nem 2 év alatt tűnik el) lehetne negyedévente 2 is akár
vagy lehetne jó pontot is adni, mondjuk mert valaki vmi hasznos vagy jó dolgot tett, készségesen viselkedett, sokaknak segít, stb
vagy lehtene jutalmazni azt, hogy vki nagy flémer de mégis megállta, hogy ne szól vissza
ez jutott most eszembe, tegnap éjjel :) -
blackgamer #11381 már mások is megmondták, új 10-be csak moderátori engedéllyel szabadna a témákat engedni -
#11380 hogy tőled reszkessen az esgé :D -
#11379 bevallhatod, részben te akartál lenni a legszigorúbb mod igaz? :D