Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
igen, határozottan jó ötlet, gondolkozunk egy wiki program átalakításán/telepítésén erre a célra.
The Hedgehog
hmm... Szóval nagyon elterjedtek a játék topikokban a FAQ-ok és nem tudom, hogy már felvetette-e valaki, de nem lehetne mondjuk a házigizdáknak helyet biztosítani ahhoz, hogy könnyen és egyszerûen készíthessenek ilyen helpeket. Szerintem jó ötlet 😄 St?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Van két még egyformább:

<#papakacsint><#awink>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Loál János
<#oooo>, <#merges3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

prezi
a 2 ugyanolyan szmájli még mindig megvan: <#rolleyes>,<#whatever>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

FtranX
hát a sulinet miatt sztem sem 😊)

Ez szerintem nem szempont.
1 kevés usernek van 2 gépe, amin netezik..
2 ha valaki miatt kitiltunk egy sulinetes gépet, az után sem fogunk könnyeket hullatni szerintem 😄
cSuwwi
milenne? 1 usernévhez lehet több hash is, ha banra kerül mindegyik hashszámot tiltja, egyik géprõl sem jön fel. persze ellenszere mindennek van, de ezt nem részletezném 😄

shit happens

FtranX
na ja, meg egy gépet akár többen is használhatnak (pl. suliban)

Kandurex
...Hozzá passzolva az ajándék rászoktató VIP -t!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

VinylToy
mondasz valamit

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

A hash-es megoldás nem lenne jó, mert mi van, ha van a usernek egy másik gépe?
cSuwwi
Az rss a fórumokban ill. utolsó 100 topikra nem rossz ötlet, de annyival esetleg még lehetne javítani, hogy a LINK tagokat a headbe be lehetne esetleg tenni, hogy firefoxal könnyen felvehetõ legyen. (mint most az sg hírek, ha a jobb alsó sarokba katt firefox alatt) a fõoldalon a top100, a topikokban meg a topiké 😊

ill. ha már ilyen fejlesztési hullám van, a régen jó ötletnek tartott szülinapi fejléc esetleg? 😊

shit happens

cSuwwi
Na erre kíváncsi volnék (na nem magamon, csak úgy általában, hogy mirõl maradtam ezek szerint le, ami ilyen bombabiztos).
Vmi olyasmire tudnék tippelni, hogy az user gépérõl csinál egyféle hash-t, és az alapján való tiltás. Vagy van már vmi forradalmi új ötlet? :o

shit happens

hihetetlen, és én egyedül kapok büntit érte :@

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Miért, a másikon mi nem helyes?

St
Annál jobb. mert pl. dialupnál nem lehetne a mac address-t kitiltnai, mivel ppp interfész címét adja vissza, nem a felhasználóét. Ugyanúgy proxynál sem mûködne.
A Landwirtschaftsaustellung szebb, és legalább nyelvtanilag is helyes 😛
Sadist
Mac adress ban 😮

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az ígéret is szép szó.
De a Donaudampfschifffartsgesellschaftskapitãnkajüten még szebb!

RelakSfromhome
A betáplálunk még szebb 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tomsolo
"directorius" LOÁL!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

prezi
<#hehe><#eljen>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

implementálunk eznagyonszépszó igen <#eljen> 😊

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
Azt természetesen alapból tiltjuk, ha rájövünk. Mindenki kaphat újabb esélyt, ha normálisan viselkedik fórumozhat tovább. Azonban, ha nem bír magával úgyis újra begyûjti a büntetõpontokat és újra banra kerül.

Dolgozunk egy végleges megoldáson, pár hónap múlva olyan rendszert implementálunk, amely lehetõvé teszi, hogy egy ban végleges legyen. Errõl egyelõre nem árulok el részleteket.
akyyy
az, aki perbanon van, de van egy másik nickje, ami nincs, azzal mi történik?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

ivjoe
Hmm, valami miatt nem kapok topicoktól RSS-t. Csak nálam nem megy?
Láma!
DEHOGYNINCSHÜLYEVAGY!<#idiota><#zavart2>
😄D

ivjoe
Thunderbird?
FF alapból tud RSS-t kezelni. Csak élõ könyvjelzõnek hívják. (De ez ratyi, extension, vagy thunderbird)
St
Mától minden fórumozó akinek az össsz büntetõpontja meghaladja a 20-at automatikusan permbanra kerül. A kibõvített büntetõpontlista megtekinthetõ a

http://www.sg.hu/buntetopontlista.php címen.

A listavezetõ jómadarak már meg is kapták a RIP-jüket.
kellhozzá egy rss reader extension, akármi, abba megadod az rss linkjét és az tudja kezelni.

akyyy
Valaki le tudná írni, hogy mit és hogy állítsak be Firefoxon, hogy használjam ezt az RRS-t?
Betettem, de csak a híreket írja ki, nekem az meg nem kell😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
hja, javítva
ffx alatt igy kissé szétesett most a fejlécablak :c

Na mostmá' minden oké. <#eljen>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Pheel
Arra jó, hogy ha lusta az ember megnézni a kedvenc weboldalát, akkor a kedvenc alternatív böngészõje elérakja, hogy mi változott. Ezután mégiscsak ellátogathat kedvenc weboldalára. Szal trendi meg jövõbemutató, de sok haszna nincs szerintem. Persze mindjárt kapom az arcomba, hogy DEHOGYNINCSHÜLYEVAGY! <#idiota><#zavart2>
St
Jaa tényleg, köszi, megvan.
A topikok ID-je rendre hiányzik az RSS-ben található linkekbõl:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=

St
raktam be RSS funkciókat a topicokba, illetve az utolsó 100 témához.

Az az igazság, hogy gõzöm sincs mire jó az RSS, szóval valami szakértõ nézze meg pls, hogy használható-e, ill. ha nem hogyan lenne használható.
Akos 001
Fiúk: 92%, Lányok: 8%

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

PLackó
<#nyes>

geri15
ASD😄A:AS😄D <#banplz>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

maozedong
<#worship><#worship>

Resurrection!

Összes üzenet: 6212878 db
Friss üzenetek: 5981 db
Összes téma: 44737 db
Friss témák: 34 db
Összes fórumozó: 92976 fõ
Életkorát megadta: 4407 fõ
Fiúk: 92%, Lányok: 8%
Átlagos életkor: 24 év
0-18: 1068 fõ (24.2%)
18-25: 1658 fõ (37.6%)
25-30: 901 fõ (20.4%)
30-40: 582 fõ (13.2%)
40-50: 96 fõ (2.2%)
50- : 102 fõ (2.3%)

<#eljen>

Guest
<#eljen>
Pheel
Majd, ha te kapod, nem kevesled :-P
PLackó
Szerintem is sok az a 30 bünti,nem kéne addig várni.
Bár én az 1 hét ban-t is keveslem 😊

geri15
Sztem bõven elég lenne 15 vagy 20 is... Hogyha valaki annyit beszed akkor már amúgyis a töke tele lehet vele minden modinak 😄
Egyébként most olvastam a régi büntipont rendszerrõl, azokat a lámákat meg idióta fejeket úgy megnéztem volna...

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

DanielT
30 bünti? Türelmesek vagytok... 😊 megvárni míg valakit 6x banoltok...
Tehát aki pl átlépi a 30 büntetõpontot, az is?