Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
<#papakacsint>#papakacsint><#awink>#awink>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
1 kevés usernek van 2 gépe, amin netezik..
2 ha valaki miatt kitiltunk egy sulinetes gépet, az után sem fogunk könnyeket hullatni szerintem 😄
shit happens
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ill. ha már ilyen fejlesztési hullám van, a régen jó ötletnek tartott szülinapi fejléc esetleg? 😊
shit happens
Vmi olyasmire tudnék tippelni, hogy az user gépérõl csinál egyféle hash-t, és az alapján való tiltás. Vagy van már vmi forradalmi új ötlet? :o
shit happens
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De a Donaudampfschifffartsgesellschaftskapitãnkajüten még szebb!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Dolgozunk egy végleges megoldáson, pár hónap múlva olyan rendszert implementálunk, amely lehetõvé teszi, hogy egy ban végleges legyen. Errõl egyelõre nem árulok el részleteket.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
FF alapból tud RSS-t kezelni. Csak élõ könyvjelzõnek hívják. (De ez ratyi, extension, vagy thunderbird)
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php címen.
A listavezetõ jómadarak már meg is kapták a RIP-jüket.
Betettem, de csak a híreket írja ki, nekem az meg nem kell😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=
Az az igazság, hogy gõzöm sincs mire jó az RSS, szóval valami szakértõ nézze meg pls, hogy használható-e, ill. ha nem hogyan lenne használható.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Friss üzenetek: 5981 db
Összes téma: 44737 db
Friss témák: 34 db
Összes fórumozó: 92976 fõ
Életkorát megadta: 4407 fõ
Fiúk: 92%, Lányok: 8%
Átlagos életkor: 24 év
0-18: 1068 fõ (24.2%)
18-25: 1658 fõ (37.6%)
25-30: 901 fõ (20.4%)
30-40: 582 fõ (13.2%)
40-50: 96 fõ (2.2%)
50- : 102 fõ (2.3%)
<#eljen>#eljen>
Egyébként most olvastam a régi büntipont rendszerrõl, azokat a lámákat meg idióta fejeket úgy megnéztem volna...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.