Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most megint miért ?

hogy találsz meg magadnak mindig ? mult héten is, csak én kapok, pedig kurvára nem én offolok, most is ezzel fenyegetsz, pedig csak javaslatot adtam. vagy ott volt a probléma hogy azt mertem mondani hogy ne mondd azt hogy mivan ?

ugyérzem jogos, én is megfelelõ tisztelettel beszélek veled, sztem jogom van nekemis elvárni ezt.

de ha ezért te a bp-t jogosnak érzed akkor adj...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sir Quno Jedi
Me' beszót iStennek !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

most ezé mét is kapna? <#wilting>
Sir Quno Jedi
Aggyá' má' neki egy csokorra', ha má' annyira kepeszkedik érette szegíny gyerök !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
ugye büntipontért jöttél?
geri15
támogatom

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

nemmivan hanem tessék ige :| <#ejnye1>

más sokszor kérdeztem/mondtam/javasoltam/anyámkinja hogy a galériában valahogy a képre kattintva megkapjuk az img kódban a kép linkjét mert egyrészt ugyis mindenki be akarja szúrni valahova, másrészt a jelenlegi javascriptes ablakbezáró parancsnál mindenképp több értelme lenne.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
mivan?
akkor nagyonhalkan egy kis buborékban megemlítheném tízezredszerre is az img kódokat a galériában a jelenlegi javascipt:close helyett ?

prezi
"ban-esõ"

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

St
ûrtechnológia, tényleg jó dolog ez az rss <#vigyor>

Reltelepítetrem egy rss feedert (ablion) és hozzáadtam ezt a fórumot, így ha valaki beszól ide 5 percen belül megjelenik buborékban a desktopomon 😊

Óvatosan írjatok ezentúl ide, mindent látok és jön a ban-esõ <#mf1>
tomsolo
étem

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punker
azt jelzi hogy van OP joga a chat-en

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tomsolo
igen - bár nem tudom külön van-e a csetszobára is 😊

tomsolo
elvbe nem azt jelzi hogy van az illetõnek moderátori státusza?

Punker
moderátor vagy? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tomsolo
ööö a csetszobában miért nincs a nevem elõtt @?

artschiatwork
A keresésnél, ha olyan témát dob ki, ami le van zárva, azt lehetne jelölni valahogy a téma mellett, pl. így: lezárva?
Mert a találatoknál nem derül ki egyértelmûen.

RelakS
koponya elvileg

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

hmhm

Permban megjelenítése a user infóban?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

geri15
Oh, így már vlágos. Thx a felhomályosításért 😊

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

geri15
Mi az a "wiki program"? <#conf>

The Hedgehog
már össze akartam állítani egy kis php-s FAQ KIT-et amit mindenki elér és bármelyik ingyen táron használhatja ilyen FAQ-ok gyártására, de akkor inkább hagyom és várok a belsõ kivitelezésre 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
nah ennek különösképpen örülök... örülünk!

St
igen, határozottan jó ötlet, gondolkozunk egy wiki program átalakításán/telepítésén erre a célra.
The Hedgehog
hmm... Szóval nagyon elterjedtek a játék topikokban a FAQ-ok és nem tudom, hogy már felvetette-e valaki, de nem lehetne mondjuk a házigizdáknak helyet biztosítani ahhoz, hogy könnyen és egyszerûen készíthessenek ilyen helpeket. Szerintem jó ötlet 😄 St?

Van két még egyformább:

<#papakacsint><#awink>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Loál János
<#oooo>, <#merges3>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

prezi
a 2 ugyanolyan szmájli még mindig megvan: <#rolleyes>,<#whatever>

FtranX
hát a sulinet miatt sztem sem 😊)

Ez szerintem nem szempont.
1 kevés usernek van 2 gépe, amin netezik..
2 ha valaki miatt kitiltunk egy sulinetes gépet, az után sem fogunk könnyeket hullatni szerintem 😄
cSuwwi
milenne? 1 usernévhez lehet több hash is, ha banra kerül mindegyik hashszámot tiltja, egyik géprõl sem jön fel. persze ellenszere mindennek van, de ezt nem részletezném 😄

shit happens

FtranX
na ja, meg egy gépet akár többen is használhatnak (pl. suliban)

Kandurex
...Hozzá passzolva az ajándék rászoktató VIP -t!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

VinylToy
mondasz valamit

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

A hash-es megoldás nem lenne jó, mert mi van, ha van a usernek egy másik gépe?
cSuwwi
Az rss a fórumokban ill. utolsó 100 topikra nem rossz ötlet, de annyival esetleg még lehetne javítani, hogy a LINK tagokat a headbe be lehetne esetleg tenni, hogy firefoxal könnyen felvehetõ legyen. (mint most az sg hírek, ha a jobb alsó sarokba katt firefox alatt) a fõoldalon a top100, a topikokban meg a topiké 😊

ill. ha már ilyen fejlesztési hullám van, a régen jó ötletnek tartott szülinapi fejléc esetleg? 😊

shit happens

cSuwwi
Na erre kíváncsi volnék (na nem magamon, csak úgy általában, hogy mirõl maradtam ezek szerint le, ami ilyen bombabiztos).
Vmi olyasmire tudnék tippelni, hogy az user gépérõl csinál egyféle hash-t, és az alapján való tiltás. Vagy van már vmi forradalmi új ötlet? :o

shit happens

hihetetlen, és én egyedül kapok büntit érte :@

Miért, a másikon mi nem helyes?

St
Annál jobb. mert pl. dialupnál nem lehetne a mac address-t kitiltnai, mivel ppp interfész címét adja vissza, nem a felhasználóét. Ugyanúgy proxynál sem mûködne.
A Landwirtschaftsaustellung szebb, és legalább nyelvtanilag is helyes 😛
Sadist
Mac adress ban 😮

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Az ígéret is szép szó.
De a Donaudampfschifffartsgesellschaftskapitãnkajüten még szebb!

RelakSfromhome
A betáplálunk még szebb 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tomsolo
"directorius" LOÁL!

prezi
<#hehe><#eljen>

implementálunk eznagyonszépszó igen <#eljen> 😊

St
Azt természetesen alapból tiltjuk, ha rájövünk. Mindenki kaphat újabb esélyt, ha normálisan viselkedik fórumozhat tovább. Azonban, ha nem bír magával úgyis újra begyûjti a büntetõpontokat és újra banra kerül.

Dolgozunk egy végleges megoldáson, pár hónap múlva olyan rendszert implementálunk, amely lehetõvé teszi, hogy egy ban végleges legyen. Errõl egyelõre nem árulok el részleteket.