Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehetne, hogy a Kedvenceim visszakerüljenek felülre, így nem minden esetben kéne görgetni lefelé, ami fárasztja az ujjam :o
artschi
<#eljen> támogatom <#smile>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Max7
ha már van saját forum lehetne banner csre program is amely szerintem regsiztráló és megjelenítési rekordot döntene! 😊

elvetemült 5let?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
nem lenne egy haszontalan dolog a név alatt jelezni ha a sg-mailra mailod jott ugy mint a privi uzenetnel 😊 pl a bealitasokban be lehetne alitani hogy van-e sg fiokod es ha van akkor ellenorzi hogy jott e uzenet ha nem jott nem ir ki semmit ha jott akkor kiirja hogy 5 mail uznetem van

elvetemult 5let? 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

RelakS
Bakker, mire töröltem volna, addigra lejárt az idõm. Kolega sikeresen beregelt egy ingyér fórumot ^ ^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Keresztkérdés: Akinek nincs weblapja, az nem regisztrálhat?

Ugyanis kolega beregelt, és teljesen elképedt hogy azt a részt is ki kell tölteni, ha tovább akar jutni. Mitagadás, én is meglepõdtem.

akyyy
a keresõ menüjét ki lehetne bõvíteni az ingyenes fórum keresõjével, ami a cimekre keres rá, hogy van e ilyen, vagy valami ilyesmi! Ha értitek

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
😄
Kandurex
Már látom miért, én vagyok hülye 😞 Fene ez a küldõ kibabrál velem.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
St.

Ez az üzenetszabályok vannak elmentve

Viszont még is kapok levelet, ami ugye nem akar a reklámba kerülni, miért nem megy?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

geri15
Firefox 1.4 alatt perfekt <#vigyor>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sir Quno Jedi
LOÁL-e ?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

St
dobd ki, ne használj béta szoftvereket
The Hedgehog
khm... Beta 2.... 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Firefox 1.5 Beta 2 alatt kicsit szétesik a felsõ rész:
The Hedgehog
oh én is remélem... ez egy remek fejlesztés lenne és mindemellett hasznos is 😊 hajrá!

St
terv, de remélhetõleg még idén
The Hedgehog
és ebbõl mikor láthatunk valamit? megvalósítás alatt áll a dolog vagy csak terv?

Sadist
Vagy legalább sima linkekkel nyíljanak meg a képek, mert így egyszerre csak egy lehet nyitva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakS
közben rájöttem ^_^

Mondjuk egy koponya oda is bemehetne, még akkor is, ha úgysem lehet rákeresni a júzerre

RelakS
Igenis bonyolult! 😛 😄

Sir Quno Jedi
Mert IE-ben bazibonyolult kikopipésztezni a kép címét a tulajdonságaiból, igaze ?!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jointeer
userinfoban nincs, gyakorlatilag

köcsög

RelakS
Ezt most nem értem, mit akarsz neki mondani, de a kérésének tényleg lenne értelme. Mozilla és FF alatt mondjuk annyira nem sok (jobbgomb->kép címének másolása, majd itt a kép gomb), de ie alatt szerintem jól jönne. Esetleg lehetne úgy, mint az imageshack.us-on. <úrl kép címe="kép címe"><ímg>thumbnail, amit úgyis generálsz
Na?

Sir Quno Jedi
Ebben sincsennem varázsszó, szal. mehet a bp ver2.0 ! 😄

most megint miért ?

hogy találsz meg magadnak mindig ? mult héten is, csak én kapok, pedig kurvára nem én offolok, most is ezzel fenyegetsz, pedig csak javaslatot adtam. vagy ott volt a probléma hogy azt mertem mondani hogy ne mondd azt hogy mivan ?

ugyérzem jogos, én is megfelelõ tisztelettel beszélek veled, sztem jogom van nekemis elvárni ezt.

de ha ezért te a bp-t jogosnak érzed akkor adj...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Sir Quno Jedi
Me' beszót iStennek !

most ezé mét is kapna? <#wilting>
Sir Quno Jedi
Aggyá' má' neki egy csokorra', ha má' annyira kepeszkedik érette szegíny gyerök !

St
ugye büntipontért jöttél?
geri15
támogatom

nemmivan hanem tessék ige :| <#ejnye1>

más sokszor kérdeztem/mondtam/javasoltam/anyámkinja hogy a galériában valahogy a képre kattintva megkapjuk az img kódban a kép linkjét mert egyrészt ugyis mindenki be akarja szúrni valahova, másrészt a jelenlegi javascriptes ablakbezáró parancsnál mindenképp több értelme lenne.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

St
mivan?
akkor nagyonhalkan egy kis buborékban megemlítheném tízezredszerre is az img kódokat a galériában a jelenlegi javascipt:close helyett ?

prezi
"ban-esõ"

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

St
ûrtechnológia, tényleg jó dolog ez az rss <#vigyor>

Reltelepítetrem egy rss feedert (ablion) és hozzáadtam ezt a fórumot, így ha valaki beszól ide 5 percen belül megjelenik buborékban a desktopomon 😊

Óvatosan írjatok ezentúl ide, mindent látok és jön a ban-esõ <#mf1>
tomsolo
étem

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Punker
azt jelzi hogy van OP joga a chat-en

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tomsolo
igen - bár nem tudom külön van-e a csetszobára is 😊

tomsolo
elvbe nem azt jelzi hogy van az illetõnek moderátori státusza?

Punker
moderátor vagy? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tomsolo
ööö a csetszobában miért nincs a nevem elõtt @?

artschiatwork
A keresésnél, ha olyan témát dob ki, ami le van zárva, azt lehetne jelölni valahogy a téma mellett, pl. így: lezárva?
Mert a találatoknál nem derül ki egyértelmûen.

RelakS
koponya elvileg

hmhm

Permban megjelenítése a user infóban?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

geri15
Oh, így már vlágos. Thx a felhomályosításért 😊

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

geri15
Mi az a "wiki program"? <#conf>

The Hedgehog
már össze akartam állítani egy kis php-s FAQ KIT-et amit mindenki elér és bármelyik ingyen táron használhatja ilyen FAQ-ok gyártására, de akkor inkább hagyom és várok a belsõ kivitelezésre 😛

The Hedgehog
nah ennek különösképpen örülök... örülünk!