27327
  • Aquir
    np
  • DJ Skyline
    jól van na,felejtsétek el! :(
  • Aquir
    És most szerinted mi van? :)

Most ez van:

""Mielőtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresőben nincs-e már hasonló téma!
    A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!""

És utána még egyszer megkérdez téged hogy használtad e a keresőt...
  • Sadist
    És szerinted nem nyomna csont nélkül igen-t?
  • DJ Skyline
    "alatta meg: "A keresőt megtalálod az oldal jobbfelső sarkában!" "
    bár félő,hogy autómatikusan mindenki az igenre nyomna! :\
    szal mégsem olyan jó
  • Aquir
    ha nem tudják hol van, akkor simán csak igen-t nyomnak:)
  • DJ Skyline
    inkább egy olyan kérdést kéne feltennie topik nyitás előtt,hogy "Biztos használtad a keresőt?" válasz: Igen/Nem
    alatta meg: "A keresőt megtalálod az oldal jobbfelső sarkában!"
    ha igen gomb,akkor topikot nyit,ha nem,akkor meg mondjuk autómatikusan a keresőhöz menne!:D
  • Aquir
    ilyen kérdések lennének: "Melyik sarokban van a kereső??" =)
  • The FlashBack
    Nem kell ennyire túlbonyolítani:|
  • Shaman
    nem rossz ötlet,de ha túlságosan elnyújtod-bonyolítod a regisztrációt,sokan hagyják a fenébe,s mennek máshova sztem...
  • Aquir
    Nem kéne egy tesztet csináltatni a keresőről meg egyebekről újregekkel regelés előtt/után? Addig nem fórumozhatna. Lenne egy szöveg ami minden ilyen szabályra felhívná a figyelmet, és utána aki jól kitölti a tesztet a szabályokról az mehet csak tovább :D
  • artschiatwork
    ja, régebben én is így kezdtem.
  • 0Fritz0
    Az is lehet, hogy egyszerűen csak nincs mit mondaniuk. :)

Én is nagyságrendekkel több topicot nézek meg naponta, mint amennyit írok.
  • The FlashBack
    Jó 5let. Már sokszor előkerült, de valahogy...:]
  • DJ Skyline
    ja,ha egy ember beregel vagy 5x,akkor nem csoda,hogy sok a nick...lásd dájrektóriásznak van vagy 10 regje
  • RaZoK
    nem árt az esgének a látogatottság azért nem mindegy, hogy 10.000-en vagy 20.000-en járunk ide :Ð
  • Lteebee
    Támogatom.
  • blackgamer
    vannak helyek ahol nagyobb a pörgés, és igen, szerintem kevesen vannak azok akik naponta itt fórumoznak, ez látszik abból is hogy egy nap hány topichoz érkezik új hozzászólás
  • bertino
    "máshova mennek fórumozni"
    mintha nem lennénk elegen :)
  • blackgamer
    amúgy az 1 hónap türelmi idős topicnyitás sokat árt a fórumnak, inkább máshova mennek az emberek fórumozni

az új topic-ok moderátor jóváhagyás utáni megnyílása megoldana minden problémát max pár órával később nyílik meg a téma
    így egyszer és mindenkorra megszünne minden probléma
  • Dying Soul
    Keresőt kéne az orruk elé rakni, ne a sarokba..először.
  • Punker
    hát ha tele spam-elték mások akkor lehet nem látták, nekem meg lövésem ninc smi az a tor stb.....
  • PíszLávJuniti
    itt kértem pl, mivel oprendszereknek nincs önálló mod topikja.
  • Punker
    ha normálisan kéred biztos segítenek az adott téma moderátorai.
  • PíszLávJuniti
    És köszi amúgy ezt a topiknyitásos 1 hónap kivárást. Szerettem volna topikot nyitni, nem lehet mert újreg vagyok.
    Ilyenkor mit tehet az ember?
    Kerestem, nem volt topik.
    Kértem, hogy nyissák meg, mod topikban és segítségkérő topikban. Senki nem segítette. Akkor milyen jogon kritizáljátok az új emberkéket, ha ennyire nem képes senki ?
  • cSuwwi
    mondjuk nem igazán értem miért kell ekkora feneket keríteni ennek a topiknyitási dolognak
    volt már olyan hogy nyitott egyet az user, direkt megnéztem én is a keresővel, kidobott egy részben (mondom csak részben) hasonlót, ami ráadásul az infohírekben volt azthiszem, persze 5 perc múlva ment az 1v2 bünti, hogy van már ilyen topik .|
    topik összevonást kéne valahogy megoldani (gondolom nincs, ezért a sok bünti ha hasonlót nyit valaki), hogy az első postot áttenni a modi szerint megfelelőbe (utolsó hozzászólásként) és törölni.
    naponta olyan 10-15 lezárt téma születik, ez nem olyan sok munka elnézve a moderátori lista létszámát.
    nem úgy vettem észre hogy számottevően csökkent volna a topiknyitásért kiosztott büntetőpontok száma, mindig lesznek újregek akik előbb nyitnak topikot, utána használják a keresőt, sosem lesz így vége, ha nem találunk rá valami megoldást (összevonás)
    szerintem.
  • Pheel
    Egyből villamosszék nem? ;-)
  • Borg
    Ez kéne a topiknyitásba is.
    Használta a keresőt -> ok nyissuk
    Nem használta -> egyből 2 pont
    Nincs kiolvasható információ -> permban :D
  • Loál János #11430
    Gondolatolvasó AI. :-|
  • Dying Soul
    Ott a válasz gomb az üzeneted fejlécében. Azt megnyomod és a fórum tudni fogja. a valós technikai részét én sem tudom.
  • G1nic
    na a kérdésem. Valamelyik üzenetnél van pl h Válasz 'G1nic' üzenetére (#11446) na és az fórum honnan tudja h mi mire válaszolunk meg kinek???
    Ez nem n00b kérdés asszem
  • RaZoK
  • Fülüke
    Hogy mi kell az SG-nek? azt kéne már eldönteni hogy kap-e vagy nem kap-e az a bizonyos valaki büntető pontot mert Nem használta a keresőt...Szerintem kapjon.
  • Shaman
    opsz ezt nem ide kellett volna írnom,sry...
  • Shaman
    Ez a szegény topig miért lett bezárva?
    Jó elég szerencsétlen,meg helyesíráshibás picit,de nem látok indoklást...:-p
  • Aquir
    végülis látható.. nehogymár az egyből nem látható dolgokat felülre zsúfoljuk :)
  • artschiatwork
    lehet, bár a mai vérpistikéket nézve, akkor sem vennék észre, ha középen kiütné a szemüket...
  • Mike
    mert el van dugva
    középre kéne tenni szem elé
    a topikban lévő kereső is a lap alján van, sokan azt sem tudják, hogy létezik
  • RaZoK
    jaja, elvileg nem szabad, de hova banolják már ezt a félnótást? :)
  • RaZoK
    je