Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
FF alapból tud RSS-t kezelni. Csak élõ könyvjelzõnek hívják. (De ez ratyi, extension, vagy thunderbird)
http://www.sg.hu/buntetopontlista.php címen.
A listavezetõ jómadarak már meg is kapták a RIP-jüket.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Betettem, de csak a híreket írja ki, nekem az meg nem kell😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az az igazság, hogy gõzöm sincs mire jó az RSS, szóval valami szakértõ nézze meg pls, hogy használható-e, ill. ha nem hogyan lenne használható.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Friss üzenetek: 5981 db
Összes téma: 44737 db
Friss témák: 34 db
Összes fórumozó: 92976 fõ
Életkorát megadta: 4407 fõ
Fiúk: 92%, Lányok: 8%
Átlagos életkor: 24 év
0-18: 1068 fõ (24.2%)
18-25: 1658 fõ (37.6%)
25-30: 901 fõ (20.4%)
30-40: 582 fõ (13.2%)
40-50: 96 fõ (2.2%)
50- : 102 fõ (2.3%)
<#eljen>#eljen>
Egyébként most olvastam a régi büntipont rendszerrõl, azokat a lámákat meg idióta fejeket úgy megnéztem volna...
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Bár, jó ügyvédekkel... ki tudja 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bazinga!
az a szmájli 😄DDDDDDDDDDDDDDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
További eredményes SG fejlesztést kívánok!
A mai napon több mint 10 új topic nyílt, ezért már nem is lehet követni.
Topic kronológiás téma is befuccsolt (szinte éreztem, hogy ez lesz).
Valami módon meg tudnátok valósítani, hogy a nyitott topicokat listázni lehessen?
Mert szerintem ez baromi hasznos funkció lenne.
Két tucat topicból kb. egy ha érdekel, de arról nem szeretnék lemaradni.
Köszi hogy elolvastad!