27327
  • nf1
    csak olvasni kéne:
    "Aláírás
    (max. 200 betű, nem tartalmazhat
    HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)"
  • DJ Skyline
    nem jóóó...aláírásba nem tudod betenni!
    leírom az userbar topikba,ne itt offoljunk,olvasd majd el
  • G1nic
    Sg-n lehet egyáltalán?
  • G1nic
    Miért nem működik nekem az userbar?
  • VinylToy #11667
    oké, mondd a cimét
  • Punker
    ezt most miért? küld el mail-ben St-nek.
  • RaZoK
    jójó, iagazad van, a Humorosba jó lenne ha lenne..
  • akyyy
    ezeket a topikokat csak példának említettem..

meg rengetegszer van az a humorosban is, hogy sok a szöveg, oldalanként is, esetleg előforul egy két videó linkjei, és én nem a videókra vagyok kíváncsi.

• RaZoK
    Fölösleges (legalábbis az általatad felsorolt topikokban)

miért?

Humoros aranyos képek, videók:

Ott nem sok a flém ha nagyon akarod oldalanként át tudok böngészni a képeket/videókat, ha tovább tart is...

Usebar topikról meg annyit, hogy....
  • akyyy
    RSS mellé egy IMG gomb, amire ha rámegyünk, megmutatja az adott topikban a képeket, oldalakra bontva :) egy oldalon annyi kép, amennyire állítva van a hszek száma, sztem megoldható... (humoros és aranyos képek, illetve userbar műhely, ahol sokan csak a képekre kíváncsi és a rizsára nem)

bár ezt nehezen de megoldható a lenti keresővel ha beírjuk hogy .jpg, vagy .hif, de jó lenne ha csak azokat a hozzászólásokat mutatná tényleg, ahol IMg tagot használtak.
  • RaZoK
    nem lészen, olyan nehéz kivitelezni csak szánják rá magukat az adminok..:Ð
  • DJ Skyline
    nem rossz ötlet,bár ahol én felügyelek ott nincsenek ilyenek [lekopog],de támogatom!
  • Kanál
    ez viszont jo otlet
  • joebacsi
    esetleg olyan fícsör nincs tervbe véve, hogy a házigazdák ki tudjanak tiltani bizonyos júzereket az általuk felügyelt témákból egyszerűen kreténségért?
    nyáron csúnyán megugrott a vérpistikesűrűség :(
  • Sadist
    Kérj egyet és megtudod.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hárommal kevesebb, mint amennyit ott fölül látsz
  • CheAteR88 #11655
    hány büntipont=bannal?:D
  • RaZoK
    értem mostmár..
  • St
    kb. ennyi. annó a rendszer nem arra lett tervezve, hogy ilyen szinten pörögjön. innen meg nehéz lépni egy 5 gb-os adattáblát 12-16 óra konvertálni
  • Dodo55
    A hozzászólások mindig a jelenlegi időt kapják id-nek, timestamp formátumban. Ezért ha két user egy másodpercben küld hozzászólást egy topicba, akkor elég érdekes dolgok történnek.
  • RaZoK
    é még nem tapasztaltam egy év alatt...
  • gnar killer
    fícsőr, sokszor van ilyen
  • RaZoK
    nem igazán azt kell nézni..
  • jointeer
    félrenyomtak
  • RaZoK
    ezért ez a nem mindegy :D

ja igen hozzáteszem, hogy a mögöttem lévő 2 hozzászóló nekem válaszolt :))
  • Shaman
    néha hallanak zenét jópáran forumozás közben.... ez valami fícsör?

(én nem mert tűzfal blokkol,csak sok helyen olvastam)
  • precision
    ? :)
    ez egy fórum, nincs ilyenre szükség :)
  • Borg
    Volt már ilyesmi.
  • akyyy
    akkor inkább lehesen bejelölni egymást "ismerősnek"
  • blackgamer
    :) sms banner nem lesz az oldalon? ilyesmire gondolok (nem mintha hiányozna :)
  • St
    őszintén szólva nem izgat a gondolat hogy egy huszadrangú, marginális szolgáltatás befűzi-e oda, vagy nem.
  • blackgamer
    most találtam rá a forumkereso.hu oldalra, SG nem lesz elérhető az oldalról?
  • blackgamer
    Azt szeretném kérdezni hogy a Beállítások - Foglalkozás, hobby: szövegdobozának max karakterszámát nem tudjátok esetleg megnövelni?
    mert akkor jobban lehetne trükközni a profillal

más
    Nem találtam működő megoldást a nicklogó automatikus cseréjére, esetleg megoldható lenne hogy külső képre hivatkozna a nicklogó, mert akkor egy sima script mindig tudná cserélni
    vagy az mégjobb ha több nicklogót tudnánk SG-re feltölteni és a rendszer mindig véletlenszerűen kidobna egyet

szeptemberi új design változtat a profilon is?
  • Max7
    Mint mondtam nem használtam eddig még rss-t tehát nem tudom hogy működik de nem is ez volt a probléma hanem hogy egy hírlevél spamnak lett nevezve aminek semmi köze nincs a spamhez!
  • Sadist
    Tényleg rengeteg tanulás kell ahhoz, hogy feltelepíts egy RSS hírolvasót, vagy egyszerűen rábökj FFx-ben arra a kis narancssárga bigyóra :|
  • Max7
    #11635: ha megézed poénosan mondtam

#11634: én pl még soha nem használtam és valahogy nincs is kedvem megtanulni használni nem kell még 1 gond a nyakamba!

Amúgy ha már ilyen komolyra fordítottuk a szót akkor csak hogy tisztába legyünk a foglmakkal a SPAM kéretlen reklámlevél! Amit az sg küld az nem az! Kérted és le is iratkozhatsz rólla! Én hasznosnak tartom! Mindig mailban olvasom el az aktuális híreket és nem az oldalon ha meg valami érdekel megnézem bővebben itt!

Részemről a témát lezártam nem akarok büntit kapni érte!
  • precision
    most mit kötekedsz? nézz meg egy hírlevél legalján található linket...várj segítek bemásolom: Hírlevél megrendelése / lemondása
    off off
  • Sadist
    Az használja. Azért van.
  • Max7
    és aki nem használja? mint pl én?
  • Garfield
    Félve kérdezem meg: RSS?
  • Cat #11631
    mert igy is naponta 25 hir van benne, ha havonta menne akkor meg kilométerhosszú lenne -> nulla értelem.