Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max7
#7582 ----ezt nagyon nehéz lenne megvalósítani?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

akyyy
huh köszi, épp most töltöttem le egy rakás skodás képet😄
és ezt muszáj feltölteni valahová.
asszem holnap kicsit meg lesz csapolva az egyenlegem<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[NST]Cifu
ÕÕ.... köszönjük. <#eljen>

(de azt hiszem nincs az a tárhelyméret, amit az olyan képfeltöltögetõ majmok, mint én, ne tudnának megtölteni). <#vigyor3><#vigyor5>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akos 001
látom már te is kezded.akkor mentem

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
figyu. nem tudom érzed-e, hogy ebben a topicban senki sem kérdezte a véleményedet és senkit sem érdekel.
Akos 001
Nekem mind1,úgysem fogom már használni a galériát.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

PLackó
Épp azért , hogy többen igénybe vegyék a VIP funkciót,és így többen támogassák az SG-t.Gondolom..

Punker
<#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
És a nemvip?Az ugyan annyi marad?

PLackó
huh,szép emelés,thx.Bár én még nem használom a galériát.

St
mától a VIP galériák 50 mbyteosak lehetnek, mivel sokan szóltak, hogy már kevés a 20 mega.
Akos 001
Mind1,ha érdekli rákeres.

Sil78
Én meg amondó vagyok, hogy inkább itt.

These are my friends, see how they glisten...

Akos 001

Duddits
De volt olyan idõ, hogy bejött. De aztán egyik napról a másikra eltünt. FireFox-ot meg nem fogok használni.

Kandurex
Szal, én meg valami ilyesmire:

vagy más...passz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akos 001
Én is Operát használtam és soha nem jött ki.Töltsd le a Firefox-ot.

Duddits
Nincs valami ötletetek, hogy Opera alól miért nem látom a Chat-et? Volt egy idõ míg láttam, de aztán egyszer csak eltünt...

Sil78
Minek nyavalyogsz? Ha nem tetszik, letiltod. Minden normális böngészõ és tûzfal tud ilyet.

These are my friends, see how they glisten...

artschi
zsír <#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
ok

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

St
tervbe van véve, csak el kell jutnom odaáig (nem 5 perces munka)
PLackó
<#eljen><#eljen>

akyyy
ezer köszi! <#worship><#worship><#worship>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

geri15
respect

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

joebacsi
ez nagyonjó, thx! <#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

St
Ez egy nagyon kiváló ötlet, már bele is raktam, plusz alulra egy továbblapozó gombot, így ugrás a #-re után bárhonnan lehet lapozni "lefele".
cSuwwi
nem baj, addigis szem elõtt van :]
én spec nem emléxem hogy lett volna, de kézenfekvõ ötlet, reméltem is, hogy másnak is eszébe jutott már.

shit happens

Laky
ott a link és a hozzászólások száma...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Dichter
Már x szer lett kérve. Nem szemrehányásként, de ez tényleg csak egy szimpla MYSQL_SELECT. Egy kis input mezõ elférne az RSS, kedvencek mellé. Nagyon sok topikban hivatkoznak emberek bannerban, vagy alcímben egy adott hszszámban lévõ postra.

Aquir
ok 😊

St: még emlékszel amit egyszer felvetettem a fogadott és az elküldött privátüzenetek mentésével kapcsolatban? Meg hogy külön is lehetne listázni õket 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Igen yo volna!

Ezt csókos buziságot mindennap 1x meg kell nézzem???
Nem tudom, de én úgy vagyok vele, ha valamit így reklámoznak, marhára meg tudom utálni.
Meg minek reklámoznak itt ADSL kapcsolatot???
Jó ,valamibõl élni kell, de azért ez elég durva (szerintem)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

cSuwwi
errõl jutott eszembe (már régebben is), hogy elég népszerû a posttal való hivatkozás (mondjuk mással nehéz is lenne), viszont megtalálni egy nagyobb topikban egy élmény (gyakran szembesülök vele)
Keresõkiegészítés, ami a topik alján van? Arra gondoltam, hogy a postszámot beírva (#12345)-re onnantól listázna, nemcsak azt szedné ki (mert általában folytatólagosak az üzenetek)?
Végszükségre annyi is elég lenne, ha az alsó keresõ nemcsak az üziszöveget hanem a postszámot is figyelné :]

shit happens

Punker
inkább legyen hasonló 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
Erre én is gondoltam, 5 csillagot beváltunk egy ilyenre:
(vagy valami hasonlóra)
St
Eddig aki bant kért magára az mindig kapott ez alól egy "jó arc" sem kivétel.

Másrészt az is igen jót tenne az SG-nek, ha pár hülyegyerek elhúzna innen a pi..ába, ezért a jövõben sem leszek szívbajos ha banra kell tenni valakit, aki nem tud viselkedni.
sztem az kéne az SG-nek, hogy ne bannoljanak innen jó arcokat -.-

szájrusz-.-
Kandurex
Ugye nem gondolod, hogy most visszanézek 2 - 3000 hozzászólással visszább?

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Kandurex
Aquir, meg ne kérdezd miért neked címeztem 😄

Kandurex
A csilagokkal kapcsolatban. Lehet olyat, hogy 5 után lecserélni mondjuk valami jópofa platinára, valami szép nagyra? Biztos tök jó egyeseknek gizdulni vele, hogy már 3 éve itt vagyok stb. stb, de a régiek már nem tartják annyira fontosnak. Akik látja és érti mit jelent, az tudni és értékelni fogja...aki nem érti, annak nem is fontos.

Csak onnan jutott eszembe, hogy amikor átlapozom a fórumot néha a saját csillagjaim zavarnak <#zavart2>, amit azért nem kapcsolok ki, de egy valami szépnek jobban örülnék. Vagy ti nem?

Aquir
permanent? 😊 tartós, állandó (örök 😊

"- Rest In Peace halálfej azokon akik permbant kaptak"

Mi az a permban?

(szerintem elég lenne vip-eknek a képfeltöltés)

St
akkor baj van a gépeden a cookiekkal, mert elvileg 1 felhasználónak csak 1x szabad megjelennie
Max7
nekem lejátsza folyamatosan! Bár híreket nem nagyon olvasok azt a hírlevélben teszem!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
a png mért terhelné? kicsi és a kitömörítés a te gépeden folyik nem a servergépen sz.tem de javítsatok ki ha rosszúl tudom!

St
20 kbyte arra elég, hogy több vip felhasználó lesz 😊
ahhoz képest, hogy ezt a funkciót eredetileg csak a vipeknek fejlesztettük és úgy volt, hogy a nem vipek egyáltalán nem használhatják - rengeteg
cSuwwi
20kbyte mire elég, most õszintén?
(a reklámon kívûl, hogy vip-knek meg 10x annyi)

a gallériából levonós jó ötlet, a kettõt kéne összekombinálni, és mondjuk 50mega/user, és mindenki boldog :]

shit happens