Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
Cserélnünk kellene a frontend szerverünket is valami dualra és akkor lehetne. Most ki van kapcsolva, mert marhasok prociidõt eszik.
cSuwwi
gzipnek hívták, a kódot tömörítette le onfly, amit a böngészõ kicsomázott, így egy kicsivel gyorsabb lett. most nem aktív, a teszt szerint.
pl. itt is lehet ellenõrizni a gzip jelenlétét

shit happens

Dichter
Állítsd be 50hsz/oldalra a motort, és menni fog.

Max7
nekem nincs 😞

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

akyyy
régebben volt egy ilyen izé, hogy ha bekapcsoltunk, a modemeseknek gyorsabban töltötte be az Sg-t. Ez már nincs meg?

sajnos idéglenesen "modemes" vagyok én is:S (haj de lassúúúú...:'(

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Aquir
az elsõ 8 ott van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Max7
ez is igaz 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Sadist
Ha moderálva lenne, attól még meg kéne jelennie a lapozó linkeknek és a keresõ sávnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Jano
Ott van az, csak kisebb bug (=feature). -.-

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Max7
valószinüleg az elsõ 8 hsz moderálva lett

PLackó
250 megjelenõ hsz,és nekem sincs mind.

Max7
ok vágom! akkor marad a pop3! mind1 az is yó!

Sadist
Hm, akkor biztos a 100 hsz/oldal miatt bugzódik :C

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Loál János
80 megjelenõ hsz-al frankó minden.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punker
én mindet látom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aquir
a hiba az ön gépében... (nekem firefoxban jó, 80as listázás)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sadist
St! Nálam ebben a topikban csak a 9. hozzászólástól jelennek meg az üzenetek. Lap alján pedig se keresõ sáv, se lapozó linkek.

Aquir
htx 😊

The Hedgehog
oks! megy... köszönöm!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

St
The Hedgehog
hmm Firefox 1.0.7 ... Rányomok a -re.... semmi.... a popup nem jelenik meg! Csak nálam vagy másnál is? St?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Punker
oksa

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
linkelhetõ, de ki kell egészíteni abszolút url-re
St
nehéz, mert "gyári" szoftver, nem tudunk a forrásába belenyúlni
lál😄:SA😄:AS😄S bocs az offért, de Akozs vicces😄:😄
Pheel
kepfeltoltes.hu? 😊
Punker
St képfeltöltés ingyenes SG fórumra linkelhetõ? mert a kóddal piros X lett 😞

Max7
#7582 ----ezt nagyon nehéz lenne megvalósítani?

akyyy
huh köszi, épp most töltöttem le egy rakás skodás képet😄
és ezt muszáj feltölteni valahová.
asszem holnap kicsit meg lesz csapolva az egyenlegem<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

[NST]Cifu
ÕÕ.... köszönjük. <#eljen>

(de azt hiszem nincs az a tárhelyméret, amit az olyan képfeltöltögetõ majmok, mint én, ne tudnának megtölteni). <#vigyor3><#vigyor5>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Akos 001
látom már te is kezded.akkor mentem

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
figyu. nem tudom érzed-e, hogy ebben a topicban senki sem kérdezte a véleményedet és senkit sem érdekel.
Akos 001
Nekem mind1,úgysem fogom már használni a galériát.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

PLackó
Épp azért , hogy többen igénybe vegyék a VIP funkciót,és így többen támogassák az SG-t.Gondolom..

Punker
<#worship>

Akos 001
És a nemvip?Az ugyan annyi marad?

PLackó
huh,szép emelés,thx.Bár én még nem használom a galériát.

St
mától a VIP galériák 50 mbyteosak lehetnek, mivel sokan szóltak, hogy már kevés a 20 mega.
Akos 001
Mind1,ha érdekli rákeres.

Sil78
Én meg amondó vagyok, hogy inkább itt.

These are my friends, see how they glisten...

Akos 001

Duddits
De volt olyan idõ, hogy bejött. De aztán egyik napról a másikra eltünt. FireFox-ot meg nem fogok használni.

Kandurex
Szal, én meg valami ilyesmire:

vagy más...passz

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akos 001
Én is Operát használtam és soha nem jött ki.Töltsd le a Firefox-ot.

Duddits
Nincs valami ötletetek, hogy Opera alól miért nem látom a Chat-et? Volt egy idõ míg láttam, de aztán egyszer csak eltünt...

Sil78
Minek nyavalyogsz? Ha nem tetszik, letiltod. Minden normális böngészõ és tûzfal tud ilyet.

These are my friends, see how they glisten...

artschi
zsír <#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Aquir
ok

St
tervbe van véve, csak el kell jutnom odaáig (nem 5 perces munka)
PLackó
<#eljen><#eljen>