27327
  • precision
    körülményesebb?
  • cSuwwi
    nem tart semmiből, és nem kell letölteni feleslegesen a videos oldalt, ha egy sima kattintással is ugyanott van. amúgy semmi.
  • Pheel
    Jelenleg úgy oldja meg az okosabbja, hogy a kezdőképet berakja linknek a videora. Ezzel mi a baj?
  • cSuwwi
    a többi is, ki van ez találva, nem fog magától lehúzni 100 megát, np
    általános [video] nem lenne jó, mert mindegyiknek más linkje van, egy [youtube=34xfds23324] vagy [googlevideo=21312312] jólenne, a szám az azonosítója a videonak, más nem nagyon kell, ezt csere htmlkódra :)
    de majd a főnökúr eldönti belefér-e (de sztem is jólenne)
  • precision
    akkor végülis ezzel a részével nincs probléma
  • precision
    ööö most nézem, picit a tagolást elszurtam :)
    sry, fáradt vagyok nemgyengén
  • [NST]Cifu
    A Youtube megoldása ezért tetszik, mert az tényleg csak akkor tölt, ha ráklikkelsz. Kis szávszélességüek is próbálták, ők sem tapasztaltak komolyabb problémát belőle (leszámítva, hogy fél év, amire a videó lejön).
  • precision
    aztán majd jönnek a 'modemesek' anyázni (? vannak még egyáltalán? :) és mit esznek? )
    egy oldal, vegyünk 50 hsz/oldal, abból legyen csak a fele video, átlag 3-4 megával, és máris kb 100 megánál járunk...hacsak, youtube asszem csak akkor kezdi el letölteni a videot ha rányomunk a play -re...nemtom.
  • blackgamer
    Google videós is lehetne
    videóklipek topic is felvirágozna
  • [NST]Cifu
    Hsz.-be, értelemszerűen. A tudományos topicba mint alsegéd-modi, próbaképpen beraktam már kettőt, úgy általánosságban nem volt senkinek gondja vele. De a kérdésem arra vonatkozott, hogy bárki rakhat-e be esetleg valamikor Youtube videót. A problémás oldalát látom, hiszen a HTML engedélyezése egyértelműen pandora szelencéje, amit nem igazán akar senki kinyitni, pláne ilyen esetekre. A másik kérdés pedig az, hogy a fórummotorra van-e esetleg bármilyen negatív kihatása.
  • precision
    gondolom ugy mint a képeket, mondjuk [video] taggel
  • Gladiator
    szentem ő a videót akarja linkelni. szerintem.
  • CUCLI
    oda mostis lehet
  • Pheel
    Hova akarnád linkelni? Alcímbe?
  • [NST]Cifu
    Bocs, ha már volt kérdés (rákerestem a topicban, nem volt találat), de most felmerült a Haditechnika topicban: a Youtube-os video-belinkelés megoldható lesz esetleg a jövőben?

Ugye HTML kódot használ, ha jól értem, ami gondolom a probléma ezzel.
  • Gladiator
    azért mert te nem tudsz normálisan fórumozni, még nem bennünk kéne keresni a hibát.
  • Pheel
    Én voltam, de nem javítottam, hanem bővítettem. Borgnak meg nem szóltam, mert gonosz pistike vagyok :)
  • tehen_m
    Jéééé ki lett javítva a " Szabályok - Elolvas, elfogad, kulturáltan fórumozik :)" topik :D
  • Borg
    Nos, ha 60-as "náci" IQ-m lenne, te már halott lennél, mert nem is gondolkoztam volna a rendszer bevezetésén.
  • nf1
    érdekes hogy a büntipont rendszerrel csak annak van baja aki már kapott büntit :|
  • DjDano
    ja a kommunizmus helyett vezessük be a nácizmust, "ésszerű" ötlet.. sokat gondolkodhattál rajta. mellesleg ha nem 60-as iq-d lenne , akkor ilyet még viccből se mondanál

• Garfield
    Nekik találták ki a villanypásztort és a fekete felkiáltójelet a sárga háromszögben.
  • Flamer
    sajnozs nem mindenkinek van :|
    és mégkevesebben használják.. :CC
  • Borg
    Ilyen már van, és IQ-nak hívják. Elvileg minden ember rendelkezik belőle annyival, hogy el tudja dönteni mit tehet melyik topikban.
    Aki meg nem rendelkezik ennyivel, azon egy jelző sem fog segíteni.
  • mrzed001
    Kellene sztem a tápikokba egy komolyságjelző v. valami hasonló izé, hogy aki bemegy az tudja hogy ott mit engedhet meg magának (és mit nem).

Vannak nagyon komoly tápikok ahova nem valók a vérpistikés személyeskedések és flameelések, és vannak nagyon lazák ahol ez simán elmegy (ill. majdnem chat).
  • RaZoK
    olyan régen vagy itt..neked kell hoznod lassan a fontos döntéseket :)
  • artschi
    lol :D
  • Punker
    támogatom :)
  • Borg
    Szerintem is azonnali fejlövés rendszer kellene inkább helyette.
  • Punker
    elöször talán tanulj meg viselkedni.....
  • DjDano
    a büntetőpontredszert töröljétek el, elvégre nem az oviban vagyunk ahol ha valaki "rosszat tesz" akkor a sarokba állítjuk, megbüntetjük.
  • Flamer
    ya. csak.
  • Palinko
    csak nekem vannak képlinkelési gondjaim?
  • The FlashBack

Jóljönne már valami egészséges versengés. (megint)
  • RaZoK

Remélem lesz belőle valami.
    Mondanám, hogy amióta itt vagyok 2 havonta teszek felhívást fejlécbanner készítő pályázatra..:]
  • Akos 001
    +desktopháttér verseny is jöhetne,de csak az új desing után lenne értelme
  • Pheel
    Jó 5let!
  • blackgamer
    Hello St!

Pár hónapja beszéltük (#10972,#10973) hogy az 1.0-s új felhasználóknak és leendő tagoknak érdemes lenne egy "mit nyújt neked az SG" tutorial-t, tour-t készíteni (egy rövid bemutatót)
    Nem írsz ki pályázatot ennek elkészítésére?
    csak mert nyár van és sokaknak lenne kedvük/idejük egy kicsit design-olni, látod userbar topic is hogy felfutott, legfeljebb ha egyik mű se éri el a szinvonalat nem rakod ki
    egy tipp volt
  • G1nic
  • BiG G
    mostanában már advanced skill lett az olvasás, neadjisten a szövegértés... ennyit ne várjunk már szerencsétlenektől...