27327
-
#11711 körülményesebb? -
#11710 nem tart semmiből, és nem kell letölteni feleslegesen a videos oldalt, ha egy sima kattintással is ugyanott van. amúgy semmi. -
#11709 Jelenleg úgy oldja meg az okosabbja, hogy a kezdőképet berakja linknek a videora. Ezzel mi a baj? -
#11708 a többi is, ki van ez találva, nem fog magától lehúzni 100 megát, np
általános [video] nem lenne jó, mert mindegyiknek más linkje van, egy [youtube=34xfds23324] vagy [googlevideo=21312312] jólenne, a szám az azonosítója a videonak, más nem nagyon kell, ezt csere htmlkódra :)
de majd a főnökúr eldönti belefér-e (de sztem is jólenne) -
#11707 akkor végülis ezzel a részével nincs probléma -
#11706 ööö most nézem, picit a tagolást elszurtam :)
sry, fáradt vagyok nemgyengén -
#11705 A Youtube megoldása ezért tetszik, mert az tényleg csak akkor tölt, ha ráklikkelsz. Kis szávszélességüek is próbálták, ők sem tapasztaltak komolyabb problémát belőle (leszámítva, hogy fél év, amire a videó lejön). -
#11704 aztán majd jönnek a 'modemesek' anyázni (? vannak még egyáltalán? :) és mit esznek? )
egy oldal, vegyünk 50 hsz/oldal, abból legyen csak a fele video, átlag 3-4 megával, és máris kb 100 megánál járunk...hacsak, youtube asszem csak akkor kezdi el letölteni a videot ha rányomunk a play -re...nemtom. -
blackgamer #11703 Google videós is lehetne
videóklipek topic is felvirágozna -
#11702 Hsz.-be, értelemszerűen. A tudományos topicba mint alsegéd-modi, próbaképpen beraktam már kettőt, úgy általánosságban nem volt senkinek gondja vele. De a kérdésem arra vonatkozott, hogy bárki rakhat-e be esetleg valamikor Youtube videót. A problémás oldalát látom, hiszen a HTML engedélyezése egyértelműen pandora szelencéje, amit nem igazán akar senki kinyitni, pláne ilyen esetekre. A másik kérdés pedig az, hogy a fórummotorra van-e esetleg bármilyen negatív kihatása. -
#11701 gondolom ugy mint a képeket, mondjuk [video] taggel -
#11700 szentem ő a videót akarja linkelni. szerintem. -
CUCLI #11699 oda mostis lehet -
#11698 Hova akarnád linkelni? Alcímbe? -
#11697 Bocs, ha már volt kérdés (rákerestem a topicban, nem volt találat), de most felmerült a Haditechnika topicban: a Youtube-os video-belinkelés megoldható lesz esetleg a jövőben?
Ugye HTML kódot használ, ha jól értem, ami gondolom a probléma ezzel. -
#11696 azért mert te nem tudsz normálisan fórumozni, még nem bennünk kéne keresni a hibát. -
#11695 Én voltam, de nem javítottam, hanem bővítettem. Borgnak meg nem szóltam, mert gonosz pistike vagyok :) -
tehen_m #11694 Jéééé ki lett javítva a " Szabályok - Elolvas, elfogad, kulturáltan fórumozik :)" topik :D -
Borg #11693 Nos, ha 60-as "náci" IQ-m lenne, te már halott lennél, mert nem is gondolkoztam volna a rendszer bevezetésén. -
#11692 érdekes hogy a büntipont rendszerrel csak annak van baja aki már kapott büntit :| -
#11691 ja a kommunizmus helyett vezessük be a nácizmust, "ésszerű" ötlet.. sokat gondolkodhattál rajta. mellesleg ha nem 60-as iq-d lenne , akkor ilyet még viccből se mondanál
-
Garfield #11690 Nekik találták ki a villanypásztort és a fekete felkiáltójelet a sárga háromszögben. -
#11689 sajnozs nem mindenkinek van :|
és mégkevesebben használják.. :CC -
Borg #11688 Ilyen már van, és IQ-nak hívják. Elvileg minden ember rendelkezik belőle annyival, hogy el tudja dönteni mit tehet melyik topikban.
Aki meg nem rendelkezik ennyivel, azon egy jelző sem fog segíteni. -
#11687 Kellene sztem a tápikokba egy komolyságjelző v. valami hasonló izé, hogy aki bemegy az tudja hogy ott mit engedhet meg magának (és mit nem).
Vannak nagyon komoly tápikok ahova nem valók a vérpistikés személyeskedések és flameelések, és vannak nagyon lazák ahol ez simán elmegy (ill. majdnem chat).
-
#11686 olyan régen vagy itt..neked kell hoznod lassan a fontos döntéseket :) -
#11685 lol :D -
#11684 támogatom :) -
Borg #11683 Szerintem is azonnali fejlövés rendszer kellene inkább helyette. -
#11682 elöször talán tanulj meg viselkedni..... -
#11681 a büntetőpontredszert töröljétek el, elvégre nem az oviban vagyunk ahol ha valaki "rosszat tesz" akkor a sarokba állítjuk, megbüntetjük. -
#11680 ya. csak. -
#11679 csak nekem vannak képlinkelési gondjaim? -
Jóljönne már valami egészséges versengés. (megint) -
Remélem lesz belőle valami.
Mondanám, hogy amióta itt vagyok 2 havonta teszek felhívást fejlécbanner készítő pályázatra..:] -
#11676 +desktopháttér verseny is jöhetne,de csak az új desing után lenne értelme -
#11675 Jó 5let! -
blackgamer #11674 Hello St!
Pár hónapja beszéltük (#10972,#10973) hogy az 1.0-s új felhasználóknak és leendő tagoknak érdemes lenne egy "mit nyújt neked az SG" tutorial-t, tour-t készíteni (egy rövid bemutatót)
Nem írsz ki pályázatot ennek elkészítésére?
csak mert nyár van és sokaknak lenne kedvük/idejük egy kicsit design-olni, látod userbar topic is hogy felfutott, legfeljebb ha egyik mű se éri el a szinvonalat nem rakod ki
egy tipp volt -
#11673 -
#11672 mostanában már advanced skill lett az olvasás, neadjisten a szövegértés... ennyit ne várjunk már szerencsétlenektől...