Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
és ezt muszáj feltölteni valahová.
asszem holnap kicsit meg lesz csapolva az egyenlegem<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(de azt hiszem nincs az a tárhelyméret, amit az olyan képfeltöltögetõ majmok, mint én, ne tudnának megtölteni). <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
These are my friends, see how they glisten...
vagy más...passz
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
These are my friends, see how they glisten...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
én spec nem emléxem hogy lett volna, de kézenfekvõ ötlet, reméltem is, hogy másnak is eszébe jutott már.
shit happens
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
St: még emlékszel amit egyszer felvetettem a fogadott és az elküldött privátüzenetek mentésével kapcsolatban? Meg hogy külön is lehetne listázni õket 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem tudom, de én úgy vagyok vele, ha valamit így reklámoznak, marhára meg tudom utálni.
Meg minek reklámoznak itt ADSL kapcsolatot???
Jó ,valamibõl élni kell, de azért ez elég durva (szerintem)
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Keresõkiegészítés, ami a topik alján van? Arra gondoltam, hogy a postszámot beírva (#12345)-re onnantól listázna, nemcsak azt szedné ki (mert általában folytatólagosak az üzenetek)?
Végszükségre annyi is elég lenne, ha az alsó keresõ nemcsak az üziszöveget hanem a postszámot is figyelné :]
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Másrészt az is igen jót tenne az SG-nek, ha pár hülyegyerek elhúzna innen a pi..ába, ezért a jövõben sem leszek szívbajos ha banra kell tenni valakit, aki nem tud viselkedni.
szájrusz-.-
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Csak onnan jutott eszembe, hogy amikor átlapozom a fórumot néha a saját csillagjaim zavarnak <#zavart2>#zavart2>, amit azért nem kapcsolok ki, de egy valami szépnek jobban örülnék. Vagy ti nem?
Mi az a permban?
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ahhoz képest, hogy ezt a funkciót eredetileg csak a vipeknek fejlesztettük és úgy volt, hogy a nem vipek egyáltalán nem használhatják - rengeteg