27327
  • Max7
    megrendelted? és mennyiért? én akciósan csak nekem csak most akció keretén belül ingyen jön :D
  • precision
    én amióta megrendeltem minden hétköznap jön...
  • Max7
    mert a hírlevélbe a napi híreket is közlik azé talán meg kéne nézni a tartalmát!
  • Flamer
    de minek sg hirlevél minden nap? nem ugyszoksá hogy hirlevél kb havonta megy?
    és mért pont cka most nyáron kezdődött ez el? mer eddig nem kaptam egyetse.. mostmeg minden nap yön.. szerintem ez igy nem okés.. :C
  • PLackó
    Volt már valaha ilyen sikeres topic mint a ma nyílt " Ismerd fel a képről a játékot" ?
  • Speedbreaker
    Hoppá
  • DJ Skyline
    ide inkább! bár lehet itt is elolvassák,de ilyesmi kéréseket a moderátornak c. topikban kell elvégezni!:)
  • Speedbreaker
    Ezt a képet be tudnátok rakni ennek a topiknak a fejlécébe? Ha rossz helyre írtam kérésem előre is bocsánat, ha nem akkor a beillesztést köszönöm.
  • precision
    sg hírlevél tudtommal minden hétköznap megy, legalábbis én mindig kapok
  • bertino
    fogod, leiratkozol róla
  • Flamer
    hey,

az a kérdésem lenne hogy mért kapok minden nap, vagy minden másnap sg-s hírlevelet? mer nem az hogy egy hónapba egyszer kapkk egyet, hanem mostmár szinte minden nap yön 1.. és kicsit spam.. :C
  • Amse
    a képfeltöltésnél feltöltött file-okat nem lehetne törölni egy gombbal?
  • Dodo55
    Csináltam most egy új reget, és a gumit nem, viszont a sajátot látom vele.
  • Punker
    St 1 hónapos reg hogy láthatja a sajátot meg a gumit?
  • Amse
    fúúú nagyon sok a vérpistike amióta nincs suli.
    bocs az offért csak kiakadtam...
  • jointeer
    a letöltés csak nálam nem működik? :{
  • Guer
    thx
    sry nemtudtam h van külön topikja....
  • artschiatwork

St tegnap 23:41 | Privát | Galéria | Válasz | #462

a szerverterem ahol van a gép 2 óta nem megy. ha holnapig nem javul átviszem máshova, ez van.

idézet innen
  • Guer
    mi van az sgmail.hu-val?
    nekem nemigazán jön be
    nem lehet vhogy kívülről hozzáférni a postaládámhoz?(pop3,smtp) mert egy sürgős levelet várok....
  • Cat #11610
    ott van felül a menüben.
  • VinylToy #11609
    Eszembe jutott, hogy a fórum főoldalra ki lehetne rakni, egy gyors belépést az sgmail-hez!

Nos?
  • DJ Skyline
    de! csak kikapcsoltam!
  • PESK
    De te is VIP vagy és mégsincs csillagod!!???
  • aston shell
    :))))))))))))
  • aston shell
    szvsz kene egy-ket uj letoltheto sg-s hatter.
    en mar unalmamban el is kezdtem, lesz egy rakas verzio, aki akarja, leszedheti a galeriambol a kepeket. egyelore csak 2 van :)

. : : 1 : : .

. : : 2 : : .

• Kaszi46
    "rossszab"bocsi
  • Kaszi46
    olyan beállítási lehetőség felhasználoi oldalon, hogy a topikházigazdák által megadott forumháttérkép ki\be kapcsolható legyen. sajna eddig 3 ilyen topikkal találkoztam és mindháromban zavaró volt a háttér a számomra. attól félek ez divat lesz, és ennél csak rossszab, olvasást megnehezítő hátterek jönnek.

ui.: az is lehetne egy megoldás, hogy ha a felhasználó a profilbeállitásoknál megad egy hátteret(mint ahogy azt eddig is tehette), akkor az abban az esetben is megjelenjen, amikor az olvasott topikban mást állított be a házigazda.
  • Dying Soul
    :DD
  • lasho shavo
    egy uj moderátor csapat a régieket meg szájbabaszni
  • RaZoK
    igen, összefüggés?
  • Garfield
    Visszaszívom.
  • Garfield
    Őőő, láttál te már kiosztott büntetőpontot?
  • RaZoK
    Ha már ittvagyok ismételten megosztanám építő jellegű ötletemet az ingyenes fórumhoz, mégpedig:

Az adminnak vagy moderátornak lehetősége nyílna egy 13x13 pixel nagyságú és max 4 kiló méretü kis jelecskét elhelyeznie egy fórumóz fejlécén rang gyanánt vagy akár "rendszer hangja" gyanánt "Mr.Bean - érdemrend gyanánt" továbbá büntető pont/figyelmeztetés gyanánt...arra volnék kíváncsi kedves szerkesztő úr, hogy ez megoldható lenne e?
  • RaZoK
    az, hogy 50 évesen is még a szüleiddel élsz + munkanélüli vagy + a szodbáan ülszés nézed a TV-t még fórumozol :Ð
  • bertino
    jaja, azért figyeltem fel rá :D
    ok
  • PíszLávJuniti
    csak olvasd el mikike hozzászólásait
  • bertino
    hogy lehet Mr. Bean érdemrendet szerezni ?
  • blackgamer
    ha a chat-nél lenne egy gomb ami új ablakban fullscreenben megnyitná, könnyebbé tenné a használatát
  • DJ Skyline
    csillagot,akkor ha befizetsz VIP-re! (fórum menü/VIP-jogok felvétele),koronát meg akkor kapsz asszem,ha már itt vagy 5 éve az sg-n
  • PESK
    Olyan kis koronát meg csillagot hogy lehet a nevünkmellé szerezni??