Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOÁLOS PÓLÓT MINENKINEK!
Punker
nekem ha F5-öt nyomok se küldi el újra 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Hedgehog
igaz 😊 jó hát felejtõ... én már megszoktam! csak mikor jön a lammer és gyûlnek a posztjai mert nem veszi észre, hogy vadul frissítget. Az zavar! 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Aquir
te kértél egy akármilyen megoldást - ahogy írtad 😊

a fórum gombot végülis nem annyira más megnyomni mint a frissítés gombot😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Hedgehog
szerinted erre én még nem jöttem rá? 😊 engem különösképpen nem zavar a dolog, csak szeretném tudni, hogy ez megoldható-e vagy sem...

Aquir
de: kattincs a fórum gombra

egyszerû és nagyszerû

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Hedgehog
nincs arra semmi megoldás, hogy a chaten frissítés esetén ne postolja ismét az elõtte elküldött üzenetem?

Punker
van itt is 😊

de ez már nagyon OFF szal.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakS
Hmm... Igaz, hogy engem a postás csinált (szó szerint, de nem a kézbesítõ 😉 ), de itt van az egyik konkurencia (?) topikja a postás merényletekrõl

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Punker
sajna postára semmit nem lehet bízni 😞
a futárral nem volt gond illetve elöször túlszámláztak de utánna köv körben hozott vissza lóvét 😊

St
aha, lehet, pár el is veszett teljesen és el is buktuk a lóvét. akkor a tiéd lehetett az egyik.
Punker
a játék soha nem érkezett meg onnan 😞

St
ja emléxem, rendeltél játékot is, és azt is kva lassan kaptad meg 😄

annak nem mi voltunk az oka, hanem akkoriban volt a postán az a nagy átszervezés és több hetet késtek a levelek.
geri15
Jó hát minden kezdet nehéz! De szerintem akkor is lenne rá kereslet

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Punker
akkor én nem rendelek, mert a póló is kb 10 mail és 3 hét után keveredett ide.

geri15
Kellene egy lista, hogy ki kér, és aki nem veszi át 2 héten belül annak permban >.<

Punker
ma is kaptam privit hogy mi az hogy mûködk mik azok a csillagok <#wow3>

St
kevés az olyan ember aki ténylegesen megvesz valamit.

egyedül a vip reg sikertermék <#nyes>
akyyy
pont az utóbbit várom hogy hátha majd lehet rendelni vhol netrõl... nekem ugyis jó lenne. csak félõ hog ymire lesz ilyen , már tényleg túldivatos lesz. na azért köszi a válazt😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

cSuwwi
bár beleszólásom nincs, de elmondom, hogy SZERINTEM miért nem lesz

- drága. maga a karkötõ nem, de az egyéni hímzések igen, mert személyreszóló, más nem fogja hordani.
- nincs benne reklámlehetõség, most hogy egy darab fehér-kék szöveten rajta van a neved, akkor mivan? Miért kéne bármelyik halandónak tudnia, hogy sg-s vagy?
- mivel a csukódon van (jobbik esetben) nem nagyon látszik (pláne télen)
- behatárolt azok száma, akit érdekel. 20-25 felett nem sok trendykarkötõs fogsz látni, és a fõoldal alján jól virít az "átlagéletkor 24 év"
- összeszedni kinek kell, aztán legyártani, aztán mégsem veszi át = bukás. elõre összeszedni a pénzt, majd legyártani meg nem tiszta, mert mire fel szeded be a pénz elõre?
- a póló sem volt túl sikeres, legalábbis nem volt akkora visszhangja. a loálpólóból ahogy tudom semmi sem lett.
- stb. tudnék még mit írni, de a lényeg bennevan. szal értelme nemsok, akinek kell páran összeálltok, vki ismerõse/muterja meghímezi õket, és lehet örülni :]

sry ha negatív, felnõtt fejjel (24 év) én így látom...

shit happens

Punker
hm?

franco
pár hete dobtam egy igen kultúrált hangvételû privit stnek és még csak le se szarta
punki meg szalonból utál

ennyit a viszonyaimról a fejesekkel

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

geri15
azért mert te hoztad fel még lehetne nem? szerintem (és még sokan mások szerint is) jó ötlet, és simán megvalósítható lenne
szvsz

akyyy
azt mondom! de akkor miért nem lesz?😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

geri15
ákombákom >.<

franco
tuti nem lesz mivel én hoztam fel. szori

akyyy
sztetek lesz sg-s karkötõ rajta anickeddel? amugy ha lesz, én biztos beszek nem is egyet😄 csak nemotm megvalósítható kenne e, hog yne akyyy legyen hanem ákombákom😊 😄

Laky
:C

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

franco
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1128867927#78

de köszi a részvételt hiteles barátom

XenonIceX
a vip jogosoknak szabadon szinezhetõ szöveg keret és betû szerintem ez kéne

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Max7
hát ha ennyi segítséget adsz akkor nem is olyan nehéz 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Aquir
mondjuk amugyse túl nehéz😊

zoviet
Nem rossz otlet,de a K700i-re a tema tenyleg keszen van,dolgoztam vele 1-2 orat.Akinek kell,irjon e-mailt nekem: [email protected]

cSuwwi
talán azért nincs kiírva, mert egyféle süllyesztõ.
találgathatsz, de elleszel vele egy ideig, mert 5 számjegyû a cat száma :]

shit happens

artschi
tényleg, SG operátorlogót letöltésnek?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

joebacsi
hmm, st-ék nem vitték túlzásba 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

És az hol van?
Az egy olyan hely, ahonnam minden rejtett rész elérhetõ?
Mert a warez részhez én úgy tudok hozzáférni, hogy cat=8, de van egy központi hely is ahonnan mindent el lehet érni, vagy csak a cat értékének találgatásával?
Dichter
I see. Köszi. 2 éves reggel is vannak új dolgok 😊

RelakSfromhome
a www.fotomarket.hu oldalon most szemezek egy sg.hu hirdetéssel 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ugyanott, ahol a warez szekcióhoz is hozzáférsz. <#ravasz1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

EOX
Sehonnan, rejtett.

Retteketet

Dichter
És ezt fõoldalról, honnan lehet elérni?

EOX
Igen.

Retteketet

Dichter

EZ csak nekem új? <#wilting>

Lehetne elküldött üzenetek a privátüzenetekben.
joebacsi
kevés induló volt elõször, aztán st nemnagyon fogalkozott már vele...de azért gombát érdemeltünk volna 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Max7
miért? nem születtek jó bannerek?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

joebacsi
volt bannertervezõ verseny is, de az le lett öntve széklettel 😞

Max7
na akkor javaslat: legyen jövöre is 😊

prezi
idén volt elõször...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !