27327
  • Punker
    a kedvencem amikor olyat nyitnak hogy még betű eltérés sincs nem hogy téma azonosság :)
  • Sadist
    És ha topikot nyitsz, akkor alapból tudod, hogy nincs még egy olyan? :|
  • nf1
    2szer is kapsz figyelmeztetést hogy használd a keresőt topic nyitás elött mielött témát nyitnál... arról már se ST se senki nem tehet hogy néhány ember agyáig nem jut el ez a két figyelmeztetés
  • Tarajos Sül
    tudod milyen ez...

mint egy egyszerű játékot feltelepitesz,és tudod,hogy a c-ben van hely,akkor nem nézed,mert nem kell átállitani az xy meghajtóra,és csak next-et kell nyomni,ez pont ugyanilyen!

Na tőbbet nem is vitatkozom,csak még ezt hozzátettem :)
    akkor mégse kell olyan kereső
    ja és vettem a büntetőpont nélkül figyelmeztetést :DDD
  • Sadist
    Szabályok

Témák törlése:
    # Törlésre kerülnek azok az újonnan létrehozott témák, amelyek az adott fórum témájától jelentősen eltérnek.
    # Hasonló tartalmú/című téma már létezése esetén.
    # Nem a téma tartalmára vonatkozó cím, illetve semmitmondó cím esetén.

Mintha ez is le lenne írva fehéren feketén. Jaaaa, hogy szabályzatot olvasni nem szokás? Akkor meg ne csodálkozz, ha meglepetések érnek.
  • Garfield
    mondjuk akkoriban én sem olvastam el a figyelmeztetést,még mielőtt a rendszer meg nem nyitotta volna a témát :)))

vagy lusta használni vagy nincs megfelelő értelmi szinten hozzá, innentől kezdve csak építőleg hathat rá a pontozás.
  • Punker
    gratulálok.....

1-2 hozzászólásos újreg figyelmeztetést kap nem pontot rögtön.
  • Tarajos Sül
    jo ok
    én amikor uj voltam itt,emléxem hogy megnyitottam egy topikot,de mintig eltünt!
    megint nyitottam,megint törölték,megint megnyitottam ugyanazt,de most Hmuda 4 büntiponttal ajándékozott meg azzal,hogy használjam a keresőt(de nem pontosan igy irta)amikor még azt se tudtam,hogy témanyitást előtt használni kell a keresőt

mondjuk akkoriban én sem olvastam el a figyelmeztetést,még mielőtt a rendszer meg nem nyitotta volna a témát :)))
  • Punker
    egyszerű a dolog vagy lusta használni vagy nincs megfelelő értelmi szinten hozzá, innentől kezdve csak építőleg hathat rá a pontozás.
  • nf1
    "Mielőtt témát nyitsz, nézd meg a fórumkeresőben nincs-e már hasonló téma!

A fórumkeresőt megtalálod minden oldal jobb felső sarkában a keresők között!"

tényleg nem tudják holvan mert nincs is feltüntetve amikor új témát probálnak nyitni
  • Punker
    he? ha annyi értelem nem szorult bele hogy használja a keresőt akkor a kutyának nem fog innen hiányozni, IQ tezstet nem lehet betenni van helyette ez...
  • Tarajos Sül
    Sok büntipontot azért kapnak a témanyitok,mert már van olyan topik,amit megnyitottak,és azzal kapnak büntit,hogy KERESŐ!
    Szerintem meg lehetne könnyiteni a helyzetüket azzal,hogy nem csak az a szöveg jön elő,hogy jol meggondoltad?A témanyitási jogodat elvehetik a moderátorok bla bla bal
    HANEM maga a kereső is előbukkan akkor,mikor egy uj topikot szándékozunk nyitni,és ha nem vagy ujjonc,akkor a mellette levő "mellőz" gombra rákattanunk,és már nyitjuk is
    az ujreg,meg igy használná a keresőt

Azért nem kéne büntipontokkal elzavarni az ujregeket,mikor témanyitáskor azt se tudta mi az a kereső HÁT MÉG AZT,hogy hol van :DDDDDD

Ötlet?
  • Match
    ehhez kapcsolódva: a saját fórumoknál nem lehetne olyan hogy csak bizonyos joggal rendelkezők láthatnák?
    Pl nekem spec jól jönne a zenekar fórumához egy olyan topic amit csak a zenekartagok látnának.
  • Shaman
    sok a titkod a jónép elől? :-p
  • tomsolo
    Nem lehetne kapni egy olyan topikot amit csak modok látnak?
  • Flamer
    esetleg kijelölő négyzet és csak azokat törölné ami kivan jelölve
  • akyyy
    készül valami a privátoknál? mert egy szép keretbe van hogy beérkezett üzenetek (kimenőt nem látni), valamint az alján az összes üzenet törlése:P
  • gabber_saviola
    Fradi topikban:
    "HAJRÁ ÚJPEST!!! Gabber takarodjál dolgozni, mint minden rendes ember ne itt rohadjál egész nap te iq betyár!!"

mint ahogy ezzel sem mi?
  • DjDano
    ha nem törölted volna a hozzászólást, bárki láthatná hogy semmi gond nem volt a stílussal
  • gabber_saviola
    Bárki leírhatja, amit gondol, de nem abban a stílusban, ahogy te teszed
  • Akos 001
    Leírhatod amit gondolsz,de kultúráltan.
  • DjDano
    gabber_saviola törölte a hozzászólásomat az egyik olasz focis topikban! Jó lenne ha az ember leírhatná amit gondol, ne csak azt ami gabber barátunknak tetszik!! Meg az is jó lenne, ha IQ tesztet töltetnétek ki a moderátor jelöltekkel...
  • Sadist
    Ha azt írod be a keresőbe, hogy (img), akkor csak linkeket dobál ki, mert a színező kód szétcseszi az (img) taget. Ha viszont azt írod be, hogy jpg, akkor meg rossz lesz a kép, mert az url-ben jelenik meg a színkód.
  • nf1
    jaaa... hát szvsz nincs
  • nf1
    miféle színkód? a kérdésben csak annyi volt hogy nincs-e olyan plugin ami megtud jeleniteni egy képet :|
  • Sadist
    Amelyiknek az url-jében ott van a színkód is? Kötve hiszem.
  • akyyy
    de úgy hogy csak egy webcim látható, helyette pedig kép lesz?
  • nf1
    "esetleg valami firefox plugin van, ami megjeleníteni a képeket...."
    a firefox alapből megtudja jeleniteni a képeket
  • akyyy
    nos, ha rájöss,z szólj, mert én javasoltam ezt azt aképekkel kapcsolatban, sajnos nem jött össze :(

esetleg valami firefox plugin van, ami megjeleníteni a képeket....
  • Gladiator
    de akkor csak a linkeket dobja ki, nincs ekdvem egyenként beírni őket. úgy kéne, hogy a képepeket magukat mutassa.
  • akyyy
    (img) csak zárójel helyett szögletes kerettel!
  • bertino
    semmit...
    legalábbis engem is érdekel a dolog...
  • Gladiator
    egy kérdés? hogy lehet azt emgcsinálni, hogy egy topikból cask a képeket dobja ki? mit írjak a keresőbe?
  • Gladiator
    igaz.
    meg amúgy nálam néha van priso vonal, néha nincs. csak mondom.
  • Sadist
    Jó dolog volna, ha a piros vonalat a user is elhelyezhetné, mint egy könyvjelzőt. Sokszor megesik, hogy az embernek nincs ideje elolvasni az összes új üzenetet, ilyenkor jó volna pl. egy link minden hozzászólás fejlécében, hogy megjelölés olvasatlanként/pirosvonal beszúrása, és olyankor fórum főoldalon sem tűnne el, hogy x új üzenet. Ha meg csak simán kilépne a topikból, akkor az utolsóhoz rakná a piros vonalat, mint eddig.
  • Gladiator
    szerintem semmit sem használna. mindenki első tipp után kikapcsolná.
  • akyyy
    minek túlbonoylítani ennyire? ez a tipp szerűség valóban jó lene... mondjuk ki lehetne kapcsolni, de alapértelmezésként mindig be lenne kapcsolva. és vmi olyasmiként jelenne meg, mint egyes oldalakon a reklám, mikor görgeted lefele és azis gördül lefelé:)

igaz, ki lehet kapcsolni különféle progikkal, de aki olyat használ, az nagy valószinüséggel ért is hozzá nem egy láma, és nem nyit topicot keresés előtt, persze lesznke kivételek, de jóval kevesebb mint ami most is van, ennyi, :)
  • Gladiator
    ezt úgyis átugornák.

inkább regisztráció után kéne leírni mindent, majd hogy ne lehessen csak úgy átugrani, utána a következő oldalon egy tesztet képne kitölteni:D lenne benne kifejtős kérdés, pl, hogy szerinted mire való a fórum, és miként jelenik meg a magyar ember életében:D
    na jó, nem mondtam komolyan, de amit nuke mondott szentem fölös.
  • Nuki
    milyen lene, ha lenne egy ilyen dobozka a fórumon kezdőlapján ami random kibökne egy két ilyen írott-íratlan szabályt, mint egy program indításakkor a "tudta hogy?" ablak:D

pl: HA NEM TETSZIK AZ ADOTT TÉMA CÍME, AKKOR NEM MUSZÁJ BELEÍRNI "JÁRTAM ZÁRÁS ELŐTT", "FÚJ UTÁLOM A TIESZTÓT" VAGY HASONLÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT!
    vagy
    A MODERÁTOROK AZÉRT (is) VANNAK HOGY KISZŰRJÉK A MÁR MEGNYITOTT TÉMÁKAT, ÉS A DUPLIKÁCIÓKAT MEGSZÜNTESSÉK ...satöbbi :)
    (ha már megesett ez a felvetés akkor 1000 bocsánat:)
    (ha rosszul írtam valamit azért is =)
  • tomsolo
    kérdőjelet védd le viszont a kontentből (elejéről)