Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
asszem igen, nem? 😊

(az igen-t nagyobb nyomatékkal ejtve) 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amse
Vipeknek nem!😛
Nem tartom hülyeségnek, hogy azok akiknek eszük ágában sincs vip-et fizetni azok is megtudják milyen(páran csak rászoknak)

Idén megnõtt a Vip-ek száma tavalyhoz képest miután lejárt az ajándék vip?

Aquir
apropó nem lesz karácsonyra + hónap VIP?😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
standard 80as listázás, csak ennél az oldalnál balrazárt keresõ és lapozógombok, egybefolyva a hozzászólással (HTML-gyakorlás)

Max7
???

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Akos 001
Nem vitatkoztunk....

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hmhm
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Max7
de máris 60%-al kevesebb felesleges topik van 😊 az 60%-al kevesebb bûntetõpont az 60%-al kevesebb munka és nem lesz kitlitva enneka 6% ami 6%-al több hozászólást jelent és 6% több 468x60-as bannermegjelenés és még sorolhatnám a jó indokokat ennek a szabálynak a bevezetésére amit szerintem nem lenne olyan nehéz megvalósítani ahogy punker mondja 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Akos 001
Azért annyi nincs!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sadist
Végén lesz az 95 is 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Akos 001
Igaz....de ott van az a 40%....

inkább 80

BUDA > miskolc.

Max7
60%-át azok

Akos 001
Csak tudod,nem csak az újregek nyitják a "fölös" topikokat.

Punker
volt már sokszor róla szó, de kicsit bonyolultabb a helyzet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Aquir
most úgyvan, nem?

David2
most látom, h jó pár topik át van húzva az újak között
mi lenne, ha az újregek az elsõ hónapban nem nyit6nának topikot?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Punker
azóta meg õ is "felnõtt" 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
Tsotso (cs!) ottlenne még, csak akkor még nem volt büntipont rendszer 😊)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Punker
"ki ne flémelne egy keveset néhanapján? 😊" hát érdekes módon a többséggel soha nincs gond.

oks, vettem -.-
The Hedgehog
ezt mondtam... o°o

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

St
a többség itt még soha nem kapott büntit. a régi fórumozók közül talán taranov az egyedüli aki fent van a top 50-ben. aki már itt van több éve az tudja hogy kell viselkedni, mire harapnak a moderátorok, stb.
The Hedgehog
nem tudom én még nem kaptam büntit 😊

szvsz a büntipontok gyakran igen szubjektívek (ismerünk itt egy-két modi-user ellentétet, ahol a modi nem teljesen korrektül jár el), és emberek is vunk, ki ne flémelne egy keveset néhanapján? 😊
The Hedgehog
aki már itt van egy ideje az igazán megtanulhatna viselkedni o_O

Ugye úgy van, hogy ha összegyûlik valakinek 21 büntipontja, annak pápá, de esetleg nem függhetne ez az itt töltött évek számától is? Csak mert ha én mondjuk havonta kapnék 1-et, ami mindig csak kisebb kihágást jelent, akkor másfél év múlva permbant kapok? -.- Szal valami bünti-elévülés nincs esetleg? ^^
Aquir
htx

St
medián webaudit
Aquir
#7845? vagy nincsenek? 😊

Punker
<#eljen>

St
ez jó ötlet, beleraktam, a lezárt témák át vannak mától húzva, kivéve a "sticky" témák, ott az áthúzás nem jelenik meg.
tomsolo
hmmm?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
a töröltek pedig láthatatlan téntával vannak az sg adatbázis latrinájának a mészfalára festve....<#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Vegyetek példát a Gumiról, ahol a lezárt topikok (egy része legalábbis 😊) címe szépen át van húzva. -.-

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Punker
nem is rossz ötlet 😊

Pheel
Jelölve nincs, csak rászoktam, hogy ha zárom, beleírom a nevébe. Jobb lenne, ha tényleg jelölné.
Laky
ÉÁÉÁÕÉÜÖÓÉÁ 😄DDDDDD
sosenem

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sir Quno Jedi
Gyárekök !!! Cicero-nak ma van á szülinapja ! 😄DD HBTY-e ?!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Aquir
Milyen statisztikák vannak az SG-rõl? (a fõoldalon levõktõl eltekintve)

smici
#7814 ? 😄

Úgy érzed nyomott vagy?

Amse
jó az úgy hiszen úgy kell emlékeznünk rá ahogy ban elõtt volt.😊

St
igen. az nem változtat semmit az accountot, csak letiltja. magyarul nem lehet vele bejelentkezni.
RelakSfromhome
de a permbanosok logója megjelenhet? Ráadásul még mindig VIP a srác

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Max7
na ma szar napom van semmi nem úgy sikerül ahogy én akarom 😊

Max7
elõfordulhat bár nálam elõfordult amikor megszokásból kétszer katintottam a mehet gombra akkor más id-vel jelent meg ugyan az az üzi lásd most:

Dichter
Amit szerintem te annak vélsz, az egy fórumbug. Méghozzaá, hogy ugyanabban a mp-ben akar bekerülni két post egy adott topikba, ennek eredményeképp az egyik jelenik meg kétszer, ugyanazzal az id-vel.

Max7
nem tudom de nem is akarok rola statisztikát készíteni 😊 mind1 elvetemült 5let volt 😊

Aquir
2 sort pl 5 mp alatt olvasok, válasz egy kérdésre lehet simán max 3 mp

ugyhogy dehogynem lehet annyi idõ alatt válaszolni, a többi helyzetet nem is mondom

Dichter
#7824 szvsz