27327
-
#11791 amíg nincs miatta flém szerintem nem kell beleszólni, nem durvább mint másik ezer aláírás amúgy meg 99% meg se nézi ahogy én se ha nem szólnak :) -
#11790 "Nem tetszik lehet menni máshova!" azt hittem ez levédetett SG-s moderátori mondás, pereljünk a jogdíjjért :) -
#11789 Akkor üssekavics, szólok neki én. -
#11788 én meg náci, sőt voltam már itt náci zsidó is szal nem szólhatok :) -
#11787 Ha valaki a skinhedek ellen beszél, majd megkérem én... -
#11786 Te szólj neki, mert én büdös komcsi vagyok!
:DD -
#11785 #11779 -
#11784 pl kinek?
én rájuk szólnék... -
Vlala #11783 Egyre több a politikai témájú aláírás. Ez mennyire okés? -
#11782 Tetszik nekem is! -
#11781 Előbbi. -
Csak kíváncsiság képpen, egyedűl ST tud ilyen változásokat eszközölni, vagy moderátori szinten is van ehhez jogosultságotok? -
#11779 meg az összes értelmeset, de ahogy mondták az ötlet ugyis elhal -
#11778 van szmájli topik! akkor már azt az alvósat is be lehetne tenni=) -
#11777 ... ami ugyanúgy elhal, mint az értelmetlenek... -
Borg #11776 Nézdmár, egy értelmes ötlet :D -
#11775 ÜDV!
Ezt a kis .gif-et nem lehetne beszúrni a szmájlik közé!:) Igen hasznos lenne...
Köszönöm a figyelmet
[center] -
#11774 FF... :-P -
#11773 van logomühely topik... -
#11772 háromnaponta kell üríteni a coocikat a firefoxba, különben az 5-ik oldalra is az első oldal jön be megint:( -
#11771 Nem minőségrontásra gondoltam,kicsit gyorsabb átmenetekre,stb,ez így nekem ronda -
#11770 ha lefaragod így néz ki:
-
#11769 Hm,kösz,de ha lehetne EZ vagy EZ lenne,persze kicsit "lefaragva" belőlük mert így tényleg nagy a méretük.
Bocs az OFF-ért! -
selyem #11768 mi nem kell az sg-nek? : a régi forumok amiben
lehel látni ki mennyi hozzászolást irt,
nem kell regisztrálni a hozzászoláshoz,
egyébként oda nem is tudok bejelenkezni,
stb..
(ilyen pl a bonyhád forum). itt
ha már itt a normális forum akkor az legyen mindehol használva vagy nem??
(talán ez a hozzászolásom ide még belefért. ha meg nem adjatok büntetpontot, nem érdekel. ) ja még valami ha már ezért valaki szolt akkor bocs. -
#11767 pedig elnézve a jelenlegi logódat, szárnyal... -
#11766 Tök mindegy hogy hol van,ha a hozzászólás írása közben nem bírják sokan észrevenni pl. a 40-s betűméretű FAQ-okat akkor azokon csak egy-két felkiáltójel segít
Más:a dizájnváltással nem lesz egy kis logo-fájlméret növelés a VIPeknek?Nem arra gondolok hogy legyen 200k-s és akkor mozit csinálna mindenki a logojába,de mondjuk egy duplázás jól jönne,ennyi helyen nem tud kibontakozni a kreativitásom :P -
#11765 érdekes nekem mindig szembetűnik a kereső... és az már tényleg csak lustaság kérdése h megerőlteti e magát az újreg és felpillant a jobb felső sarokba :| -
#11764 Szerinted mi nem eldugott? Ki kéne cserélni a hozzászólás mezővel, hogy észrevegyék? Nem hiszem, hogy valaki még egyetlen egyszer sem nézett végig a felső menüsoron. -
#11763 és 700x700 pixel nagyságu lesz a box :] -
#11762 nem egészen...
az új designben biztos jó helyen lesz :] -
#11761 De a józan paraszti eszed nem diktál esetleg olyat, hogy "hú, először megnézem, hátha van ilyen fórum, és akkor még nyitnom sem kell, annyival beljebb vagyok máris"? -
#11760 természetesen a monitor közepén fog elhelyezkedni,ahogy görgeted le az oladalt,a kereső is megy vele együtt... -
#11759 észrevenné a keresőt 1perc után is,ha nem a leg eldugottabb sarokban lenne
reméljük az úgy desing-ben jobb helye lesz. -
#11758 nem, nem láttad a vitát?
akkor talán észreveszi a KERESŐT!!!!444 -
#11757 és úgy hogy?
1év után értelmes lesz a topiknyitó??
-
#11756 hülyeség ezen vitatkozni, az újregek által nyitott értelmetlen topikok elkerülését nem lehet kivédeni csak egy módon...1 év után lehetne csak topikot nyitni..de így egy csomó felhasználót veszítene az sg. -
#11755 Szerintem vesszen minden fórumot használni képtelen user. -
#11754 "DE az ujreg nem tudja,hogy hol van a kereső,és hogy van-e,kivéve ha elolvassa a figyelmeztetést"
na épp ez az... ki van írva, de mégse olvassa el akkor JOGOSAN kap büntit!!!!4 -
#11753 hagyjuk inkább mert "szóelterelésért" nem akarok "meglepetésben" részesülni :) -
#11752 nem akkor megnézem a híres keresőt!
DE az ujreg nem tudja,hogy hol van a kereső,és hogy van-e,kivéve ha elolvassa a figyelmeztetést
ezt ugy látszik bebuktam,arra a figyelmeztetés elolvasására nem gondoltam
hamár a szabályoknál tartunk:
Te ha egy uj email címet nyitsz,90 % szerintem,hogy te se olvasod el a szabályokat
ez 100000%-osan ugyanilyen