27327
  • CUCLI
    ésmost te leszel még leugatva... /:
  • RaZoK
  • Borg
    tomsolo-nak igaza van, hallgass rá.
  • tomsolo
    kussolhatsz.
  • Pheel
    A Loganos topikot én zártam, nem járt érte büntetőpont.
    A seggfej jelzőt én visszavonnám a helyedben, ha már éppen morális példát kívánsz mutatni a népnek...
  • Dodo55
    Szerintem Borg azért a Red Alert 2-ős topicért adta, nem a Dacia Logan-esért.
  • RaZoK
    hmm...ha jól láttam nyitott az illető egy másik topikot..Redalert 2 néven és az első kommentje az volt, hogy "bazd meg"..
    lehet, hogy ezért..szerintem megérdemelte, de való igaz, hogy néha kicsit túloznak =)
    Borgnak is kijárna egy bünti pont, mert túl szókimondtó volt
  • Kabuki
    Borg 5 büntetőpontal jutalmazta a Dacia Logan topik nyitáját a következő szöveggel: "Egyrészt egy balfasz vagy, másrészt balfasz topikokat nyitottál balfasz hozzászólással. Ja és a topik keresőt sem használtad."

Csak annyit kérdeznék mit vártok el a fórumozóktól, ha ekkora seggfej moderátorok vannak mint ez a Borg?

• cSuwwi
    a kedvences problémára annyit tudok javasolni (így látatlanban), hogy a drom kedvenclistáját alapul véve gondolom a megjelölt topikoknál az utolsó látogatási időt menti ki, és az az óta eltelt újakat számolja.
    namost pár hónapja van alul a keresőben a posthoz ugrási feature, valahogy úgy lehetne szerintem a legegyszerűbben (figyelembe véve a jelenlegi helyzetet) megoldani, hogy az utolsó látogatási időhöz viszonyított első post-ra ugorna (vagyis postszámra menne (nem a topikba simán), a keresőt használva, csak úgy hogy ne legfelül legyen, hanem legalul, így lényegtelen hogy melyik oldalon volt az utolsó üzenet) és onnan lehetne visszafele olvasni.
    én legalábbis így csinálnám ha feladat lenne :] reméljük nem talál süket fülekre, vagy a megújuláskor belefér ez is
  • Aquir
    én is ezt akartam kérdezni.. nem tudna ahhoz az oldalra ugrani egyből ahonnét új üzenetek vannak?
  • Flamer
    épp ez a baj..
  • Zetorg
    sose ugrott át másik oldalra
  • Flamer
    amugy énmeg aztvettem észre hogyha az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" gombra kattintok, és az tulnyulik a következő oldalakra akkor vagy nem ugrik oda vagy kise rakja azt a gombot..
    nem ugykéne hogy odaugrik arra az oldalra ahol volt az ucso nem olvasott?
  • Loál János #11818
    Kúkik, és temporary mappa ürítése.
  • DJ Skyline
    utánnaérdeklődtem másnál jó,explorerben működik! akkor a mozillával van valami! nem szóltam akkor!
  • DJ Skyline
    van egy érdekes probléma,nem tudom másnál is előfordult-e már! 2.dik oldalra szeretnék menni a topikban,elvileg "lapoz",mert tölti be az oldalt,de nem a másodikat tölti be,hanem marad az elsőn! ha a harmadikra megyek,akkor meg behozza a harmadikat,de a második oldal kimarad így!
  • Flamer
    mécsak 4hónapos vip cucc van SMS uttyán?:|
  • Akos 001
    ahogy láttam tényleg csak elméletileg
  • Punker
    elméletileg 2 pontól tiltva vannak.
  • Akos 001
    Azt nem lehetne,hogy aki 4-5 pontot kap,automatikusan kitiltódjon a csetről??
    Elég idegesítő amit csinál(nak).
  • St
    erről már korábban volt szó.
  • Dj Turmix Dávid
    A Szűz csillagjegy aug.24-szept.23, nem pedig aug 23-án kezdődik...
  • ivjoe
    Cookie-k és cache törlése.
  • akyyy
    segítség.
    állandóan kilépeget az sg forum, nem marad bejelentkezve... gondoltam biztos vmi ismerősöm szenyázik, mert megláthatta h sgzek, és kivi volt mi ez, és bejelentkezett a nevemmel (firerfox, eltároltnév és jelszó)

épp ezért megváltoztattam az előbb, de megint elkezdte, tehát most vagy csak a böngészőm vacakol, vagy a fórummal van valami? mert elég zavaro h mindig be kell lépegetnemn, és néha a szívbaj kerülget h kibannoltak végleg:D
  • bertino
    nc
  • Lteebee
    Rosszul hitted.
    Természetesen #11801-re és #11805-re értetted, hogy offtopic, igaz?
    Menjen a pont?
  • bertino
    Ebben a topicban szpemelni/csevegni
    TILOS!

Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!

azt hittem ez mindenkire vonatkozik -.-
  • Borg
    Majd megvéd a szakszervezet :D
  • Lteebee
    Flémkeltésért figyelmeztetlek ;)
  • Borg
    Hát mert komcsi, mondta.
  • bertino
    annak hát, vagyis enyimé

más kérdés, hogy én ezt az alapján mondtam, amit régebben mondott tisztelt ***** úr

visszakérdeztem lttb-től, miért fáj most nektek, de egye-fene, törlöm
  • RaZoK
    "Ne szólj szám, nem fáj fejem"
  • Sadist
    "Ebben a topicban szpemelni/csevegni
    TILOS!

Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"
  • Borg
    Ja már látom, annak volt az aláírása amelyik hsz számot irtad :)
  • Punker
    nem tom mit mondott és mikor darts-oztam inkább :)
  • Lteebee
    Ja!

ÓVASSVISSZABÁ!!!!!!!!44
  • Lteebee
    mászótam
  • Punker
    már te se olvasol vissza? aszem bajban vagyunk :(
  • Lteebee
    Nem ezt mondta pont és a tegnapi vita (M1-en) alapján
    nem is biztos, hogy alap nélkül mondta.
  • Borg
    Elküldöm én a f.szba, bárki legyen :D Kiaz, merre?