Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos ilyen struktúrában a 200 Ft-os SMS-ért már csak max. 1.5 hónapot lehetett volna adni, annak meg nincs értelme.
Hamarosan lesz bankkártyás feltöltés is, bankkártyával feltöltve 600-700 Ft körül lesz 1 év VIP.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
BUDA > miskolc.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha az ingyenes Sg fórumban, egy regisztrált fórumozót törlök, attól még megmaradnak a hozzászólásai?
a gumistopikok is azért lehetnek külön, mert a topikazonosítókból kiszedhetõ a kategória...
shit happens
tulajdonképpen szélsõségesen valahogy így:
Értelmes hozzászólások száma: 10251
Gumiszobában történõ egyetemes dialógus: 25984
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
remélem lessz belõle vami -.-
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez csinálnjon egy kis táblázatot, ami áll egy fejlécbõl, benne a Spoiler szóval, meg egy cellából, amiben maga a spoiler lenne, és alapesetben rejtett. A Spoiler szóra kattintva a hozzá való cella láthatóvá válna.
ilyesmi módon
Ha az
ikonra kattintotok, akkor lenyílik az adott játékporthoz tartozó néhány adat
Majd egyszer befejezem az oldalt :S
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem látsz?😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"