27327
-
#11871 ha St mondja...ővé az SG övé a döntés..nem baj legalább lehet poénkodni a trendy logok gyártásával :] -
#11870 álícsd be hogy maimum számban jelenítse meg a hozzászólásokat és elvileg meg fog jelenni :) -
#11869 Az a legjobb, hogy nem is tudok az elejére lapozni :| -
#11868 elöbb kicsit lusta voltam igaz még msot is de link:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1152861289
és ajánlom figyemetekbe a 4-es hozzászólást :D
-
#11867 atyaég... -
#11866 Nemrég nyilt egy topik aminek a címe valami olyasmi volt hogy hozzunk lányokat az sg-re! Ott a topiknyitó kifejtette, hogy kevés a lány és hogy csábítani kéne ide pár lányt! Pár hozzászólással lejebb st kifejtette hogy a design válás is segíteni fog ebben tehát van remény a bugyiszinű fejlécre is :D -
#11865 Azért én örülnék 1-2 "lányos" színnek is fejléc tekintetében. -
#11864 :)
Mi más..:)
Lehet nem lesz, akkor túl "tarka barka" lenne a fórum..max 4 szín és akkor nem csicsásodik szerintem :)
De lehet köztük lesz ez is. -
#11863 szeptemberig biztos nem -
#11862 Rózsaszín választható fejléc szín. *komolyanmonta* -
Borg #11861 nemoffol -
#11860 az szép. :D én kérem :D -
#11859 hát, van 1-2 kiló biztos :] -
#11858 van annyi filléred?:o -
#11857 fillérben jó? :] -
#11856 Mehet a szemétbe a többi jó ötlet mellé. -
#11855 Én egy zsák pénznek örülnék. -
#11854 Én örülnék neki. -
#11853 rendezhető kedvenc topikok lista? legalább a sorrendjük -
#11852 nálam ilyen formát önt a dolog,de mind1 a lényegen nem változtat -
#11851 utolsó mondatot kéretik kőtáblába vésni -
#11850 ez velem is előfordul,ha sokáig visszamegyek a cseten,majd megáll,fórum frissít,és forbidden! :| -
Aspyrin #11849 Hájz, egy kis nyöszörgés a részemről: ha a cseten elkezdek tekerni az idősávon a harmadik után rendszeresen forbidden a válasz, ezt már megszoktam :) De az előbb már nyitásnak kaptam egy ilyet. -
#11848 St szeptemberben az "SGkék" háttér is megszűnik? -
Borg #11847 Rájt.
Akkor most legyen is vége az offtopicnak itt. -
#11846 Látom te is újrek vagy, ezért lassan mondom a nyilvánvalót:
Az életben is ha bekerülsz BÁRMILYEN társaságba (focicsapat, katonaság, munkahely, suli, falka/banda, emberevő törzs stb.-stb.), akkor te vagy az újonc. Nem ismered a játékszabályokat, nem ismered az erőegyensúlyt/hierarchiát és ők sem ismernek (el) téged, hiszen nem tettél még le semmit az asztalra. Nem leszel egyik pillanatról a másikra te a tökös csávó. Ehhez idő kell és okos ember meghúzza magát, figyel, tanul, megpróbál beilleszkedni. Előbb-utóbb, hacsak nem alkalmatlan a társas kapcsolatokra, be fogják fogadni, ha tud alkalmazkodni (van akinek gyorsan megy, van akinek hosszas aknamunkába kerül). Ha meg nem, akkor jobb ha továbbáll, mert ott nem teremnek babérok a számára. Egy közösség életét szabályok, hagyományok és a szokásjog irányítják és a szabályokat nem az újrekek hozzák!
ÉS most jön a hihetetlen felfedezés: AZ SG FÓRUMA IS EGY KÖZÖSSÉG (olyan amilyen, de az)! Tehát ha újrekként nekiáll valaki hibát-hibára halmozni, hőzöngeni, szemétkedni, átkozódni, a közösség jól bejáratott kis életét szándékosan, vagy kellő agykapacitás hiányában szétcseszni, akkor önmaga fejére idézi az Olümposzi Istenek haragját és... a többit a fantáziátokra bízom! :D -
#11845 adatlapját megnézheted -
#11844 Isten teremthet-e olyan követ, amit maga sem tud kibillenteni?! IGEN! -
#11843 jól látom hogy egy moderátor is kaphat büntetést?:OOOO -
#11842 tök8, mert az is mindjárt itt van -
#11841 szept-ben lesz, igen -
#11840 lassan itt az Augusztus
lassan itt az uj design ?! -
#11839 Általában meg van az oka, hogy valakit leújregeznek. Lásd a csomó bezárt topikot, amiket nyitogatnak nap mint nap, mert lusták használni a keresőt. Vagy pl. azonnal úgy kezdi egy játék topikjában a beilleszkedést, hogy "sziasztok adjatok krekket, mert nem tudok játszani/honnan lehet letölteni", valamint 77-szer felteszik ugyanazt a kérdést, amire általában a topik fejlécében ott a válasz. Ha valaki meghúzza magát és normálisan fórumozik, akkor nem szokták újregezni. -
#11838 semmi kkacoskodáás csak érdekelne:
kérdés: miért jön mindenki ezzel az új-reg dologgal????
akkor mi van ha uj reg attól ő kevesebb vagy most hogy van ez...???? -
#11837 nyomorékok -
#11836 Arról nem beszélve, hogy csóró újregként meghúznám magam és nem seggfejezném le az egyik legrégebbi moderátort! A helyében ÉN már banolnám az okoskodót is simán! Legalább pihen egy hetet és újrakezdheti tiszta lappal.
Az életben az ELSŐ dolog amit meg kell tanulnunk a felnőtt világról, hogy a dolgok nem úgy vannak ahogy mi szeretnénk! Amíg ezt nem érjük fel ésszel, addig a 2 éves Pistike szintjén vegetálhatunk, aki ököllel veri az etetőszékét, ha nem kap sütikét... -
#11835 Itt valamiféle jogvédők vannak?!
Akkor elmesélek egy igen lightoska ügyet. Ma volt egy kedves user aki nyitott egy SONY playstation 3 topicot. Töröltem és írtam neki udvariasan, hogy már van playstataion 3 topic, még büntipontot sem adtam. Erre ír nekem, hogy márpedig abban kevés hozzászólás van és majd ő megmutatja milyen egy igazi topic, meg baner, meg ki tudja. Írtam neki (term. újfent udvariasan), megadtam a több mint 5000hzsz.-es topic címét (ő ugye azt is benézte anno), még mindig kímélve őt a büntiponttól. ERRE nyit egy újat, ugyanazon a néven! Máris kibanolhatnám a rákba, de Pheel már be is zárta azt is és mindössze 2 ponttal honorálta (jogosan). És a csóka a jobbfajtából való még, mert nem kezd nyíltan kurvaanyázni, álregekkel bejönni, szétcseszni a csetet és bármelyik topic-ot amit ér, nem fenyegetőzik privátban, nem hekkel stb.-stb. (eddig) ahogy szokás. ÉS VIP-es a gyerek.
A jogvédőktől kérdezném: mit tennének az ilyenekkel.
Könnyű belepofázni annak, aki nem ismeri az előzményeket! Borg még lágyszívű is volt. Vannak akik még EBBŐL sem értenek. -
Kabuki #11834 na itt a másik iq fájter is... -
#11833 te meg mikor álítod már át a fejlécszíned sötétkékre? :]
így nem olvad bele a logo :) -
#11832 mindennek oka van , szvsz modik között eggyik legigazságosabb