27327
  • RaZoK
    ha St mondja...ővé az SG övé a döntés..nem baj legalább lehet poénkodni a trendy logok gyártásával :]
  • Max7
    álícsd be hogy maimum számban jelenítse meg a hozzászólásokat és elvileg meg fog jelenni :)
  • Sadist
    Az a legjobb, hogy nem is tudok az elejére lapozni :|
  • Max7
    elöbb kicsit lusta voltam igaz még msot is de link:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1152861289
    és ajánlom figyemetekbe a 4-es hozzászólást :D
  • bertino
    atyaég...
  • Max7
    Nemrég nyilt egy topik aminek a címe valami olyasmi volt hogy hozzunk lányokat az sg-re! Ott a topiknyitó kifejtette, hogy kevés a lány és hogy csábítani kéne ide pár lányt! Pár hozzászólással lejebb st kifejtette hogy a design válás is segíteni fog ebben tehát van remény a bugyiszinű fejlécre is :D
  • Kata
    Azért én örülnék 1-2 "lányos" színnek is fejléc tekintetében.
  • RaZoK
    :)
    Mi más..:)
    Lehet nem lesz, akkor túl "tarka barka" lenne a fórum..max 4 szín és akkor nem csicsásodik szerintem :)
    De lehet köztük lesz ez is.
  • Punker
    szeptemberig biztos nem
  • Kata
    Rózsaszín választható fejléc szín. *komolyanmonta*
  • Borg
    nemoffol
  • Flamer
    az szép. :D én kérem :D
  • RaZoK
    hát, van 1-2 kiló biztos :]
  • Flamer
    van annyi filléred?:o
  • RaZoK
    fillérben jó? :]
  • DanielT
    Mehet a szemétbe a többi jó ötlet mellé.
  • Pheel
    Én egy zsák pénznek örülnék.
  • Jano
    Én örülnék neki.
  • precision
    rendezhető kedvenc topikok lista? legalább a sorrendjük
  • DJ Skyline
    nálam ilyen formát önt a dolog,de mind1 a lényegen nem változtat
  • BiG G
    utolsó mondatot kéretik kőtáblába vésni
  • DJ Skyline
    ez velem is előfordul,ha sokáig visszamegyek a cseten,majd megáll,fórum frissít,és forbidden! :|
  • Aspyrin
    Hájz, egy kis nyöszörgés a részemről: ha a cseten elkezdek tekerni az idősávon a harmadik után rendszeresen forbidden a válasz, ezt már megszoktam :) De az előbb már nyitásnak kaptam egy ilyet.
  • Punker
    St szeptemberben az "SGkék" háttér is megszűnik?
  • Borg
    Rájt.

Akkor most legyen is vége az offtopicnak itt.
  • Sir Quno Jedi
    Látom te is újrek vagy, ezért lassan mondom a nyilvánvalót:

Az életben is ha bekerülsz BÁRMILYEN társaságba (focicsapat, katonaság, munkahely, suli, falka/banda, emberevő törzs stb.-stb.), akkor te vagy az újonc. Nem ismered a játékszabályokat, nem ismered az erőegyensúlyt/hierarchiát és ők sem ismernek (el) téged, hiszen nem tettél még le semmit az asztalra. Nem leszel egyik pillanatról a másikra te a tökös csávó. Ehhez idő kell és okos ember meghúzza magát, figyel, tanul, megpróbál beilleszkedni. Előbb-utóbb, hacsak nem alkalmatlan a társas kapcsolatokra, be fogják fogadni, ha tud alkalmazkodni (van akinek gyorsan megy, van akinek hosszas aknamunkába kerül). Ha meg nem, akkor jobb ha továbbáll, mert ott nem teremnek babérok a számára. Egy közösség életét szabályok, hagyományok és a szokásjog irányítják és a szabályokat nem az újrekek hozzák!

ÉS most jön a hihetetlen felfedezés: AZ SG FÓRUMA IS EGY KÖZÖSSÉG (olyan amilyen, de az)! Tehát ha újrekként nekiáll valaki hibát-hibára halmozni, hőzöngeni, szemétkedni, átkozódni, a közösség jól bejáratott kis életét szándékosan, vagy kellő agykapacitás hiányában szétcseszni, akkor önmaga fejére idézi az Olümposzi Istenek haragját és... a többit a fantáziátokra bízom! :D
  • Aquir
    adatlapját megnézheted
  • Sir Quno Jedi
    Isten teremthet-e olyan követ, amit maga sem tud kibillenteni?! IGEN!
  • akyyy
    jól látom hogy egy moderátor is kaphat büntetést?:OOOO
  • bertino
    tök8, mert az is mindjárt itt van
  • Aquir
    szept-ben lesz, igen
  • bertino
    lassan itt az Augusztus

lassan itt az uj design ?!
  • Sadist
    Általában meg van az oka, hogy valakit leújregeznek. Lásd a csomó bezárt topikot, amiket nyitogatnak nap mint nap, mert lusták használni a keresőt. Vagy pl. azonnal úgy kezdi egy játék topikjában a beilleszkedést, hogy "sziasztok adjatok krekket, mert nem tudok játszani/honnan lehet letölteni", valamint 77-szer felteszik ugyanazt a kérdést, amire általában a topik fejlécében ott a válasz. Ha valaki meghúzza magát és normálisan fórumozik, akkor nem szokták újregezni.
  • WazheadBoci
    semmi kkacoskodáás csak érdekelne:
    kérdés: miért jön mindenki ezzel az új-reg dologgal????
    akkor mi van ha uj reg attól ő kevesebb vagy most hogy van ez...????
  • Dying Soul
    nyomorékok
  • Sir Quno Jedi
    Arról nem beszélve, hogy csóró újregként meghúznám magam és nem seggfejezném le az egyik legrégebbi moderátort! A helyében ÉN már banolnám az okoskodót is simán! Legalább pihen egy hetet és újrakezdheti tiszta lappal.

Az életben az ELSŐ dolog amit meg kell tanulnunk a felnőtt világról, hogy a dolgok nem úgy vannak ahogy mi szeretnénk! Amíg ezt nem érjük fel ésszel, addig a 2 éves Pistike szintjén vegetálhatunk, aki ököllel veri az etetőszékét, ha nem kap sütikét...
  • Sir Quno Jedi
    Itt valamiféle jogvédők vannak?!

Akkor elmesélek egy igen lightoska ügyet. Ma volt egy kedves user aki nyitott egy SONY playstation 3 topicot. Töröltem és írtam neki udvariasan, hogy már van playstataion 3 topic, még büntipontot sem adtam. Erre ír nekem, hogy márpedig abban kevés hozzászólás van és majd ő megmutatja milyen egy igazi topic, meg baner, meg ki tudja. Írtam neki (term. újfent udvariasan), megadtam a több mint 5000hzsz.-es topic címét (ő ugye azt is benézte anno), még mindig kímélve őt a büntiponttól. ERRE nyit egy újat, ugyanazon a néven! Máris kibanolhatnám a rákba, de Pheel már be is zárta azt is és mindössze 2 ponttal honorálta (jogosan). És a csóka a jobbfajtából való még, mert nem kezd nyíltan kurvaanyázni, álregekkel bejönni, szétcseszni a csetet és bármelyik topic-ot amit ér, nem fenyegetőzik privátban, nem hekkel stb.-stb. (eddig) ahogy szokás. ÉS VIP-es a gyerek.

A jogvédőktől kérdezném: mit tennének az ilyenekkel.

Könnyű belepofázni annak, aki nem ismeri az előzményeket! Borg még lágyszívű is volt. Vannak akik még EBBŐL sem értenek.
  • Kabuki
    na itt a másik iq fájter is...
  • RaZoK
    te meg mikor álítod már át a fejlécszíned sötétkékre? :]
    így nem olvad bele a logo :)
  • Szega87
    mindennek oka van , szvsz modik között eggyik legigazságosabb