Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
Telefonhívás díjának kb. 65-70%-át kapjuk meg az SMS-nek 42%-át. Ezért lehet telefonhívásért bónusz hónapot kapni.
nah az már jó... kb mikorra várható, mert nekem 27-én lejár a vipem, de így nem akarom meghosszabbítani :\
St
Azért, mert havi 20 forinttal (húdekemény) drágult a VIP. Ennek a megduplázott galéria méret, illetve a képfeltöltés funkció az oka.

Sajnos ilyen struktúrában a 200 Ft-os SMS-ért már csak max. 1.5 hónapot lehetett volna adni, annak meg nincs értelme.

Hamarosan lesz bankkártyás feltöltés is, bankkártyával feltöltve 600-700 Ft körül lesz 1 év VIP.
PLackó
jah.ez az 500 forint elég húzós egy összegben.

ez igy azé nem lesz jo -.- miért jobb a telefonhívás pl? meg amugy is, ez mar igy egyben draga :C
PLackó
miért lett kivéve?
így már nem igen leszek vip<#szomoru1>

St
kb. 1 hónapja nincs.
artschi
a VIP meghosszabbításnál a 2 hónapos hosszabbítás már régóta nincs, vagy csak nekem új?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RaZoK
ok, remélem csak az kell 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Dichter
szerintem nem, csak türelem

RaZoK
afejlécbannerkészítõpályázatugrott? :C

jointeer
jaoksry

köcsög

David2
régen volt, de megszûntették

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

azt minek?

BUDA > miskolc.

jointeer
külön gumitopikkeresõt!
-.-

köcsög

Nem lehetne az RSS feedben is áthúzni a bezárt topikokat?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

smici
pedig tényleg jó lenne salz

Úgy érzed nyomott vagy?

The Hedgehog
mert St így akarja 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

smici
ha ilyen okos vagy, meg mondanád azt is, hogy miért nem?

Úgy érzed nyomott vagy?

Max7
eltaláltad

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Aquir
nem lehet áthúzott szöveget írni hsz-be?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RaZoK
nm.."

Rage47
oks köszi.nekem ez teccik...
RaZoK
meg :I

Rage47
Hi!
Ha az ingyenes Sg fórumban, egy regisztrált fórumozót törlök, attól még megmaradnak a hozzászólásai?
RaZoK
ok..."!

rushman
szal ...impossible... (meg inpotens, meg inkotencia)

rushman
nem láttad azt a reklámot: inpossible is nothing

cSuwwi
sztem egybe vannak számolva, sõt biztos = lehetetlen
a gumistopikok is azért lehetnek külön, mert a topikazonosítókból kiszedhetõ a kategória...

shit happens

rushman
persze..."!

RaZoK
és..."?

rushman
a gumiban történõ hozzászólások száma külön sorban megjelenítve, és nem beleszámolva az összesbe

tulajdonképpen szélsõségesen valahogy így:

Értelmes hozzászólások száma: 10251
Gumiszobában történõ egyetemes dialógus: 25984

RaZoK
fölösleges elég rá egy topic az ált. eszmecserében! :I

Sland
egy Utazás fórum amin belül lehet utázassal kapcsoltaos témákat nyitni.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

RelakSfromhome
lehet felõlem div is <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RaZoK
én szeretném 😊
remélem lessz belõle vami -.-

tomsolo
minek ehhez tábla? :@

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RelakSfromhome
de ahhoz kijelölni kell, itt meg elég rákattintani, és kényelmesen olvasható, lehet benne kép, formázás, anyámkínja (újabb spoiler <#hehe>)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

joebacsi
öö...jo 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
azért az elegánsabb 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Sadist
Akkor már egyszerûbb volna ilyen színû szöveggé alakítani a spoiler makrók közti szöveget.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
makró
Ez csinálnjon egy kis táblázatot, ami áll egy fejlécbõl, benne a Spoiler szóval, meg egy cellából, amiben maga a spoiler lenne, és alapesetben rejtett. A Spoiler szóra kattintva a hozzá való cella láthatóvá válna.

ilyesmi módon
Ha az ikonra kattintotok, akkor lenyílik az adott játékporthoz tartozó néhány adat
Majd egyszer befejezem az oldalt :S

Amse
jujj azt megnyerem😊

joebacsi
hát az reklámbanner volt, ezmeg fejlécbanner lesz...azért pöttyet más már alapjában véve is 😊

RaZoK
remélem lessz is belõle vami 😊

Dichter
Szerintem nagyobb kérdés, hogy ugyanazokkal a kondíciókkal indul-e majd a dolog, mint az elõzõ próbálkozásnál. Tudom, hogy mégcsak 5let szint, de esetleg elõbb el lehetne kezdeni dolgozni vele.

joebacsi
a kérdés inkább az, hogy dolgozhat e php motor a flash alatt <#vigyor2>

joebacsi
de ugye nem az lesz a vege, mint a legutobbi bannerversenynek? 😊

Akos 001
"....vagyis igen"
nem látsz?😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Laky
he?
nem tudod hol laksz?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M