27327
-
#11952 ekkora balf@szságot még nem hallottam itt, 2-3 óra alatt kinyírnák a fórumot elég ha megjelenik 1-2 reklámos és kész. -
#11951 az is jó lenne pár napra ha az egy hónapot nem támogatjátok. -
#11950 de ha nem lenne joga a moderátoroknak akkor hogy zárnák be? -
#11949 topiknyitásra nem terjedne ki!?
-
#11948 #11945...
semmi értelme nem lenne,csak több lenne a gyökér,meg minden nap 20 felesleges topik,stb -
#11947 bontani akarod a rendet? -
#11946 vége lenne az sg-nek!
belegondolni is rossz mi lenne itt. Mi meg tépnénk a hajunkat!
De mondjuk két három napra megérné:) De egy egész hónapra!?
-
#11945 mondjuk fatálisan semmi értelme...
elszabadulna a pokol -
#11944 támadt egy szuper ötletem:mi lenne ha tartanátok egy moderáletlan hónapot?
a moderátoroknak nem lenne moderátor joga, mindenkinek elszállna arra az időre a büntetőpontja, még a kitiltottaknak is.
mondjuk szeptemberben végre lehetne hajtani.
mit szóltok hozzá? -
#11943 gondolom ír St -nek egy mailt/privit
más nemhiszem hogy tud segíteni -
#11942 Valaki meg tudja mondani nekem, hogy olyankor mivan ha valakinek ellopják a regjét..és viszzélnek vele stb...hogyan lehet azt visszaszerezni?
(pusztán kiváncsiság) -
#11941 jah és több mint 1 éve volt itt utoljára! -
#11940 hagyjad BALFASZ LaLee-t ő jó munkásember, nézz bele az adatlapjába meglátod komoly ember -
blackgamer #11939 kicsit gáz hogy a főoldalon a szülinaposok között ilyen nevek víritanak egész nap hogy "BALFASZ LaLee" és társai
jót lehet rajta mulatni de lehúzza a helyet -
#11938 hát lesxarom :D sok állat :D -
#11937 _nagyon_ sokan azt nézik/nézték, hidd el... -
#11936 aki azt nézi az egy xxxxxx.. -
#11935 spammerek miatt... -
#11934 tudom hogy ősszel itt design változás lesz, akkor ezt az egy elemet újból beszúrhatják.
most miért nem lehet látni? -
#11933 régen lehetett látni kinek mennyi hsz-e volt, mostmár nem lehet -
#11932 írtam a Top 10 fórumozók topikban is:
szerintem az sg főoldalát ki lehetne egészíteni egy olyan linkkel, ami a fórumozók hsz.-nak számát mutatja, mondjuk egy keresőbe beírnánk a nevet és előhozná hogy mennyi hsz.-a van, vagy egy óriási listát.Vagy egyszerűbb ha maradna az amit a moderátorok is látnak.
Ha lehetséges csináljátok meg, sztem nagyon jó lenne. -
#11931 -
#11930 Elég hiányos az infód de mind1, gondolom jobban lefoglal az állandó flémelés a sportban.
A sport részleg az egy kicsit másabb, mint az autós. Itt sokkal több az egyszerű fellángolás egy játékos iránt, ami persze hamar feledésbe is merül. Egyéni sportolónak mindig is lehetett topikot nyitni csak egy csapatjátékosnak nem (gyk. csapatjátékos), mivel az ilyen 20 kommentes topiknak nagyon nincs igazán értelme.
Hol van már Zidane? Senki nem tudja, mivel már van már helyette más "sztárjátékos" akiről mindenki csámcsog, és neki is megvan a maga 15 perce.
-
#11929 köszi -
#11928 userbaros kódot reosszul irtad be vagy vmi, töröld ki és jó lesz -
#11927 ja nem a nemem hanem a csillagjegyem -
#11926 Vmi történt a user infómmal! Kitörlődött magától a korom, és a nemem, és a megnyitott topikjaim sincsenek ott! -
#11925 végülis ez is alternativa... de akkor meg minden a sajátban nyilna :CC
mind1,olyanmindegy végülis -
#11924 és lehet is. Épp ez van most. Nem?
Tényleg nem kell játékosról topikot nyitni. Biztos van csapat ahol játszik. Ha meg nagyon akar a sajátban nyit. (pl Zidane-t hoztátok fel)
-
#11923 végletekben beszélsz. Ennyi erővel lehetne mindennek -értsd szó szerint- külön topikja, és senki nem igazodna el... valamilyen középutat csak kéne találni. -
#11922 ennyi erővel meg felesleges a fórum. Felesleges az összes topik. Minden topikról lehetne mondani olyan érvet, amiért felesleges. Jó ez így ahogy van
-
#11921 na ezaz.. ilyen alapon semelyik sportolónak sem kéne engedni, akármennyire is híres vagy népszerű... csapatos játékoknál semmiképp se szerintem. Anna Kurnyikovának jöhet ^^ -
#11920 Forma1-ben is csapatok vannak. :P -
#11919 Megválaszoltad a saját gondodat,mert ez pl tényleg következetes,a Zidane tápig max 50 hsz után kihalna,ráadásul csapat tagja volt,ha pl minden focistának külön topikot nyitnának az elég nagy pocsékolás lenne (ez persze igaz minden csapatsportnál) -
#11918 Nem tudom milyen fórum az ahol sportolóknak nem lehet topikot nyitni, illetve még ez se teljesen igaz, mert Raikkonennek engedték viszont Zidane-nak nem... ez a ztán a következetesség elismerésem -
#11917 Szvsz amikor akar. -.- -
#11916 és én a korona mellé egy csillagot? -
#11915 jövőre? -
#11914 st mikor kap a koronája mellé még egy csillagot?:S -
#11913 hm. a békáról tudtam. de ez a másik új.