Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem kell mindjárt a divatra meg egyéb dolgokra gondolni
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
egyébént érdekes, csak felvetettem, és azóta errõl szól a topic, tehát másnak is eszébe jutott valóban 😄DDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
én csak a html-hez értek, meg fless egy kcsit....
rám ne bízd...:I
biztos van itt a fórumon egy tp-s designer..😊
amúgy mikor lessz fejlécbanner készítésrõl egy fasza felhívás? 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Felhívás
aki tud jó sg dizájnt csinálni, attól megveszem és kiteszem <#hehe>#hehe>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Húúúúúúúúúú. Ezt hogy csinálta a Pyx. Nincs valahol valami sg faq szerûség, ami mindent leír, hogy hogyan konfigoljuk át így a fórumot. Bár nem tudom, hogy házigazdának van-e joga ennyire átszerkezteni a fórumot.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
<ÚGY TESZ MINTHA MOST HALLANÁ ELÕSZÕR>ÚGY TESZ MINTHA MOST HALLANÁ ELÕSZÕR>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
BUDA > miskolc.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
http://thenamelessphoto.com/
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
félsz hogy nem látszik a konfigod? a hardware fórumon kívûl senkit se érdekel, pláne itt...
shit happens
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Meg a Vipeknek rakhatnálbe méregzöld fejlécet is ha már fekete nemlesz 😊
az index is ugyanolyan 99 óta, ez nem hobbysite, hogy hetente cseréljük a dizájnt.