27327
-
#11991 A szeptemberi változásokkal együtt, jólenne egy részletesebb statisztika. Pl "mai látógatók száma eddig: X user"
vagy, legtöbb felhasználó itt járt (ha azon a napon, akokr óra, vagy "tegnap" , "szerda" satöbbi. Esetleg még a PÜ-kre is kiterjedhetne. Érdekesek ezek az adatok, szinte minden nap megnézem a statisztikát, és ha kicsit bővebb lenne, az nagyon jó lenne.
Persze ez csak egy ötlet, biztos van sok más minden amin dolgozni kell:)
-
#11990 lol -
izb #11989 Te drága!! a büntipontjaidat miért kaptad???
kapsz egy ilyen polót lassan vazze...mert megérdemled...
-
#11988 + jelet nem ir a chat (bug?) -
#11987 St
PayPal számláról lehet VIP-et fizetni? -
#11986 sima iFox
[/off] :) -
#11985 A zsidózó, holokausztagadó, rasszista hozzászólokat(még ha burkoltan is teszik) büntessétek pontokkal, mert ami némelyik topikban folyik az nem normális dolog... -
#11984 ifox smooth -
#11983 Alsónak mi a neve? :D -
#11982 az még belefér, én csak arra gondoltam hogy ne legyen tulsagosan agyondizajnolt hogy az mar az átlathatósag rovására menne
#11981 pedig egesz jó ;) -
#11981 béna példa firefox témákkal :)
|
|
\/
tehát nem szögletes, hanem ilyen "kifinomult" formák, jobb színvilág, stb :) -
#11980 És attól, hogy három pixel le lenne vágva egy sarokból már nem lenne átlátható? :| -
#11979 akkor már lehessen választani mert szerintem ez a fapados kinézet pont az egyszerűsége miatt átlátható -
#11978 Nem lesz ilyen. -
#11977 Én olyasmit várnék, hogy "finomabb" legyen az sg (vagy legalábbis a fórum) kinézete :) Olyasmire gondolok hogy ne annyira "szögletes" legyen minden, hanem lennének lekerekítések, áttűnések az elemek között stb meg ilyesmik =) -
#11976 hmm, remélem lesz olyan is, h ha van egy topik, amibe én vagyok az utlsó hozzászóló, nem mkell vip-nek lennem, és tudom szerkeszteni a hozzászolásomat, persze csak addig amig vki nem szol bele :)
a dátum pedig frissülne a legutobbi időpontra természetesen... -
#11975 helyes :] -
#11974 A lényeg, hogy nem tervezitek a negyedéves eltolást. -
#11973 hát gondolom senki nem halna bele pár napos/hetes csúszásba,a lényeg hogy minél kevesebb bug legyen,szal jó munkát továbbra is! -
#11972 ebben a pillanatban is azon dolgozom, remélem tudjuk tartani. -
#11971 nám -.- -
#11970 -.- -
#11969 igen? -
#11968 Te jó isten :O -
#11967 szvsz
több desktopháttér, több szívnben, stílusban
Vinnék (töltenék) mint a cukrot (a sört) -
#11966 -
#11965 remélem nem csúszik, már kiváncsian várom :)) -
#11964 Hát ha tartják az időpontot.
Tényleg St, ha vagy megírhatnád, hogy csúszni fog-e a design váltás, vagy marad a szeptember? -
#11963 dejó, hamarosan szeptember és a változások:) kíváncsi vok menyire fog vog változni;) -
#11962 nekem van 1 mégjobb ötletem ha nem maradsz csöndben kiváglak és minden fórumozónak jobb lesz. -
#11961 ja mivel a gumiszoba az én barátom(valamennyire igazad van) támadt még egy ötletem:mi lenne hogyha a büntetőpontosokat nem tiltanátok le a gumiszobáról, ha amúgyis odavalók.ez sztem jobb mint az előző ötlet.Így több értelme lenne a büntetésnek, az ember odamehetne ahol úgyis megengedett durvább stílus is.
na ehhez mit szóltok? -
#11960 gumiszoba a te barátod -
#11959 nyugodjatok meg, csak egy ötlet volt, látom nem tetszik akkor ne legyen és ennyi az egész.
Megértettem. -
#11958 -----------
egyréteg hülye
-----------
egyréteg föld
-----------
egyréteg hülye
-----------
egyréteg föld -
#11957 :DDDD -
#11956 egyszerűen csak nem kéne hagyni hogy pár ember fogyassza az oxigént mikor pusztulnak az erdők, és akkor nem kellene moderálni se :) -
#11955 nameg büntetőpont alapján is, hogy ne jöjjenek be az ilyen vérpistikék a hülye ötleteikkel. -
#11954 Inkább korlátozni kéne ebbe az egy topikba való belépést mondjuk életkor alapján! -
#11953 Veti fel az 5letet az aki topikrongálásért illetve spamelésért van büntetve :D -
#11952 egy nap alatt is összeomlana a rendszer :ASD:ASD:AS:DAS:DASD:AS: