Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amugy valaki segítene igy megváltoztatni egy topicba a betûtipust?😄
These are my friends, see how they glisten...
These are my friends, see how they glisten...
Méregzöld fejlécszín és az aláírás szürkítése mindenhol mikor lesz? <#alien>#alien>
olyat lehetne csinálni hogy valaki beírja pl igy hogy <#7005>#7005> akkor azt egy linké generálná, és ráklikkelve rámenne mintha ha a lenti keresõbe írtuk volna!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
meine meinung nach -.-
Úgy érzed nyomott vagy?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem kell mindjárt a divatra meg egyéb dolgokra gondolni
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
egyébént érdekes, csak felvetettem, és azóta errõl szól a topic, tehát másnak is eszébe jutott valóban 😄DDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
én csak a html-hez értek, meg fless egy kcsit....
rám ne bízd...:I
biztos van itt a fórumon egy tp-s designer..😊
amúgy mikor lessz fejlécbanner készítésrõl egy fasza felhívás? 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Felhívás
aki tud jó sg dizájnt csinálni, attól megveszem és kiteszem <#hehe>#hehe>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Húúúúúúúúúú. Ezt hogy csinálta a Pyx. Nincs valahol valami sg faq szerûség, ami mindent leír, hogy hogyan konfigoljuk át így a fórumot. Bár nem tudom, hogy házigazdának van-e joga ennyire átszerkezteni a fórumot.