27327
  • The FlashBack
    A szeptemberi változásokkal együtt, jólenne egy részletesebb statisztika. Pl "mai látógatók száma eddig: X user"
    vagy, legtöbb felhasználó itt járt (ha azon a napon, akokr óra, vagy "tegnap" , "szerda" satöbbi. Esetleg még a PÜ-kre is kiterjedhetne. Érdekesek ezek az adatok, szinte minden nap megnézem a statisztikát, és ha kicsit bővebb lenne, az nagyon jó lenne.
    Persze ez csak egy ötlet, biztos van sok más minden amin dolgozni kell:)
  • Met
    lol
  • izb
    Te drága!! a büntipontjaidat miért kaptad???
    kapsz egy ilyen polót lassan vazze...mert megérdemled...

• Max7
    + jelet nem ir a chat (bug?)
  • Met
    St

PayPal számláról lehet VIP-et fizetni?
  • Aquir
    sima iFox

[/off] :)
  • DjDano
    A zsidózó, holokausztagadó, rasszista hozzászólokat(még ha burkoltan is teszik) büntessétek pontokkal, mert ami némelyik topikban folyik az nem normális dolog...
  • nyamiag #11984
    ifox smooth
  • ivjoe
    Alsónak mi a neve? :D
  • RussT
    az még belefér, én csak arra gondoltam hogy ne legyen tulsagosan agyondizajnolt hogy az mar az átlathatósag rovására menne

#11981 pedig egesz jó ;)
  • Aquir
    béna példa firefox témákkal :)

|
                                  |
                                  \/

tehát nem szögletes, hanem ilyen "kifinomult" formák, jobb színvilág, stb :)
  • hen-tes
    És attól, hogy három pixel le lenne vágva egy sarokból már nem lenne átlátható? :|
  • RussT
    akkor már lehessen választani mert szerintem ez a fapados kinézet pont az egyszerűsége miatt átlátható
  • hen-tes
    Nem lesz ilyen.
  • Aquir
    Én olyasmit várnék, hogy "finomabb" legyen az sg (vagy legalábbis a fórum) kinézete :) Olyasmire gondolok hogy ne annyira "szögletes" legyen minden, hanem lennének lekerekítések, áttűnések az elemek között stb meg ilyesmik =)
  • akyyy
    hmm, remélem lesz olyan is, h ha van egy topik, amibe én vagyok az utlsó hozzászóló, nem mkell vip-nek lennem, és tudom szerkeszteni a hozzászolásomat, persze csak addig amig vki nem szol bele :)

a dátum pedig frissülne a legutobbi időpontra természetesen...
  • RaZoK
    helyes :]
  • Amse
    A lényeg, hogy nem tervezitek a negyedéves eltolást.
  • ProGabe #11973
    hát gondolom senki nem halna bele pár napos/hetes csúszásba,a lényeg hogy minél kevesebb bug legyen,szal jó munkát továbbra is!
  • St
    ebben a pillanatban is azon dolgozom, remélem tudjuk tartani.
  • gabber_saviola
    nám -.-
  • RaZoK
    -.-
  • nf1
    igen?
  • gabber_saviola
    Te jó isten :O
  • cr3ativ3
    szvsz
    több desktopháttér, több szívnben, stílusban
    Vinnék (töltenék) mint a cukrot (a sört)
  • Met
  • RaZoK
    remélem nem csúszik, már kiváncsian várom :))
  • Amse
    Hát ha tartják az időpontot.
    Tényleg St, ha vagy megírhatnád, hogy csúszni fog-e a design váltás, vagy marad a szeptember?
  • akyyy
    dejó, hamarosan szeptember és a változások:) kíváncsi vok menyire fog vog változni;)
  • Punker
    nekem van 1 mégjobb ötletem ha nem maradsz csöndben kiváglak és minden fórumozónak jobb lesz.
  • Qwerty4
    ja mivel a gumiszoba az én barátom(valamennyire igazad van) támadt még egy ötletem:mi lenne hogyha a büntetőpontosokat nem tiltanátok le a gumiszobáról, ha amúgyis odavalók.ez sztem jobb mint az előző ötlet.Így több értelme lenne a büntetésnek, az ember odamehetne ahol úgyis megengedett durvább stílus is.
    na ehhez mit szóltok?
  • precision
    gumiszoba a te barátod
  • Qwerty4
    nyugodjatok meg, csak egy ötlet volt, látom nem tetszik akkor ne legyen és ennyi az egész.
    Megértettem.
  • Max7
    -----------
    egyréteg hülye
    -----------
    egyréteg föld
    -----------
    egyréteg hülye
    -----------
    egyréteg föld
  • artschiatwork
    :DDDD
  • Punker
    egyszerűen csak nem kéne hagyni hogy pár ember fogyassza az oxigént mikor pusztulnak az erdők, és akkor nem kellene moderálni se :)
  • Amse
    nameg büntetőpont alapján is, hogy ne jöjjenek be az ilyen vérpistikék a hülye ötleteikkel.
  • Max7
    Inkább korlátozni kéne ebbe az egy topikba való belépést mondjuk életkor alapján!
  • Max7
    Veti fel az 5letet az aki topikrongálásért illetve spamelésért van büntetve :D
  • bertino
    egy nap alatt is összeomlana a rendszer :ASD:ASD:AS:DAS:DASD:AS: