27328
  • j0nNyKa
    hetfoig igy is marad
  • kamionosjoe
    A fórum részen alap szín beállításokkal nem látszanak felül az SG.hu lapcsalád nevei (prohardver, itcafé stb.) fehér szöveg és fehér a háttér is. Csak színes pontok látszanak.
  • Jim Morrison
    uBlock wtf
  • j0nNyKa
    uBlock
  • pxxl
    adguard joabb :P
  • KaBuTo666
    szeretem a sört
  • j0nNyKa
  • ldavid
    több másodpercet kell várni arra a szarra és emiatt ugrál a fórumok listája
  • j0nNyKa
    ez mit jelent pontosan? bár mind1 mire gondolsz, adblock ha van fent, jobb klikk, blokk, és megoldva
  • ldavid
    egy fix magas div nem árta ennek a facebookos szarságnak, már megint állandóan kitérdekel randomjóskákra kattintok az általános fórum helyett
    ...vagy kikapcsolhatóság még jobb lenne.
    Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.10.18. 16:46:44
  • SzirmosSzisza
    Annyira nem égető dolog, de ha már a hozzászólás hivatkozásokat linkesíti (#1) akkor ki lehet tölteni a href-et is, hogy új lapon is meg lehessen nyitni.
  • Caterpillar
    4
  • pxxl
    hárman már biztos vagyunk
  • j0nNyKa
    elegen
  • kamionosjoe
    Csak érdekel mennyien fórumoznak még. :)
  • j0nNyKa
    miert kerdezed?
  • kamionosjoe
    Hali. Nekem egy olyan kérdésem van, hogy kb. mennyi ember lehet aki mostanában bejentkezik ide fórumozni naponta?
  • j0nNyKa
    segítek: battlefield 4 topic, ezt még a béna keresőnk is megtalálja
    ha pedig esetleg simán szerelmes vagy, az privát üzi dolog, ide egyik sem tartozik
  • Borg
    Ez az ad4 egy érdekes dolog.
    Itt baszogatnak a legtöbbet, vagy van már valami, amit jobban leszarsz az SG fejlesztésénél?

Csak hogy mindenki fel tudja rajzolni magának a fórum várható fejlődési görbéjét. Olyasmi lehet ez, mint amikor a DICE olyan featuröket valósit meg a Battlefield4ben, amit soha senki nem kért, de ami fontos lenne, ahhoz bottal se érnek :)
  • Tinman #25768
    Soha többet nem fogom felhozni a témát. Köszi a választ.
  • j0nNyKa
    igen gaz, mert az sgnek nincsen fejlesztoje, en vagyok egy valami, aki a szabadidomben a ti ket szep szemetekert heggesztem a dolgokat

namost
    ad1) nincs szabadidom
    ad2) nincs 2 szep szemetek
    ad3) mindezt egy olyan okadek programkodban kell(ene) csinalnom, amilyet sose lattam palyafutasom soran
    ad4) ugy mukodok, hogy minel tobbet vagyok baszogatva valamivel, annal magasabbrol fogok szarni bele
  • Dzsini
    idézek a chatről:
    [09:31] j0nNyKa: sokmindent akarok, de elobb a keresot kene megcsinalni
  • Tinman #25765
    Valójában te jelezted talán az elsők között...

Én csak n00b-ként ez év januárban csatlakoztam a "szar a kereső" mozgalomhoz. Ennyi idő elteltével tényleg gáz, ha van némi hiszti?
  • j0nNyKa
    szamit a valasz, illetve van olyan valasz, ami megszunteti a hisztit ?
  • Tinman #25763
    Pl. ebben topikban, ha rákeresek a "zendikar" szóra egyetlen találatot sem dob, pedig nyomorult 11 oldal csak az egész topik.

Lesz ebből a keresőből valaha valami, vagy le van szarva?
  • j0nNyKa
    köszi a tippet, mi tényleg nem valósítottunk meg ilyesmit
  • Aquir
    kösz
  • SzirmosSzisza
    A cucc ami átalakítja nem ismeri, de manuálisan be tudod utána szúrni ?start=5-tel.

• Aquir
    Hi.
    Akárhogy akarok, nem tudok a fórumban timestampet rárakni embedded youtube videó-ra (&start=45 / #t=0m45s / &t=0m45s), egyszerűen semmi.
    Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.10.02. 19:41:09
  • Szabi #25758
    a fejléc és a fórumrész szélessége amúgy most már így marad ? nem lehet őket azonos szélességűre állítani? :D
  • pxxl
    jaaa értem bocs. :D
  • j0nNyKa
    firefoxban nincs adblock meg ublock meg ilyenek, tú mács intelidzsensz kell ezeket feltelepíteni
    vegyé má vissza az elvárásaidból
  • pxxl
    van reklám sg-n? o.O
  • j0nNyKa
    meselj meg kerlek, ne hagyd abba!
  • gforce9
    Ja, hogy az sg-nek fullmindegy, hogy egy elterjedt böngésző alatt nem jó a weblap? Nem szóltam. Én ha weblapot készítek én minden számottevő böngésző alatt meg szoktam nézni, hogyha még nem is tökéletesen ugyanolyan minden, de a funkciók ugyanúgy menjenek. Biztos én másik iskolában tanultam.
  • j0nNyKa
    idézek: "firefox"
  • gforce9
    A heroes reklám nem egyszerűen szembántó (mert rohadtul az), hanem meg bírja zavarni a böngészőt is. Sok esetben hiába valami tartalomra kattolok, a reklám jön be, a fókuszt nem veszi észre a tartalomlink, hogy afölött van az egér.. Teljesen tiszta, és friss firefox alatt. Kicsit túllőttetek a célon.
  • j0nNyKa
    fixed, köszönöm
  • TBTPumpa
    Diablo 3 topikban nem jó semmi sem.

Illetve nem tudok képet feltölteni (saját SG Galériába). Ötödik próbálkozásra is a "Por került a gépezetbe" hibaüzenet fogad!

Köszi a javítást!
  • [NST]Cifu