27741
  • Plata
    Neeem,tök külön.
    Ha a sztori mentés nem kell akkor ne tedd fel legacy-t.
    Az egyik kb 120 giga a másik 92.
    Az új a kevesebb. Nem tudom miért.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.13. 20:07:39
  • Ironman2
    Közbe már elkezdte magától upradgelni Legacy-ra.Köszi a válaszokat!
  • Ironman2
    Na megvan végre!! Az nem is én voltam,hanem egy másik fiókom :)
    Viszont itt most 2 install van,egy a Legacy-ra,és egy az Enchanced-re.Akkor most a Legacy-t fel kell mindenképpen tenni? A meglévőt fogja feljavitani?
  • Plata
    Hát az lehet.
  • Ironman2
    Nekem nem látja a fiókom a 2 feltelepitett játékot,lehet a windows 11-re való váltás miatt? A másik az RDR2,annál is ugyanazt irja ki.
  • Plata
    Nekem is dobozos van,elindítottam a launchert és már fel is ajánlotta a töltést.
    Át is vittem a karakterem.
  • Ironman2
    Hogy kell ezt upradgelni,mert belépek a Rockstar launcherbe,és már nem látja hogy fel van telepitve a régi GTA5.Azt olvastam hogy a Legacy verziónak kell fenntlenni,azt fogja feljavitani a launcher.Nekem azt irja hogy BuyGTA5,pedig fent van aaz eredeti dobozos kiadás.
  • Plata
    Ne nagyon merűjjé víz alá me cápavacsi lesző de izibe. .D
  • Dency
    Na az enhanced verzióban mostmár nem fogja vissza annyira a teljesítményt a fű részletesség
    állítása, viszont víz alá merülve valamiért jócskán leugrik az fps.
  • Plata
    Enchanced verzióval az új online játékosok kapnak egy csomó cuccot hogy ne nulláről kezdjék.
  • Caliph
    érdemes persze,sokkal könnyebb dolgod van most,mint amikor anno mi kezdtük,több biznisz lehetőség,gyorsabb pénzserzés,de az eleje döglassú még mindig,mire összekaparod a pénzt az első bizniszre az sokáig eltarthat. én a mai napig előveszem ha úgy tartja kedvem,de akkora élet már nincs mint régen volt,most h bejött a solo session ahol egyedül lehet mindent csinálni,zavaró vérpistikék nélkül,többnyire ott tolom. egyrészt jó,mert nem lőnek le random ok nélkül,másrészt a közösségnek meg rossz. esetleg összeszed vagy beállsz egy még működő crewba,aztán zárt sessionban velük lehet bohóckodni.
  • hawkie22
    Engem nagyon meglepett ez az enchanced verzió, nem is tudtam, hogy jön. Szerintem végig is viszem a sztorit, anno nem csináltam meg, csak az elejét. Egyébként érdemes elkezdeni az Online-t, ha még nem játszottam vele?
  • Caliph
    nekem rockstar launcheros,ott külön van szedve a legacy meg az enchanced. steamről nem tudok nyilatkozni
  • xido
    rég éreztem magam ilyen lámának,mint most ezzel a hülye elnevezésekkel..legacy/enhanced...azt hittem ez csak egy plusz hd pakk dlc,ami rátelepül,de már így hívják..nem hogy külön játék a könyvtárban...rakom fel a legacyt..indítom..erre rockstar aktiválást kér..a cd kulcsot meg nem fogadja el,mert már használatban..onnan meg már csak bezárni lehet a játékot..most töröltem..rakom fel az enhancedet...remélem ott már elindul,mert a faszom tele,hogy mindig olyan dolgokon variálnak,aminek semmi értelme és én érzem magam gyogyósnak a százféle kliens meg háttérprogi meg anyámkínja között :)

de amúgy tényleg..arra mi a megoldás,hogy a legacy elinduljon?..vagy fent kell lennie mindkét verziónak és akkor majd látni fogom,pl menüben választható a kettő közül az egyik? (steam)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2025.03.05. 21:20:24
  • Caliph
    biznisz spoilerek

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    első setup egyszerű,mk2 sniper és exp lövedékkel simán lehet lekapni a repcsiről a ládákat a hegyről,de ha mocival utánna mész és lősz rá úgy sem nehéz.

másodiknál csak ejtőernyőzz a reptérre,lődd le hangtompítóssal a repcsi mellett álló fazont és már viheted is. hazafelé támadnak majd repcsik,de csak lövöldözd a rakétaelhárító flaret,és nem lesz baj

harmadik a drónos,be lehet repülni a tetőn,szinte kill nélkül is megcsinálható,de hangtompítós rajta a fegyó vagy nemtom,mert egyedül álló őröket simán le lehet kapni vele. a búvárkodás kicsit nehéz,mert nehéz észrevenin a ládákat,de keresd a piros fényt :D

a kövi nem fog tettszni,kell ütős fegyő,rpg a hangárból,vagy railgun,mert sok a gép és a heli,itt egy helit kell lopni és azzal hazamenni :P
    illetve az utsó setup nem fog tetszeni,heli lopás ,azzal láda lopás,ügyesen kell repülni :p az extrák nem érik meg szerintem,csak a fő ládát hozd el(extra hp az utsó küldire a repcsinek,vagy dual gépfegyó a single helyett,nem éri meg az időt sztem)

a finálé tetszni fog,ott nem neked kell repülni,oscar vezet,te csak lősz :D ha lezuhant a dög,az a része kicsit nehéz,sok az ellen,szal néha meg kell szakítani a szerelést vagy a töltést és takarítani kicsit,mert ha nem kicsinálnak amig megy az animáció. a végén a döggel kell repülni de ez a része már könnyű,és leágyúzni a célpontokat. bal oldalra lő,és a range se olyan egetverő,de simaliba. a subba hat lövés kell,a tárban csak 5 van,és lassú az újratöltés szal előfordulhat hogy ott kettőt kell fordulni de megoldható egy körrel is :p a vonatnál ugyanez van,de ha kilövöd a mozdonyt,álló célra már könnyebb lőni és kész is :D

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.05. 17:41:26
  • Plata
    Én nagyon mázlis vagyok repülővel,mindig más hal meg nem én amikor lezuhanok. :P
  • Caliph
    ha majd másodszorra tolod,ne felejtsd el hard modra állítani minden setup előtt meg a végén se,mert ha egyet eltolsz,akkor bukta van :p
    meg jó hír,hogy a repcsis setupban választhatsz h repülni vagy lőni akarsz,úgy hallottam te repcsivel nem szoktál messzire jutni ha vezetsz :D
  • Caliph
    én szándékosan nem menetettem át,mert tudtam h úgyis újra akarom kezdeni.
  • Plata
    Én is tervezem.
    Főleg mert a sztorit elfelejtettem át menteni. :D
  • Caliph
    encha
    gépem bírja,az állatok funnyk,szebb is...tuti elkezdem megint a storyt is
    keresztfiammal szoktam tolni neki epicen van meg,de epicre még nem jött ingyen,illetve 10kért megvehető...valahol érthető,mi kifizettük annó a játékot,epicen meg ingyen kapták,de akkor is,így egy évvel a gta 6 előtt nagyon bicskanyitogató húzás sztem :D
    remélem megkapják,nem tudom h vissza lehet e vinni legacyba a karit,ha nem,akkor meg kell vennem neki :D jó nem nagy pénz szerencsére,de az elvek :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2025.03.05. 17:21:54
  • Plata
    Megvettem a repteret de nem próbáltam.
    Legacy vany Enchanced változattal tolod?
  • Caliph
    eléggé bejön az új biznisz,alapjáraton 500k +heti bonusként ad egyszer 100k,aztán ha hard módban újrázol,750k kredit,és megoldható szólóban egy óra alatt még igy is simán. és könnyebb is sztem mint a cayo,bár az sem túl nehéz :D
  • Plata
    Nekem több éve teli van,de nem rabolták még ki,fű és hamis irat nem éri meg,többe kerül a suplly mint a cucc,csak akkor éri meg a mariska ha duplás.
  • Caliph
    doku gyáram nincs is,füvest is nemrég vettem,mert miért ne,ha veszem bele a supplyt az is hoz ezt azt. Net népe szerint mennie kell a biznisznek,hogy termeljen a nightclubba,szal ha majd egyszer teli lesz és jönnek a raidek,akkor el kell adni...én még supplyzgattam őket master terminalról,aztán olyankor jöhetett a raid,de majd behúzom a terrorbytera a master terminalt,és odaparkolok a bizniszke közelébe(a füvet kivéve mind a sivatagban van egymáshoz közel),szal ha raid van,akkor gyorsan ottvagyok
  • Plata
    Az Mc gyárakkal kb sosem foglalkozom,max akkor ha nagyon unatkozok,van hogy félévig sem adom el.
    A bunker meg tolható CEO-ban is.
    Nekem öt mocis van,hamis papír,mariska,hamis pénzt,meth és kokó.
    Hamis papír és mariska nem éri meg,hamis pénz épp hgy csak.
    De jóljönnek a nightclubba.
    Nem is emlékszem hamis iratot mikor adtam el.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.24. 21:23:59
  • Caliph
    jó de az csak egy bizniszbe rak,24 óránként egyszer,szal ott a nightclub a bunker,4 mocis biznisz meg az acid :D
    jó mondjuk a 4 mocis bizniszen kívül ceoban tudod tölteni a többit,aztán ha azokba megjött a supply akkor nyomsz egy stash houset ,és így tuti mocis bizniszbe rakja:P
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.24. 18:13:17
  • Plata
    Az előbb raboltam ki egy házat,teljesen feltöltötte a kokó gyárat.
  • Plata
    Én nemszoktam supplyzni. :D
    Ott a betörés,az rak supllyt mindig abba a gyárba amibe hiányzik.
  • Caliph
    igen,utánna olvastam,de igazi naponta
    mcbe be kell lépni legalább addig amíg a master terminalban megrendeled a supplyt...van hogy akkor is már jön a raid
    töltöget a raktárat is,aztán ott is kaptam raidet,nem rémlett hogy oda is jöhet már :D
  • Plata
    Én sosem lépek be Mc-be,minden érdekesebb biznisz CEO.
    Múlthéten adtam el kokót,de egyből ki is léptem utána és nem kaptam raid-et.
    De egyébként igen utcai árusnál el lehet adni,azt hiszem naponta változik,játék naponta talán?
  • Caliph
    bakker,ezek a street dealerek fel sem tűntek,de most hogy utánna néztem,alapból ugyanazt a pénzt adják mintha rendes eladást csinálnék,illetve van egy prém,amiért meg többet... .:D hogy nem tűnt fel ez eddig...
    mondhatni akkor itt kell eladni naponta,és nem kell szopatni magunkat a sima eladással amikor ad pl 3 postás kocsit...
    leglábbis a net népe azt irja,ugyanaz a pénz,a prémnél meg több

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.24. 12:42:23
  • Caliph
    jó de raidelik ha teli van,tudom,ne legyek mc bizniszben,de néha muszáj belépni,aztán pár másodpercen belül már jön is a raid jelző :D
    hiába van megvéve a security
  • Plata
    Elvileg ha le van álítva akkor lehet hogy nem termel oda sem.
    De nekem nem okoznak gondot.
    Néha kokót meg methet eladom,többire meg tojok.
    Házak kirablásával úgyis feltöltöm őket,néha eladom az árut utcai árusnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.24. 11:58:10
  • Caliph
    ha a motoros bizniszeket felfüggesztem,attól még termelnek a diszkóba igaz ? max a kokót meg a methet üzemeltetném,a többire van suspend vagy mi

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.24. 11:40:00
  • Plata
    Vannak új rendőr autók.

Valami gyökerek egy toronyház tetejéről megtámadtak repülés közben,elbeszélgettem velük az illemről és kaptam valami fegyvert.

• Plata
    Igen,megemelték az eladási időt hogy egyeüdl is menjen.
    A radar tök jó,kis fehér pontok lesznek a cuccok a térképen,azt is mutatja hogy feletted van-e vagy alattad.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.13. 19:54:19
  • Caliph
    pont teli lett a kókó biznisz,toltam egy eladást. 3 kukásautót kaptam,és azt vettem észre hogy fél óra helyett már 45 perc van eladni...így sima menet volt,feltolták a határidőt,aztán próbából eladtam a füvet is,ami amjdnem teli volt,ott is 45 percet kaptam rá. ez faja,bár még így is sokáig tart egyedül. le kéne állítani az mc bizniszt,és csak a bunker/night clubot tolni,az új motoros methet ,ezek könnyű eladások. közben egy kocsilopás+elküldeni a raktáros csókát ládáért
    cayot is unom már :D sztem behúzom az új bizniszt is megnézem mit tud :p
    kell a gyűjthető cucc radar a terrorbytera
  • Caliph
    próbáltam hívni Lupét,és megnéztem a supergépet is,de nem volt közte sajna. számítógéppel csak az alap ládalopást lehet indítani.
    pedig a mai világban egy körtelefonnal el lehetne indítani minden raktárad minden emberét egy hívással :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.12.12. 22:32:48
  • Plata
    Jó kérdés,nem próbáltam.
  • Caliph
    a raktár staffot elküldeni ládát szedni,az még nem megy telóval vagy superszámítógéppel igaz? oda kell menni a raktárba és manuálisan elküldeni őket továbbra is?