27684
  • Plata
    Újra van párducocska pár napig.
  • Caliph
    na majd hétvégén kipróbálom :)
  • Plata
    Cleo Song nagyon vicces nehéz küldetés,olyan laza hogy röhej.
    Be kell törni a filmstúdióba és megkeresni,mindenféle álöltözeteket lehet szerezni,amikkel mindenhova be lehet jutni gond nélkül.
    Majd megszerezni lakókocsikból bizonyítékokat,utána betörni egy irodába,ahol megszerzel egy kulcsot amivel be mehetsz a forgatásra,már csak ki kell találnod az álarcos szinészek közül melyik az akit keresünk.
    Ha keresés közben hangtompítóssal észrevétlenül likvidálod az őröket,akkor nincs kit riasztani ha megvan a csaj,be vágod rabszállítóba és hazamész vele.

• Caliph
    lehet utalás a nextgen állatos kiegre
  • Plata
    Igen,egy cicus mindig dekkol ott.
    Nem tudom az vajon mi a szöszt jelenthet.
  • Caliph
    tegnap gyors felmentem,megszereztem a sokkolót,harmadszorra vitt le a raktárba ,nem is volt túl nehéz a feladvány sem. meg volt lent egy cica :p
  • Plata
    A fejvadász iroda vicces biznisz.
    Kipróbálhatnád,nekem a nehéz küldetések jönnek be,mert könnyebbek mint a könnyű küldik.
    Nekem a kedvencem az ázsiai szinész csaj begyűjtése.
    Az vicces és eszetlen könnyű,a játék szerint meg nehéz küldi és sokat fizet.
  • Caliph
    pár hónapja már nem logoltam be. az új nextgent megnézem majd,meg ha jön valami új tartalom azt is,de utoljára asszem a roncsautós vontatós dlct toltam pár napig.
    régen volt hogy csak elkocsikázgattam a városban,de grindfeszt az egész ,nem beszélve a sok hülyéről. igen tudom,van solo session is,van a prohardveres csopi is,benne is voltam,meg vagyok is ha ki nem raktak inaktivitásért sztem :p
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.11.03. 19:34:55
  • Plata
    Én szeretem az online részét.
  • Savaran
    Én nagyon szerettem ezt a játékot, de túl sokáig nyúzzák már a bőrt róla, 13-ban jött ki a játék és van aki még most is ezzel tolja, én már a kardomba dőltem volna ha csak ezzel játszanék, akármennyire jó egy játék pihentetni kell.
  • Plata
    Jön decemberben egy új DLC,sok újdonsággal új biznisszel,verdákkal.
    Meglévő járművek fejlesztésével,például Terrorbyte-ra szerelhető lesz scanner ami érzékeli a gyűjthető cuccokat így könnyebb lesz megszerezni.
    Automatikusan feltöltődnek az armorok küldetés indításakor.
  • Plata
    Tudom,a public sessionok mindig tele vannak marhákkal. XD

De a játékban víz alatt sok állat van,rengeteg hal,főleg ott ahol van rendesen növényzet.
    Rengeteget búvárkodtam és nagyon sok kis aranyos jószág úszkál a vízben.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.11.03. 10:52:13
  • Caliph
    pedig már pont írtam volna hogy állatok vannak az elejétől :D
  • Plata
    Online nem is lehet modot használni.
    Ha jól tudom ettől a peccstől lesznek állatok si online-ban,meg RTx és a tubbi.
    Jah az állatok alatt valódira gondolok,nem a játékosokra akik publicban őrjöngenek. :D
  • Savaran
    Már egy pár ráncfelvarrást kapott, de nyilván értem miről van szó.
  • PiszkosFred
    Tippre a legjobb esetben is csak 2027-ben jon PC-re, addig meg a GTO-t eletben kell tartani, mert jovore hiaba lesz vilagrekord a bevetel konzolon, attol meg a sok penznel csak a baromi sok penzt szeretik jobban a rockstarek, igy kap egy kis rancfelvarrast a PC-s verzio. Nem mindenki hasznal modokat, igy kenyelmesebb lesz a kazuaroknak is.
  • Savaran
    Nem sok értelme van, nemsokára jön a 6.
  • Plata
    Gondold végig és talán rájössz. :D
  • Savaran
    Ugyan minek.......
  • Plata
    Jön pc-re a nextgen frissítés.
    link
  • Plata
    Egy új sokkolót lehet megszerezni a játékban.
    Ha elrabolnak az UFO-k és kirámolod a labort akkor lehet találni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.31. 22:38:48
  • totyak
    De ennek mi volt az értelme, vagy az indoka, hogy gyakorlatilag duplán kiadták így a játékot? Sajnos sok információt nem találtam a POE kiadásról, eu verzióról szinte képet sem találni, de amennyire felmértem a helyzetet, a dobozok belseje telejesen ugyanaz. Lemezek nyomtatása is, nem kapott új szitálást, a kódkártya is ugyanazt adja tudtommal, 10 millát érő online cuccot, sőt, maga a kártya is ugyanaz a nyomtatás. Szóval nem értem.
  • Plata
    Ugyanaz.
    Tudtommal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.30. 17:05:04
  • totyak
    Sziasztok!
    PS4-re keresem a GTA V Premium Online Edition-t (ahol a három főszereplő van a borítón, nem a sima Premium Edition normál borítós kiadást). Létezik dobozos kiadás belőle, ezeket a köröket spóroljuk meg. Ha eladnád a saját példányod, keress meg!

És még egy kérdés: a borítón kívül különbözik valamiben a Premium Edition és a Premium Online Edition kiadás? Látszólag nem. Ugyanaz a lemez, kézikönyv, térkép és Criminal Enterprise Starter Pack kódkártya van mindegyikben (szerintem). Így mi értelme volt a POE kiadásnak?

Hátha valaki tudja, elég sok itt a GTA mágus :D
  • MerlinW
  • Caliph
    ok.köszi,sztem is csak külső...megvan a raiju is,most megint nincs mire gyűjteni...még talán a yacht...Mc gyárakat már nincs kedvem futtatni sem,az eladás szenvedés,ha postást vagy kukást ad már váltom is a sessiont,motorcsónakot helit meg a mocikat meg lehet csinálni egyedül,de az fél óra....ritka amikor egy kamiont ad be. marad a night club,a bunker,cayo perico,aztán amikor várok az ismétlésre,hangárt töltögetem
    scrapyard kocsilopóst sem csinálom,1 nap 80k,franklin payphone hit ha jó helyen indítod,ad 4 célpontos bérgyilkolást,opressorral vagy raijuval kb 5 perc és szintén 80k ad.
    lent a kikötőben kell inditani a konténereknél,és a közeli teló ezt adja be .
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.26. 20:54:42
  • Plata
    Stash house és G cache egymás mellett.

• Plata
    Nem tudom,szerintem csak külső.
    Heist-et nem csinálom.
  • Caliph
    pár kérdés: Scrapyard tow truckok között van különbség? megéri az a +1milla ? azon kívül h nem ütött kopott? alap is elég jól szedi a lábát :)
    nézegetem a scrapyard autós heistet is. ugye négy beálló van,és heti cooldown. azaz 1 hónap alatt összeszeded a négy legdrágább kocsit,arra van valami bonus eladáskor? vagy akkor is egyesével lehet eladni?
  • Plata
    De nekem jó szórakozás. XD
    Néha poénból olyan csiricsáré verdát gyártok hogy a tulaj agyérgörcsöt kap a látványtól.
    Persze olyankor sessanta telefonál hogy nem vagyok normális.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.21. 12:14:24
  • Caliph
    az a 60k nem tűnik olyan erősnek,többet hogy egy agencys assasination küldi,ami kb pár perc,az 80k asszem :P jó tudom,de én most a leggyorsabb pénzszerzés szemüvegén keresztül nézem a dolgokat :p
  • Plata
    Auto shop.
    Itt van a két kocsi amit meg kell buherálni,mindig random ad autókat.

Miután szépen helyre pofozzuk el kell vinni vevőhöz.Sajna már reggel volt így nem volt prosti az ajtóban,bár a hó miatt még sötét van.

Mivel a pacák ízlését nem találtam el tökéletesen nem kaptam bónuszt,de nem is volt olyan rossz hogy levonjon.

• Plata
    Az én auto shop-om olyan helyen van hogy két prosti mindig áll előtte este.
    Ki jövök a verdával amit le kell szállítani,fel szedem prostit és elviszem a tulajnak. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.21. 10:23:26
  • Caliph
    :D hát ez sem tűnik valami érdekesnek,bár a prostis részét meg kell néznem :D
    most egyelőre masszív pénz farmban vagyok :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.21. 10:22:13
  • Plata
    Aréna pénzt nem nagyon fog termelni,onnan csak az aréna versenyeket éred el és az aréna reput tudod húzni,ami új járgányokhoz ad hozzáfárást.
    Aréna repu nélkül ezeket a verdákat nem is látod a boltban.
    Viszont az aréna reput arénázással kell húzni,érdekes és vicces,de unalmas.
    Plusz az aréna garázsa többszintes,itt is tárolhatsz pár kocsit.
    Az auto shop garázsa asszem 10 autós,de van benne heist szerűség.
    Kicsit nehéz.
    De vehetsz bele két javító helyet,ahova időnként kliensek raknak be autót amit neked kell fel javítani és aztán le szállítani a tulajnak,elküldheted az autót munkással is,de ő valószínűleg összetöri.
    Aztán ha a kocsi megfelel a tulajnak akkor örül és kapsz bónusz lóvét,ha nem tetszik neki mert túl csicsás akkor elküld a bánatosba és minuszt kapsz. XD
    Én poénból szoktam prostit adni a kocsihoz,de valahogy nem szoktam kapni rá bónuszt. :D
  • Caliph
    hangár - land source : elküld hogy szedj össze egy ládát(ha ketten csináljátok két ládát ad,tegnap keresztfiammal ezt is teszteltük :p ). eddig 3 féle küldivel taliztam:
    1: lezuhan egy repülő és a roncsok között lesz egy láda,amit meg kell keresni,sima ügy,ha figyelsz már a roncs felé menet grafikai bug miatt felvillan a láda egy pillanatra,simán átmész rajta opresszorral felveszi és irány haza. más repcsiből sajna ki kell szállni,nem kell lövöldözni mert jönnek bandák meg a zsaruk is
    2: 2 banda bizniszel,odamész ,szétlősz mindenkit,aztán keresel egy kamion pótkocsit. alapból kéne szerezni egy kamiont , és felcsatolva hazahúzni a hangárba a pótot. na most ha ezt a pótot szétlövöd,kipottyan belőle egy láda amit szintén felveszel a karaktereddel,és lehet hazavinni,nem kell szórakozni a kamionnal
    3: egy darus hajón van a konténer,amit a daruval le kell dobni a vizbe,aztán a hajó melletti minitengóval felszeded,ki kell vinni a partra. itt a játék átrakja egy kisteherautóba és ezzel kéne hazavinni. de itt is szétlövöd a teherautót,akkor szintén kiesik a láda és viheted vissza úgy ahogy akarod,opresszorral,gyalog lovaskocsin ahogy tetszik :p

ha megvan az 50 láda,akkor is land sell opció,és garantáltan 1 autót vagy kamiont ad,10 lerakási ponttal,tök könnyű

na autoshop akkor kipróbálós,az aréna garázzsal nem győztél meg,az kimarad egyelőre
    most előbb a raiju a cél,a gyorsasága miatt a legjobb a hangár töltős küldikre. na meg a robbanós gépágyú sokkal gyorsabban szétszedi a trailert/teherautot mint az opressorral rakétázgatni
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.21. 10:07:06
  • Plata
    Na várjunk,elmész lopni a hangárba ládát,amikor jön a teherautó szétlövöd és a láda nem semmisül meg?
    Az auto shop vicces,imádok szórakozni vele,szoktam autó eladásnál prostit is adni az új kocsihoz. XD
    Az aréna meg azért jó mert új egyedi cuccokat tehetsz az autóra rá.
    Csak az aréna műhelyében vannak egyedi lámpák és cuccok.
  • Caliph
    szóval működik,ha szétlövöd a trailert vagy a teherautót,akkor kiesik a láda amit felvéve már bármivel leszállítható , raiju a legjobb még mindig,a robbanó lőszeres ágyú+leggyorsabb gép és le lehet vele szállni.én savaget használok jelenleg,de cél a raiju behúzása :D hétvégén meg is lesz :p

autoshop megéri? az még nincs. meg sztem aréna garázs sem
  • Caliph
    yepp,behúzol két kocsit,elküldöd lupéékat cargot hozni,felsupplyzod a gyárakat az arcade supergéppel,megcsinálod az acid boostot+supply rendelés,irány a diszkó 10kért djt cserélsz az jól megnyomja a popularitit vagy ha épp egy kidobós küldit kapsz,az is jó,aztán lehet cayo prepezni vagy hangárt tölteni,smsben meg úgy is szólnak ha üres valahol a supply vagy visszajöttek lupéék :D arcade ott van az acid mellett,meg a közelben két big warehouse,scrapyardot is a közelbe vettem,egy helyen van minden...még gondolkodom hogy mc gyárakat be kéne hozni a városba meg a bunkert is át kéne rakni a farmhousehoz,de rohadt sok lóvé hogy bukod a fejlesztéseket :p
  • Plata
    Panthert ne keresd,csak eventkor van bent meg a gyémánt is.
    Azt hiszem.
    Scrapyardnál szerintem is csak az autobontó jó,a rablás hülyeség,keveset ad és rohadt sokáig tart,addig ellopok húsz kocsit.