27327
  • The FlashBack
    vagy csak az ebbe a kat.-ba érkezett új topikokat ne mutassa. Na, így már lenne értelme.
  • RaZoK
    a "lángos" az miért jó neked?
  • RaZoK
    igen és ezzel, megnehezedik a moderátorok dolga..
    nyilna a sok felesleges topik, és senki nem találna rá...
  • Flamer
    yóak.
    1. a név választásom hagyd döncsem már el én, és hagy tuggyam én hogy mit yelent. amugy a tűz miatt az nem a fojtonos veszekedésből meg parasztkodásból.
    2. nekem az volt a véleményem.. és nem irtam ki ugy teljesen vulgárisan.

ok. akko' befejeztük.
  • RaZoK
    te meg elkezdtél csevegni
  • akyyy
    első pr napba ki lehet kapcsolni h ne mutassa a fórum főoldala az új topikokat, és mikor már lecsendesedet a szél, mehet vissza ez a funkció..:)
  • Amse
    de nézd már meg ők, hogyan véleményezték. leírták miért nem tartják ezt jónak.
    ha nem is írtad ki, hogy szar attól még az üzeneted annyit jelent, hogy ez egy szar és ezt nem nevezném véleményezésnek, sokkal inkább flame-nek (bár a neved miatt ezen nem csodálkozom)
    de mind1 nem kívánok erről vitázni többet főleg nem itt...
  • Flamer
    mondom. ha csunyán akartam volna irni mást irtam volna. szerintem a "szákk" nem csunya szó önmagába igy kiirva.
    1. kicsik asse tuggyák mit jelent, ha meg igen akkor már nem tölem tanulták és akkor tökmind1.
    2. ha pl lenne badword filter a hszekhez akkor valszeg átengedte volna, lévén hogy nem számit annak.
    3. off? lol. valaki beirt valamit. énmeg véleményeztem. ha yól láttam mások is megtették. baj? hát. pff.

éshamár a csunya szavakra ennyire rávagy szállva akkor nézmeg pl ezt: #12017
    ugyanugy eltorzitotta a csunya szót mint én. őneki nem akarsz büntit? vagy még van pár felhasználó akinek még jelenthetnéd hogy büntit akarsz adni..
  • Amse
    a gumis stílusért és az offért
  • Flamer
    mért kellett volna büntit kapnom? mer beirtam hogy az szákk? abba most mi volt a csunya. direkt nem írtam normálisan ki a csunya szot. és ha yól emléxem véleményeznem szabad az ötletet..
  • The FlashBack
    Szerintem az új kateghória még korai. Azért "annyira" sok topik még nem benne bele. Ha meg lenne egy ilyen kat, 5 napig csak ilyen topikok nyílnának.
  • RaZoK
    én elég sűrűn használom..:D
    a lényeg a lényeg egy új kategória létrehozása, nem telne sok időbe..
  • ProGabe #12099
    mondjuk ebben igazad van,sajátban én is eddig kb 2x voltam,igaz is:az kéne az sg-nek hogy sajátokat valahogyan jobban "kiemelni" vagy hogy mondjam,nem?sokan szerintem nem is tudják hogy van
  • RaZoK
    nem...tényleg jobb lenne, ha ketegorizálva lennének, ismerek olyat aki az sg-n belül csak játékos topikokba irogat, és a sajátot egyáltalán nem használja..
  • ProGabe #12097
    akkor inkább csak simán mehetnének a sajátba nem?
  • RaZoK
    igen, főleg a képfelismerős :|
  • akyyy
    lehetne iylen fórumjátékok részleg (nem játékok) ahova bekerülhetnének az ilyen játékos topikok!
  • nf1
    eltévesztettétek a házszámot :|
  • Borg
    Nem feljelentős topik.
  • Amse
    elvileg, de.
    ilyen is van most használatban...

kicsit elkanászodtak az emberek...
    #12014 még mindíg nem kapott büntit.
  • akyyy

AZ ilyen logók, amin büntipontot, bant, perbant tesznek, nem titlva van? ( főleg ilyen formában)
  • Shaman
    ha átkattintassz a következő 100-ra majd vissza meggyógyul. ismert bug...
  • tomsolo
    Ebben a topicban szpemelni/csevegni
    TILOS!

Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!
  • Dodo55
    Illetve most nézem, nem pont 80, hanem olyan 80-100 között.
  • Dodo55
    Bármire állítom a megjelenő hozzászólások számát, 1-2 topic kivételével mindenhol 80 hsz jelenik meg.
    Cache ürítés megvolt, de nem segített.
    Eddig is volt néhány topic, ahol kevesebb hsz jelent meg, mint a beállított, de ilyen, hogy szinte mindenhol 80 jelenjen meg még nem volt. Állítgattam a megjelenő hsz-ek számát mindenhogyan, de nagyon sok topicban mindig 80 jelent meg.
    Ez az egyik topic az egyike a kívételeknek, itt annyi jelenik meg, ahányat beállítok.
  • RelakS
    Én csak azt röhögtem, hogy még az ie7 nagyító funkiója is vacakabbul müxik, mint pl az operáé :D

(tudom! béta, meg miegymás, de akkor is ;) )

--------

Egyébként meg ez nem számít itt szemelésnek?
  • BiG G
    kis igényekkel az ie is tekinthető használható böngészőnek. Kicsit bugos, kicsit lassú, kb 4-5 évvel le van maradva a szabványok terén, de azért mégiscsak microfos, ezt kell használni (már akinek...)
  • RaZoK
    nekem 10 éve bevállt..
  • BiG G
    hmm... nálam már 3-4 napja sehogy sem hajlandó bejönni, majd megpróbálom a szomszédnál is.. mindenesetre érdekes.
  • Qwerty4
    SOHA!!!Se Firefoxot.Inkább vállalom!!!Az Opera úgyis még a legjobb a mezőnyben sztam.
  • Qwerty4
    na mindegy, de gondoltam ők is tehetnek vmit.
    várok egy jobb Operára, talán az fogja támogatni, de meg vok nélkülük is.
  • nf1
    IE ratyi böngésző :|
  • RaZoK
    használj IE-t szvsz..:|
  • modellmaker
    de ha a böngésző nem támogatja az adott makrót akkor nem tudnak vele mit kezdeni.
  • Qwerty4
    tudom!azért írtam hogy az Operában.
  • modellmaker
    ez böngésző függő.
  • Qwerty4
    Ja még lenen 1 probléma az sg-vel:A makrók egy része nem működik az Opera-n, tehát nem látható.Ezen is lehetne javítani.
  • Punker
    én simán online használom.
  • Amse
    Kezd nagyon sok spam lenni. Az meg meglepő, hogy ebben a topicban egy #12014 -re nem jár bünti...
  • BiG G
    helyesbítek: se explorer-ben, se ffx-ben, se operában nem hajlandó bejönni :| Te online törölted a szpemeket, vagy letöltöd a szerverről a leveleid?