Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne legyen igazam 😄D
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nem te vagy az ur a házban?
csak kérdem, mert érdekelne hogy még kik vannak a fejlesztö gárdában, ha publikus
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Egyes topikokban nagyon eldurvulnak a téma fejléccel a házigazdák. Telepakolják nagyobbnál-nagyobb képekkel, amik csak a fórum képét cseszik szét. Ezek ellen nem kellene fellépni valamivel?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én is egyedül talán csak azt róhatom fel hibának hogy a saját fórumokat nem lehet olvasni, de a cél szentesíti az eszközt ugyebár.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
hogy lehet az, hogy itt a fórumozók több mint 95%-a még sosem kapott büntetõpontot?
pont a renitens kisebbség megregulázása a cél.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Aki azért fórumozik itt hogy jó sok hozzászólása legyen az nyugodtan elfáradhat egy másik fórumra, ahol publikusan számolgathatja a hozzászólását.
ez a témanyitás tiltás remek ötlet volt, hiányoltam az intézkedést
minden más portálon-forumban is megy a számláló! miért kell elvenni egyeseknek ezt az apró örömét??
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
nem a spam miatt, de azért ugye kiváncsi az ember
Úgy érzed nyomott vagy?
Pedig pont az volt a tervem, hogy 15000hsz-nál lelövöm ezt az acc-ot, mert macerás a kedvencek kettõs karbantartása 😊
Nah, akkor majd a hétvégén 😊
ez mét kellett?
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108308637
akár hányszor nyomok refresht ugyan ugy csak a 38-as hozászolásig látok le 😊
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ok legyen de akkor csáld meg please azt is ha mondjuk 80-nál több új hozzászólás van az adott kedvenc topikban akkor is ugorjon a "piros vonalhoz" ez miatt álítottam 200ra amúgy a hozászólások számát!
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]