Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
Szerintem õk sem statra gyúrnak 😊
Ne legyen igazam 😄D

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sadist
A büntilistából nem lehetne kivenni a büntit osztó moderátorok statjait? Ha már a userek nem gyúrhatnak pontszámra, a moderátorok se tegyék <#gonosz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Láma!
oh, köszi mindkettötöknek, ere nem gondoltam.😊

St
http://www.sg.hu/impresszum.php
Punker
impresszum fül?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Láma!
hm, miért beszélsz többes számban mindig?
nem te vagy az ur a házban?
csak kérdem, mert érdekelne hogy még kik vannak a fejlesztö gárdában, ha publikus

The Hedgehog
Én nem nagyon vagyok "kapcsolatban" a modikkal, nem zavarom a munkájukat 😊 Topik fejléces dologra valami ötleted, hozzászólásod?

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

geri15
Pontosan

St
Pótolhatatlan ember nincs. Én sem vagyok az, õk sem azok. Mindazonáltal az SG fórum jelenlegi moderátoraival meg vagyunk elégedve.
The Hedgehog
Ne rugdossátok azért õket, még a végén fellázadnak a rendszer ellen és akkor Te is Julius Cézar sorsára jutsz 😊

Egyes topikokban nagyon eldurvulnak a téma fejléccel a házigazdák. Telepakolják nagyobbnál-nagyobb képekkel, amik csak a fórum képét cseszik szét. Ezek ellen nem kellene fellépni valamivel?

ivjoe
Máshol büntiindok sincs.
St
Modokat rugdossuk keményen ezért. Õk is fejlõdnek etéren.
The Hedgehog
igen, azért a modikat is meg lehetne regulázni néha ilyen téren, mert soxor láttam, hogy sima egy szavas indokkal illetik a büntipontot, ami nem igazán írja le, hogy miért is "nyerte" el az illetõ azt

The Hedgehog
tudjátok olvasni 😊 állítsátok rá az RSS-t 😄

Láma!
jah, nem csak azt hogy gondolkozz, vagy szoltam, avgy ilyesmi

Sadist
Meg írjanak rendes indokot (idézet, topiklink, stb.)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Láma!
szerintem akkor a modik is jobban fontolják meg, hogy mikor osztanak. ez igy fair

St
hát ezt most így már fogalmam sincs.
írj egybe aztán töröld ki, próbáld ki 😊
tomsolo
amit törlök az a szemétdombra kerül vagy kauterizálódik az sql-bõl?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

RelakSfromhome
(Y) a <#eljen> akar lenni MSN módra?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

geri15
Mindegyik változtatás megérett, gratz (Y)
Én is egyedül talán csak azt róhatom fel hibának hogy a saját fórumokat nem lehet olvasni, de a cél szentesíti az eszközt ugyebár.

PLackó
hmm, jó módosítások<#eljen>

St
ne kapjon büntetõpontot. viselkedni.

hogy lehet az, hogy itt a fórumozók több mint 95%-a még sosem kapott büntetõpontot?

pont a renitens kisebbség megregulázása a cél.
gnar killer
gyorsabb voltál[:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

St
az intézkedéssel növelni akarjuk a büntetés súlyosságát. igyekezzetek elkerülni a büntetõpontot.
gnar killer
azért gáz hogy egy bünti és az illetõ nem olvashatja egy hétig a saját topikját |-: vagy fontos topikot mert akad 1-2 a sajátban.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Sadist
A sajátban is vannak értelmes témák. Nem durva, hogy már egyetlen büntivel nem lehet olvasni?

smici
Csak kérdeztem, engem különösebben nem izgat. :p

Úgy érzed nyomott vagy?

RelakSfromhome
Jah, máshol is azért van értelme, mert rang van hozzáfûzve

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

The Hedgehog
épp ez az, hogy egyeseknek az az öröm, hogy egyre feljebb tornázzák ezt a számot <#ejnye1>

St
A hozzászólás számlálás megszûnt.

Aki azért fórumozik itt hogy jó sok hozzászólása legyen az nyugodtan elfáradhat egy másik fórumra, ahol publikusan számolgathatja a hozzászólását.
The Hedgehog
<#worship>

ez a témanyitás tiltás remek ötlet volt, hiányoltam az intézkedést

Shaman
de méirt?

minden más portálon-forumban is megy a számláló! miért kell elvenni egyeseknek ezt az apró örömét??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ivjoe
smici
és esetleg a Top 10 forumozokban féléves lista, mint eddig is?
nem a spam miatt, de azért ugye kiváncsi az ember

Úgy érzed nyomott vagy?

RelakSfromhome
hmm...
Pedig pont az volt a tervem, hogy 15000hsz-nál lelövöm ezt az acc-ot, mert macerás a kedvencek kettõs karbantartása 😊

Nah, akkor majd a hétvégén 😊

St
nem. a hozzászólás számláló többet nem publikus.
Shaman
pont most akartam kérdezni,hogy érdekes negyed órája még tudtam írni a sajátba,most meg má nem..CC

ez mét kellett?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

EOX
a hsz-számláló levétele jó ötlet😊

Retteketet

RelakSfromhome
saját hozzászólások számát sem lehet megtekinteni?

St
A mai naptól a következõ intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.

- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni.
The Hedgehog
ebbõl sok vita lenne szvsz

RelakSfromhome
menj a 2. oldalra, majd vissza az elsõre, de az oldalválasztóval!

Sadist
Jó volna egy olyan lehetõség, hogy a topik házigazdái a bajkeverõket ignore listára rakhatják. (Értsd az illetõ nem tud írni a topikba, vagy nem látszódnak a hozzászólásai)

Max7
csemegézz st topikjai közül pl:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108308637

akár hányszor nyomok refresht ugyan ugy csak a 38-as hozászolásig látok le 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
csak íg lehet kivédeni a gondot?
ok legyen de akkor csáld meg please azt is ha mondjuk 80-nál több új hozzászólás van az adott kedvenc topikban akkor is ugorjon a "piros vonalhoz" ez miatt álítottam 200ra amúgy a hozászólások számát!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

RelakSfromhome
refresh... Nekem is elõ szokott fordulni

St
állítsd 80-ra a hozzászólások számát
Max7
nem akarok kötözködni de nagyon sok helyen bugos a forum! millio egy topikban nem latom az elso nehany hozzaszolast!

LoDMaSt
Volt, fekete nem lesz, többit meg kitudja...

@ Hellomarci