Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööö, most is azko <#wilting> lehetne amúgy, hogy a topikban valami rendes betûtípus legyen? -.-
DEXTER92
Szerintem legyenek a (saját)üzenetek módosíthatók, vagy törölhetõk. Bár ilyen nagy hozzászólásszámnál..<#wink>

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
St,az új "külsõbõl" lesz valami? Elválalta valaki?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Match
sorry, félreolvastam....

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Aquir
nem nézed mire válaszolt?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Match
mirõl?

Sadist
Meghamisítható 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csinál róla szkrínsátot...

Akos 001
na most 1etértek😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
most még túlságosan új a dolog, elõször várok tapasztalatokra, visszajelzésekre (pampogás) mielõtt döntünk a kérdésben.
Btw, szerintem is legalább 3 pontra kellene emelni a limitet, a saját topikokba való írásjog megvonáshoz.
Aquir
mint mondottam, akkor semmi gond, htx, mindenki élhet tovább nyugodtan 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

St
ez azért van, mert a házigazda kitörölte az elejét.
Sadist
Kõkemény moderálás, lehet hogy valaki törölte az elsõ 192 kommentet 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

#193 az elsõ post :C
Aquir
nekem a #193. Hsz-nél kezdõdik a topig, a kezdetére mondtam 😊

St
Kívül: ma 09:35 Loál János
Belül szintén az övé az utolsó. Nem látok hibát.
Aquir
Violá
akkor is, most is ugyanúgy rossz a kezdete a topignak

akkor viszont nem szóltam ha házigazda törölte õket, arról nem tudhatok 😊

St
mutass egy ilyen topikot, bevizsgálom
Aquir
ugy is 😊

St
ott továbbra is csak as házigazdák moderálnak
smici
"akkor most a Saját Fórumok-ban is van moderálás? (spam, chat ellen)"

Úgy érzed nyomott vagy?

CattiBrie
Hiho!
Idén is lesz karácsonyi pár hét (kedvcsináló) VIP-ség minden usernek? 😊

[/spam]&#8482;

cSuwwi
Valamivel úgyis ki akarnak majd tûnni. És lévén más nem maradt, jöhetnek a csillagok, csak mivel az alapból nem jár, befizet a felvágós júzer. Két legyet egy csapásra...

shit happens

FtranX
Van igazság abban, amit mondasz, de a többség sztem nem a hsz-szám alapján ítél. Az, hogy ki milyen ember (nick), vagy hogy mihez ért, pár tíz hsz -elolvasása- után úgyis kiderül.
Az én szememben leginkább a kockaság mértékegysége volt. 😊

Shaman
ez nem rossz ötlet,sõt jó!

csak a magunkét lássuk másét ne!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Match
szerintem azért a saját hozzászólásaim számát megnézhetném...

az egy dolog hogy másét nem....ez sztem nem is okozna nagy szpem-et mert ,hiába mondja akárki hoyg x ezer hozzászólása, mert úgysem tudja bizonyítani 😄

joebacsi
- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
:/
A büntipontok eredeti célja nem az volt, hogy a ban, illetve a büntetlenség között legyenek fokozatok? Most ez a lépés pont ezt a fokozatosságot szüntetné meg. Esetleg ha csak a logóelvesztéssel együtt járna ez a "fícsör", nem lenne jobb?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

itt nem a szám az érdekes, hanem hogy egy szám miatt egy ember fogalommá válik, és a szám alapján itélik meg a mondanivalóját, azaz az ember helyett egy adatot látnak.

FtranX
Azért a hwsw-n 40 k-t összegyûjteni mást jelent, mint az SG-n. Lamexpertet sem láttam ott úgy szpemmelni, mint itt egyeseket.

FtranX
úgy érzem a szpemtopikok ki fognak halni...

grat, jóvótá :C
Shaman
és akkor nem lehetne a gumin kívül bevezetni,hogy mondjuk 1 percben csak egyszer szólhat egy topigba,s akkor megpróbál értelmeset?

a gumiban meg szpemmelhet kedvére...

a gond az, hogy egy statisztikai adat (a hozzászolások száma) az emberek értékmérõje is egyben, akinek kevés van az ujreg, akinek sok az szpemmer. Nekem is van párezer, és? Ez az égvilágon semmit nem jelent, nem számítanak emiatt jobban, vagy kevésbe a hozzászolásaim, mint annak, akinek 5 született eddig, mert 2 hete ismeri az SG-t - lehet hogy egy szakterület kiváló ismerõje.
Ráadásul mivel értékmérõ, soktucat ember emiatt nyög be topicokba baromságokat, hogy gyüjtse a hozzászolásszámot. Ez az igazi probléma. (Megjegyzem, nem csak itt, más fórumokon is kultikus jelentõséggel bír ez az adat, gondoljunk csak lamexpert nevü emberkére (biztos sokan tudják kirõl beszélek)).

franc0
a döntés nyilván nem egyik pillanatról a másikra született
ilyen apró "javaslatokkal" kár bombázni a boss-t szvsz

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Kandurex
Pl. 30000 felett mondjuk auto kikapcs? <#fejvakaras> Hmm... nem is rossz ötlet!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shaman
Egyébként magánvéleményem -bár tudom ez senkit sem érdekel- jár itt a sok embernek a szája,hogy dejó,hogy megszüntetik a komment statot (megy a dupla nyelvcsapás)....
Holott azok is szívesen nézegették a listákat (top 10 fórumozókban),tisztában voltak a saját statjaikkal illetve beszéltek róla akik semennyire sem szpemmerek.
Most volt pár hülyegyerek aki túlzásba vitte a dolgokat ezért miért kell kicseszni a maradék 95% fórumozóval?
Akivel baj van az ne lássa a statját és ennyi...

Kandurex
Egyedül a saját fórum tiltása ami szigorúnak tûnik, a többi <#eljen> Nem lehetne ezt mondjuk büntipont mértékhez rakni, mondjuk 2 - 3 pontól? A gumi nem fontos.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shaman
St:
azt meg lehetne oldani,hogy ha büntetõponttal próbálok ugya saját,vagy gumis topigba menni,kiírja,hogy aktív büntetõponttal bla-bla,viszont eltünik,hogy hány olvasatlan üzenetem van az adott topigba...magyarán úgy érzékeli,mintha beléptem volna,s elolvastam volna õket,holott ugye nem tudtam.
Nah szal,hogy lássam továbbra is,hogy az adott topigban hány olvasatlanom van,s ne tünjenek el.

(azért kéne,mert sok kedvencem van,s oda szoktam benézni ahol új üzenet vabn,de így ugye nemtom mit olvastam,s mit nem....)

RaZoK
osztom a véleményt....😊
mármint a reg idõpontját illetõen 😊
de ha csórikám vip lessz akkor látszódik az egy csillag 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
Van egy öteletem!
Ha beválik a büntetõpontok száma megfogyatkozhat!
Nos a regisztráció során egy FAQ jelenik meg, ebben le lennének írva a fórum részletes szabályai!
Az esetek 45%-a elolvassa a regisztráció befejezése elött!
Sorolom:
- Miért jár büntetéspont!
- Miért jár ban!
- Miért jár rip!
- Miért jár topic törlés
- Miért jár hsz szerkesztés!
- Miért jár oltás 😊
Ha st megvalósítani ezt kevesebb lenne a büntetéspont 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Shaman
hmmm nem látom eme fejlõdést....régen lehetett linkelni humorosba (nem betenni képet,hanem linkelni),ha odaírtad,hogy 18+ most meg ezért kaptam büntit...

nyami
akkor "csak" 5000 user kapott büntipontot <#idiota>

franc0
ezen az indokon mindig mosolygok

Összes üzenet: 6509579 db
Friss üzenetek: 6482 db
Összes téma: 46225 db
Friss témák: 46 db
Összes fórumozó: 99825 fõ
Fiúk: 92%, Lányok: 8%
Átlagos életkor: 23.9 év

csak nem ebbõl a statból számoltad?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Punker
életkor szabadon beállítható.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The Hedgehog
na ez már baromság lenne...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sadist
Sehogy 😄 Az volna az igazi, ha a reg idõpontja és az életkor se látszódna a user infoban, nehogy szegény újoncot hátrányos megkülönböztetés érje <#idiota>

RelakSfromhome
jut is eszembe: ezentúl hogy fogjuk a másikat lenyúbízni? <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

The Hedgehog
nincs letörölve, csak mi nem látjuk 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

geri15
a mieink sincsenek törölve, csak nemláthattyuk õket :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.