Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
akkor is, most is ugyanúgy rossz a kezdete a topignak
akkor viszont nem szóltam ha házigazda törölte õket, arról nem tudhatok 😊
shit happens
Az én szememben leginkább a kockaság mértékegysége volt. 😊
csak a magunkét lássuk másét ne!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
az egy dolog hogy másét nem....ez sztem nem is okozna nagy szpem-et mert ,hiába mondja akárki hoyg x ezer hozzászólása, mert úgysem tudja bizonyítani 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
:/
A büntipontok eredeti célja nem az volt, hogy a ban, illetve a büntetlenség között legyenek fokozatok? Most ez a lépés pont ezt a fokozatosságot szüntetné meg. Esetleg ha csak a logóelvesztéssel együtt járna ez a "fícsör", nem lenne jobb?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a gumiban meg szpemmelhet kedvére...
Ráadásul mivel értékmérõ, soktucat ember emiatt nyög be topicokba baromságokat, hogy gyüjtse a hozzászolásszámot. Ez az igazi probléma. (Megjegyzem, nem csak itt, más fórumokon is kultikus jelentõséggel bír ez az adat, gondoljunk csak lamexpert nevü emberkére (biztos sokan tudják kirõl beszélek)).
ilyen apró "javaslatokkal" kár bombázni a boss-t szvsz
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Holott azok is szívesen nézegették a listákat (top 10 fórumozókban),tisztában voltak a saját statjaikkal illetve beszéltek róla akik semennyire sem szpemmerek.
Most volt pár hülyegyerek aki túlzásba vitte a dolgokat ezért miért kell kicseszni a maradék 95% fórumozóval?
Akivel baj van az ne lássa a statját és ennyi...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azt meg lehetne oldani,hogy ha büntetõponttal próbálok ugya saját,vagy gumis topigba menni,kiírja,hogy aktív büntetõponttal bla-bla,viszont eltünik,hogy hány olvasatlan üzenetem van az adott topigba...magyarán úgy érzékeli,mintha beléptem volna,s elolvastam volna õket,holott ugye nem tudtam.
Nah szal,hogy lássam továbbra is,hogy az adott topigban hány olvasatlanom van,s ne tünjenek el.
(azért kéne,mert sok kedvencem van,s oda szoktam benézni ahol új üzenet vabn,de így ugye nemtom mit olvastam,s mit nem....)
mármint a reg idõpontját illetõen 😊
de ha csórikám vip lessz akkor látszódik az egy csillag 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Ha beválik a büntetõpontok száma megfogyatkozhat!
Nos a regisztráció során egy FAQ jelenik meg, ebben le lennének írva a fórum részletes szabályai!
Az esetek 45%-a elolvassa a regisztráció befejezése elött!
Sorolom:
- Miért jár büntetéspont!
- Miért jár ban!
- Miért jár rip!
- Miért jár topic törlés
- Miért jár hsz szerkesztés!
- Miért jár oltás 😊
Ha st megvalósítani ezt kevesebb lenne a büntetéspont 😊
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Összes üzenet: 6509579 db
Friss üzenetek: 6482 db
Összes téma: 46225 db
Friss témák: 46 db
Összes fórumozó: 99825 fõ
Fiúk: 92%, Lányok: 8%
Átlagos életkor: 23.9 év
csak nem ebbõl a statból számoltad?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)