Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
volt már szó új fejlécszínekrõl?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

geri15
<#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

The Hedgehog
a chaten valaki átvette az irányítást egyesek neve felett... rá kellene nézni

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

St
ne a fórumban üzengess, ha kell valami tudod az e-mail címem.
The Hedgehog
sima javascriptes ellenõrzéssel megoldható...

artschiatwork
ez jól hangzik szvsz <#eljen>

Lenne egy sokkal egyszerûbb megoldás: a topikcímet, az alcímet és a nyitó hozzászólást egyetlen lapon kellene kitölteni, és ha bármelyik üres, addig nem megy el.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Pheel
Hát akkor tisztelettel kérem St-t, hogy tegye meg a szükséges lépéseket. Van a srácnak már vagy 5 accountja.
Loál János
Az ilyen esetekre logólevétel volt megszabva, és történt már ilyen egy párszor, pl. amikor a Gumiban St logójával játszadozott valaki. A hasonló ügyeket Õ mindig kezelte, jó ideje nem is volt már ilyen.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pheel
A konkrét esetben hiába tiltod ki egy életre, bent marad a logo, ami enyhén szólva is az enyém kicsinyítve 😞
RelakS
Ezt már én is morogtam neki, de aszonta, hogy így van jól. Mondjuk miért? Ugyan az a büntije, mint a <#levele> népségnek, csak nem oldódik fel, meg a chat-et sem használhatják, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pheel
St!
Arról lehetne szó, hogy a permban nickek logói se jelenjenek meg?
Pl ez itt. Eléggé zavaró és félrevezetõ. 😞
geri15

Pheel
Csuhaj! Csak egy újreg listának örülnék még ennél is jobban! ;-)
artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
örvendezzetek, kijívatottam az 5000 karakter bugot a privátüzeteknél, most már nem kell visszatörölni a hosszú üzeneteket, engedi elküldeni a nagyon hosszúakat is
Láma!
bezony😄

Sadist
Lassan de biztosan 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
jah hogy ez igy megy? 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Láma!
igen, csak ezt irta tavaly is😄

Max7
st már 1000x leirta hogy megcsinálja majd a privát üziket ha lesz ideje jövõre 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Láma!
a privátoknál a csoportos törlést kéne megoldani!!!!!!:o

ffxi
Sztem a saját privitüzikben meg kéne csinálni úgy a törlés, hogy az a piros X ne a végén legyen, hanem a név mellett legyen ott az elején. Csak azért mert, ha a végén van akkor nagyon könnyen el lehet nézni és törölni azt, amelyiket nem kéne. Én már jártam úgy, és nem is egyszer. Fõleg kismonitorokon nagyon oda kell figyelni. Ennyi! Remélem megfontoljátok.

Fákjúal!

Amse
Ez így igaz, de szerintem nem annak kéne a célnak lennie, hogy sz@rjunk azokra a user-ekre akik így járnak és hagyjuk, hogy rájöjjenek majd magugtól ha van annyi eszük hanem az, hogy elkerüljök az olyan topicoc nyitását amibe nem írnak first post-ot.Szóval fell kell készülnün a noob-okra akiknek ez nem egyértelmû és segíteni/jobbátenni/kezelhetõvé/egyértelmûvé tenni a fórumot.

geri15
Végülis jogos. (mondjuk attól függ kinek a szemszögébõl, de az egy másik story)

Sir Quno Jedi
A törvények nincsenek a helyi hamburgeres oldalfalára kiplakátozva, de aki szemfüles az hozzájuthat. Aki meg hülye, vagy érdekeltelen, az ráfarag, ez ilyen 1xû !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

The Hedgehog
khm Sir ezt azt hiszem a képébe kapta 😊

geri15
Ezért kell biztosítani a törvények közzétételét, hogy mindenki tisztában legyen velük!

Sir Quno Jedi
Aki nem ismeri a törvényt, azt attól az még nem menti fel a törvény hatálya alól!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

geri15
Senki sem születik úgy hogy mindent tudjon, márnemazér

The Hedgehog
jogos és megfontolandó

oks (y), bár azért szerintem ez nem magától értetõdõ egy teljesen újregnek, akihez ma kötötték be a nyetet 😊 (és attól még lehet esze😊)
Punkerwork
akinek nincs annyi esze hogy ezt magától tudja az így járt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

A témanyitásnál szerepelhetne, hogy az elsõ hozzászólást a topiknyitónak kell megtennie, addig nem lesz aktív... Mert sokan ezzel ninscenek tisztában😊
The Hedgehog
igen ám de a ClearType nem éppen cép minden betûtípusnál... nomindegy. Ezt ne itt vitassuk meg szerintem 😊

cSuwwi
XPs alapfontokból jó az eddigi Arial esetleg Tahoma ami még jól néz ki
Esetleg lehetne fontsize állító scriptecske is, nagyítani/csökkenteni (cookieban tárolással, akkor sql sem kell neki)
A beépített nagyítás (ctrl +-) nemjó, mert növel mindent (üzik fejlécét ami már nem olyan szép) :|
LCDseknek meg sztem Cleartype bekapcsolása alap :>

shit happens

The Hedgehog
watafa? én így vagyok vele... sokszor kifolyik a szemem na... vágja

Sir Quno Jedi
Igen, mivel egyébként most, hogy egyre több az LCD - TFT monitor a jelenlegi alap betûkészletek nagyon nem fekszenek... <#wilting>

The Hedgehog
bevágna alánk nagyon 😊 egyébként most, hogy egyre több az LCD - TFT monitor a jelenlegi alap betûkészletek nagyon nem fekszenek...

artschiatwork
áz!

Loál János
32-es Impact. :@

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
vagy Bistream Vera Sans de az meg nem unicode sazl...

The Hedgehog
Trebuchet sucks... szerintem hagyd az alapot. A Trebuchet csak bizonyos méretekben élvezhetõ, meg masszív szövegben hülyén néz ki és a rövid ékezetek is esetlenek. Hosszú távon jobban fárasztja az olvasót, ami nem vicc 😊

Legjobb megoldás a Lucida Grande lenne... de ugye az nem alap Win fontcsomag. Majd a Vistaban 😊

tomsolo
jaja<#gonosz1>

Tuvok
Ez igen .

St
CTRL+F
Tuvok
Két dolog a hozzászólás keresõhöz :
- Találatot ad már kitörölt topikokban is, ezt ki lehetne venni ?
- A keresés kulcsszavát / szavait ki lehetne emelni mondjuk pirossal a találatok között ahogy a topikon belüli keresõnél is van ? Hosszú hozzászólások közt megkönnyítené a keresést .

ivjoe
szpemrõl és hogy bejött 😄