Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
az intézkedéssel növelni akarjuk a büntetés súlyosságát. igyekezzetek elkerülni a büntetõpontot.
gnar killer
azért gáz hogy egy bünti és az illetõ nem olvashatja egy hétig a saját topikját |-: vagy fontos topikot mert akad 1-2 a sajátban.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Sadist
A sajátban is vannak értelmes témák. Nem durva, hogy már egyetlen büntivel nem lehet olvasni?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

smici
Csak kérdeztem, engem különösebben nem izgat. :p

Úgy érzed nyomott vagy?

RelakSfromhome
Jah, máshol is azért van értelme, mert rang van hozzáfûzve

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

The Hedgehog
épp ez az, hogy egyeseknek az az öröm, hogy egyre feljebb tornázzák ezt a számot <#ejnye1>

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

St
A hozzászólás számlálás megszûnt.

Aki azért fórumozik itt hogy jó sok hozzászólása legyen az nyugodtan elfáradhat egy másik fórumra, ahol publikusan számolgathatja a hozzászólását.
The Hedgehog
<#worship>

ez a témanyitás tiltás remek ötlet volt, hiányoltam az intézkedést

Shaman
de méirt?

minden más portálon-forumban is megy a számláló! miért kell elvenni egyeseknek ezt az apró örömét??

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ivjoe
smici
és esetleg a Top 10 forumozokban féléves lista, mint eddig is?
nem a spam miatt, de azért ugye kiváncsi az ember

Úgy érzed nyomott vagy?

RelakSfromhome
hmm...
Pedig pont az volt a tervem, hogy 15000hsz-nál lelövöm ezt az acc-ot, mert macerás a kedvencek kettõs karbantartása 😊

Nah, akkor majd a hétvégén 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

St
nem. a hozzászólás számláló többet nem publikus.
Shaman
pont most akartam kérdezni,hogy érdekes negyed órája még tudtam írni a sajátba,most meg má nem..CC

ez mét kellett?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

EOX
a hsz-számláló levétele jó ötlet😊

Retteketet

RelakSfromhome
saját hozzászólások számát sem lehet megtekinteni?

St
A mai naptól a következõ intézkedéseket léptettük életbe a fórumközösség védelme és a moderátori munka hatékonyságának növelése érdekében.

- aktív büntetõponttal nem lehet a gumiszobát és a saját fórumokat olvasni
- regisztráció után 3 hónapig nem lehet a gumiszobát olvasni
- regisztráció után 1 hónapig nem lehet új témát nyitni
- mától a Gumiszobában megjelenik a témaindító neve. Ez csak a mai naptól nyitott topicoknál a régebbieknél nem, természetesen.
- a hozzászólás számláló a fórumozó adatlapon a jövõben csak a büntetõpont osztásra is jogosult moderátoroknak jelenik csak meg. Õk ezt az információt kötelesek titkosan kezelni.
The Hedgehog
ebbõl sok vita lenne szvsz

RelakSfromhome
menj a 2. oldalra, majd vissza az elsõre, de az oldalválasztóval!

Sadist
Jó volna egy olyan lehetõség, hogy a topik házigazdái a bajkeverõket ignore listára rakhatják. (Értsd az illetõ nem tud írni a topikba, vagy nem látszódnak a hozzászólásai)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Max7
csemegézz st topikjai közül pl:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1108308637

akár hányszor nyomok refresht ugyan ugy csak a 38-as hozászolásig látok le 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Max7
csak íg lehet kivédeni a gondot?
ok legyen de akkor csáld meg please azt is ha mondjuk 80-nál több új hozzászólás van az adott kedvenc topikban akkor is ugorjon a "piros vonalhoz" ez miatt álítottam 200ra amúgy a hozászólások számát!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

RelakSfromhome
refresh... Nekem is elõ szokott fordulni

St
állítsd 80-ra a hozzászólások számát
Max7
nem akarok kötözködni de nagyon sok helyen bugos a forum! millio egy topikban nem latom az elso nehany hozzaszolast!

LoDMaSt
Volt, fekete nem lesz, többit meg kitudja...

@ Hellomarci

RaZoK
volt már szó új fejlécszínekrõl?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

geri15
<#eljen>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

The Hedgehog
a chaten valaki átvette az irányítást egyesek neve felett... rá kellene nézni

St
ne a fórumban üzengess, ha kell valami tudod az e-mail címem.
The Hedgehog
sima javascriptes ellenõrzéssel megoldható...

artschiatwork
ez jól hangzik szvsz <#eljen>

Lenne egy sokkal egyszerûbb megoldás: a topikcímet, az alcímet és a nyitó hozzászólást egyetlen lapon kellene kitölteni, és ha bármelyik üres, addig nem megy el.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Pheel
Hát akkor tisztelettel kérem St-t, hogy tegye meg a szükséges lépéseket. Van a srácnak már vagy 5 accountja.
Loál János
Az ilyen esetekre logólevétel volt megszabva, és történt már ilyen egy párszor, pl. amikor a Gumiban St logójával játszadozott valaki. A hasonló ügyeket Õ mindig kezelte, jó ideje nem is volt már ilyen.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pheel
A konkrét esetben hiába tiltod ki egy életre, bent marad a logo, ami enyhén szólva is az enyém kicsinyítve 😞
RelakS
Ezt már én is morogtam neki, de aszonta, hogy így van jól. Mondjuk miért? Ugyan az a büntije, mint a <#levele> népségnek, csak nem oldódik fel, meg a chat-et sem használhatják, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Pheel
St!
Arról lehetne szó, hogy a permban nickek logói se jelenjenek meg?
Pl ez itt. Eléggé zavaró és félrevezetõ. 😞
geri15

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Pheel
Csuhaj! Csak egy újreg listának örülnék még ennél is jobban! ;-)
artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
örvendezzetek, kijívatottam az 5000 karakter bugot a privátüzeteknél, most már nem kell visszatörölni a hosszú üzeneteket, engedi elküldeni a nagyon hosszúakat is
Láma!
bezony😄

Sadist
Lassan de biztosan 😄

Max7
jah hogy ez igy megy? 😊

Láma!
igen, csak ezt irta tavaly is😄

Max7
st már 1000x leirta hogy megcsinálja majd a privát üziket ha lesz ideje jövõre 😊

Láma!
a privátoknál a csoportos törlést kéne megoldani!!!!!!:o