Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
az nem windows default font, hanem telepített, weblapba csak default fontot lehet tenni.
Akos 001
Nekem már fáj a szemem.
A Platino Linotype-re lennék kiváncsi!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Pheel
Times new roman szerintem sem jóak 😞
Punker
SPAM OFF!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

prezi
elég unalmas már...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

nyami
Moderátor akar lenni. A Moderátor figyelmébe!! c. topikban is ezt csinálja.

smici
akkor te nem lennél itt :o)

Úgy érzed nyomott vagy?

Akos 001
Elképzelés csak van,ha már beírtad.
Nyomatunk velük IQ tesztet?😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Dichter
regisztrációnál megadod az életkorodat. Szerinted mennyi idõ ezt kiszámolni akkor? Egyébként miért kell mindent kommentálnod?

Akos 001
<#eljen><#worship>

smici
én sehogy

Úgy érzed nyomott vagy?

RelakSfromhome
Egy láma micsinál? semmit
Hét láma micsinál? dumál
Három láma micsinál? kártyázik
Négy láma micsinál? iszik
Öt láma banán? az

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Akos 001
És azt hogy akarod megoldani??

Akos 001
woow,jók! 😄

smici
tényleges életkor feltüntetése az adatlapon?

Úgy érzed nyomott vagy?

RelakSfromhome
Eredetileg lámák voltak. Ahhoz csináltam ezt:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Akos 001
Akkor inkább "Platino Linotype"!! Szerintem illene ide...

Laky
rangnak ott vannak a csillagok 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sil78
Miért, a Monotype Corsiva pl tuti rosszabb lenne. (Bár nekem továbbra is marad a jó öreg Arial, nem rongálom a szemem... ;-) )

These are my friends, see how they glisten...

smici
Akyyy lenne a fórum lelke? :C

Úgy érzed nyomott vagy?

littleNorbi
Szerintem kellene fórumrang pl. aki 5 éve fórumozik már ezen az oldalon az a "fórum lelke".
Ja és évforduló "számláló" épúgy mint ahogy szülinap is van.

Akos 001
tényleg? mind1 😊

prezi
elég nyílvánvaló... na mindegy.

Akos 001

DEXTER92
Szal money-s a dolog??

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
mikor mondtam h az akarok "lenni"? 😄

prezi
nem leszel moderátor 😄

Akos 001
mindigis az õszinteségedért szerettelek :o
<#wink>

smici
de ezek semmire sem jók😊

Úgy érzed nyomott vagy?

Akos 001

remélem már látszanak
#8407-most csak ehez van kedvem😊

smici
ha már mindenáron ilyesmiket akarsz csinálni, akkor legalább a hátteret tedd átlátszóvá :|

Úgy érzed nyomott vagy?

Akos 001
naja😊
a cél megvan,csak el kõne' érni

Láma!
ige😄

prezi
látványosan tepersz 😊

Akos 001
thx,nagy munka volt😄
mindjárt feltöltöm,pill...

Alien
Ne! 😊 Akkor inkább õ: legyen 😊

Akos 001
nem megy a képfeltöltés😞

#8397 -nyugi,az is tuti lesz valahol,szép

Punker
szép piros x-ek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
rossz megközelítés nem oxidálódott hanem platinával van futtatva 😊

Akos 001
nem tudom hogy ilyenekre van-e igény,de unatkoztan és:
[/img]
[/img]
[/img]
[/img]

bünti helyére gondoltam<#szomoru1>

Laky
és ezzel mi lesz? 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DanielT
5 full arany csillag, egyetlen fehér oxidálódott szélûre? Király! Nem csoda, hogy nem ékszerész vagy 😊)
Akos 001
van még valamilyen terv?

St
igen, megkezdett évek után jár 1 csillag.
Akos 001
6csillag? azoknak akik 5éve vannak itt?

St
nem, hanem jövõre megjelennek a 6 csillagos emberkék és konvertálni fogunk 5 csillagot egy ilyenre
Dichter
karácsonyi edition? Olyan, mintha be lenne havazva. Egyébként nekem bejön ez a betûtípus 😊

Akos 001
thx

St
szép lett a csillag, le is mentettem, használni fogjuk
Dichter
Visszaolvasás rulez. Már át lett beszélve. Keress rá!