27327
-
#12232 és bevállalnátok ezt a fajta ellenőrzést egy ilyen méretű fórumon is?ennyire mazochisták csak nem lehettek -
#12231 "Weboldal
Csak a kezdők kérdései topikba tudok írni. Miért?
Sajnos az utóbbi időben megnőtt azon felhasználók száma, akik képtelenek voltak betartani a fórum szabályait, és olvashatatlanná tették a topikok egy részét. Ezért mostantól bevezettük a kétszintű fórum hozzáférést. Az új regisztrálók kezdetben csak a kezdők topikjaiba írhatnak. Később (1-2 hét) a moderátorok döntése alapján teljes hozzáférést kaphatnak. A kellemetlenségért elnézést kérünk mindenkitől.
Utolsó módosítás: 2006-03-12
--------------------------------------------------------------------------------
Már hetekkel/hónapokkal ezelőtt regisztráltam, és mégis csak a kezdők kérdései topikba tudok írni. Miért?
A regisztráció időpontja nem számít. A moderátorok az elbírálásnál azt nézik, hogy mikor volt az első hozzászólásod, hány volt, milyen színvonalúak, és hogy ki kellett-e valamelyiket moderálni. Az elbírálás szükségszerűen szubjektív, szabály nincs rá, de ha 1 hét alatt kb. 5 tartalmas, ontopic hozzászólásod volt akkor már jó eséllyel számíthatsz a teljes jogra.
Tipp: a dolgot előmozdíthatja, ha írsz magadról néhány szót a Bemutatkozások topikba. (Ide mindenki írhat.)
Utolsó módosítás: 2006-03-12"
bele futottam 1 ilyenbe, és még hogy itt durvák a szabályok.....
-
#12230 Egy kicsit eltartott, mire megértettem ezt a dezsvíreghez zóló bezíded! :) -
#12229 bann? -
Garfield #12228 "Há' de drága urám, ném vák az a lú, csak bátor..." -
#12226 Nem nagyon értem a problémádat! Jövőre nem lehet élénkebb szineket betenni, vagy nálad a dizájváltás talán mást jelent, mint amit máshol, tehát arculatváltás? -
Aspyrin #12225 Dizájnváltás: jövőre -
#12224 az egy dolog hogy nem olvastad végig,de azt miért nem veszed észre hogy Dizájnváltás: jövőre??? -
#12223 Nem olvastam végig a topikot, és nem is akarok nagy dolgot mondani, lehet mondta előttem már vki...sztem kicsit élénkebb szinek sem ártanának! -
#12222 Hamár szóbajött:
Nem lenne jobb a felhasználóiprogramok helyett a Software fórum? -
#12221 látom le lett kicsinyitve a fenti gördítósáv, és felhasználói programok lett az eddigi kategória neve -
#12220 Akkor várjuk véleményét szeretettel :) -
#12219 nem tudom, az ilyenekben St-ék döntenek. -
#12218 Ehh, szal van jogotok
Na, akkor maradjon annyi, hogy a szabad préda Saját fórumot leszámítva ha valaki kap házigazda jogot, akkor tudjon szerkeszteni is.
Így lehet róla szó? :)
-
Dodo55 #12217 Esetleg egy cím és alcím módosítási jog nyitástól számítva tíz percig, de több ne. -
#12216 na az biztos hogy nem lesz! így is akad jópár házigazda aki erőssen visszaél a lehetőségeivel, bizonyos esetekben, nem véleltelnül vannak leírva a házigazda jog feltételei. -
#12215 én átfogalmaznám.
Szóval a topiknyitónak a sajáton kívül is legyenek törlési/moderálási jogai a saját topikjában,attól függetlenül,hogy kérnie kéne egy modtól,hogy ő legyen a házigazda. -
Dodo55 #12214 Szerintem legyen a házigazdáknak is, de a sajátba ne, mert ott mindenki lehet házigazda, és visszaélhet a szerkesztéssel. -
#12213 gondolom a házigazdán van a hangsúly :) -
#12212 eddig is volt hozzászólás szerkesztési jogunk :) -
#12211 Modnak, házigazdának szerkesztési jog? Pl h a hozzászólás amúgy jó, de van benne kifogásolható rész, akkor azt lehetne törölni, egy ejnyebejnye kiséretében (mondjuk ha magas az idiótafaktor, akkor a modok úgysem használnák, de szvsz hasznos lenne) -
#12210 lehet oda menni, nem fogsz hiányozni. -
#12209 kár hogy ami ebben a VIP-ben van, az más oldalakon totál ingyes és alapvető dolog.... pl prohardver -
#12208 Más most is van bankkártyás, amihez dombornyomott kártya szükségeltetik. Kb ezres egy évre. -
#12207 értem visszaolvastam!
és bocsi a kérdésért :)
ott olvastam,hogy bankkártyás lessz
nekem van,de az árakról lehet tudni vmit?
sztem számlaszámra kell majd utalni... -
#12206 Olvass vissza: NEM! -
#12205 Lehet tudni,hogy milyen lessz az uj dizájn?
uj szinek,és a menük maradnak? -
#12204 banner-t elolvastátok?! -
#12203 főleg hogy rengetegen vannak az SG-n külföldről, és külföldi szolgáltatókkal egyeztetni érdekes lenne.
mondjuk lehetne "SG-akármilyen,akár rózsaszín-szolgáltató" együttműködés :D aki rózsaszínes, az VIPpelhet :D -
#12202 bocs de ez tényleg hülyeség :)
Ha VIPre előfizet valaki akkor az SG küldene egy számlát a szolgáltatónak aki azt kiegyenlíti és ráterheli a felhasználóra.
Egy szolgáltatónál még nem lenne gond de így elég érdekes lenne:) -
#12201 elnézést ha hülyeség ez az ötlet, de:
olyat nem lehetne, hogy ha vki regel VIP-re akkor az az összeg adódjon hozzá a net havi díjához?
de ezcsak egy felvtés és bocs ha hülyeség. -
#12200 jó rendben, ez a könnyebbik módja a dolognak
szerintem nem kis pénz jön össze a vip tagságokból, nemhiszem, hogy csak úgy el kellene dobni
érdemes lenne meghagyni egy "kőkorszaki" befizetés lehetőséget
legalább azt tudassátok, hogy meddig lehet még SMS-ezni -
#12199 azt hasonlításképpen irtam -
#12198 legújabb 100 topik most is van -
#12197 Sztem kéne egy statisztikai oldal, mint a büntetőpont lista, illetve a legújabb 100 topik, jó részletesen.
Illetve az adatlapra lehetne egy lakóhelyi választés ( legalább is megyénként + budapest)
elég érdekes adatok lennének szerintem hogy kb hányan vagyunk borsod megyéből, vidékről és hányan pestiek ( város választása még nem is olyannyira fontos)
+ ezen a statisztikaoldalon ki lehetne listázni hogy ki tartozik a 14 év alatt, 14-18 és 18 feletti kategóriákba...
szerintem ezt röpke 1-2 óra alatt ösze lehetne hozni unalmas percekben aki ért hozzá:) -
#12196 Nono, fejlődött azért a kényszerpihenő alatt, mivel most nem kurvaanyázással és faszozással nyitott (mint sokan mások)! Megfigyelhető egyfajta óvatos taktikai visszanonulás, biztonságos távolból-durcizással vegyítve. Ha így halad, még azelőtt értékes tagjává válhat a közösségnek, mielőtt végképp permbanra jut. Csak apró léptekkel... :D -
#12195 -
#12194 lehet hogy pont ezért van ezen a véleményen? -
#12193 neked meg márcsak két pont kell
[rendy]
-
:) #12192 mi kellene az sgnek ?:D normális moderátorok:)