27327
  • ProGabe #12232
    és bevállalnátok ezt a fajta ellenőrzést egy ilyen méretű fórumon is?ennyire mazochisták csak nem lehettek
  • Punker
    "Weboldal
    Csak a kezdők kérdései topikba tudok írni. Miért?
    Sajnos az utóbbi időben megnőtt azon felhasználók száma, akik képtelenek voltak betartani a fórum szabályait, és olvashatatlanná tették a topikok egy részét. Ezért mostantól bevezettük a kétszintű fórum hozzáférést. Az új regisztrálók kezdetben csak a kezdők topikjaiba írhatnak. Később (1-2 hét) a moderátorok döntése alapján teljes hozzáférést kaphatnak. A kellemetlenségért elnézést kérünk mindenkitől.

Utolsó módosítás: 2006-03-12

--------------------------------------------------------------------------------

Már hetekkel/hónapokkal ezelőtt regisztráltam, és mégis csak a kezdők kérdései topikba tudok írni. Miért?
    A regisztráció időpontja nem számít. A moderátorok az elbírálásnál azt nézik, hogy mikor volt az első hozzászólásod, hány volt, milyen színvonalúak, és hogy ki kellett-e valamelyiket moderálni. Az elbírálás szükségszerűen szubjektív, szabály nincs rá, de ha 1 hét alatt kb. 5 tartalmas, ontopic hozzászólásod volt akkor már jó eséllyel számíthatsz a teljes jogra.
    Tipp: a dolgot előmozdíthatja, ha írsz magadról néhány szót a Bemutatkozások topikba. (Ide mindenki írhat.)

Utolsó módosítás: 2006-03-12"

bele futottam 1 ilyenbe, és még hogy itt durvák a szabályok.....

• RelakS
    Egy kicsit eltartott, mire megértettem ezt a dezsvíreghez zóló bezíded! :)
  • Max7
    bann?
  • Garfield
    "Há' de drága urám, ném vák az a lú, csak bátor..."
  • immovable
    Nem nagyon értem a problémádat! Jövőre nem lehet élénkebb szineket betenni, vagy nálad a dizájváltás talán mást jelent, mint amit máshol, tehát arculatváltás?
  • Aspyrin
    Dizájnváltás: jövőre
  • ProGabe #12224
    az egy dolog hogy nem olvastad végig,de azt miért nem veszed észre hogy Dizájnváltás: jövőre???
  • immovable
    Nem olvastam végig a topikot, és nem is akarok nagy dolgot mondani, lehet mondta előttem már vki...sztem kicsit élénkebb szinek sem ártanának!
  • ivjoe
    Hamár szóbajött:
    Nem lenne jobb a felhasználóiprogramok helyett a Software fórum?
  • akyyy
    látom le lett kicsinyitve a fenti gördítósáv, és felhasználói programok lett az eddigi kategória neve
  • RelakS
    Akkor várjuk véleményét szeretettel :)
  • Punker
    nem tudom, az ilyenekben St-ék döntenek.
  • RelakS
    Ehh, szal van jogotok
    Na, akkor maradjon annyi, hogy a szabad préda Saját fórumot leszámítva ha valaki kap házigazda jogot, akkor tudjon szerkeszteni is.
    Így lehet róla szó? :)
  • Dodo55
    Esetleg egy cím és alcím módosítási jog nyitástól számítva tíz percig, de több ne.
  • Punker
    na az biztos hogy nem lesz! így is akad jópár házigazda aki erőssen visszaél a lehetőségeivel, bizonyos esetekben, nem véleltelnül vannak leírva a házigazda jog feltételei.
  • Shaman
    én átfogalmaznám.

Szóval a topiknyitónak a sajáton kívül is legyenek törlési/moderálási jogai a saját topikjában,attól függetlenül,hogy kérnie kéne egy modtól,hogy ő legyen a házigazda.
  • Dodo55
    Szerintem legyen a házigazdáknak is, de a sajátba ne, mert ott mindenki lehet házigazda, és visszaélhet a szerkesztéssel.
  • precision
    gondolom a házigazdán van a hangsúly :)
  • Punker
    eddig is volt hozzászólás szerkesztési jogunk :)
  • RelakS
    Modnak, házigazdának szerkesztési jog? Pl h a hozzászólás amúgy jó, de van benne kifogásolható rész, akkor azt lehetne törölni, egy ejnyebejnye kiséretében (mondjuk ha magas az idiótafaktor, akkor a modok úgysem használnák, de szvsz hasznos lenne)
  • Punker
    lehet oda menni, nem fogsz hiányozni.
  • DjDano
    kár hogy ami ebben a VIP-ben van, az más oldalakon totál ingyes és alapvető dolog.... pl prohardver
  • RelakS
    Más most is van bankkártyás, amihez dombornyomott kártya szükségeltetik. Kb ezres egy évre.
  • Tarajos Sül
    értem visszaolvastam!
    és bocsi a kérdésért :)

ott olvastam,hogy bankkártyás lessz
    nekem van,de az árakról lehet tudni vmit?
    sztem számlaszámra kell majd utalni...
  • RelakS
    Olvass vissza: NEM!
  • Tarajos Sül
    Lehet tudni,hogy milyen lessz az uj dizájn?
    uj szinek,és a menük maradnak?
  • Punker
    banner-t elolvastátok?!
  • BiG G
    főleg hogy rengetegen vannak az SG-n külföldről, és külföldi szolgáltatókkal egyeztetni érdekes lenne.

mondjuk lehetne "SG-akármilyen,akár rózsaszín-szolgáltató" együttműködés :D aki rózsaszínes, az VIPpelhet :D
  • Met
    bocs de ez tényleg hülyeség :)
    Ha VIPre előfizet valaki akkor az SG küldene egy számlát a szolgáltatónak aki azt kiegyenlíti és ráterheli a felhasználóra.
    Egy szolgáltatónál még nem lenne gond de így elég érdekes lenne:)
  • SLICK
    elnézést ha hülyeség ez az ötlet, de:
    olyat nem lehetne, hogy ha vki regel VIP-re akkor az az összeg adódjon hozzá a net havi díjához?

de ezcsak egy felvtés és bocs ha hülyeség.
  • Met
    jó rendben, ez a könnyebbik módja a dolognak
    szerintem nem kis pénz jön össze a vip tagságokból, nemhiszem, hogy csak úgy el kellene dobni
    érdemes lenne meghagyni egy "kőkorszaki" befizetés lehetőséget

legalább azt tudassátok, hogy meddig lehet még SMS-ezni
  • akyyy
    azt hasonlításképpen irtam
  • RelakS
    legújabb 100 topik most is van
  • akyyy
    Sztem kéne egy statisztikai oldal, mint a büntetőpont lista, illetve a legújabb 100 topik, jó részletesen.
    Illetve az adatlapra lehetne egy lakóhelyi választés ( legalább is megyénként + budapest)
    elég érdekes adatok lennének szerintem hogy kb hányan vagyunk borsod megyéből, vidékről és hányan pestiek ( város választása még nem is olyannyira fontos)

+ ezen a statisztikaoldalon ki lehetne listázni hogy ki tartozik a 14 év alatt, 14-18 és 18 feletti kategóriákba...

szerintem ezt röpke 1-2 óra alatt ösze lehetne hozni unalmas percekben aki ért hozzá:)
  • Sir Quno Jedi
    Nono, fejlődött azért a kényszerpihenő alatt, mivel most nem kurvaanyázással és faszozással nyitott (mint sokan mások)! Megfigyelhető egyfajta óvatos taktikai visszanonulás, biztonságos távolból-durcizással vegyítve. Ha így halad, még azelőtt értékes tagjává válhat a közösségnek, mielőtt végképp permbanra jut. Csak apró léptekkel... :D
  • bertino
  • BiG G
    lehet hogy pont ezért van ezen a véleményen?
  • tomsolo
    neked meg márcsak két pont kell

[rendy]
  • :)
    mi kellene az sgnek ?:D normális moderátorok:)