27327
-
#12272 Volt régebben fent vmi hírmező, de hogy mi lett vele.. -
#12271 HWSW mintára? Benne vagyok :) -
#12270 ehhe :D én pl csak azokat a cikkeket olvasom el amik érdekelnek és ezekről hirlevélben kapok értesítést!
forum menü van az sg.hu domain alól elérhető és attól még hogy az sg-nek a forum az erőssége nem pont arra alapoz!
amúgy nekem se az sg a kezdőlapom hanem a google :) -
#12269 franc, jöhet a büntipont, lebuktam :D
De ha az sg lenne a kezdőlapom akkor is a fórum lenne :) -
#12268 nem kezdőlapod az SG? ez nagy hiba :) -
#12267 én alapból úgy gépelem be hogy www.sg.hu/forum.php
a cikkeket meló közbe szoktam olvasni, mert akkor unatkozok :)
-
#12266 talán ki kéne rakni az új cikkeket a fórum főoldalra is :)
Persze nem úgy mint a főoldalon, hanem pl a szülinaposok fölé berakni a 10 uccsó hírt (esetleg fülekkel lehetne változtatni a témakört is...) -
#12265 nem teljesen értelek titeket.
Anno St pont azt mondta,hogy az a baj,hogy sokan csak fórumozni járnak ide,s kevesen olvassák a cikkeket. És ezen kéne valahogy javítani.
A ti megoldásotokban még kevesebben néznének cikkeket... -
#12264 forum.sg.hu jobban mutat -
#12263 akkor már nem mindegy, hogy forum.sg.hu, vagy sg.hu/forum.php? -
#12262 Nem akkora baromság viszont, hogy a fórum maga a forum.sg.hu-n is elérhető legyen, bár ott most az ingyenes fórum jön föl. -
#12261 Akkora baromságot még nem hallotam! -
#12260 Amúgy javasolnám hogy mivel az SG látogatottságának valószínűleg jelentős részét teszi ki az only-fórumozó közönség, ezért érdemes lenne megcsinálni hogy a fórum (www.sg.hu/forum.php) egy külön domain-en keresztül is elérhető legyen.
Leellenőriztem és a www.istenallatkertje.hu még nincs regisztrálva. -
#12259 Korábban említetted hogy az új sg-n már lesz user ignore.
Ez valóban benne lesz, vagy túl bonyolult lenne megvalósítani? -
#12258 igen -
#12257 várható új sgmail? -
#12256 "Jó bevált rendszer az, ami most van"
Szerinted. Más szerint meg nem. -
#12255 Szerinted ki fog fizetni azért, hogy regizzen, ha idetéved? mert akkor google segítségével keres más fórumot, és igy látogatóktók esik el az sg.
Jó bevált rendszer az, ami most van, még így se tud egy ujonnan regisztrált hozzászólni 24 órán belül. -
#12254 Ezzel nincs gond. :) -
Thanatos #12253 egyrészt senki nem hinné el a magyarázatot, másrészt meg az sg fő táborát ezzel ki is irtanád (akik igy ugy idetévednek és akkor már mérne regizenek me hátha :P) -
#12252 -
#12251 Nekem semmi bajom az sms-es VIP hosszabbitással
nekem van bankkártyám(nem anyucié,apucié :) )de első látásra a fizető oldal elég bonyolultnak tünik! -
#12250 Ez tényleg jó ötlet. Ezzel le lehetne tudni az 61 reges pistikéket, akiket ugyan a modok igaz hogy 1 perc alatt banolnak, de mégis ezt olvasni minden nap.. -
blackgamer #12249 nekünk miért kéne fizetni?
a leendő tag fizeti ki a válasz sms árát, amiben a jelszó jön -
#12248 csak akkor lenne jó 5let, ha a meglévő regisztráltaknak nem kéne fizetni... -
blackgamer #12247 Létezik olyan oldal ahol a regisztrációnál SMS-ben küldik ki a jelszót és ezzel a bannoltak nem tudnának újra reggelni arról a telefonról.
Ez lényegesen csökkentené a renitens felhasználókat!
Mivel gondolom költséges lenne SMS-eket küldözgetni SG-nek, ezért egy olyan emeltdíjas számra kellene küldenie a leendő felhasználónak egy SMS-t, ami tartalmazza a válasz SMS árát (mittomén 50-100 Ft, ami nem nagy összeg), és a rendszer a telefonszámra visszaküldené a jelszót.
Természetesen meg lenne magyarázva: azért kell SMS-t küldeni hogy kiszűrjék a notórius usereket, nem a portal teszi zsebre. -
#12246 Bár....Nem tudom pontosan mennyien vagytok, kb. 10-20-an?
Ha van időtök...és ha jól tudom valamennyien informatika téren dolgoztok..nem is tudom, rajtatok áll bírjátok e.. -
Borg #12245 Ugyan minek? -
#12244 Ha a dolog egy része életbe lépne, akkor több moderátor is kellene... -
#12243 akkor áldásom az ötletre. -
Borg #12242 Én. Hidd el, hogy szivesebben megcsinálom, mint azt amit most kell, vagyis napi 10-15 újreg idiótaságát takarítgatni. Megkockáztatom, még kevesebb munkánk lenne. -
#12241 na, de kifogja napi nem tom hány újreget ellenőrizni? ez kicsit nagy meló szentem. -
#12240 pont ezt akartam írni...megszokja ,hogy gumi és egyből szétbarmolna egy értelmes topikot. -
#12239 Ha megszokja a gumit akkor behozhatja a normális fórumokba azt a stílust, ami többnyire nem kéne. ( bár az már többnyire adott hogy ki milyen értelmesen tud hozzászólni dolgokhoz ) -
#12238 hát... ez is igaz -
#12237 Pont oda nem irhat ahol kicsit jobban el van engedve a fórum pont fordítva kéne lennie! -
#12236 -
Borg #12235 Jelenleg is van korlátozásra lehetőség, hogy pl a gumiba nem irhat egy ideig.
Szóval nem lenne nagy kunszt szerintem egy külön alfórumot létrehozni az újregeknek, ahova írhatnak, és mondjuk 5 napon belül a moderátor elbírálja, hogy mehet e a fórum többi területére.
Aki viszont kiszabadult onnan, az meg nem írhatna az újreg területre már. -
#12234 Most látom hogy nem 5let volt hanem csak megjegyezted hogy máshol ilyen is van sorry de azért a véleményem elmondtam :) -
#12233 Megszünének a felesleges dupla regelések mert a joghoz elég normálisan viselkedni és megszünnének a felesleges topik nyitások többsége! Jó ötletnek tartom itt is bevezetni, de ezt a moderátoroknak kéne eldöntei hogy válalnak egy ennyi plussz munkát ami ezzel jár! Nu meg St-nek is most a designel van baja nem ilyen átalakítás megvalósítására!