Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

abból is... gyanítom ezután -kizárásos alapon- a dátum alapján fognak újregezni

Rage47
én azt hittem, h a dátumból látszik, h ki újreg...
geri15
annyira nem volt régen, még mindig ott virít az a két bünti

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Akos 001
thx,az régen vót'

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Match
akos001-re értettem 😄
sry 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

:-P

Match
engem is basztak már le azért hoyg kb 6 ezer hozzászólásom van 2002 óta....
idióták....
nem lehet mindenki ákos 😄

RoD
Köszönöm.

És elnézést, ha fárasztottalak ezekszerint ezzel a gyakran felemrülõ kérdéssel, de nekem eddig tényleg fogalmam se volt róla, hogy itt ezek mennek.
Eddig valahogy sikerült az értelmesebb társaságok körébe kerülnöm.
Pedig nagyon sokáig nekem is csak heti 3-4 hozzászólásom volt a cikkekhez és nem cseszegetett senki azzal, hogy mért nem írok többet.

Üdv.: RoD

Helló, mi? ;-)

St
ez feature, nem hiba
legalábbis itt ezt hangoztatták... de én nem vagyok mod. meg a modok szócsöve sem...

gondolom te is tudod, hogy sokan sportot ûztek abból, hogy a kevés hozzászólással rendelkezõket cseszegessék... okkal vagy ok nélkül, és kinek mik voltak a vélt/valós okai, az most mindegy...
értékmérõként mûködött a dolog -ami úgy önmagában nem lenne baj- de úgy látszik, a modok szemét már csípte, hogy milyen mértékben elharapózott az ujregezés... ezért megszüntették a hsz kijelzését az adatlapon.

RoD
Hogy õszinte legyek tényleg fogalmam sincs mit akartál azzal mondani.
Tényleg egyáltalán nem értem, hogy mi köze lenne a hozzászólások számának az új regezéshez.
Ha tudod (márpedig gondolom tudod, mert te írtad az elõbb), akkor légyszíves tudasd velem.

Helló, mi? ;-)

hm.
nem. nem fejtem ki
o.O

RoD
Miköze van a hozzászólások számának az új regezésekhez?

Helló, mi? ;-)

mit?

RoD
Ezt kifejtenéd egy kicsit érthetõbben?

Helló, mi? ;-)

Zetorg
nekem sincs... :\

mert elég volt a sok újregezésbõl...
(mondjuk a reg dátum alapján még mindig lehet)

ÁjjLe BoBBi
lehet hogy off egy kicsit, DE!
Operával miért nincs chatboxom ? 😮

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

XenonIceX
miért? sokkal jobb volt amikor be volt kapcsolva. Vagy lehetne olyan kivétel hogy a VIP jogosok láthatják

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

mert ki lett kapcsolva, hogy az adatlapokon megjelenjen a hozzászólások száma.
és többé már nem is lesz békápcsolva...

XenonIceX
elég lámer kérdés: de mért van az hogy nem látszik hány hozzásszólát írtam eddig

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Végre. <#eljen>
Dichter
Én is, de a bug akkor is ottvan. Csak gondoltam megemlítem.

akyyy
én megnézem hanyas hozzászlás, kieresem, és ott van😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Match
ha az url-be van a keresett szó, akkor beleírja a színváltoztatást, és hiába fogsz kattintgatni a linkre, nem fog mûködni....magyarul elõbb át kell szabni, kiszedni a font bigyókat, és utána fog menni.

Dichter
<#conf>

Aquir
pl nemlátom?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dichter
Kis fórumbug. Ha egy szóra keresel a topikon belül, akkor a piros színezés bezavarja.
PL.: http://www.aversis.be/extra_%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3Etutorial%3C/b%3E%3C/font%3Es/00.htm

Aquir
nem lehetne megoldani a topicon kívüli kommenten belüli keresésben hogy pirossal legyen szedve a keresendõ szó?

apropó: St - ezt láttad?

Aquir: 2005. nov. 19. 14:47
amikor rákeresek hsz - számra akkor ugye így adja ki :

<< Ugrás a téma elejére ----- Listázás tovább (#3795) >>

miért nem lehetne tovább is lapozni?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
kukik (cookiek) törlése

Amse
nálam olyan a háttér...

hmhm
ne offolj; ne adj jótanácsokat, ne írd le a véleményed.
köszi

A hátteret visszaváltoztatni fehér alapon pöttyösre ?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

nem reformálunk😊

ezek csak ötletek, nézd meg a címet!😊

nyami
mi ez a nagy "megreformálom az Sg-t mánia"?

RaZoK
ja<#wilting>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Laky
hááát, ha van olyan aki kíváncsi az "értlemes" szavak sokaságára, akkor lehet jó is <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

RaZoK
én nem mondtam, hogy jó ötlet az amit mondott flash back csak leírtam, hogy lehetne könynen megoldani..😊

RaZoK
mét nem joóoó? :}

Laky
ehh -_-'
sok értelme lenne...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

RaZoK
meg lehetne oldani, be lehetne építeni a rendszerbe a kulcsavakat és számlálná az értelmes szavakat egy hsz-ben pl: "tragikus" vagy valami....

LoL😊

Akos 001
itt jó pár ezren vannak,és egyébként szerintam hülyeség már bocs

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Shaman
szted erre kinek lenne ideje meg energiája...tudod,hány regisztrált tag van?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

arra gondoltam, hogy a fórumozókat hetente értékeljük... a moderátorok jobban figyelnek kinek hány értelmes hozzászólása van, és akor a fejlécbe hetente kapna valami találó kis szaakat pl: "lúzer, gépelõbarom" satöbbi... nah????

ahogy itt olvasom... valóban......😊

Amse
spam-et semmiképp, de sok jó ötlet szokott lenni, csak az a baj, hogy ezeknek 10% -a kap visszajelzést, hogy a felsõbb vezetés, mit gondol róla.

szerinted mi kéne? ennél jobb már úgysem lehet.... 😊 úgyis az van amit ti akartok😊

Nem lehet ff hiba, hiszen azt csak tegnap óta nyúzom, kb. 1 hete vannak bibik nálam.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Amse
Ff topicban kérdezõsködj szvsz, mert ha ilyen gondjaid vannak ff alatt és ie alatt nincsenek akkor az nem az sg hibája.Próbálj meg sütiket meg gyórsírótárat üríteni mind2 böngészõn aztán nézd meg megy e ff alatt.

Mellesleg nagyon elkanászodott a topic.Kicsit vissza kéne térni a "Mi kéne, hogy még jobb legyen? " témához.