Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok.

precision
sztem eddig is a dátum alapján újregeztek, nem a hsz szám alapján

Bazinga!

abból is... gyanítom ezután -kizárásos alapon- a dátum alapján fognak újregezni

Rage47
én azt hittem, h a dátumból látszik, h ki újreg...
geri15
annyira nem volt régen, még mindig ott virít az a két bünti

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Akos 001
thx,az régen vót'

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Match
akos001-re értettem 😄
sry 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

:-P

Match
engem is basztak már le azért hoyg kb 6 ezer hozzászólásom van 2002 óta....
idióták....
nem lehet mindenki ákos 😄

RoD
Köszönöm.

És elnézést, ha fárasztottalak ezekszerint ezzel a gyakran felemrülõ kérdéssel, de nekem eddig tényleg fogalmam se volt róla, hogy itt ezek mennek.
Eddig valahogy sikerült az értelmesebb társaságok körébe kerülnöm.
Pedig nagyon sokáig nekem is csak heti 3-4 hozzászólásom volt a cikkekhez és nem cseszegetett senki azzal, hogy mért nem írok többet.

Üdv.: RoD

Helló, mi? ;-)

St
ez feature, nem hiba
legalábbis itt ezt hangoztatták... de én nem vagyok mod. meg a modok szócsöve sem...

gondolom te is tudod, hogy sokan sportot ûztek abból, hogy a kevés hozzászólással rendelkezõket cseszegessék... okkal vagy ok nélkül, és kinek mik voltak a vélt/valós okai, az most mindegy...
értékmérõként mûködött a dolog -ami úgy önmagában nem lenne baj- de úgy látszik, a modok szemét már csípte, hogy milyen mértékben elharapózott az ujregezés... ezért megszüntették a hsz kijelzését az adatlapon.

RoD
Hogy õszinte legyek tényleg fogalmam sincs mit akartál azzal mondani.
Tényleg egyáltalán nem értem, hogy mi köze lenne a hozzászólások számának az új regezéshez.
Ha tudod (márpedig gondolom tudod, mert te írtad az elõbb), akkor légyszíves tudasd velem.

Helló, mi? ;-)

hm.
nem. nem fejtem ki
o.O

RoD
Miköze van a hozzászólások számának az új regezésekhez?

Helló, mi? ;-)

mit?

RoD
Ezt kifejtenéd egy kicsit érthetõbben?

Helló, mi? ;-)

Zetorg
nekem sincs... :\

mert elég volt a sok újregezésbõl...
(mondjuk a reg dátum alapján még mindig lehet)

ÁjjLe BoBBi
lehet hogy off egy kicsit, DE!
Operával miért nincs chatboxom ? 😮

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

XenonIceX
miért? sokkal jobb volt amikor be volt kapcsolva. Vagy lehetne olyan kivétel hogy a VIP jogosok láthatják

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

mert ki lett kapcsolva, hogy az adatlapokon megjelenjen a hozzászólások száma.
és többé már nem is lesz békápcsolva...

XenonIceX
elég lámer kérdés: de mért van az hogy nem látszik hány hozzásszólát írtam eddig

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Végre. <#eljen>
Dichter
Én is, de a bug akkor is ottvan. Csak gondoltam megemlítem.

akyyy
én megnézem hanyas hozzászlás, kieresem, és ott van😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Match
ha az url-be van a keresett szó, akkor beleírja a színváltoztatást, és hiába fogsz kattintgatni a linkre, nem fog mûködni....magyarul elõbb át kell szabni, kiszedni a font bigyókat, és utána fog menni.

Dichter
<#conf>

Aquir
pl nemlátom?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dichter
Kis fórumbug. Ha egy szóra keresel a topikon belül, akkor a piros színezés bezavarja.
PL.: http://www.aversis.be/extra_%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3Etutorial%3C/b%3E%3C/font%3Es/00.htm

Aquir
nem lehetne megoldani a topicon kívüli kommenten belüli keresésben hogy pirossal legyen szedve a keresendõ szó?

apropó: St - ezt láttad?

Aquir: 2005. nov. 19. 14:47
amikor rákeresek hsz - számra akkor ugye így adja ki :

<< Ugrás a téma elejére ----- Listázás tovább (#3795) >>

miért nem lehetne tovább is lapozni?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
kukik (cookiek) törlése

Amse
nálam olyan a háttér...

hmhm
ne offolj; ne adj jótanácsokat, ne írd le a véleményed.
köszi

A hátteret visszaváltoztatni fehér alapon pöttyösre ?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

nem reformálunk😊

ezek csak ötletek, nézd meg a címet!😊

nyami
mi ez a nagy "megreformálom az Sg-t mánia"?

RaZoK
ja<#wilting>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Laky
hááát, ha van olyan aki kíváncsi az "értlemes" szavak sokaságára, akkor lehet jó is <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

RaZoK
én nem mondtam, hogy jó ötlet az amit mondott flash back csak leírtam, hogy lehetne könynen megoldani..😊

RaZoK
mét nem joóoó? :}

Laky
ehh -_-'
sok értelme lenne...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

RaZoK
meg lehetne oldani, be lehetne építeni a rendszerbe a kulcsavakat és számlálná az értelmes szavakat egy hsz-ben pl: "tragikus" vagy valami....

LoL😊

Akos 001
itt jó pár ezren vannak,és egyébként szerintam hülyeség már bocs

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Shaman
szted erre kinek lenne ideje meg energiája...tudod,hány regisztrált tag van?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

arra gondoltam, hogy a fórumozókat hetente értékeljük... a moderátorok jobban figyelnek kinek hány értelmes hozzászólása van, és akor a fejlécbe hetente kapna valami találó kis szaakat pl: "lúzer, gépelõbarom" satöbbi... nah????

ahogy itt olvasom... valóban......😊

Amse
spam-et semmiképp, de sok jó ötlet szokott lenni, csak az a baj, hogy ezeknek 10% -a kap visszajelzést, hogy a felsõbb vezetés, mit gondol róla.

szerinted mi kéne? ennél jobb már úgysem lehet.... 😊 úgyis az van amit ti akartok😊