Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
PL.: http://www.aversis.be/extra_%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3Etutorial%3C/b%3E%3C/font%3Es/00.htm
apropó: St - ezt láttad?
Aquir: 2005. nov. 19. 14:47
amikor rákeresek hsz - számra akkor ugye így adja ki :
<< Ugrás a téma elejére ----- Listázás tovább (#3795) >>
miért nem lehetne tovább is lapozni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
köszi
A hátteret visszaváltoztatni fehér alapon pöttyösre ?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
sok értelme lenne...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mellesleg nagyon elkanászodott a topic.Kicsit vissza kéne térni a "Mi kéne, hogy még jobb legyen? " témához.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mivel st már leírta, hogy mi várható, ezért csak érdekességképpen linkelem be 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
nem jött össze, ez van<#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(kérek 100 milliárd eurot)<#nezze>#nezze>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Csak 18-25 évesen azért lassan felnõhetne már
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Én ilyen után jól meghúznám magamat!