Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
sry 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
idióták....
nem lehet mindenki ákos 😄
És elnézést, ha fárasztottalak ezekszerint ezzel a gyakran felemrülõ kérdéssel, de nekem eddig tényleg fogalmam se volt róla, hogy itt ezek mennek.
Eddig valahogy sikerült az értelmesebb társaságok körébe kerülnöm.
Pedig nagyon sokáig nekem is csak heti 3-4 hozzászólásom volt a cikkekhez és nem cseszegetett senki azzal, hogy mért nem írok többet.
Üdv.: RoD
Helló, mi? ;-)
értékmérõként mûködött a dolog -ami úgy önmagában nem lenne baj- de úgy látszik, a modok szemét már csípte, hogy milyen mértékben elharapózott az ujregezés... ezért megszüntették a hsz kijelzését az adatlapon.
Tényleg egyáltalán nem értem, hogy mi köze lenne a hozzászólások számának az új regezéshez.
Ha tudod (márpedig gondolom tudod, mert te írtad az elõbb), akkor légyszíves tudasd velem.
Helló, mi? ;-)
nem. nem fejtem ki
o.O
(mondjuk a reg dátum alapján még mindig lehet)
Operával miért nincs chatboxom ? 😮
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
és többé már nem is lesz békápcsolva...
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
PL.: http://www.aversis.be/extra_%3Cfont%20color=red%3E%3Cb%3Etutorial%3C/b%3E%3C/font%3Es/00.htm
apropó: St - ezt láttad?
Aquir: 2005. nov. 19. 14:47
amikor rákeresek hsz - számra akkor ugye így adja ki :
<< Ugrás a téma elejére ----- Listázás tovább (#3795) >>
miért nem lehetne tovább is lapozni?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
köszi
A hátteret visszaváltoztatni fehér alapon pöttyösre ?
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
ezek csak ötletek, nézd meg a címet!😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
sok értelme lenne...
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mellesleg nagyon elkanászodott a topic.Kicsit vissza kéne térni a "Mi kéne, hogy még jobb legyen? " témához.