27327
-
#12393 ezt értem, de a másik általad feltett probléma nem létezik... -
#12392 Hiába kattintgatsz mindig a jobb alsó sarokba, hogy kilistázd az egész eszmecserét, ha valaki nem használja a válasz gombot, akkor szopó van, mert onnantól kezdve nem is tudod, hogy hol tartasz. -
#12391 azt hogy? :D -
#12390 mindet :C -
#12389 Szerintem az lenne a legjobb, ha csinálnáltok egy olyan opciót amiben lehetne váltogatni a régi, és az új dizájn között. Szerintem arra senki sem mondaná, hogy ez neki nem tetszik. -
#12388 utsót :) -
#12386 próba
"igen, ez igaz... ha többen válaszolnak akkor melyiket hozza fel? :c" -
#12385 ezt gondoljátok át még1x... -
#12384 igen, ez igaz... ha többen válaszolnak akkor melyiket hozza fel? :c -
#12383 Igen, csak akkor van gáz, ha egy hsz-re többen is válaszolnak, vagy valaki nem használja a válasz gombot. -
#12382 van az új dizájnnak topikja.
[REKLÁM] -
#12381 és végre el vannak mentve a kimenő üzcsik:) -
#12380 nagyhegyes város? -
#12379 user infónál a városok közé be lehetne tenni Nagyhegyest? :c vagy ez túl hülye kérdés már? :) -
#12378 Bejövős nagyon az új design. 1etlen dolgot hiányolok, az pedig pár választható színkombináció! Remélem a későbbiekben lehet pár darab közül majd választani.
Amúgy jó lenne egy olyan funkció is, hogy egy adott forumtémán belül felhasználónévre rákeresni(hogy csak az általa írt hsz-ek jelenjenek meg), vagy keresés nélkül ha valamilyen gombra ráklikkelnék, akkor csak az általa írt hozzászólások látszódnak.
Sokszor fordult már elő velem, hogy csak arra emlékeztem ki írta az általam keresett infót. Pontosabban olyan szavakkal írt le valamit, amit később sehogy sem tudtam megtalálni. Remélem értitek mire gondolok.:P
Lényeg a lényeg, Jó lenne pár választható színstílus a forum felületén!
Amúgy grat a fejlesztéshez! -
#12377 a priviküldés és a képfeltöltés js-es ablaka is jobb mint az előző szvsz. -
Thanatos #12376 nem hiszem hogy visszalehetne pedig jólenne... :/ -
Thanatos #12375 hát a régi áttekinthetőbb nézet nekem sokkal jobban bejött... :((( de izlések és pofonok -
#12374 Hát :S
Valahogy majd vissza lehet állítani a régi oldalstílust? Vagy ez végleges? :S -
#12373 király -
#12372 WOW!!!!!! -
#12371 és igen :D yeah, ezért nagy grat -
#12370 na most kiderül -
CUCLI #12369 hm. főoldalon a híreknél mért más a loko design? :D -
#12368 igazából az első igazán jó pozitívum ez, nem kell egész oldalakat visszalapozni kérdés, hogy mondjuk több oldalra visszamenően is műxik? -
Alice Sabbat #12367 khm.. elnézést mi let az SG-vel :D ??? ... -
#12366 jah az nekem is most tünt fel :) ez nagyon tetszik
de a piros vonal alatt 1-2 üzenetnek kék a betűi. miért? -
#12365 a fórum hátteret lehet majd változtatni valahogy? -
#12364 A kis "+"-ok miért vannak a témák nevei elött bal oldalon a listában? -
#12363 ezt megnézem :) -
#12362 Elég lassú, de tán ez akkor is működik, ha már a másik üzenet nem ezen az oldalon van. -
#12361 lesz old.sg.hu? -
#12360 szép, de 'linkülés'-t én is észrevettem -
#12359 azta
rákattintok arra hogy mondjuk "válasz akárki válaszára" és elkezdi a hsz alatt behozni azt amire ment a válasz! igaz még mindig nemjött be pedig 2 perce várom, de teccik -
#12358 Mondjuk hópihe nélkül tényleg nem esgé az SG!
A nép hópihét akar!
(Mondjonle!) -
#12357 hahópihe :'( -
#12356 wow, tök jól lett megcsinálva a válasz az előző üzenetre gomb :) -
#12355 Wow dobtam egy hátast.
Az új színek bejövősek, és sajons ez minden :(
a fejléc is lehetne gomb hatású, vagy valamivel dizájnosabb
a sortörés miatt az x új üzenet előtt , az amúgy is hosszú kedvencek listám 6 oldalnyi lett :S
és valahova suttyomban nem lehetne feltüntetni a régi logót?
bocs a sok negatív kritikáért... -
Bmx01 #12354 HellÓ
Nekem nagyon zsír jóó-nak tünik, nem is ártott már egy kis újítás!!! -
#12353 igen nálam is. kicsit zavaró.