Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e, de jelezném, hogy sajna nem mûxik nálam a kedvencek frissítése(ff) és az oldal elérésével is gondjaim támadtak 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Láma!
😄D

Pheel
Én is kérem privátban! Pls! 😊
nyami
küldje el nekem is valaki pls :|

akyyy
sadist megírta priviben, így már én is nevetek rajta😄 nah sorry a kis offomért, de most ugyis ez megy itt😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Punker
fikázott mint minden eddigi kommentjében.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

akyyy
mit írt ide, valaki el tudná nekem küldeni mi volt az eredeti szöveg?:$

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

St
olvastam már.
joebacsi
kis adalék a politikai hirdetéshez, itt is a sanoma alkotott (bár kicsit régi a cikk)
mivel st már leírta, hogy mi várható, ezért csak érdekességképpen linkelem be 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

tudom, csak poénos akartam lenni...
nem jött össze, ez van<#szomoru1><#help>
Sadist
St írta át a kommentjét. Nehogy azt hidd, hogy saját maga kérte...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

hm, ez itt így megy?

(kérek 100 milliárd eurot)<#nezze>
jointeer
ejj, de diszkrét :o

köcsög

Laky
LOÁÁÁÁÁÁÁL 😄DDDDDDD

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Akos 001
Aki hülye,az az is marad 😄
Csak 18-25 évesen azért lassan felnõhetne már

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
azt nézem, hogy a srácnak már volt korábban 9 nickje, mind banon van. ehh, nem is tudtam, hogy egyeseknek ilyen nagy már a "kórtörténete" az SG-n <#vigyor><#idiota>
Akos 001
jujj,ez mi?Vésztartalék?
Én ilyen után jól meghúznám magamat!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
St,ilyet is tudsz?<#wow2>

Láma!
tényleg😄DDDDD

Akos 001
woow!!! kicsit???

Shaman
mintha kissé átíródott volna a komment :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

St
<#mf1>
Laky
inkább úgy jó, ahogy -volt- 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szega87
Mi kéne, hogy még jobb legyen? Megmondom hogz szerintem igy jó ahogy van 😊

Akos 001
inkább a zlh-n legyél okos

te........nem.........vagy.........::::::ép::::::::::

Punker
mondod te aki csak flémelni tud? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
Remélem hogy St bünti helyett lehetõséget ad neked arra,hogy megírj egy filmkritikát.Nagyon kiváncsiak vagyuk rá h hogyan teljesítenél.

NuCLEARScoRp
Nagyon tetszenek az itt megjelenõ filmritikák, még több ilyen kéne az SG-nek!!!

(mellesleg kérnék szépen egy koponyát, hogy ne tudjak többet ide irogatni, köszönöm)

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Láma!
ottvan a legutolso 10 téma. ott minden kategorában nyitott témák megjelennek, kivétel a gumi, és saját. szal pár oránként bármelyik modi ránéz, beléjük néz, bezár, töröl büntit oszt. ez eddig is igy ment, ezután is igy fog.

Akos 001
Az rendben van,de egyszerûbb lenne ha nem írnák be ide a kérdéseket.És ugysem fog senki 8500hsz-t visszaolvasni. Példa pár hsz-el lejjebb😊

Akos 001
Szerintem elsõsorban a topiknyitókat kéne büntetni.
Persze csak azokat akik olyan témát nyitnak amibõl már van vagy 3.Szal ilyen esetekben kéne büntit adni elsõsorban.
"Rá kéne állítani" egy modot a topikokra,aki csak azzal törõdik,és persze osztja a büntiket.
ötlet?

St
aki nem tud olvasni az ott sem tud olvasni.
artschi
szvsz lehet, ki kellene írni azt is a változásokban (vagy esetleg külön "naplóban"), hogy mi "nem lesz fejlesztve". Úgyis sokan kérdeznek/kérnek olyan dolgokat, ami korábban fel volt vetve, ki lett tárgyalva.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Akos 001
és ez így lesz a legjobb

St
hozzászólásszámmal kapcsolatban semmilyen "fejlesztés" sem lesz
jobb ezt tudomásul venni és nem eröltetni. a kérdést eldöntöttük, ennyi.
oh és miért?

Akos 001
kizárják
ez bonyolult ügy

DanielT
Nem.
nah ne,,,,

de ha valaki spammel, nem egyszerûbb ha kizárjuk?

DanielT
Pont a szpemmelés visszaszorítására lett többek között kikapcsolva a hozzászólásszám, szerinted a következõ lépés az lesz, hogy jutalmazzák? 😄D
Akos 001
Ilyen csillagos "izé" tuti nem lesz.

Egyébként nekem rágebbrõl már lenne egy pár csillag 😞

magus
1 ev 2-3 embernek 4-6 kek csillag lenne az 5 sarga mellett?

télleg<#heureka>
az jó ötlet lenne, hogy egy heti TOP10 fórumozók listát összedobni, a havi hsz-ek alapján! és mondjuk aki egyszer benne volt az elsõ három helyen az kap a fejlécébe mondjuk egy kék csillagot! (csak hogy mondjak valamit)
nah, szerintetek
[tom, hogy le volt írva sorrY De eZt éN iS tÁmOgAtoMM!

Akos 001
Az lehet,de egy olyat megcsinálni nem 10perces munka,és St-nek valszeg így is van elég dolga.

#8571-már kettõt 😄

Shaman
ez okes,de mire keressen? "nick átnevezés"?

Erre 1 kommentet dob ki...

Punker
erre van a keresõ 😊

Shaman
Ha már úgyse látszik a kommentszám nem lehetne a top10 forumozók topigba havonta egy listát berakni?

Shaman
8,5K kommentet olvasson vissza? :-p