Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
(mellesleg kérnék szépen egy koponyát, hogy ne tudjak többet ide irogatni, köszönöm)
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Persze csak azokat akik olyan témát nyitnak amibõl már van vagy 3.Szal ilyen esetekben kéne büntit adni elsõsorban.
"Rá kéne állítani" egy modot a topikokra,aki csak azzal törõdik,és persze osztja a büntiket.
ötlet?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
jobb ezt tudomásul venni és nem eröltetni. a kérdést eldöntöttük, ennyi.
ez bonyolult ügy
Egyébként nekem rágebbrõl már lenne egy pár csillag 😞
az jó ötlet lenne, hogy egy heti TOP10 fórumozók listát összedobni, a havi hsz-ek alapján! és mondjuk aki egyszer benne volt az elsõ három helyen az kap a fejlécébe mondjuk egy kék csillagot! (csak hogy mondjak valamit)
nah, szerintetek
[tom, hogy le volt írva sorrY De eZt éN iS tÁmOgAtoMM!
#8571-már kettõt 😄
Erre 1 kommentet dob ki...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
megoldható lenne az, hogy már egy regisztráln nicket átnevezzen valaki?
mégpedig azért mert sokak régen reggeltek és nem akarják otthagyni pl a 2002-es regjüket ! holott regeltek anno "gumimaci" néven és már eléggi szärnak tartják ezt és megváltoztatná "repülõ hangyára" !
de az ötlet így még nem tökéletese, mert akkor a sok parszt beszólna valakinek és megválztatná 'nem' !
csak felsõbb moderátori joggal redelkezõk írhatják át az adott nicket 1x-er !
nos megoldható ?
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
igen is, de ne szólj bele midnenbe!...
Azt hiszem nem jelentkezem be többet ide.
Tudom, hogy az SG el lesz nélkülem is. Eddig sem voltam a toplistás fórumozó és nem lesz kár értem. Persze egy fecske nem csinál nyarat, de ez van.Unom már, hogy mindenbe belesz@rnak amit egy kicsit megkedveltem vagy rászoktam, stb.
Változtatni nem tudok rajta tehát én megyek.
Viszlát SG!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Kérdezték itt, nem jött rá válasz. St te az általadnak is jónak tartott ötleteket valamilyen formában "archiválod" a késõbbi megvalósítás céljából? Vagy az emlékezõtehetségedre bízod a dolgot? 😊
Mert korábban a FAQ-okkal kapcsolatban volt egy javaslatom, hogy lehetne õket egységesíteni és egy házigazdák által elérhetõ rendszer alá rakni õket. Úgy emléxem nem voltál elzárkózva tõle, persze tudom, hogy ez nem két perces meló lenne.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ja, és még egy kérdés: a jövõben is számíthatunk ilyen hírdetésekre?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
ez olyan mint NEOreg-nek a lámák
és javaslom neked, jódarabig ne sírj errefelé többet, mert kiegészítem a büntetõpontjaid számát még 3-mal.