Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky
inkább úgy jó, ahogy -volt- 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Szega87
Mi kéne, hogy még jobb legyen? Megmondom hogz szerintem igy jó ahogy van 😊

Akos 001
inkább a zlh-n legyél okos

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

The FlashBack
te........nem.........vagy.........::::::ép::::::::::

Punker
mondod te aki csak flémelni tud? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
Remélem hogy St bünti helyett lehetõséget ad neked arra,hogy megírj egy filmkritikát.Nagyon kiváncsiak vagyuk rá h hogyan teljesítenél.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

NuCLEARScoRp
Nagyon tetszenek az itt megjelenõ filmritikák, még több ilyen kéne az SG-nek!!!

(mellesleg kérnék szépen egy koponyát, hogy ne tudjak többet ide irogatni, köszönöm)

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Láma!
ottvan a legutolso 10 téma. ott minden kategorában nyitott témák megjelennek, kivétel a gumi, és saját. szal pár oránként bármelyik modi ránéz, beléjük néz, bezár, töröl büntit oszt. ez eddig is igy ment, ezután is igy fog.

Akos 001
Az rendben van,de egyszerûbb lenne ha nem írnák be ide a kérdéseket.És ugysem fog senki 8500hsz-t visszaolvasni. Példa pár hsz-el lejjebb😊

Akos 001
Szerintem elsõsorban a topiknyitókat kéne büntetni.
Persze csak azokat akik olyan témát nyitnak amibõl már van vagy 3.Szal ilyen esetekben kéne büntit adni elsõsorban.
"Rá kéne állítani" egy modot a topikokra,aki csak azzal törõdik,és persze osztja a büntiket.
ötlet?

St
aki nem tud olvasni az ott sem tud olvasni.
artschi
szvsz lehet, ki kellene írni azt is a változásokban (vagy esetleg külön "naplóban"), hogy mi "nem lesz fejlesztve". Úgyis sokan kérdeznek/kérnek olyan dolgokat, ami korábban fel volt vetve, ki lett tárgyalva.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Akos 001
és ez így lesz a legjobb

St
hozzászólásszámmal kapcsolatban semmilyen "fejlesztés" sem lesz
jobb ezt tudomásul venni és nem eröltetni. a kérdést eldöntöttük, ennyi.
The FlashBack
oh és miért?

Akos 001
kizárják
ez bonyolult ügy

DanielT
Nem.
The FlashBack
nah ne,,,,

de ha valaki spammel, nem egyszerûbb ha kizárjuk?

DanielT
Pont a szpemmelés visszaszorítására lett többek között kikapcsolva a hozzászólásszám, szerinted a következõ lépés az lesz, hogy jutalmazzák? 😄D
Akos 001
Ilyen csillagos "izé" tuti nem lesz.

Egyébként nekem rágebbrõl már lenne egy pár csillag 😞

magus
1 ev 2-3 embernek 4-6 kek csillag lenne az 5 sarga mellett?

The FlashBack
télleg<#heureka>
az jó ötlet lenne, hogy egy heti TOP10 fórumozók listát összedobni, a havi hsz-ek alapján! és mondjuk aki egyszer benne volt az elsõ három helyen az kap a fejlécébe mondjuk egy kék csillagot! (csak hogy mondjak valamit)
nah, szerintetek
[tom, hogy le volt írva sorrY De eZt éN iS tÁmOgAtoMM!

Akos 001
Az lehet,de egy olyat megcsinálni nem 10perces munka,és St-nek valszeg így is van elég dolga.

#8571-már kettõt 😄

Shaman
ez okes,de mire keressen? "nick átnevezés"?

Erre 1 kommentet dob ki...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Punker
erre van a keresõ 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shaman
Ha már úgyse látszik a kommentszám nem lehetne a top10 forumozók topigba havonta egy listát berakni?

Shaman
8,5K kommentet olvasson vissza? :-p

Punker
olvass vissza, le van írva miért nem.

The FlashBack
az ötlet teccik!

The FlashBack
értem😄

RaZoK
lenne egy ötletem, nem tudom, hogy meg e valósítható de felteszem a kérdést !
megoldható lenne az, hogy már egy regisztráln nicket átnevezzen valaki?
mégpedig azért mert sokak régen reggeltek és nem akarják otthagyni pl a 2002-es regjüket ! holott regeltek anno "gumimaci" néven és már eléggi szärnak tartják ezt és megváltoztatná "repülõ hangyára" !
de az ötlet így még nem tökéletese, mert akkor a sok parszt beszólna valakinek és megválztatná 'nem' !
csak felsõbb moderátori joggal redelkezõk írhatják át az adott nicket 1x-er !
nos megoldható ?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

RaZoK
😊))
igen is, de ne szólj bele midnenbe!...

St
viszlát
<#rinya>

vizes
Köszönöm a választ.
Azt hiszem nem jelentkezem be többet ide.
Tudom, hogy az SG el lesz nélkülem is. Eddig sem voltam a toplistás fórumozó és nem lesz kár értem. Persze egy fecske nem csinál nyarat, de ez van.Unom már, hogy mindenbe belesz@rnak amit egy kicsit megkedveltem vagy rászoktam, stb.
Változtatni nem tudok rajta tehát én megyek.
Viszlát SG!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

St
- sokáig
- igen
The Hedgehog
ez nem mondhatod komolyan? 😊

Kérdezték itt, nem jött rá válasz. St te az általadnak is jónak tartott ötleteket valamilyen formában "archiválod" a késõbbi megvalósítás céljából? Vagy az emlékezõtehetségedre bízod a dolgot? 😊
Mert korábban a FAQ-okkal kapcsolatban volt egy javaslatom, hogy lehetne õket egységesíteni és egy házigazdák által elérhetõ rendszer alá rakni õket. Úgy emléxem nem voltál elzárkózva tõle, persze tudom, hogy ez nem két perces meló lenne.

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

vizes
Lehet tudni, hogy mennyi ideig lesz még ott?
Ja, és még egy kérdés: a jövõben is számíthatunk ilyen hírdetésekre?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

magus
bar biztosan volt rola szo, szerintem a szavazas eddig minden oldalon mukodott

Amse
egyéni szoc. problem sry....
és ne spem-elj plz!

RaZoK
f@szom kivan ezzel, nincs annyi kess a kárton pázzeg :C

Akos 001
jólteszed,hogy megtartod magadnak

Max7
hagyd biztosan féltékeny! 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Akos 001
felõlem,Te tudod.

Punker
én meg szóltam neki hogy nem kéne.

Akos 001
nem vitszelõdik vele,csak berakta a logójába.
ez olyan mint NEOreg-nek a lámák

Punker
ha nem tûnt volna fel a <#felkialtas> a bünti jele, nem kéne viccelõdnöd vele.

St
nem

és javaslom neked, jódarabig ne sírj errefelé többet, mert kiegészítem a büntetõpontjaid számát még 3-mal.
nem lehetne, hogy be lehessen jelölni, hogy ne láccon ez a "VIP REGISZTRÁCIÓ X idõn belül lejár"? met rohattul zavar, befizetni meg nám fogom, met a büntijeim miatt nincs igazán értelme
Sadist
Nem olyan szép animált, mint Punkyé 😞 Meg biztos nem tetszik neki a kis sárga háromszög.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem