27327
  • Garfield
    Javaslat:

A szmájlis és az URL/kép-beszúrásos ablakot érdemes lenne ugyanolyan dizájnúra megcsinálni, mint a makrós és képfeltöltős ablakot.
  • St
    nem ez így működik. a "greybox" dinamikusan számolja ki mindig az aktuális kép közepét és ha lejjeb scrollozol, akkor visszapozícionálja. ezt így ugrálva jelenítni meg a böngésző.
  • Garfield
    Bug?

Rákattintok a "Makrók" gombra, feljön az ablak a szöveggel. Egérgörgővel legördítek az aljára. A makrós ablak alján tovább görgetve lefelé a makrós ablak elkezd ugrálni és a "háttérben levő "hozzászólás-lista gördül lefelé.

Firefox 1.5.0.7

UPDATE: ugyanez van, ha a makrós ablak legtetején felfelé próbálok gördíteni: makrós ablak ugrál, hozzászólás-lista gördül felfelé.
  • St
    köszi, javítva
  • Hmuda
    Extra: meg lehetne oldani, hogy a "Mehet" gomb legyen az első az üzenetmező alatt? Eddig olyan kényelmes volt egy síma tab->enterrel elküldeni a szöveget.
  • CheAteR88 #12428
    st!
    lehetne vmi olyat csinálni mint anno volt hogy saját magamnak tom beállítani mien háttér legyen?
    mert ez a mostani(gyári) kiveri a szemem úgy vakít
  • Monoton
    titis látjátok a kék betűket :P
  • Krezga
    jaja, most már jó lett:)
  • Dodo55
    Ok, mostmár normális méretben jelennek meg a hsz-ek.
  • Barney Tech
    Hm
    Átmenetet hogyan tudok csinálni ?
  • St
    elvileg javítva, ez firefox bug.
  • DjDano
    Ez a dizáj már modernebb az előzőnél, de kicsit több szint is lehetett volna vinni bele, vagy pl a fórum kategóriák megvastagított betűtípussal és szines háttérszínnel (halványnarancs, halványkék váltakozásával) sokkal átláthatóbbak lennének...
  • Police88
    Sok banner nem müxik legalábbis amik galériából lettek linkelve úgy vettem észre...
  • CheAteR88 #12420
    sajátkezűleg állítható háttér kéne még mint az előzőn!
  • DJ Skyline
    pl makett topikban, képek benne vannak a galériámban, működnek, de a topikban nem jelennek meg! :|
  • artschi
    színeknél is?
  • RussT
    Azt nem lehetne megoldani hogy lehessen különbözö skinek között váltani illetve az új és a régi módszerek közt?
    pl. válaszüzenetre ugráskor odaugrojon, ne pedig az aktuális hsz alá próbálja meg betölteni
  • Monoton
    jaja most nézztem énis
  • Dodo55
    Kipróbálam, minden lezáratlan tag esetén előjön a bug.
    Tehát nem csak a szövegméret tageknél, hanem a dőlt betű tagnél is például.
  • CheAteR88 #12414
    fasza a topic
  • SLICK
    néhol eltűnnek a bannerok... nem tom hoyg msot innen sg-ről rossz a linkelés, mert a banner és más egyéb képek nem jelennek meg... az userinfóban sem jelenik meg de az nam olyan túl nagy veszteség
  • BiG G
    ;@@@
  • nemeörgs
    [brutálnagy]
  • artschi
    zsír, amikor kép töltődik be egy topikban :)

először kis bélyegkép és kidobja nagyba :)
  • Monoton
    de igen és még mindig lehet csinálni
  • BiG G
    trendiek
  • SLICK
    hm úgy látszik nem küldte el az üzenetemet...
    nem város hanem község, de nem is tanya, madjnem városnak lehet tekinteni már.. na mindegy ezt csak amúgyis kérdeztem, elnézést ha ez nagy baj!
  • Sadist
    Nem lehet, hogy akkor van, ha valaki nem zárja le a (hatalmas) taget?
  • Dodo55
    A cikkeknél a hozzászólásokat néztétek már?
  • Monoton
    én nem záértam le :)
  • BiG G
    deha utána le is zárja a parancsot akkor nem.
  • Monoton
    valszeg már javították :)
  • Sadist
    Nemár :C
  • artschi
    ja ok, thx.
  • Sadist
    Az nem bug, hanem feature, nehogy véletlen bezárd.
  • Monoton
    hali

olyan van hogy ha vki a ["hatalmas"] parancsot használja akkor az összes komment a topikban hatalmas lesz
  • artschi
    st: ha a "válasz xy üzenetére" gombot másodjára is megnyomom, nem kellene eltűnnie?
  • Hmuda
    Hm, eddig nem roszz, csak a bannerek hátterét volt hiba átszinezni, így most a fél SG bannergyüjteményét lehet kidobni a szemétbe és gyártani újakat. :-/

Szerk: meg hát az se ártott volna, ha a régi üzenetfejléc-szinek bitre pontosan át lettek volna mentve az új dizájnba. Ez a sötétszürke látványosan eltér a régitől.
  • LSL
    jaja pedig én is bevettem
    azt mutatja meg mire válaszol, nem azt hogy még kik
  • St
    az magára vessen.