Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
LÁL, Ti meg fizetitek már hónapok óta 😄

gabber_saviola
köszönöm szépen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

prezi
jó tudni 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Punker
én írtam neki privit 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabber_saviola
hogy kérjek Punki?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punker
van, St-tõl kell kérni kódot hozzá.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
Tényleg. Modoknak nincs ingyér VIP? <#conf>

Laky
két kiló kenyeret és még marad is 😛

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sadist
Sry, aszittem már érettségi topikban vagyunk :C
Törölhetitek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Neked muszáj mindenhez kommentet fûznöd? Gondolom még van pár éved érettségiig. Legalább addig kerüld el ezt a topikot, kösz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gnar killer
egy modnak illik vip-nek lenni ha jól tudom...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Dichter
Neked tényleg bele kell szólni mindenbe? 😊

Akos 001
Gondoltam,hogy Te döntöd el.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

az iróniát csak én érzem ebben a hsz-ben?😊
gabber_saviola
újsrác barátom, eldöntöm majd én....megengeded? ^^

Akos 001
Nem összeg az biztos.De mit kapsz érte?
Pár kép a galériába,3fejlécszin,csillagok.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

PLackó
na nem mondod?

Akos 001
Ha nem akarod,akkor nem kell.Senki sem kötelez.

geri15
de amúgyis maradnál nem? másik fele pedig az hogy 500 huf nem akkora összeg

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ez dúrva...
gabber_saviola
ebben mi a dúrva....szvsz az hogy 4 hónapok elõre kell fizetni

Akos 001
Mi ezen a durva?
Amse-nak van igaza

gabber_saviola
2 részletben igen , de egyben még nem <#wilting>

Amse
mér eddig nem fizettél ugyan ennyit 2 részletben?marha drúva<#szomoru2>

gabber_saviola
4 hónapot nem fizetek, azért ez már dúrva szvsz

Akos 001
Már régóta nincs.....

gabber_saviola

VIP fórumozók - regisztráció aktiválása / meghosszabbítása

Válaszd ki a fizetési módot

Fizetés emeltdíjas telefonhívás segítségével: 400 Ft + ÁFA / 5 hónap*
Fizetés emeltdíjas SMS segítségével: 400 Ft + ÁFA / 4 hónap

Srácok, hova tünt a 2 hónapos vippség?

egy darabig én is azt hittem, de elgondolkaztam.... ezt javaslom neked is <#heureka>

Akos 001
Nemhiszem,hogy az lenne.

RoD
Köszi, de kicsit késõbb aztán megválaszlták.

Helló, mi? ;-)

littleNorbi
Ez akkor egy nagy marhaság!!!!!!!!!

artschiatwork
hát nem, mivel ugye ez a funkció ki lett véve.
Olvass vissza <#nezze>

littleNorbi
vissza térve egyik hozzászólásomhoz...
És ezután én sem bírom megnézni, hogy mennyi hozzászólást írtam a SG fórumba?

Aquir
Jézusom (a vitatkozás)

a spemmelés forrása volt a hsz-számláló na!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
nem mondtam hogy hiba, azt kérdeztem csak, hogy miért nem "lehetne" ? 😊

egyébként már így is akarjátok hagyni? Mert egyébként megoldható lenne?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

igazad van😊 én is 2001-ben regeltem, de a régi jelszavam elvesztett😞

RaZoK
értem.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

The Hedgehog
a fórumozókért van, pont ezért lépnem életbe az ilyen szabályozások, hogy a fórumozásod ne zavarják meg az értelmetlen hozzászólások, amik csak hsz gyûjtés céljából születnek. Komolyan nektek ennyire fontos, hány postot írtatok? Nemár. Én már 2001 óta vagyok itt de annyira letojtam, hogy mennyit írtam. Nem ez a mérce, ettõl ne akarjon senki nagyobb lenni...

Zárjuk már le itt ezt a témát, mert rohadt unalmas, hogy ilyenek miatt sírtok. <#boxer>

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Shaman
hmmm a fórum nem a fórumozókért van?

Nekünk semmi beleszólásunk nincs a dolgokba úgy látszik,hiába szeretnék sokan legalább csak a sajét kommentszámukat látni...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Laky
ingyenes fórumok közötti keresés?
nem találok egy fórumot <#szomoru1>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

így is kénytelenek voltak határokat szabni a logók méretében, hogy ne töltõdjön perceket az oldal...<#szomoru1>
RaZoK
az milyen lenne, hogy az ingyenes fórumnak oldalra is lehetne nyomni képet (jobb, bal) ezáltal ki lehetne alakítani neki egy pofás kis keretet 😊
de ez csak a témamezõre vonatkozna vagymi :I

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

akyyy
ne offolj, ne szpemmelj! mostnaába már durva ami itt megy 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

RoD
Sok lúd disznót gyõz, szokták mondani. 😄DD

Helló, mi? ;-)

srácok nem akarlak titeket bántani, de egy kicsit nehéz felfogásúak vagytok... nyaf nyaf, mint az oviban... megy a sírásrívás.
nem lesz visszakapcsolva a hsz számláló megjelenítése - semmilyen formában.
sokan tettek már elõttetek is sokféle javaslatot, hogy miként és miért és de mégis nem-e lehetne-e...
a nagy fehér fõnök pedig többször elismételte már: nem.

Akos 001
Felejtsd el!

LoDMaSt
Nemhinném, hogy sok remény van rá, mert St mondta:
"hozzászólásszámmal kapcsolatban semmilyen "fejlesztés" sem lesz
jobb ezt tudomásul venni és nem eröltetni. a kérdést eldöntöttük, ennyi."

@ Hellomarci

RoD
És milenne, ha mindenki csak a sajátait látná?

Helló, mi? ;-)

ok.

precision
sztem eddig is a dátum alapján újregeztek, nem a hsz szám alapján

Bazinga!