Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Amse-nak van igaza
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
VIP fórumozók - regisztráció aktiválása / meghosszabbítása
Válaszd ki a fizetési módot
Fizetés emeltdíjas telefonhívás segítségével: 400 Ft + ÁFA / 5 hónap*
Fizetés emeltdíjas SMS segítségével: 400 Ft + ÁFA / 4 hónap
Srácok, hova tünt a 2 hónapos vippség?
És ezután én sem bírom megnézni, hogy mennyi hozzászólást írtam a SG fórumba?
a spemmelés forrása volt a hsz-számláló na!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
egyébként már így is akarjátok hagyni? Mert egyébként megoldható lenne?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Zárjuk már le itt ezt a témát, mert rohadt unalmas, hogy ilyenek miatt sírtok. <#boxer>#boxer>
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nekünk semmi beleszólásunk nincs a dolgokba úgy látszik,hiába szeretnék sokan legalább csak a sajét kommentszámukat látni...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
nem találok egy fórumot <#szomoru1>#szomoru1>
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
de ez csak a témamezõre vonatkozna vagymi :I
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem lesz visszakapcsolva a hsz számláló megjelenítése - semmilyen formában.
sokan tettek már elõttetek is sokféle javaslatot, hogy miként és miért és de mégis nem-e lehetne-e...
a nagy fehér fõnök pedig többször elismételte már: nem.
"hozzászólásszámmal kapcsolatban semmilyen "fejlesztés" sem lesz
jobb ezt tudomásul venni és nem eröltetni. a kérdést eldöntöttük, ennyi."
@ Hellomarci
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
sry 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
idióták....
nem lehet mindenki ákos 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
És elnézést, ha fárasztottalak ezekszerint ezzel a gyakran felemrülõ kérdéssel, de nekem eddig tényleg fogalmam se volt róla, hogy itt ezek mennek.
Eddig valahogy sikerült az értelmesebb társaságok körébe kerülnöm.
Pedig nagyon sokáig nekem is csak heti 3-4 hozzászólásom volt a cikkekhez és nem cseszegetett senki azzal, hogy mért nem írok többet.
Üdv.: RoD
Helló, mi? ;-)
értékmérõként mûködött a dolog -ami úgy önmagában nem lenne baj- de úgy látszik, a modok szemét már csípte, hogy milyen mértékben elharapózott az ujregezés... ezért megszüntették a hsz kijelzését az adatlapon.
Tényleg egyáltalán nem értem, hogy mi köze lenne a hozzászólások számának az új regezéshez.
Ha tudod (márpedig gondolom tudod, mert te írtad az elõbb), akkor légyszíves tudasd velem.
Helló, mi? ;-)
nem. nem fejtem ki
o.O
(mondjuk a reg dátum alapján még mindig lehet)