27327
  • Guer
    azért mert van 2 másik új design topik kár hogy azokba évekkel ezelött irtak az emberek....
  • DJ Skyline
    belett ám linkelve a másik topik oda, no problem
  • Imremagdi
    M?iért kelett lezárni z uj design témát? azért mert egy cosmó embernek nem tetszik? szeretnénk elmondani a véleményünket

Miért kell tiltani? zárni, hm ????????????????????
  • Zetorg
    nem tudok képet feltlteni a galériámba...
    látszólag minden működik, de ha frissítem az oldalt, nem jelennek meg a képek.
  • mrzed001
    Sztem jó az a +, csak rossz helyen van és semmi funkciója.
    Sztem egy ilyen (menüs, csoportosított) megoldás a kedvenceknél nem lenne rossz (klikk a +-ra):
    http://mrzed.atw.hu/sg2.html
  • Borg
    Ja, igy kellene. :)

De most nem mindegy, hogy én nyomok rá automatikusan, vagy a script tiltja le?:D

Mindegy. Legalább manual ki tudom már tiltani az idióta PÜ küldözgetőket...
  • DecenS
    #12459...??
    csak nálam van ez a bug?
  • SNAKE01
    már sikerült,csak bug-volt...
  • SNAKE01
    figyu St!
    mért nem regelhetek VIP-t?
    nincs ott a szám meg a kód sem...
  • St
    szerintem akkor a magyar bíróságokon is be kéne vezetni, hogy a vádlott / elítélt ne szólhasson, csak a bíró... illene úgyis ebbe a rendszerbe.
  • St
    elég gáz monitort használsz, ha mindent csak sárga pacának látsz.
  • Borg
    Más:

Úgylátom van már üzenetküldés letiltása opció. ()

Ezt ki lehet terjeszteni akkor úgy, hogy aki 5 büntetőpontot kap, az automatikusan ne tudjon PÜ-t küldeni senkinek.
  • HUmanEmber41st
    St!!
    Talán megérne egy logógyártási pályázatot a bal felső sarokban látható
    narancssárga-sárga paca rajta a kék sg.hu felirattal...legalább oda vissza kellene tenni az "eredeti" kék logót, vagy az SG képet ami "ganonakörből" volt csinálva.
    Amúgy a főoldal híreknél az a sárga paca amiben a fórumozó neve van, elég gázos, mert beleolvad a fehér név és a sárga csillagok is ( már akinek van ugye)
  • Borg
    Egyébként az egyik gomb az üzenet textarea alatt helyesírási hibás :)
    Konkrétan az 5. ugye.
    Vagy legyen "Képfeltöltés" (egyben), vagy "Kép feltöltése".
  • DecenS
    ha a hírcsoportok fejlécben a "digicam" -re kattintok, a lap alján pedig a "következő oldalra", akkor a tudományos hírekbe visz az oldal, nem a fotósba.
  • LSL
    pl rákattintva eltünhetne hány új üzenet van.
  • mukika
    grat új dizájn. :) szép szülinapi ajándékot adtál nekem St. :D

privátok terén igen sok szép változás lett!
  • precision
    pedig nem lenne rossz ha vmi funkciója is lenne szerintem, pl össze lehetne csukni adott 'mappákat' vagyis fő témákat a kedvenceken belül így nem foglalna annyi helyet
  • Son Ice
    Szép napot. Ha jól látom az új design-on kívül a saját galériában lévő képek elérése is változott. Ez ötletnek nem rossz, csak így az összes belinkelt kép helyett kis piros x látható. Szuper!
  • SNAKE01
    nájsz az új dizásjn!grat St!
  • Vegas
    fúú nekem tetszig
  • St
    csicsa, de azon még változtatni fogok, mert nekem nem tecc. úgy jött a dizájnnal :)
  • RelakS
    A kedvencek előtt van egy kis + jel. Az csinál is valamit, vagy csak dizájn?
  • St
    frissíts a legújabb operára és akkor nem
  • RelakS
    Új dizájn: Háááátőőőő.. Szokni kell

Nincs törlés gomb az üzenetablak alatt:
  • Falconer
    Mi a lofasz? Akkor csak atbaszas volt, hogy jovore lesz dizajnvaltas? LOL :DDD
    Egesz jo lett.

(sry az offert)
  • GregSB
    Bugreport:

Operával a Hírek alatt lévő kommenteknék bugos a "válsz ''XY'' üzenetére" gomb, az egész oldalt betölti az adott komment alá.
  • cSuwwi
    Az életkor számolást azóta sem sikerült megoldani ahogy látom, még mindig öregbít...
  • GregSB
    Nagyon tetszik az új design, itt is grat!

ONTOPIC:

Szerintem jó lenne ha lehetne topicon belül szavazásokat csinálni. A témaindító vagy házigazda kezdemnényezhetné, és a topic tetején lenne (mint a phpbb fórumokon), vagy gombnyomásra előugrana, álá ''válasz "XY" üzenetére''. Mi a véleményetek?
  • Dodo55
    Eredetileg a Windows Vista topicban írtam:

"Van ez a faq dolog, meg a 4-es az alcímben, meg hogy nincs a felhasználói programokban mod topic, meg hogy nem járnak erre felé a moderátorok...

Én szívesen lennék moderátor a felhasználói programok részben, de:
    -Egyedül nem lennék elég, tehát kéne még 1-2 ember
    -Nem úgy működik a dolog, hogy azt mondom, hogy szeretnék moderátor lenni, és a következő pillanatban az leszek.

Tehát ha lenne még 1-2 ember, aki vállalná, és moderátorokká tennének, akkor figyelnénk az itteni mod topicot(asszem van, csak nincs kiemelve), meg az új topicokat amik ide nyílnának, és cselekednénk, ha kérik/szükséges.

Jó lenne, ha lenne ebből a dologból valami, mert szerintem se jó, hogy kevés erre felé a moderátor."

Előzmények(a Vista topicban), hogy érthető legyen az első sor:

--------------------
    |janos666.....#5989|
    --------------------
    Már réges rég figyelem és mindíg zavar, hogy a téma hosszabb címében mi ez a 4-es?
    "Windows Longhorn a Windows XP utódja.4"
    Ha szépen kérem megmagyarázza vagy átírja egy moderátor (natán a házigazda ha jár még ide...)?
    --------------------

--------------------
    |Newfronter...#5992|
    --------------------
    Nálam nem, ugye nem futtatsz 1 programot se, amikor megnézed?

janos666: A moderátorok nem törődnek a programos részleggel... vagy ha igen akkor Dodo55 FAQ-ját is berakhatták volna. Most írjak az sg e-mail címére hogy tegyenek valamit?
    --------------------
  • Láma!
    nyah, van csoportos törlés lehetösége a privátban:DD
    vééégre!!
  • dashed_
    igyvan. tobb szin tema kene.. engem pl ez a babakek nagyon zavar
  • Kaszi46
    Későbbiekben esetleg lesznek választható színtémák a forumnak? Ha nincs tervbe véve, lehetne egy szavazás is, hogy mekkora igény lenne a dologra. Talán ez előrébbmozdítaná az ügyet.:P
  • CheAteR88 #12440
    nincs szótár?:(
  • St
    ez direkt van így, szmájli ablakot sokan nyitvahagyják, fárasztó lenne minden szmájli beszúrásakor újra és újra megnyitogatni
  • Garfield
    Azt hogy csinálod?

Mert nálam az URL/kép beszúrása gombokra egy javascriptes mező ugrik elő, úgy, mint a régi dizájnban, a szmájlik pedig egy külön, normál ablakban jelennek meg. (FF, IE dettó)

Én arra gondolok, hogy ezek is a makrós és feltöltős ablakhoz hasonló új dizájnú ablakban jelenjenek meg.
  • Barney Tech
    Gratz szép lett a desing!!
    ÖööööÖö hogyan tudok átmennetet csinálni?
  • Barney Tech
    Nekem is!
  • Garfield
    De én elvileg a makrós ablakban scrolloznék lejjebb/fejjebb. Szóval annak a legalján/legtetején nem kellene mozognia sehova az ablaknak, hanem mozdulatlanul kellene állnia. Ehelyett a legalján/legtetején állva a háttérben levő, "inaktív" hozzászólás-lista kezd el scrollozódni.

Ha viszont újra olyan irányba görgetek, amelybe a makrós lista el tud mozdulni (pl. legalján felfelé, vagy a legtetején lefelé), akkor az ugrálás abbamarad, a hozzászólás-lista nem mozog tovább, hanem a makrós ablak gördül a megfelelő irányba.
  • CheAteR88 #12434
    nállam ugyanolyan:D