27327
-
#12473 azért mert van 2 másik új design topik kár hogy azokba évekkel ezelött irtak az emberek.... -
#12472 belett ám linkelve a másik topik oda, no problem -
#12471 M?iért kelett lezárni z uj design témát? azért mert egy cosmó embernek nem tetszik? szeretnénk elmondani a véleményünket
Miért kell tiltani? zárni, hm ???????????????????? -
#12470 nem tudok képet feltlteni a galériámba...
látszólag minden működik, de ha frissítem az oldalt, nem jelennek meg a képek. -
#12469 Sztem jó az a +, csak rossz helyen van és semmi funkciója.
Sztem egy ilyen (menüs, csoportosított) megoldás a kedvenceknél nem lenne rossz (klikk a +-ra):
http://mrzed.atw.hu/sg2.html -
Borg #12468 Ja, igy kellene. :)
De most nem mindegy, hogy én nyomok rá automatikusan, vagy a script tiltja le?:D
Mindegy. Legalább manual ki tudom már tiltani az idióta PÜ küldözgetőket... -
DecenS #12467 #12459...??
csak nálam van ez a bug? -
#12466 már sikerült,csak bug-volt... -
#12465 figyu St!
mért nem regelhetek VIP-t?
nincs ott a szám meg a kód sem... -
#12464 szerintem akkor a magyar bíróságokon is be kéne vezetni, hogy a vádlott / elítélt ne szólhasson, csak a bíró... illene úgyis ebbe a rendszerbe. -
#12463 elég gáz monitort használsz, ha mindent csak sárga pacának látsz. -
Borg #12462 Más:
Úgylátom van már üzenetküldés letiltása opció. ()
Ezt ki lehet terjeszteni akkor úgy, hogy aki 5 büntetőpontot kap, az automatikusan ne tudjon PÜ-t küldeni senkinek. -
HUmanEmber41st #12461 St!!
Talán megérne egy logógyártási pályázatot a bal felső sarokban látható
narancssárga-sárga paca rajta a kék sg.hu felirattal...legalább oda vissza kellene tenni az "eredeti" kék logót, vagy az SG képet ami "ganonakörből" volt csinálva.
Amúgy a főoldal híreknél az a sárga paca amiben a fórumozó neve van, elég gázos, mert beleolvad a fehér név és a sárga csillagok is ( már akinek van ugye) -
Borg #12460 Egyébként az egyik gomb az üzenet textarea alatt helyesírási hibás :)
Konkrétan az 5. ugye.
Vagy legyen "Képfeltöltés" (egyben), vagy "Kép feltöltése". -
DecenS #12459 ha a hírcsoportok fejlécben a "digicam" -re kattintok, a lap alján pedig a "következő oldalra", akkor a tudományos hírekbe visz az oldal, nem a fotósba. -
#12458 pl rákattintva eltünhetne hány új üzenet van. -
#12457 grat új dizájn. :) szép szülinapi ajándékot adtál nekem St. :D
privátok terén igen sok szép változás lett! -
#12456 pedig nem lenne rossz ha vmi funkciója is lenne szerintem, pl össze lehetne csukni adott 'mappákat' vagyis fő témákat a kedvenceken belül így nem foglalna annyi helyet -
#12455 Szép napot. Ha jól látom az új design-on kívül a saját galériában lévő képek elérése is változott. Ez ötletnek nem rossz, csak így az összes belinkelt kép helyett kis piros x látható. Szuper! -
#12454 nájsz az új dizásjn!grat St! -
Vegas #12453 fúú nekem tetszig -
#12452 csicsa, de azon még változtatni fogok, mert nekem nem tecc. úgy jött a dizájnnal :) -
#12451 A kedvencek előtt van egy kis + jel. Az csinál is valamit, vagy csak dizájn? -
#12450 frissíts a legújabb operára és akkor nem -
#12449 Új dizájn: Háááátőőőő.. Szokni kell
Nincs törlés gomb az üzenetablak alatt: -
#12448 Mi a lofasz? Akkor csak atbaszas volt, hogy jovore lesz dizajnvaltas? LOL :DDD
Egesz jo lett.
(sry az offert) -
#12447 Bugreport:
Operával a Hírek alatt lévő kommenteknék bugos a "válsz ''XY'' üzenetére" gomb, az egész oldalt betölti az adott komment alá. -
#12446 Az életkor számolást azóta sem sikerült megoldani ahogy látom, még mindig öregbít... -
#12445 Nagyon tetszik az új design, itt is grat!
ONTOPIC:
Szerintem jó lenne ha lehetne topicon belül szavazásokat csinálni. A témaindító vagy házigazda kezdemnényezhetné, és a topic tetején lenne (mint a phpbb fórumokon), vagy gombnyomásra előugrana, álá ''válasz "XY" üzenetére''. Mi a véleményetek? -
Dodo55 #12444 Eredetileg a Windows Vista topicban írtam:
"Van ez a faq dolog, meg a 4-es az alcímben, meg hogy nincs a felhasználói programokban mod topic, meg hogy nem járnak erre felé a moderátorok...
Én szívesen lennék moderátor a felhasználói programok részben, de:
-Egyedül nem lennék elég, tehát kéne még 1-2 ember
-Nem úgy működik a dolog, hogy azt mondom, hogy szeretnék moderátor lenni, és a következő pillanatban az leszek.
Tehát ha lenne még 1-2 ember, aki vállalná, és moderátorokká tennének, akkor figyelnénk az itteni mod topicot(asszem van, csak nincs kiemelve), meg az új topicokat amik ide nyílnának, és cselekednénk, ha kérik/szükséges.
Jó lenne, ha lenne ebből a dologból valami, mert szerintem se jó, hogy kevés erre felé a moderátor."
Előzmények(a Vista topicban), hogy érthető legyen az első sor:
--------------------
|janos666.....#5989|
--------------------
Már réges rég figyelem és mindíg zavar, hogy a téma hosszabb címében mi ez a 4-es?
"Windows Longhorn a Windows XP utódja.4"
Ha szépen kérem megmagyarázza vagy átírja egy moderátor (natán a házigazda ha jár még ide...)?
--------------------
--------------------
|Newfronter...#5992|
--------------------
Nálam nem, ugye nem futtatsz 1 programot se, amikor megnézed?
janos666: A moderátorok nem törődnek a programos részleggel... vagy ha igen akkor Dodo55 FAQ-ját is berakhatták volna. Most írjak az sg e-mail címére hogy tegyenek valamit?
--------------------
-
#12443 nyah, van csoportos törlés lehetösége a privátban:DD
vééégre!! -
dashed_ #12442 igyvan. tobb szin tema kene.. engem pl ez a babakek nagyon zavar -
#12441 Későbbiekben esetleg lesznek választható színtémák a forumnak? Ha nincs tervbe véve, lehetne egy szavazás is, hogy mekkora igény lenne a dologra. Talán ez előrébbmozdítaná az ügyet.:P -
#12440 nincs szótár?:( -
#12439 ez direkt van így, szmájli ablakot sokan nyitvahagyják, fárasztó lenne minden szmájli beszúrásakor újra és újra megnyitogatni -
Garfield #12438 Azt hogy csinálod?
Mert nálam az URL/kép beszúrása gombokra egy javascriptes mező ugrik elő, úgy, mint a régi dizájnban, a szmájlik pedig egy külön, normál ablakban jelennek meg. (FF, IE dettó)
Én arra gondolok, hogy ezek is a makrós és feltöltős ablakhoz hasonló új dizájnú ablakban jelenjenek meg. -
#12437 Gratz szép lett a desing!!
ÖööööÖö hogyan tudok átmennetet csinálni? -
#12436 Nekem is! -
Garfield #12435 De én elvileg a makrós ablakban scrolloznék lejjebb/fejjebb. Szóval annak a legalján/legtetején nem kellene mozognia sehova az ablaknak, hanem mozdulatlanul kellene állnia. Ehelyett a legalján/legtetején állva a háttérben levő, "inaktív" hozzászólás-lista kezd el scrollozódni.
Ha viszont újra olyan irányba görgetek, amelybe a makrós lista el tud mozdulni (pl. legalján felfelé, vagy a legtetején lefelé), akkor az ugrálás abbamarad, a hozzászólás-lista nem mozog tovább, hanem a makrós ablak gördül a megfelelő irányba. -
#12434 nállam ugyanolyan:D