Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az új Firefox 1.5 alatt bugos nekem a felsõ almenü. (fórum | tartalom stb...)

Hol fel van csúszva, hol le. Elõzõ firefox alatt jó volt.

Egyébként több más helyen is észrevettem, hogy új FF máshogy jelenít meg dolgokat. 😞
The FlashBack
lehet egy kérdésem?
miért nincs itt a chat?

a választ elõre is köszy

jointeer
csak sokszor lett már leirva, de legalább fogdmárfel :|

köcsög

Aquir
ezt a moderátor figyelmébe topicba kellett volna

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Hedgehog
ezt megcsinálta az okos témanyitó lammergyerek

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

littleNorbi
Ez is a változtatásokhoz tartozik...

tomsolo
" Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk! "

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

littleNorbi
Na akkor magyarázzd el mi a jó ebben h nem írja ?

akkor már elég gyanúsak lennének😊)
Judith
új moderátorok akik kedvesek

geri15
Nevermind -_- Látom a lényeget nem egészen érted, de legalább már kapizsgálod.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Akos 001
Ha Te úgy látod akkor Bocs!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

geri15
Az nem.
De ebben a témában az utolsó x hsz-edbõl legalább 80% az.

Akos 001
8731 az spam?
<#confused>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
pl itt és most, kértük már sokszor hogy vegyél vissza.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Akos 001
Csak azt nem tom,hogy "ákoska" hol spemmel?
Sehol.

geri15
szinte semmi nem változott azzal hogy nincs hsz számláló, mindenki ugyanúgy szpemmel tovább, vagy még jobban is
nem akarok neveket mondani ákoska és flessbekk pl. Mondjuk utóbbinak még elnézhetõ mert õ még szó szerint újreg

smici
ezelet a semmit mondó és ismétlõ helyeselõs kommenteket nem lehetne innen mellõzni?
gondolok itt akoska igen aktív bólogatására, és pl az alattam látható postra is

Úgy érzed nyomott vagy?

The FlashBack
pontosan

Akos 001
Rakd be az aláírásodba mind a 2 címet,és akit érdekel megnézi.

jointeer
jaj, ne villogj-.-

köcsög

geri15
úristen mekkora probléma <#wilting> ha valaki nem tud átmásolni egy url-t az inkább be se kapcsolja a gépét

nyami
nc

DEXTER92
Most van már két oldalam.
Szerintem szar, hogy belinkeli egyszerre a kettõt.
Meg kéne oldalni, hogy a http:// és a / közötti rész legyen csak link.
Vagy valami hasonló.
Mert így néhány ____ még nem tudja megnézni az oldalamat. :-)
Na jó, nem azért, csak úgy már csak mondom, hogy ez ilyen :-(

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Lteebee
Nem túl toleránsak a fórumozók.

Legalábbis azok a típusúak, akik valszeg az összes tanulóvezetõt alapból ledudálják.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Dzsini
soha nem volt egyenjogúság...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

EvilDevil
éljen az egyenjogúság...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

nyami
<#gonosz1>

Match
a user ignore nem megoldható?
Pl úgy, hogy a kommentek alá kiírná hoyg ez meg ez meg ez a user tiltólistán van, ezért az ezen az oldalon lévõ üzenetei nem jelennek meg...
esetleg ha a névre klikkel az ember akkor megjeleníti a hozzászólásait az oldalon...

Esetleg a 3 évnél régebben ittlévõknek auto ignorra lehetne rakni ákoskát, és megspórolnánk az sgtársadalomnak legalább 1000 kattintást 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Amse
bug?

szerk: má elmúlt 😄

Punker
nekem a cég fizette 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

prezi
én nem haltam bele... 😊

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Dichter
LÁL, Ti meg fizetitek már hónapok óta 😄

gabber_saviola
köszönöm szépen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

prezi
jó tudni 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Punker
én írtam neki privit 😊

gabber_saviola
hogy kérjek Punki?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punker
van, St-tõl kell kérni kódot hozzá.

Dichter
Tényleg. Modoknak nincs ingyér VIP? <#conf>

Laky
két kiló kenyeret és még marad is 😛

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sadist
Sry, aszittem már érettségi topikban vagyunk :C
Törölhetitek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Neked muszáj mindenhez kommentet fûznöd? Gondolom még van pár éved érettségiig. Legalább addig kerüld el ezt a topikot, kösz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

gnar killer
egy modnak illik vip-nek lenni ha jól tudom...

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Dichter
Neked tényleg bele kell szólni mindenbe? 😊

Akos 001
Gondoltam,hogy Te döntöd el.

az iróniát csak én érzem ebben a hsz-ben?😊
gabber_saviola
újsrác barátom, eldöntöm majd én....megengeded? ^^

Akos 001
Nem összeg az biztos.De mit kapsz érte?
Pár kép a galériába,3fejlécszin,csillagok.

PLackó
na nem mondod?

Akos 001
Ha nem akarod,akkor nem kell.Senki sem kötelez.