Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol fel van csúszva, hol le. Elõzõ firefox alatt jó volt.
Egyébként több más helyen is észrevettem, hogy új FF máshogy jelenít meg dolgokat. 😞
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
De ebben a témában az utolsó x hsz-edbõl legalább 80% az.
<#confused>#confused>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sehol.
nem akarok neveket mondani ákoska és flessbekk pl. Mondjuk utóbbinak még elnézhetõ mert õ még szó szerint újreg
gondolok itt akoska igen aktív bólogatására, és pl az alattam látható postra is
Úgy érzed nyomott vagy?
Szerintem szar, hogy belinkeli egyszerre a kettõt.
Meg kéne oldalni, hogy a http:// és a / közötti rész legyen csak link.
Vagy valami hasonló.
Mert így néhány ____ még nem tudja megnézni az oldalamat. :-)
Na jó, nem azért, csak úgy már csak mondom, hogy ez ilyen :-(
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Legalábbis azok a típusúak, akik valszeg az összes tanulóvezetõt alapból ledudálják.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pl úgy, hogy a kommentek alá kiírná hoyg ez meg ez meg ez a user tiltólistán van, ezért az ezen az oldalon lévõ üzenetei nem jelennek meg...
esetleg ha a névre klikkel az ember akkor megjeleníti a hozzászólásait az oldalon...
Esetleg a 3 évnél régebben ittlévõknek auto ignorra lehetne rakni ákoskát, és megspórolnánk az sgtársadalomnak legalább 1000 kattintást 😄
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Törölhetitek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Pár kép a galériába,3fejlécszin,csillagok.