Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A srác azt hitte,hogy a téma címébe kell írnia amit szeretne.És nem tudja azt,hogy az 1hsz a topiknyitóé.
Mi a gondod?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
meg ennek a topiknak amúgy sincs köze a te bajodhoz, ami mellesleg nem létezik...
Ez még az elsõ üzimbe akart menni, csak most ugrott be.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ez most is így van
nem hinném, hogy nagyon átkéne írni a forumot.. .
Úgy érzed nyomott vagy?
Aprócska javaslat. Kérlek ne szóljatok le, ha újreges lesz:
Mikor nyitunk egy új témát, addig más ne tudjon beleírni, mint ameddig mi bele nem írunk. És ha nem írunk bele, és olyan gumisan kilépünk, akkor törlödjön a topik. Természetesen a gumin kívüli fórumokra értem ezt. A gumiba ugyanúgy bele lehessen írni a létrehozó hozzászólása elõtt, mert ott épp az a hepp, hogy nem tudni, hogy ki nyitotta.
Lehet hogy nagyok az elvárásaim. Tudom, hogy ezért a teljes fórum motort át kellene írni.
de ezt könnyebben meg lehet oldalani (szerintem) gmailen!
"a spemmelés forrása volt a hsz-számláló"
vagy ha ezt nem fogadod el érvnek akkor már mindegy 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szavazások lesznek? (könnyítene)
#8531 erre senki nem választ?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azért röhögtek mert vki vicces kedvében volt, és azt mondta, hogy csak miattad visszateszi (pedig ha akarná sem tudná, uo. mezei user mint te vagy én), csak aki nem ismeri a tagokat, beránthat bárkit.
hameg kiakadsz és szikozódsz, ráadásul pont itt, ahol minden moderátor legalább naponta 2-3x megfordul, ne csodálkozz hogy megjárod...
shit happens
én csak kérdezni szerettem volna valamit, ti meg itt egybõl röhögtök. nem olvastam el 200 hszt hogy mi történt az elõtt. de megnéztem a változások naplót mert gondoltam hogy le elsz írva hogy nem látható már az üzenetek száma. de hát nem.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Csak magadnak köszönheted.
és köszi a 2büntetõpontot a semmiért.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
azért nem látod, mert kiszedték, mégpedig azért mert sok ember azért spammelt, offolt, hogy több hsz-e legyen.... és így tudják magukat villogtatni.....
pl rákattintok a "Válasz 'xy' üzenetére (#xxxxx)" linkre és akkor az az üzenet egy másik ablakban jelenik meg...
lehet hogy nincs ilyen fájl, akkor az userContent-example.css-t megnyitod, belemásolod a végére az alábbi pár sort, elmented, majd átnevezed userContent.css-re, újraindítod a böngészõt, és menni fog...
shit happens
@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
form { margin: 0 !important }
}
These are my friends, see how they glisten...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.