Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
ez most is így van, ehhez semmit sem kell fejleszteni.
Akos 001
Itt mi van?
A srác azt hitte,hogy a téma címébe kell írnia amit szeretne.És nem tudja azt,hogy az 1hsz a topiknyitóé.
Mi a gondod?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Bocs all. Az alant linkelt topik téveszett meg, mert a szövegdobozról azt hittem, hogy lehet beleírni. Gondoltam írok bele elsõnek, de egy helyes smile rendreutasított. Akkor no problem. Hule voltam.

Zetorg
itt szerintem a topiknyitóval van baj, mert faszláma.
meg ennek a topiknak amúgy sincs köze a te bajodhoz, ami mellesleg nem létezik...

Kandurex
DJviolin értelmezd újra ezt: #8793

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Idegesítõ, amikor nyitok egy témát, írok egy hosszú litániát, de már elõttem valaki beleír(hatna). Meg ha nem is ír bele, ott van az emberben az a hepp, hogy sietni kell a gépeléssel, nehogy beleírjon valaki. Ha más elõttem nem tudna beleírni, akkor lenne egy plusz biztonsági érzete az embernek, hogy esetleg a félreérthetõ topikcím miatt valaki hüle kérdést tesz fel.

Ez még az elsõ üzimbe akart menni, csak most ugrott be.

Akos 001
Ha itt nyitsz témát,akkor csak a topiknyitó íhat bele elsõnek.Nem tom' mit akarsz?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

smici
Mikor nyitunk egy új témát, addig más ne tudjon beleírni, mint ameddig mi bele nem írunk.

ez most is így van

nem hinném, hogy nagyon átkéne írni a forumot.. .

Úgy érzed nyomott vagy?

franc0
2. sorodban a válasz....

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Sziasztok!

Aprócska javaslat. Kérlek ne szóljatok le, ha újreges lesz:

Mikor nyitunk egy új témát, addig más ne tudjon beleírni, mint ameddig mi bele nem írunk. És ha nem írunk bele, és olyan gumisan kilépünk, akkor törlödjön a topik. Természetesen a gumin kívüli fórumokra értem ezt. A gumiba ugyanúgy bele lehessen írni a létrehozó hozzászólása elõtt, mert ott épp az a hepp, hogy nem tudni, hogy ki nyitotta.

Lehet hogy nagyok az elvárásaim. Tudom, hogy ezért a teljes fórum motort át kellene írni.

The FlashBack
igen.... vagy azokat a maileket, amelyikrõl már érkeznek eggybõl "kuka"
de ezt könnyebben meg lehet oldalani (szerintem) gmailen!

Aquir
#8685-öt láttad? 😊

"a spemmelés forrása volt a hsz-számláló"
vagy ha ezt nem fogadod el érvnek akkor már mindegy 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

littleNorbi
Ez nem off,de már mondtam, ez a változtatásokról szól...

geri15
Már volt rá elfogadható magyarázat, csak te nem fogadtad el. Mellesleg abba lehet hagyni az offolást

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

littleNorbi
Nem, mert ez jó volt.Vagy mondjon valaki egy elfogatható magyarázatot erre!

PLackó
nem szállnál le errõl a témáról?

littleNorbi
Akkor írj egy elfogadható indoklást.

Kandurex
Bankos VIP -vel mi újság?

Szavazások lesznek? (könnyítene)

#8531 erre senki nem választ?

Láma!
ebben van vmi.

cSuwwi
nem kell visszaolvasni többszáz postot, de az utolsó kb. 3-4 oldalon csak errõl volt szó, hogy ki lett kapcsolva a hozzászólások száma, mert...
azért röhögtek mert vki vicces kedvében volt, és azt mondta, hogy csak miattad visszateszi (pedig ha akarná sem tudná, uo. mezei user mint te vagy én), csak aki nem ismeri a tagokat, beránthat bárkit.
hameg kiakadsz és szikozódsz, ráadásul pont itt, ahol minden moderátor legalább naponta 2-3x megfordul, ne csodálkozz hogy megjárod...

shit happens

Sland
és akkor az nem off hsz hogy röhögtök azon amit kérdeztem? az nem ugye? gondolom.
én csak kérdezni szerettem volna valamit, ti meg itt egybõl röhögtök. nem olvastam el 200 hszt hogy mi történt az elõtt. de megnéztem a változások naplót mert gondoltam hogy le elsz írva hogy nem látható már az üzenetek száma. de hát nem.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Amse
Ha egy olyan topicban ahol már a fejlécben szerepel, hogy "Az offtopic hozzászólásokat büntetõponttal jutalmazzuk!", ott ne szitkozódj!
Csak magadnak köszönheted.

Sland
sry 1000 bocs.

és köszi a 2büntetõpontot a semmiért.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Punker
letelt a vörösök hirdetése <#worship>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The FlashBack
miért nem olvasol vissza?
azért nem látod, mert kiszedték, mégpedig azért mert sok ember azért spammelt, offolt, hogy több hsz-e legyen.... és így tudják magukat villogtatni.....

<#nyes>

Zetorg
azt nem lehetne megoldani, hogy ha egy másik oldalon lévõ üzenetre válaszolt valaki, akkor a linkre kattintva egy új ablakban jelenik meg?

pl rákattintok a "Válasz 'xy' üzenetére (#xxxxx)" linkre és akkor az az üzenet egy másik ablakban jelenik meg...

PLackó
<#nyes><#nyes>

Sland
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

DanielT
Egy pillanat, máris megcsinálom, ne haragudj, hogy eddig nem láttad.
Sland
de a sajátot sem lehet? ez így nem jó. én tudni szeretném mennyit csevegtem összesen 😞

tomsolo
titok.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sland
Mért van az hogy nem látom hány hozzászólásom volt eddig?

Kandurex
htx

geri15
Mûxik, thx <#eljen>

cSuwwi
C:\Documents And Settings\<fiókneved>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<profilod>\chrome\userContent.css

lehet hogy nincs ilyen fájl, akkor az userContent-example.css-t megnyitod, belemásolod a végére az alábbi pár sort, elmented, majd átnevezed userContent.css-re, újraindítod a böngészõt, és menni fog...

shit happens

Kandurex
Hova pontosan?

Sil78
Jé, tényleg. :-) Szóval ideiglenes megoldásként elég egy ilyen a userContent.css-be:

@-moz-document url-prefix('http://www.sg.hu/')
{
form { margin: 0 !important }
}

These are my friends, see how they glisten...

Akos 001
Yes!

The FlashBack
azt mondod térjek át operáról firefoxra?
és ott mûködni fog? neked mûködik?

Hát nemtom, én is kipróbáltam ezt, de a saját dolgaimnál nem hozta rendbe.
Akos 001
Firefox

geri15
Ezt már sajnos nem tudom, kérdezd Pyxet, az ffx topikban olvastam tõle ezt, õ jobban ért ehhez. (egyébként akár lehet bug és ficsõr is egyszerre 😄)

Pyx
feature. elvileg egy ilyen a cssbe: form {margin: 0;} megoldja

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

The FlashBack
De IE ben sincs....
valami megoldás?

És ez bug vagy feature az új ffx-ban?
geri15
"Azért csúszik szét, mert az új ffx nemcsinál margin-t a formok alá/fölé, itt pedig azokkal van pozicionálva a menü td-je." (from pyxcsi)

Akos 001
Mert Opera?