27327
  • HunnernesKonge
    Nekem a régi logó hiányzik nagyon!
  • PeeTeR
    meg mondjuk ez igaz az osszes ilyen "ablakra". pl a makrok.. alltalaban a hatterben van nyitva mert onnan kopizgatom a cuccot most meg mindig nyitogatni kell. ezt tenyleg visszadobhatnatok ablakba
  • PeeTeR
    mondjuk az gaz hogy privi uzinel irom-irom aztan felre kattintok mert beszurnek valamit vagy ilyesmi aztan eltunik minden amit elotte irtam. igy gazos
  • modellmaker
    Lehet senki nem fogja olvasni. mind1.

szóval nem tudom miért vergődnek egyesek szavazásokkal meg miegymással a régi design-t követelve.. ez van ezt kell szeretni mostmár. jönnek itt azzal hogy demokrácia van. ugyanmár. egy kis stáb által vezett oldalon? hagyjuk már... örülnek hogy van. nem lehet 17000 ember igényeit egyzserre kielégíteni.
  • Gerbill
    Szerintem ez nagyon szemirritáló háttér. Ha a régi designt nem is állítjátok vissza, legalább ezzel kezdhetnétek valamit, mert pár perc után már nagyon zavaró.
  • DJ Skyline
    csak a turboarckonak,akik tab,enter lenyomással fórumoznak! :D
    mondjuk nekem mind1 hol van,én egérrel ügyködök
  • GregSB
    Én úgy vettem észre, hogy minden sg-n tárolt kép maradt csak új filenevet kapott, valszeg csak át kell írni a linkeket.
  • Nuki
    igen azt az aranyos kis narancssárga "MEHET" gombot ha lehetne, legelőre tenni a sorba, azzal szerintem sok embernek okoznátok örömet^^
  • PeeTeR
    csak egy kerdes mivel eddig nem voltam. minden banner meg sg -rol linkelt kep eltunt. ezeknek a tarhelye visszakerul vagy elorol mindent?
  • Neoncsoves
    Mi kell az SGnek? A RÉGI DESIGN!!! GYERTEK SZAVAZNI!!!
  • Flamer
    a 2. ponttal egyetértek.
  • ffxi
    Tisztelt design készítők!

Lenne hozzászólásom az új design-hez. Az lenne a próblémám, hogy az új kialakításban a TAB gomb lenyomásával nem a "mehet"-re ugrik a kurzor. Eddig úgy volt és számomra praktikus volt, hogy hozzászólás befejeztével csak ENTER TAB utána újra ENTER kombinációval véglegesítettem egér mozdítás nélkül(sok időt lehet spórolni ám). Kérem hogy ezt ha lehet akkor meg tudják valósítani nekem? A többi jó, kijezetten tetszik az új design csak ez zavar és a szmájlik egy kicsit "öregecskék". Szép munka.

Köszönöm szépen.
  • Dying Soul
    Szép a dizájn srácok, gratulálok, felhasználói infó is kibővítve, fejlécek is szépek. (Fekete még mindig szr a laptopodon, St? :P)
    Volna még egy-két ötletem, amire eddig nem kaptam választ sosem, míg ide írtam.
    1. Lehetne olyat csinálni, mint az e-mailes fiókoknál, bejelölni kis négyzeteket és kijelöltek törlése gomb? Ezt mind a kedvenceknél. Idegesítő és hosszú belépni minden egyes topikba és kivenni a csillagot.
    2. Lehetne olyat, mint a php-fórumoknál, hogy az összes üzenetet elolvasottnak tekinti egy gombnyomásra? Szintén fárasztó minden topikba bemenni, kijönni, csak hogy eltűntessük a nem olvasott üzenetek kiírását. Ez persze 1-2 száz nem olbvasott postig nem gond, de pár ezernél már senki nem fog visszaolvasni. Csak zavaró a piros felirat.

Remélem azért érthető, köszi.

Ja és nem kaphatnánk esetleg hexa kódokat a fejlécekhez?
  • Szeszmester
    Az új designak jót tenne az alkohol. Sok alkohol.
  • Flamer
    nem tumm yó hejre irom -e de hol lehet megvéáltoztatni a főrumfőoldal kék sablonszíneit?:o lehet ijet egyáltalán?
  • _Atti_
    régi design..
  • dzsuvajoe
    design...
  • Shaman
    nemtom ez a válasz dolognál miről beszéltek.
    Nekem ugyanúgy müködik,mint régen... lehet a tűzfalam blokkol valamit?
  • Zomil
    nem tudom mondta-e már valaki, de jó lenne ha gif-et is lehetne feltölteni a galériába :S
  • sapkafej
    szépséges az új design. nehéz lesz megszokni ennyi idő után, de jó.
  • RaZoK
    okj
  • GregSB
    Hmm ez érdekes, Operaban a mehetre ugrik, Firefoxban a szmáklikra :)

2 újabb Opera 9.02 bug:

-Galériában képfeltöltés
    -Ha a hírek alatti kommenteknél jelentkezek be a fórum főoldalára dob vissza, nem a hírhez.
  • Mike
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1065567740

675-ös hsz

a szöveg h2 alatt megy végig
  • BiG G
    nálam nem :-|
  • GregSB
    Már a 'mehet'-re ugrik a TAB.
  • DJ Skyline
    esetleg az egérrel megnyomni a mehet gombot! :)
  • gnar killer
    elszámolom :D
  • akyyy
    mi fáj abban lenyomni 6szor a tabot, nálam ugyanug ymüxik :o)
  • gnar killer
    szép lett a dizájn csak az zavar hogy már nem lehet tab enterrel elküldeni az üzenetet pedig már reflex nálam [:
  • Random work
    A beállítások nem egészen működnek rendesen.
    Ha belövöm, hogy más legyen a fejléc az még megy.
    Ezután a csillagok megjelenítését módosítom akkor visszamegy világoskékre a fejléc. Ha ezután átállítom a színt akkor a csillagok tűnnek el.

A logo törlését kértem már, de a beállításoknál még megjeleníti ugyanez fordítva mikor a feltöltöttem sokáig nem jelenítette meg, hogy ott van.

Maxthon 1.5.1
  • Guer
    jaja wide felbontás támogatás jól jönne....
  • cement
    nagyon durván világos a háttér meg ugy az egesz, ezen szerintem sotetiteni kene...
  • GregSB
    Sajnos a legújabb Operával (9.02) is él a bug, próbálkoztam a szokásos cookie/cache törléssel de az sem segít. Itt van két screenshot a jelenségről:

Előtte és utánna.
  • Laky
    Nagyon jó lett az új design, gz!
  • RaZoK
    egy valami viszont zavar, nem lehet html kód az userinfóban :c
  • RaZoK
    Tetszik az új design
    Ügyesen megvan oldva minden...főleg a fejléc színek tetszetősek :)
  • Malakai
    Igen, én is ki-be pakolászom őket, így szokott egy olyan 25db lenni, szóval nekem nem olyan vészes, csak amikor sok az új üzenet, mert az a legtöbb témához ad még1 sort...
  • Sir Quno Jedi
    Én mindég takarítok a kedvencekben, hogy értékelhető/átlátható mennyiségben legyenek. Rendet kell tartani köztük. Az is fontos (lenne) design szempontból, hogy minél feljebb kezdődjenek a lapon!
  • GanXstaZoleeWrk
    Azert ezt mar lehet programozni nem? Vagy beallitasoknal felbontás váltás mittodomen :D
  • mrzed001
    40-45-nél többet nem tudsz egy képernyőn egy oszlopban megjeleníteni, annál meg gondolom jelentősen több van (nekem 20 page-nyi 1024x768-ban). Ami megoldás lehetne egy RSS egyénileg a kedvencekre, de azt tutira nem 5 perc leprogramozni (ezt igen)

Talán még az lehetne megoldás, hogy külön egy lap ahol több oszlopban (akár úgy, hogy egyik oszlop csak Tudományos fórum, másik a Játék, ...) lennének a kedvencek az olvasatlan számmal (lényegében a mostani egy olszlopos több oszloposan, chat meg minden más nélkül)