Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
Hát nekem nem csinál semmi ilyesmit sem.
Sadist
Próbáld ki, hogy a hsz keresõbe beírsz valami olyan szót, ami nincs az adott topikban (pl. asdfasdf). Nem dob ki egy találatot sem. Ha ezután beírsz valamit a keresõbe (vagy csak fõlé viszed az egeret), akkor pirossal aláhúzza (az edit mezõben lévõ szöveget és a Keresés a témában.... szöveget).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

St
ezt nem értem pontosan
St
Még nem tudom, attól függ milyen hangulatban leszek karácsony elõtt. Idén nincs kedvem a karácsonyhoz, szóval egyelõre passz.
geri15
Lesz most is karácsonyi ingyen VIP ?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Amse
Beírom ide is hátha a priviket nem figyeled St.
Ha topikon belül keresel és kiadja a találatokat pirossal kiemelve akkor nem lehet rákattanni az olyan linkre amiben megvan a keresett szó.
pl kersett szó "font"
találat: "dafont.com" (hivatkozás alatta) és nem lehet rákattani a linkre.

Gabesz amd64
Esetleg holnap(dec.6) aki büntit kap(meg akinek van) az ne ilyet:<#felkialtas>,hanem virgácsot kapna?<#vigyor5>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Sadist
Ha a topikon belüli keresõbe a user olyan szót ír, amire nem ad találatot, és utána beír egy másik szót, akkor pirossal aláhúzza. (Ha feature akkor nem szóltam).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

St
Pár nap pihenõ után újra megnyitom a témát.

Mától itt az offolást ténylegesen büntetõpontokkal "jutalmazzuk". A moderátorokat megkérem, hogy ebben a topicban folyamatosan tartsanak rendet, aki offol, az automatikusan kapja meg a büntetõpontjait (persze egyesével).
St
Na elég volt az offból, ezt a sok szemetet nem fogom olvasni. Ha valakinek van valami jó ötlete ezentúl küldje el priviben.
PLackó
<#nyes><#nyes>

SASboy
😄

nice legs. what time to open?

tomsolo
1, a fórumhoz nem a hsz számmal járul hozzá az ember
2, végképp nem azzal hogy 12-szer elmondja ugyanazt
3, fõleg azután, hogy meglett mondva mijár ezért.

4, manuálisan nincs megtíltva hogy számold. pl
"Kedves naplóm most írtam az sg-n al"Felnõtteknek mér van igazuk" címû topikba. Be is húztam két strigulát most megiszom a meleg tejet és megyek aludni."

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SASboy
Te írtad : ·magyarázotott kérem szépen !!!Ha csak én nézhetem akkor nem birok villogni !!!!!!!!!!NEM?· Szerintem ebbõl azt lehet leszûrni, hogy villogni akarsz.

Akos 001
Na,ne offoljunk!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

PLackó
szerintem neked kéne megnyugodnod.az életet függ tõled vagy mit rándgatózol?

littleNorbi
nem akarok villogni, nyugodj meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

littleNorbi
Mert szeretném tudni h mennyi hszal járultam hozzá a fórumhoz...

littleNorbi
te is.

Zetorg
mert villogni akar 😊
nem egyértelmû? 😊)

Amse
aki akar villogni az tud úgyis, hogy csak õ látja.
miért olyan fontos ez?

PLackó
szánalmas vagy.

littleNorbi
magyarázotott kérem szépen !!!Ha csak én nézhetem akkor nem birok villogni !!!!!!!!!!NEM?

SASboy
Egy javaslat lenne, hogy kéne csinálni egy sg bannerversenyt. Mit szóltok hozzá? SZerintem tuti sok ps mester fórumozik itt.

Amse
attól még tény marad, hogy fake és nemsokára mindenki tudni fogja

Nem biztos, mert valaki már érdeklõdik, hogy hogy kell ilyet csinálni.

Amse
akiknek a hsz számmal villogás jelentett valamit az tudja, hogy ki van kapcsolva és így rájön, hogy fake a dolog szóval......

tomsolo
htx: 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Az, hogy ki lett véve a hsz számláló, egy nagy csalási lehetõséget hozott létre:

A userifoba be lehet írni html kódot, így létre lehet egy olyan sort is hozni, amibe be lehet írni, hogy hsz-ok száma: ennyi
Ez addig nem is volt gond amíg ott volt az igazi hsz számláló, mert lehetett látni, hogy kettõ van, és nyilván csak az egyik az igazi.

Most azonban nincs hsz számláló, de létre lehet hozni egy ál hsz számlálót, és még nem mindenki tudja, hogy megszûnt, ezért beveheti, például hogy nekem 17000 hsz-em van(nézzétek meg a userinfomat).

Szóval így a hsz-ekkel való villogás problémája nem oldótott meg.

smici
legalább a naplóba jegyezd..

Úgy érzed nyomott vagy?

St
nem, a téma túl van tárgyalva, aki mégegyszer a hozzászólás számot keresi, büntetõpontot kap.
littleNorbi
Azt nem lehetne megcsinálni, hogy mindenki csak a saját hozzászólásainak a számát láthassa, és akkor így nem bír villogni mások elõtt?.

Aquir
privi

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The FlashBack
kérni!?
ezt meg hogy érted? "váltzozást kérni"?

Aquir
mármint ha kérni akarsz vmi változást

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The FlashBack
st-tõl inkább nem😊

Aquir
tudom, akkor megnézi, ezt st-tõl kérdezd 😊

The FlashBack
igen... de ha valaki megnézni az infómat,és látja a nyitott topigokat nem tudhatja, hogy a sajátban van

Aquir
biztos mert ha a sajátban van a topik és te nyitottad akkor azt is lehet tudni hogy te vagy a házigazdája

The FlashBack
nem😊 én arra gondolok, hogy a saját topigoknál miért nem írja ki, hogy Házigazda?

Aquir
ha a keresõre gondolsz akkor be lehet jelölni sajátot is

The FlashBack
benézhetnél a bannermûlyebe😊
a saját topigokat miért nem mutatja?

Amse
bele lehetne építeni, hogy ha rákattintassz akkor a hsz keresõ elvén odamenjen.

Zetorg
tényleg, thx 😊
szerk.: ez ugyan úgy nem mûködik, ha az elözõz oldalakra mutat a link 😞

ha megnyomod a shiftet rákattintás közben, akkor uj ablakot nyit a böngészõ

Zetorg
ok

St
korábban volt róla szó többször is, további reakció nincs rá
Zetorg
#8772-re valami reakció?

St
majd meg, most egyelõre nem foglalkozom vele
A ffx 1.5 bugot megnézed esetleg?
Mert aki nem piszkál bele a firefox user css-be, annak ugye alapból rosszul jelenik meg a felsõ menü.