27327
-
#12553 Nekem a régi logó hiányzik nagyon! -
#12552 meg mondjuk ez igaz az osszes ilyen "ablakra". pl a makrok.. alltalaban a hatterben van nyitva mert onnan kopizgatom a cuccot most meg mindig nyitogatni kell. ezt tenyleg visszadobhatnatok ablakba -
#12551 mondjuk az gaz hogy privi uzinel irom-irom aztan felre kattintok mert beszurnek valamit vagy ilyesmi aztan eltunik minden amit elotte irtam. igy gazos -
#12550 Lehet senki nem fogja olvasni. mind1.
szóval nem tudom miért vergődnek egyesek szavazásokkal meg miegymással a régi design-t követelve.. ez van ezt kell szeretni mostmár. jönnek itt azzal hogy demokrácia van. ugyanmár. egy kis stáb által vezett oldalon? hagyjuk már... örülnek hogy van. nem lehet 17000 ember igényeit egyzserre kielégíteni. -
#12549 Szerintem ez nagyon szemirritáló háttér. Ha a régi designt nem is állítjátok vissza, legalább ezzel kezdhetnétek valamit, mert pár perc után már nagyon zavaró. -
#12548 csak a turboarckonak,akik tab,enter lenyomással fórumoznak! :D
mondjuk nekem mind1 hol van,én egérrel ügyködök -
#12547 Én úgy vettem észre, hogy minden sg-n tárolt kép maradt csak új filenevet kapott, valszeg csak át kell írni a linkeket. -
Nuki #12546 igen azt az aranyos kis narancssárga "MEHET" gombot ha lehetne, legelőre tenni a sorba, azzal szerintem sok embernek okoznátok örömet^^ -
#12545 csak egy kerdes mivel eddig nem voltam. minden banner meg sg -rol linkelt kep eltunt. ezeknek a tarhelye visszakerul vagy elorol mindent? -
Neoncsoves #12544 Mi kell az SGnek? A RÉGI DESIGN!!! GYERTEK SZAVAZNI!!! -
#12543 a 2. ponttal egyetértek. -
#12542 Tisztelt design készítők!
Lenne hozzászólásom az új design-hez. Az lenne a próblémám, hogy az új kialakításban a TAB gomb lenyomásával nem a "mehet"-re ugrik a kurzor. Eddig úgy volt és számomra praktikus volt, hogy hozzászólás befejeztével csak ENTER TAB utána újra ENTER kombinációval véglegesítettem egér mozdítás nélkül(sok időt lehet spórolni ám). Kérem hogy ezt ha lehet akkor meg tudják valósítani nekem? A többi jó, kijezetten tetszik az új design csak ez zavar és a szmájlik egy kicsit "öregecskék". Szép munka.
Köszönöm szépen.
-
#12541 Szép a dizájn srácok, gratulálok, felhasználói infó is kibővítve, fejlécek is szépek. (Fekete még mindig szr a laptopodon, St? :P)
Volna még egy-két ötletem, amire eddig nem kaptam választ sosem, míg ide írtam.
1. Lehetne olyat csinálni, mint az e-mailes fiókoknál, bejelölni kis négyzeteket és kijelöltek törlése gomb? Ezt mind a kedvenceknél. Idegesítő és hosszú belépni minden egyes topikba és kivenni a csillagot.
2. Lehetne olyat, mint a php-fórumoknál, hogy az összes üzenetet elolvasottnak tekinti egy gombnyomásra? Szintén fárasztó minden topikba bemenni, kijönni, csak hogy eltűntessük a nem olvasott üzenetek kiírását. Ez persze 1-2 száz nem olbvasott postig nem gond, de pár ezernél már senki nem fog visszaolvasni. Csak zavaró a piros felirat.
Remélem azért érthető, köszi.
Ja és nem kaphatnánk esetleg hexa kódokat a fejlécekhez? -
Szeszmester #12540 Az új designak jót tenne az alkohol. Sok alkohol. -
#12539 nem tumm yó hejre irom -e de hol lehet megvéáltoztatni a főrumfőoldal kék sablonszíneit?:o lehet ijet egyáltalán? -
#12538 régi design.. -
#12537 design... -
#12536 nemtom ez a válasz dolognál miről beszéltek.
Nekem ugyanúgy müködik,mint régen... lehet a tűzfalam blokkol valamit? -
#12535 nem tudom mondta-e már valaki, de jó lenne ha gif-et is lehetne feltölteni a galériába :S -
#12534 szépséges az új design. nehéz lesz megszokni ennyi idő után, de jó. -
#12533 okj -
#12532 Hmm ez érdekes, Operaban a mehetre ugrik, Firefoxban a szmáklikra :)
2 újabb Opera 9.02 bug:
-Galériában képfeltöltés
-Ha a hírek alatti kommenteknél jelentkezek be a fórum főoldalára dob vissza, nem a hírhez. -
#12531 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1065567740
675-ös hsz
a szöveg h2 alatt megy végig -
#12530 nálam nem :-| -
#12529 Már a 'mehet'-re ugrik a TAB. -
#12528 esetleg az egérrel megnyomni a mehet gombot! :) -
#12527 elszámolom :D -
#12526 mi fáj abban lenyomni 6szor a tabot, nálam ugyanug ymüxik :o) -
#12525 szép lett a dizájn csak az zavar hogy már nem lehet tab enterrel elküldeni az üzenetet pedig már reflex nálam [: -
#12524 A beállítások nem egészen működnek rendesen.
Ha belövöm, hogy más legyen a fejléc az még megy.
Ezután a csillagok megjelenítését módosítom akkor visszamegy világoskékre a fejléc. Ha ezután átállítom a színt akkor a csillagok tűnnek el.
A logo törlését kértem már, de a beállításoknál még megjeleníti ugyanez fordítva mikor a feltöltöttem sokáig nem jelenítette meg, hogy ott van.
Maxthon 1.5.1 -
#12523 jaja wide felbontás támogatás jól jönne.... -
#12522 nagyon durván világos a háttér meg ugy az egesz, ezen szerintem sotetiteni kene... -
#12521 Sajnos a legújabb Operával (9.02) is él a bug, próbálkoztam a szokásos cookie/cache törléssel de az sem segít. Itt van két screenshot a jelenségről:
Előtte és utánna. -
#12520 Nagyon jó lett az új design, gz! -
#12519 egy valami viszont zavar, nem lehet html kód az userinfóban :c -
#12518 Tetszik az új design
Ügyesen megvan oldva minden...főleg a fejléc színek tetszetősek :) -
#12517 Igen, én is ki-be pakolászom őket, így szokott egy olyan 25db lenni, szóval nekem nem olyan vészes, csak amikor sok az új üzenet, mert az a legtöbb témához ad még1 sort... -
#12516 Én mindég takarítok a kedvencekben, hogy értékelhető/átlátható mennyiségben legyenek. Rendet kell tartani köztük. Az is fontos (lenne) design szempontból, hogy minél feljebb kezdődjenek a lapon! -
#12515 Azert ezt mar lehet programozni nem? Vagy beallitasoknal felbontás váltás mittodomen :D -
#12514 40-45-nél többet nem tudsz egy képernyőn egy oszlopban megjeleníteni, annál meg gondolom jelentősen több van (nekem 20 page-nyi 1024x768-ban). Ami megoldás lehetne egy RSS egyénileg a kedvencekre, de azt tutira nem 5 perc leprogramozni (ezt igen)
Talán még az lehetne megoldás, hogy külön egy lap ahol több oszlopban (akár úgy, hogy egyik oszlop csak Tudományos fórum, másik a Játék, ...) lennének a kedvencek az olvasatlan számmal (lényegében a mostani egy olszlopos több oszloposan, chat meg minden más nélkül)