27327
-
#12593 Ja, hogy új ablakba nyitja :| Akkor javascript bukó. -
#12592 -
Dodo55 #12591 De így csak egy kattintás elég lenne.
Amúgy tesztelgettem kicsit ezt a kódot, és rájöttem, hogy akár másik topicból is képes megjeleníteni hozzászólást.
Tehát akár azt is meg lehetne csinálni, hogy másik topicból is lehessen.
PL:[hsz=TOPIC ID-je]#12345[/hsz] -
#12590 Csak még kell hozzá csinálnom egy logót :) -
#12589 Nekem nagyon de nagyon bejön ez az újítás :) -
#12588 nem akarok Offolni, de sztem St -t a fórumozók nyavajgása nem érdekli...
ha a véleményünk nem érdekelné, akkor ez a topik sem létezni
nade hanyagoljuk az offot srácok... -
#12587 azt a designra értette szerintem,nem az ilyen jó kis ötletekre,mert ez pl az -
HUmanEmber41st #12586 LOL St egy kicsit lejjebb már kifejtette, mennyire érdekli a fórumozók véleménye... -
#12585 De ha beírod alulra a keresőbe, behozza. -
Dodo55 #12584 Van egy ötletem.
Szerintem kéne egy olyan bbcode tag, hogy pl [hsz]#12345[/hsz], és megjelenne a helyén egy link, amire ha rákattintunk, akkor megjelenne a megadott hozzászólás, úgy mint a "Válasz 'Valaki' üzenetére (#12345)" linkre kattintva.
Ez az ötlet Dying Soul #12577-es hozzászólásáról jutott eszembe, mert hivatkozik egy hsz-re, de nem arra a hsz-re válaszolt, szóval manuálisan kell visszakeresni az általa hivatkozott hozzászólásra.
Mivel a kód már meg van írva a "Válasz 'Valaki' üzenetére (#12345)" használatához, szerintem egyszerűen meg lehetne csinálni. -
#12583 :D -
#12582 igen :) -
#12581 diszkriminálsz? :) -
#12580 Nem lehetne nem szerinti fejlécszín korlátozás? Gondolok itt a divatmeleg "csakazértis rózsaszín fejlécem van bibibí" arcokra... :) -
#12579 Nehezebb ezentúl logót csinálni, fújsg. -
Mortimer #12578 A helyzet az, hogy tegnap este tizegyenkor még komolyan aggódtam, mert alig fikázta valaki a dizájnt. Eddig minden váltásnál csak negatívum jött, és nem jó ómen, ha most nincs ilyen - de már őszintén kezdek megnyugodni :) -
#12577 Csak egy igent-nemet légyszi:
#12541 -
Cat 02 #12576 hát a képek linkjének átírása nem kéne :) -
#12575 jaja...egyesek a saját fórumszíneket akarják váltogatni... -
#12574 De különben ne értd félre =)
én nem támadlak!Mindennek megvan a maga szépsége, valószínűleg ennek is,és biztos h idő után elfogadják az emberek hiszen mit tehetnének...
..csak kérdeztem, de különben igazad van a fejlődésnek ára van... -
#12573 eredetileg ez nem egy fórum. hanem egy hírmagazin. csak belefér még egy fórum rész is. -
#12572 St. Ha megnézek egy privit és rányomok a válasz gombra akkor feljön egy új válasz ablak és a hátsó meg elszürkül, ez szép meg jó, csak ha visszakattintok (pl. hogy megnézzek valamit) akkor eltűnik a félig megírt válasz. Ezt ki lehet venni ? -
#12571 Nem a forumozóknak van a fórum?... -
#12570 Most komolyan azt gondolod érdekel a fórumozók véleménye? Ha így lenne megmutattam volna felrakás előtt...
Minden csoda 3 napig tart. Túl vagyunk már pár dizájváltáson 8 év alatt, eddig mind "szar" volt az első héten, pár év múlva a következő dizájnváltáskor meg ezt fogjátok visszasírni. Ilyen ez.
Biztos, hogy sok kisgyereknek rossz a régitől megválni, hiszen olyan régóta fent volt, hogy ezen tanult meg még olvasni is. De hiába, ilyen az élet, a fejlődésnek ára van, akinek nem tetszik... -
HUmanEmber41st #12569 Tényleg St! Légyszi legalább tedd vissza a régi SG logót valahova..
Meg ha lehetne fórumtémákat-színeket beállítani...
Vagy tükrözni az SG-t a régi fórumtémás motorra.. :) :) és akkaor lehetne választani Beh jó is lenne... -
#12568 Sziasztok.
Sztem jó ötlet lenne egy szavazást indítani az új designról, azért, hogy lássuk hogy is állunk igazából... -
#12567 nem tudom hogy itt lehet-e hibát jelenteni, ha nem akkor bocsi.
a logóműhelyben pár hsz összekeveredett
kép:
-
Dodo55 #12566 Cache ürítés után se jó. -
Dodo55 #12565 Nekem se megy.
A megjelenő hsz-ek száma 250-re van állítva.
Mindjárt megpróbálok egy cache ürítést. -
#12564 működik az,ürítsél gyorsítótárat! -
#12563 Nekem megy. (ffx) -
Cat 02 #12562 hi
ha a "Következő(2)" re kattolok nem ugrik a másik oldalra :D
sztem sokat dobna az oldalon ha műkődne ;) -
#12561 én pedig láttam bezárt topikokat erre a topicra ivatkozva..:) -
#12560 Elsővel mi a gond? -
#12559 hmm? -
#12558 azon elmélkedem hogy miért zártak be 2 desingel foglalkoz topikot erre a topickra hivatkozva miközben "Ebben a topicban szpemelni/csevegni
TILOS!"
hmm érdekes... -
#12557 adunk hozzá két hét banánt jó?
[bocs] -
#12556 Mennyünk mi is a kossuth térre tüntetni, az sg új design-ja miatt -
#12555 jah az tök szép meg design-os, csak használni nem lehet :/
nekem tökéletesen megfelel így is a fórum, mert nem a kinézete miatt jártam ide (mondjuk a használhatóság+ egyszerűség az dominált, de az maradt nagyjából).
van 1-2 jó újítás és 1-2 kicsit zavaró dolog, de szerintem teljesen jól sikerült átállni.
St-nek lesz azért még dolga bőven, ha nem akarja, hogy telespammeljék ezt a topicot a régi design-t követelő demonstrálók, de tényleg csak gratulálni tudok.
amin szerintem is változtatni kéne, mert nem nagy durranás:
háttér, mehet gomb, kedvencek, makrók/szmájlik ablak...
-
#12554 tessék :P
nem tudom volt-e már,de nem enged gifet feltölteni a galériába