Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
De nem gyõzöm kihangsúlyozni, hogy nem a regisztrácio 2. percében lehetne ezt igénybevenni...
Ui: Esetleg 2-3 moderátort még lehetne alkalmazni, gondolom megbizhatósági alapon mûködik az is...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ami a legfontosabb kritérium: Nem elsõ pllanattól lehetne igénybe venni...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ill. lassúbb netnél (ha nem kikapcsolható), akkor lassító tényezõ a letöltése, meg úgy általában véve is felesleges szerintem (ipb fórumokon is látni, hogy mire használják, nemegy helyen az aláírás 4-5x akkora mint a hozzászólás).
link engedélyezése lehetne esetleg egy megoldás (ha http://domain.host formát találna az aláírásban, akkor átalakíthatná esetleg)
Tudom hogy volt már róla szó, de ha többször elõtérbe kerül hogy "hasznos" hátha egyszer megteremti a lehetõségét a mikulás 😊
shit happens
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
képekkel azért sok macera van, mindenki szerint más az esztétikus (és itt nemszámít, hogy mióta van itt), és nagyon átrajzolhatja a fórum képét...szóval nemakarok én itt semmi negatív kampányt folytatni, de elég kevés az esély rá hogy sték hajlanának a dologra 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Szóval a képen láthatóMINTA alapján az aláírás helyére egy kisebb bannert lehetne tenni...
Szeretném ha a következõ ötletet kicsit fontolóra venné az SG team!😊
Igazából nem saját ötlet, sõt már mindenki találkozott hasonlóval, de itt valamiért még nem sikerûlt megvalósítani. Persze lehet, hogy csak az én nem figyeltem.
Mivel tisztában vagyok vele, hogy sok új forumozó, vagy esetleg rutinos reklámszakember nem úgy használná mint ahogy megengedett, de azért lehetne egy próbát tenni.
Elsõ sorban, hogy a moderátoroknak se legyen több dolga ezért:
reklám,+18-(+30😄) rasszista, stb. dolgok semmi képp nem kerülhetnének bele.
Másodszor:
Bizonyos regisztrációs idõ elteltével lehetne ezt igénybe venni. 3-4 év után! Addigra már minden aktív forumozó hellyel-közzel tisztában van az írott és iratlan szabályokkal.
Ha lenne rá hajlandóság az üzemeltetõk részérõl, akkor esetleg itt vagy egy másik topicban a részleteket is meg lehetne beszélni. Gondolok itt a méret,nagyság,hivatkozás lehetõsége,és egyéb dolgokra.
Elõre is kösz a figyelmet.😉
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
válaszolt neked
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
örülök hogy újra kinyitotad ezt a topikot st!
ha be van álítva hogy 250 üzi jelenjen meg és nem néztem a forumot két napja és a fav topikba érkezett 251 akkor már nincs olyan hogy ugrás a piros vonalhoz sõt ha jól nem látam akkor piros vonal sincs :S 😞 én hibám? firefox 1.07
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Bazinga!
ok,thx😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
lennék már VIP😄
Nem szeretnék büntit kapni,csak egy kérdés volt,ha offtopig,akkor töröljétek.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
gondolom te sem szereted, ha valamitõl eltiltanak...
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
miért jó az, ha olyanok a moderátorok akiket utálnak???
Annak nem sok értelme van! Nem?
Karácsonyi VIP -t meg nagyon támogatom! Kedves gesztus.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A karácsonyi Ingyen VIP, nagyon sokat nyomna a fórumon.... Vannak olyan fórumozók, akik nem ide járnak pötyögni, ugyanakkor van itt regük, és attól függetlenül, hogy nem néznek be és nem írnad ezreket,
arra várnak, hogy a szerkesztõk, vagy a moderátorok, ne bb@szogassák, hogy 'újreg", meg looser, és hasonlók, és van olyan moderátor (szerény tudomásom szerint) aki olyanoknak (és azért) osztogat büntit, mert több a hsz-e, vagy mert, esetleg jobban végzi azt a munkát, ami nem is az övé...
Egyetlen jó moderátort tudnák kiemelni: KandureX
Szoval, jól tetted, hogy néhány napra bezártad ezt a topikot, mert kezdett elsúlyosodni a dolog, és a Zene/Moderátot Figyelmébe topigban is súlyos hogy mik menntek...
És szeretném már nem hallani hogy azért cseszegetnek (pl.: engem) mert újreg vagyok....
Szerintem ezekre kellene odafigyelni... Ha valaki olvassa ne, hogy eggybõl arra gondoljon "újreg vagy, nem is ismered az itteni rendszert"
akkor most elmondom, 2001-ben regeltem elõször... Több oka van annak, hogy most miért nem azzal a regemmel írok, nem szeretnék senkivel ebben a témában vitatkozni....
(szeretném, ha az újregek is teljes értékû fórumozók lehetnének)
A hsz-számláló kivételével kapcsolatban annyit, hogy szerintem jó ötlet volt, (ez lett volna az utolsó ami eszembe jut) lényegesen kevesebb a spam (ha egyes moderátorokat megkérdeznénk ez a hsz-is spam lenne) remélem nem vonom senki haragját magamra, és direkt nem mondtam neveket.....
köszönöm