Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
Ha visszaolvasol,akkor leírta hogy meg lesz csinálva,de most elfoglalt.
Csak jövõre.

Karácsonyi VIP??<#szomoru1>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Aquir
St, ugye nem felejtetted el? 😊

Aquir --- 2005. aug. 14.
"Ki támogatná hogy legyen a Privátüzeneteknél egy Érkezett és egy Elküldött megjelölés?
És persze ebben benne lenne az is, hogy megõrzi azt a privátot, amit mi küldtünk el, mert ugye nem biztos hogy viszontlátjuk azt, ha a másik nem válaszol rá, vagy olyan üzenetet küldtünk, amire nem is kell választ adni.

Sorba lennének az üzenetek mint eddig is, és azonkívül, hogy a fenti módon jelölve lennének, lehetne külön listázni az elküdött és az érkezett privátokat. "

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Az sg ingyenes fórumokban most csak az admin tud bannolni. Szerintem meg kéne csinálni, hogy a moderátorok is kaphassanak bannolási jogot.
ráadásul még meleg a regje, és már ide is írogat....
A múltkor Pheel nevével szórakozott valamelyik hülyegyerek!
és tiltani kellene az "admin" vagy #8975
és a szóközzel kezdõdõ neveket is mert megtévesztõ lehet #8976

A szóköz kezdetû neveket is le kéne tiltani, mert úgy bármit enged regelni, és alig lehet észrevenni, hogy ott van az a szóköz.
Max7
az ilyen neveket le kéne tiltani hogy ne lehesen regezni mert megtévesztõ lehet nem?

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

ahha

hmhm
Üzenet beírás formja alatt a Törlés gomb mire szolgál?
Aki nem akarja elküldeni a begépelt üzenetet az rámegy a vissza gombra, vagy topikot vált, aki törölni akarja kijelöli és del...

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

gnar killer
azok törölt témák

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

P Dave
nem hanem oda azok a témák kerülnek amik teljesen értelmetlenek de vannak olyanok akik látogatják 😊)

Drum&Bass [ Dave ] [ party men ]

Ez a szemétdomb ez tulajdonképpen csak azért van, hogy ne legyenek láthatók még a gumiszobába való témák se?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

P Dave
ohh most jöttem suliból (esti) érthetõ 😊

Fordítva, én pont arra gondoltam, hogy ha az admint nem zavarja, akkor megengedhessen hosszabb aláírásokat.
P Dave
látom te is az ingyenes fórumok fejlesztésén elmélkedsz, engem nem zavar ha nálam van ilyen akkor az illetõt banolom vagy ha ismere megkérem, hogy rövidítse le (tömörebben fogolmazzon) 😊

#8950?
P Dave
kösz a helyesírási hibákat eltekintve valóban 😊

Szerintem jó ötlet
P Dave
Nekem is lenne egy ötletem csak ez az ingyenes fórumra vonatkozna, a legközelebbi frissítésnél érvenyesíteni lehetne, hogy az ingynes fórum fejlécébe elhelyezhetõ legyen egy kis kép pl: ( 15 x 16 ), (2-3 kiló) a regisztráltaknál pl ha az illetõ moderátor akkor egy piros csillag, avgy ha admin akkor 2 db, vagy ha se**fej akkor ilyne de persze egyedi kép is szerintem nem lenne rossz ötlet, és ezt az admin vagy egy moderátor tehetné meg 😊
nos ?

P Dave
vissza olvastam engem meg az a fejlécbanner készítõ pályázat érdekelne 😊

St
jó ötlet, de februárig sztem semmire sem lesz idõm
Match
a user ignore-os ötletrõl van valami véleményed? Vagy akkora baromság hogy nem érdemel szót?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

gnar killer
Kár |-: Köszi.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

St
a helyzet változatlan, a visa még mindig nem hagyta jóvá
Akos 001
#8875-#8872

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

gnar killer
Bankkártyás VIP fizetésrõl tudni valamit? Lassan lejár és úgy egyszerûbb lenne fizetnem.

LoDMaSt
Olvass vissza plshtx

@ Hellomarci

smici
másnek meg hupilila kéne... nem egyszer felvetették már..

Úgy érzed nyomott vagy?

Akos 001
Ez jó.De szerintem fekete ne legyen.Valami zöld kéne.....
Vagy az sem lenne rosz,ha egy képet lehetne oda választani pl.

DJ Skyline
Hy
Lehessen több színt választani az Üzenetfejléc színeknél
pl fekete,stb

DEXTER92
Érdeles 😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

artschi
szólj st-nek priviben.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Esetleg nem lehetne, hogy az ingyenes fórumokban, az admin beállíthassa az aláírás maximális hosszát?
A regisztrációmkor véletlenül elírtam a születési dátumot két nappal:-) Ezen lehet még utólag segíteni? A moderátor topicba már írtam kétszer is, de ott senki se válaszol. Ha nem lehet, legalább beírná valaki ezt a két szót, de semmit sem írnak...

ingyen pia kéne az SG-nek

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Gladiator
ups, már említették. bocs

Gladiator
???

???

Úgy is lehet, hogy egy szóközt teszel a név elé. Simán enged így bármilyen nevet regisztrálni.
Úgyhogy ezt szerintem gyorsan le kéne tiltani, hogy ne kezdõdhessen szóközzel a név!
Amse
a kis l(L) és a nagy i (I) ugyanúgy néznek ki sok betûtípusnál?lehet velük játszani.Nemrés Pheel- nevével szórakozott vmelyik gyógyegér.

Én úgy látom, hogy két ugyanolyan nevû user.
Sadist
Mai szülinaposok
Athletic Bilbo
Athletic Bilbo

Ez bug, vagy tényleg lehet két ugyanolyan nevû user?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zetorg
nem

DEXTER92
Azt szeretném kérdezni, hogy ha lesz ilyen hogy 2006 sg háttérképe, akkor "pályázhatok"-e?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Punker
büntit akartok?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lehetne....engem érdekelne....

gabber_saviola
engem is érdekelne

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Akos 001
Nem lesz Sg desktopháttér verseny? <#smile>

Rettenthető
Helló!

Pár apróság:

- A kedvenc használatára és fellelhetõségére a regelés után valami felhívhatná a figyelmet, mert alapértelmezésben semmi nem utal rá és nem oly egyszerû megtalálni.
- A büntetõ pontokról lehetne valami leírás, mert azt látom, hogy lehet kapni, meg a listán, hogy kik kapták, de azt, hogy miért lehet kapni és mivel jár, azt sehol nem találom leírva.
- Kellene valami topic és/vagy egyéb megoldás, ahol lehet kérdezni a moderátoroktól, ha tanácstalan vagyok egy kérdésben, mert ugye itt nem lehet kérdezni, a többi moderátor figyelmébe sem, a [email protected] szintén nem lehet ilyen jellegû kérdéssel fordulni és ezek után már privátban is félek kérdezni... Vagy valami utalás, hogy kérdéssel kihez lehet fordulni az sg-vel kapcsolatban.
- Sehol nincs leírva hogy mekkorának számít az a kép akár pixel x pixel méretben, akár Kbyte-ban meghatározva, amit maximum be lehet illeszteni egy topicba.
- Talán nem lenne rossz, ha a "Válasz" -gombra kattintás után valahol jelezné, hogy kinek írom - hogy tudjam, hogy már válasz üzemmódban vagyok.
- Két helyesírási/gépelési hibát véltem felfedezni a "Moderálási alapelveink -> A házigazdai jogok kiosztásának elvei"-n belül: muködését, Pprobléma.
Ezenkívûl még van sztm vesszõ hiba is, de azt üsse kutya.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

jointeer
nem lehetne megoldani, hogy a téma karbantartása ablak kicsit nagyobb legyen a jobb átláthatóság kedvéért?

köcsög

Sok hûhó semmiért.

Többiek: A csevegést pedig kéretik befejezni.
GregSB
És ahhoz mit szóltok, ha úgy lenne megcsinálva mint a Hardwireden? Ott az aláírás részt ki-be lehet kapcsolni. Aki kikapcsolja a beállításoknál nem látja senki aláírását. Ugyanúgy meg lehetne csinálni ezt itt a képekkel, és akkor ha valakit zavar akkor egyszerûen kikapcsolja...