Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

P Dave
vissza olvastam engem meg az a fejlécbanner készítõ pályázat érdekelne 😊

Drum&Bass [ Dave ] [ party men ]

St
jó ötlet, de februárig sztem semmire sem lesz idõm
Match
a user ignore-os ötletrõl van valami véleményed? Vagy akkora baromság hogy nem érdemel szót?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

gnar killer
Kár |-: Köszi.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

St
a helyzet változatlan, a visa még mindig nem hagyta jóvá
Akos 001
#8875-#8872

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

gnar killer
Bankkártyás VIP fizetésrõl tudni valamit? Lassan lejár és úgy egyszerûbb lenne fizetnem.

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

LoDMaSt
Olvass vissza plshtx

@ Hellomarci

smici
másnek meg hupilila kéne... nem egyszer felvetették már..

Úgy érzed nyomott vagy?

Akos 001
Ez jó.De szerintem fekete ne legyen.Valami zöld kéne.....
Vagy az sem lenne rosz,ha egy képet lehetne oda választani pl.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
Hy
Lehessen több színt választani az Üzenetfejléc színeknél
pl fekete,stb

DEXTER92
Érdeles 😄

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

artschi
szólj st-nek priviben.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Esetleg nem lehetne, hogy az ingyenes fórumokban, az admin beállíthassa az aláírás maximális hosszát?
A regisztrációmkor véletlenül elírtam a születési dátumot két nappal:-) Ezen lehet még utólag segíteni? A moderátor topicba már írtam kétszer is, de ott senki se válaszol. Ha nem lehet, legalább beírná valaki ezt a két szót, de semmit sem írnak...

ingyen pia kéne az SG-nek

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Gladiator
ups, már említették. bocs

Gladiator
???

???

Úgy is lehet, hogy egy szóközt teszel a név elé. Simán enged így bármilyen nevet regisztrálni.
Úgyhogy ezt szerintem gyorsan le kéne tiltani, hogy ne kezdõdhessen szóközzel a név!
Amse
a kis l(L) és a nagy i (I) ugyanúgy néznek ki sok betûtípusnál?lehet velük játszani.Nemrés Pheel- nevével szórakozott vmelyik gyógyegér.

Én úgy látom, hogy két ugyanolyan nevû user.
Sadist
Mai szülinaposok
Athletic Bilbo
Athletic Bilbo

Ez bug, vagy tényleg lehet két ugyanolyan nevû user?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Zetorg
nem

DEXTER92
Azt szeretném kérdezni, hogy ha lesz ilyen hogy 2006 sg háttérképe, akkor "pályázhatok"-e?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Punker
büntit akartok?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

The FlashBack
lehetne....engem érdekelne....

gabber_saviola
engem is érdekelne

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Akos 001
Nem lesz Sg desktopháttér verseny? <#smile>

Rettenthető
Helló!

Pár apróság:

- A kedvenc használatára és fellelhetõségére a regelés után valami felhívhatná a figyelmet, mert alapértelmezésben semmi nem utal rá és nem oly egyszerû megtalálni.
- A büntetõ pontokról lehetne valami leírás, mert azt látom, hogy lehet kapni, meg a listán, hogy kik kapták, de azt, hogy miért lehet kapni és mivel jár, azt sehol nem találom leírva.
- Kellene valami topic és/vagy egyéb megoldás, ahol lehet kérdezni a moderátoroktól, ha tanácstalan vagyok egy kérdésben, mert ugye itt nem lehet kérdezni, a többi moderátor figyelmébe sem, a [email protected] szintén nem lehet ilyen jellegû kérdéssel fordulni és ezek után már privátban is félek kérdezni... Vagy valami utalás, hogy kérdéssel kihez lehet fordulni az sg-vel kapcsolatban.
- Sehol nincs leírva hogy mekkorának számít az a kép akár pixel x pixel méretben, akár Kbyte-ban meghatározva, amit maximum be lehet illeszteni egy topicba.
- Talán nem lenne rossz, ha a "Válasz" -gombra kattintás után valahol jelezné, hogy kinek írom - hogy tudjam, hogy már válasz üzemmódban vagyok.
- Két helyesírási/gépelési hibát véltem felfedezni a "Moderálási alapelveink -> A házigazdai jogok kiosztásának elvei"-n belül: muködését, Pprobléma.
Ezenkívûl még van sztm vesszõ hiba is, de azt üsse kutya.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

jointeer
nem lehetne megoldani, hogy a téma karbantartása ablak kicsit nagyobb legyen a jobb átláthatóság kedvéért?

köcsög

Sok hûhó semmiért.

Többiek: A csevegést pedig kéretik befejezni.
GregSB
És ahhoz mit szóltok, ha úgy lenne megcsinálva mint a Hardwireden? Ott az aláírás részt ki-be lehet kapcsolni. Aki kikapcsolja a beállításoknál nem látja senki aláírását. Ugyanúgy meg lehetne csinálni ezt itt a képekkel, és akkor ha valakit zavar akkor egyszerûen kikapcsolja...

Match
én is akkor lennék csak vip 😄
mert igazából a képtárat úgysem nagyon használom, a fejlécszín meg nem izgat fel....de egy user ignore megérne akármit 😄

FtranX
Ezekre a problémákra. megoldás az lehetne, ha csak VIP-eknek járna és gond esetén a moderátorok elvehetnék a jogot a kép betételére.

Amúgy sztem, ha a hozzászólás jobbalsó sarkába kerülne, akkor kezdetben sem lenne olyan zavaró. Nekem elõször a színes fejlécek is elég zavaróak voltak, de pár nap után teljesen megszoktam.

DanielT
Dupla VIP -et is fizetnék érte, fõleg, ha az ignorált ember valahogy látná, hogy feleslegesen dumál.
Match
csak egy kérdés: a user ignore megfontolandó kérés, vagy bonyolultsága miatt elvetendõ?
(persze csak VIP-eknek)

Amse
St!
Megcsináltad a firefox-os menüelcsúszást?
vagy csak nálam lett jó megint?😊

Crem
Ez biztos így van.

De azért azt is figyelmbe kéne venni, hogy 2006-ot írunk. Ezzel nem a modemeseket akarom deglarálni, csak hát bármire igaz, hogy ha fejlõdni, fejleszteni akarsz biztos lesznek olyanok akiket hátrányosan fog érinteni.

Egyébként az SG forumra nem igen lehet panasza senkinek, szinte minden módon segít, azoknak akiknek kompromisszumot kell kötni. ( ) + a többi...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

a helyzet az, hogy ma magyarországon a ksh adatai szerint (http://www.sg.hu/cikkek/37400) 272e modemes, 260e dsl, 160e kábeles és 42e vezeték nélküli internetezõ van. Már ezt nézve sem lenne szabad lebecsülni a modemeseket, de mint shabba is irja, fontos tudni hogy a hivatalos statisztikákban csak az elõfizetõk vannak, tehát az ingyenes betárcsázós netezõk nincsenek benne! És õk is vannak legalább százezren, ha nem jóval többen - egyszerûen nincs róluk adat.
Szóval a modemeseket sajnos nem szabad leirni (mondom én 2,5 megabittel).

tomsolo
ne legyen....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Amse
jó nem egyszínû négyzek lennének, de ilyen lenne, ha mindenkinek 340x40-es kép lenne berakva alulra különbözõ színekben.

geri15
azért ha képek engedélyezve lennének akkor nem csak egyszínû négyzetek lennének szvsz
ráadásul sokaknak már a mostani logók is zavaróak.. mondjuk engem egyik sem zavarna túlzottan

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Amse
Én azt mondom, hogy bõven elég lenne, ha sima linkek engedélyezve lennének az aláírásban.
A képek beszúrása valóban áttekinthetetlen színkavalkáddá tenné a topikokat.
malter
sztem már régen tul vagyunk azon a korszakon,hogy a modemeseket kéne figyelembe venni
EvilDevil
Mi az hogy 1 hónapig nem lehet topicot nyitni? Meg 3 hónapig korlátoznak egy topicot...?
elment az eszetek az tuti..

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Akos 001
Már írtam régebben egy privit St-nek,hogy ott is át kéne húzni.Majd ha lesz ideje,biztosan megcsinálja.

Match
sztem a lezárt topicoknak nem kéne megjelenniük a toplistában, mert most is jó sokáig nézhetjük az állatvédõk és a petárdások nemes küzdelmét.

smici
honnan tudod? sztem elõbb kéne egy minta róla, és az alapján eldönteni, hogy áttekinthetõ-e

Úgy érzed nyomott vagy?

Max7
továbbá modemes felhasználók? szentségelnének mindenkit!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]