27327
  • Cat 02 #12633
    megvanank csak más a linkjük
  • Smithwarden
    Igy van.
  • Loál János #12631
    Mondjuk érdekes lenne, ha még TFT-nél is kifolyna a szemed.
  • Mike
    igen, rájöttem hogyan kell, köszi szépen!
  • Borg
    próbáld ki..
  • Sadist
    de
  • Mike
    régebben egy-egy válasz xy üzenetére kattintva vissza lehetett követni az egész beszélgetést.
    erre most is van lehetőség? vagy csak az aktuális előzményt lehet már megnézni? (vagyis az előzmény előzményét már nem)
  • Sadist
    Egy javaslat: Főoldalon a híreknél a fejlécekre kattintva is el lehessen jutni a különböző témák főoldalára, ne csak a legfölső menüsorból.
  • Smithwarden
    Samsung 930BF, 1280*1024, 4ms, 75hz (maximalis frissites).

Elarulom semmi gondom nincs 10+ oran keresztul a monitor elott, villodzo fenyeknel, stbnel sem.

Maga a szin nem tetszett es zavart valamiert, az "eltunyultsag", "hiszti" es "szegyen", hogy normalisan leirtam mi a problemam es megkerdeztem van-e lehetoseg ennek a valtoztatasara es kaptam is segitseget, ezutan megkoszontem azt.

Nalad vlmi eleg komoly szemelyisegbeli problema lehet ha igy latod a dolgokat es egybol fikazod az embereket, vagy csak nagyon raersz es nincs jobb dolgod, amiben nagyobb oromot lelj.
  • Dodo55
    St!
    Az ezekben a hozzászólásokban leírt ötletemre válaszolj plz, mert szerintem jó ötlet, és viszonlag könnyen megvalósítható szerintem, mert csak 1 új bbcode tag-et kéne betenni, a kód többi része már meg van írva.

Például ebben a hozzászólásban is jól jött volna az ötletem használata.
  • RelakS
    "elvitte a kiscica"

ÁÁÁ!!! Mit ittál?! Én is kérek :)

Egyéként meg milyen világos cuccról volt szó, ami bugzik fekete háttérrel? Az én kék hátteremmel semmi gond
  • t0mmy #12622
    nem műxik a változások naplója...
  • Kaszi46
    Köszönjük a háttér megváltoztatásának lehetőségét!
    Amúgy én már egyre kevésbé lepődök meg amikor sg-re jövök, magyarán kezdem megszokni az új design-t. :P Mondjuk nekem nem is volt különösebb problémám vele.
  • t0mmy #12620
    eszméletlen ez a szemkifolyós hiszti... amikor 50Hzen meg a TVk nagytöbbsége még mindig és azt bambulja a sok kocka monitor fejű gyerek akkor nincs hiszti...
    akkor folyt ki az emberek szeme amikor a monitorok 60 hzen rezegtek!
    pfff szégyen hogy ilyen eltunyult emberek dumálnak mindenre!
  • Sir Quno Jedi
    St, nem lehetne-e a hzsz.-ek mögött levő háttér színét is változtatni, illetve a hzsz.-ek alap fontját/színét? Ha makróból megváltoztatja az okostojás, az oké, de az alapbeállítás jó lenne változtathatóra?! Mindenkinek más fontméret és szín felel meg (/me pl. meglehetősen rövidlátó, ahogy egy elnyomó rendszer hangjához illik).
  • Punker
    a galériákból eltünt bannerek előkerülnek még?
  • St
    elvitte a kiscica (átalakítás alatt)
  • ivjoe
    Jaértem, ez feature! :C
  • Sadist
    Akadálymentes SG hová lett? No nem mintha szükségem volna rá, csak kíváncsiságból.
  • dashed_
    "akinek ez kell viselje el, vagy húzzon máshova."
  • St
    ez nem bug. a fejlécet nem fekete háttérhez terveztük. akinek ez kell viselje el, vagy húzzon máshova.
  • ivjoe
    És ez csak nekem bugos? Gondolok itt a fejléc "szaggatott" élére ill. a fejléc fölötti világos színű téglalapra. :C
  • Smithwarden
    Most talaltam meg, lehet elotte is ott volt csak vaksi voltam, sry es koszi nagyon. :)
  • DJ Skyline
    köszi!
  • bertino

köszi
  • Punker
    köszönjük.
  • St
    beállításokhoz visszakerült a háttérszín csere, csak hogy ki ne follyon a szemetek...
  • Smithwarden
    *forum
    -vagyok :p
  • Smithwarden
    Hi

Nem akarok semmit fikazni, igazabol nekem altalaban tok8 a dizajn, soha nem is nagyon foglalkoztam vele, ezzel a mostanival sincs gondom.
    De ez a mostani nagyon vilagos, halvanykek hatter mindenhol, 2 perc utan az oruletbe kerget, jojozik a szemem tole szo szerint.

Konyorgom mondjatok vlmi beallitasi lehetoseget ahol at tudnam ezt szerkeszteni, szinte akarmilyen szinre (csak halvanyrozzaszint ne mondjuk), mert sok eve napi sg foum olvaso vagyok vagyok, de ha sokaig ezt kell neznem vagy masik dorum, honlap, vagy neha a copy-paste jegyzettombbe olvasgatas lesz, tenyleg iszonyuan zavar vlmiert a hatter.
    Kicsit kb olyan mintha a nok lapja, melyik a legjobb pelenka reszlegenel lennek. :p

Fizetek erte vip tagsagot, barmit, csak valtoztatni tudjam ezt a hatterszint pls. :p
  • bogyoka
    sajnos azt utálom, nemtom miért, bár a honlap szerkesztéshez sem nem jó az:))
    Amúgy ez nem a dizájnváltás óta van, és csak kérdeztem hogy nem lehet-e beállítani vagy valami, lehet, hogy valami parancsot kellene ott módosítani de nem csak én vagyok így:))

Nem baj, annyira nem lényeges ez, akkor nem írok a csetbe, én nagyon nyugis fórumozó vagyok, velem lehet beszéni, és nekem amúgy nagyon jó így az sg, tetszik:))
  • Hoz_Hun
    Na igen. Ez jó érzés volt. Ez is egy hozzállás.
    Akkor erről a kérdésről ennyit...
  • DJ Bee18
    használj Firefoxot :)
  • St
    köszi, javítva
  • DecenS
    Valaki árulja már el, legyen olyan szíves, hogyan tudom elérni a régebbi digicam híreket... (ugyanis az első oldal utána a "következő" -re klikkelve a tudományos hírekhez jutok... MÉG mindig, ahogy azt már tegnap is jeleztem)
  • bogyoka
    Én kérdezném, hogy nem lehetne-e megoldani, hogy mondjuk más böngészővel is lehessen a csetbe írni? Én Avant B-t használok, írni tudok ott, csak nem tudom beküldeni amit szeretnék hogy bemennyen:))

Többször van, hogy írnak ott nekem, de nem tudok visszaválaszolni, és azt hiszi, hogy bunkó vagyok, vagy haragszom esetleg:D

• pepe003
    kriminális ez az új design. egy kalap szar. tiszta csicsa site lett az sgből is. visza a régit!!!!
  • dashed_
    mindenesetre melegseggel tolti el a szivemet
    johogy azoknak a velemenyere szarnak akik nap mint nap hasznaljak az oldalt..szep
  • Kaszi46
    :O mondjuk nem mondom hogy meglepődtem ezen a mentalitáson.:(
  • Garfield
    Szerintem nem kellene az oldal aljára ismételten a felső menüsor. IMHO.
  • Nuki
    ez most hibának számít, ha én most a hsz-em végére beteszek valami makrót, és attól az aláírásom is trükközik???:D
    [szin=blue][nagy]