Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak jövõre.
Karácsonyi VIP??<#szomoru1>#szomoru1>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Aquir --- 2005. aug. 14.
"Ki támogatná hogy legyen a Privátüzeneteknél egy Érkezett és egy Elküldött megjelölés?
És persze ebben benne lenne az is, hogy megõrzi azt a privátot, amit mi küldtünk el, mert ugye nem biztos hogy viszontlátjuk azt, ha a másik nem válaszol rá, vagy olyan üzenetet küldtünk, amire nem is kell választ adni.
Sorba lennének az üzenetek mint eddig is, és azonkívül, hogy a fenti módon jelölve lennének, lehetne külön listázni az elküdött és az érkezett privátokat. "
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A múltkor Pheel nevével szórakozott valamelyik hülyegyerek!
és tiltani kellene az "admin" vagy #8975
és a szóközzel kezdõdõ neveket is mert megtévesztõ lehet #8976
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Aki nem akarja elküldeni a begépelt üzenetet az rámegy a vissza gombra, vagy topikot vált, aki törölni akarja kijelöli és del...
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Drum&Bass [ Dave ] [ party men ]
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
nos ?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Vagy az sem lenne rosz,ha egy képet lehetne oda választani pl.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Úgyhogy ezt szerintem gyorsan le kéne tiltani, hogy ne kezdõdhessen szóközzel a név!
Athletic Bilbo
Athletic Bilbo
Ez bug, vagy tényleg lehet két ugyanolyan nevû user?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pár apróság:
- A kedvenc használatára és fellelhetõségére a regelés után valami felhívhatná a figyelmet, mert alapértelmezésben semmi nem utal rá és nem oly egyszerû megtalálni.
- A büntetõ pontokról lehetne valami leírás, mert azt látom, hogy lehet kapni, meg a listán, hogy kik kapták, de azt, hogy miért lehet kapni és mivel jár, azt sehol nem találom leírva.
- Kellene valami topic és/vagy egyéb megoldás, ahol lehet kérdezni a moderátoroktól, ha tanácstalan vagyok egy kérdésben, mert ugye itt nem lehet kérdezni, a többi moderátor figyelmébe sem, a [email protected] szintén nem lehet ilyen jellegû kérdéssel fordulni és ezek után már privátban is félek kérdezni... Vagy valami utalás, hogy kérdéssel kihez lehet fordulni az sg-vel kapcsolatban.
- Sehol nincs leírva hogy mekkorának számít az a kép akár pixel x pixel méretben, akár Kbyte-ban meghatározva, amit maximum be lehet illeszteni egy topicba.
- Talán nem lenne rossz, ha a "Válasz" -gombra kattintás után valahol jelezné, hogy kinek írom - hogy tudjam, hogy már válasz üzemmódban vagyok.
- Két helyesírási/gépelési hibát véltem felfedezni a "Moderálási alapelveink -> A házigazdai jogok kiosztásának elvei"-n belül: muködését, Pprobléma.
Ezenkívûl még van sztm vesszõ hiba is, de azt üsse kutya.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
köcsög
Többiek: A csevegést pedig kéretik befejezni.