Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Drum&Bass [ Dave ] [ party men ]
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Vagy az sem lenne rosz,ha egy képet lehetne oda választani pl.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Úgyhogy ezt szerintem gyorsan le kéne tiltani, hogy ne kezdõdhessen szóközzel a név!
Athletic Bilbo
Athletic Bilbo
Ez bug, vagy tényleg lehet két ugyanolyan nevû user?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pár apróság:
- A kedvenc használatára és fellelhetõségére a regelés után valami felhívhatná a figyelmet, mert alapértelmezésben semmi nem utal rá és nem oly egyszerû megtalálni.
- A büntetõ pontokról lehetne valami leírás, mert azt látom, hogy lehet kapni, meg a listán, hogy kik kapták, de azt, hogy miért lehet kapni és mivel jár, azt sehol nem találom leírva.
- Kellene valami topic és/vagy egyéb megoldás, ahol lehet kérdezni a moderátoroktól, ha tanácstalan vagyok egy kérdésben, mert ugye itt nem lehet kérdezni, a többi moderátor figyelmébe sem, a [email protected] szintén nem lehet ilyen jellegû kérdéssel fordulni és ezek után már privátban is félek kérdezni... Vagy valami utalás, hogy kérdéssel kihez lehet fordulni az sg-vel kapcsolatban.
- Sehol nincs leírva hogy mekkorának számít az a kép akár pixel x pixel méretben, akár Kbyte-ban meghatározva, amit maximum be lehet illeszteni egy topicba.
- Talán nem lenne rossz, ha a "Válasz" -gombra kattintás után valahol jelezné, hogy kinek írom - hogy tudjam, hogy már válasz üzemmódban vagyok.
- Két helyesírási/gépelési hibát véltem felfedezni a "Moderálási alapelveink -> A házigazdai jogok kiosztásának elvei"-n belül: muködését, Pprobléma.
Ezenkívûl még van sztm vesszõ hiba is, de azt üsse kutya.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
köcsög
Többiek: A csevegést pedig kéretik befejezni.
mert igazából a képtárat úgysem nagyon használom, a fejlécszín meg nem izgat fel....de egy user ignore megérne akármit 😄
Amúgy sztem, ha a hozzászólás jobbalsó sarkába kerülne, akkor kezdetben sem lenne olyan zavaró. Nekem elõször a színes fejlécek is elég zavaróak voltak, de pár nap után teljesen megszoktam.
(persze csak VIP-eknek)
De azért azt is figyelmbe kéne venni, hogy 2006-ot írunk. Ezzel nem a modemeseket akarom deglarálni, csak hát bármire igaz, hogy ha fejlõdni, fejleszteni akarsz biztos lesznek olyanok akiket hátrányosan fog érinteni.
Egyébként az SG forumra nem igen lehet panasza senkinek, szinte minden módon segít, azoknak akiknek kompromisszumot kell kötni. (
) + a többi...hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Szóval a modemeseket sajnos nem szabad leirni (mondom én 2,5 megabittel).
ráadásul sokaknak már a mostani logók is zavaróak.. mondjuk engem egyik sem zavarna túlzottan
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A képek beszúrása valóban áttekinthetetlen színkavalkáddá tenné a topikokat.
elment az eszetek az tuti..
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Úgy érzed nyomott vagy?