27327
-
#12673 .gif legyen, és azzal jó lesz, ahogy Borg is írja :) -
#12672 hányszor akarod még beírni ? -
#12671 ha nem tömöríted túl, psben 8< jpg quality, és jólesz -
Dodo55 #12670 St!
Az ezekben a hozzászólásokban leírt ötletemre válaszolj plz, mert szerintem jó ötlet, és viszonlag könnyen megvalósítható szerintem, mert csak 1 új bbcode tag-et kéne betenni, a kód többi része már meg van írva.
Például ebben a hozzászólásban is jól jött volna az ötletem használata. -
Borg #12669 GIF legyen :) és 1px széles, X px magas sor, ami jobbra el van osztva.
Frissebb, lágyabb, jobb. -
#12668 animgif galéria feltöltést helyreraktam.
valami hozzáértő mondja meg nekem, ha a fejléceket konvertáljuk JPG-be, akkor az rendben meg fog jelenni minden böngészőn? mert én kipróbáltam legalább 5 féle böngészőn és 3 gépen, de sehol nem tapasztaltam hibát. -
#12667 azt lehetne meg belekodolni az engine be hogy 1 hsz ben nem engedi ugyan azt a kepet feltolteni tobbszor.
azaz ha vki suta/ugyetlen vagy csak szimplan nem figyel oda es a sok kep kozott veletlen az egyiket ujralinkelne akkor azt szimplan nem teszi be a forumba..
elnyeli az sg szorny:D vagy mittom en:)
a masik ami lehetetlen meg leterhelne mindent hogy egyes topikokban kuldesnel atnezi a kep nevet es nem engedi elkuldeni a postot ha mar az adott forumba egyszer mar szerepel az az valami.jpg nevu kep.
ezt mondjuk csak a humoros kepek topiknal tudnap elkepzelni de persze ez csak szep alom marad.
-
Dodo55 #12666 Én épp Vista-ban vagyok, tehát meg tudom nézni IE7-el, és meg is néztem: IE7-el is sötétebb. -
#12665 Ez speciel igaz O_o Régen pedig ment:
-
#12664 Animált gif-eket nekem se enged feltölteni.
Ezt minden további nélkül felvette, de mikor ezt -> megpróbáltam újra felrakni, akkor a sikeres feltöltés képernyő helyett csak egy "1"-es jött be és nem jelent meg a feltöltött képek között. Egyelőre kénytelen vagyok a már meglévő animált gifekből gazdálkodni.
A "kép feltöltés(e)" opció elfogadja őket, de azt nem szeretem mert onnan nem lehet törölni. -
#12663 Ami nem tetszik az a keresésben, hogy eddig ki lehetett választani, hogy hol keressen, most viszont be kell lépni arra a részre, ahol keresni akarunk. -
Cat 02 #12662 ie 1 es png ből :) -
#12661 28 szín van benne, max 50 lehet, ha 1 pixel széles. Minek is a 24 bit? :) Egyébként is a 256 színbe bármelyik truecolor szín elfér. Egyébként közelről megnézve ez inkább 16 bites átmenet...
Na, de ez már kezd off lenni, és a változások napló még mindig nem műxik :) -
Borg #12660 ad1 azért a 24bit-hez ragaszkodnék :)
ad2 jogos, én is egy 1px széles gradienst csináltam volna, vizszintes elosztással. -
Borg #12659 Engem speciel hidegen hagy, csak firefoxot használok. -
#12658 IE egy béna böngésző. Aki nem látja be, buta. Aki lusta letölteni egy böngészőt, (mert IE-t még ezt a szintet sem üti meg) az szintén.
Csak szimplán ki kell írni a weblapok aljára, hogy a legjobb hatást melyik böngésző nyújta. Onnantól kezdve reklamálhat, hogy nem szép. -
#12657 Ráadásul ehhez az egyszerű cucchoz ad1: elég lett volna .gif is, ad2: elég lett volna egyetlen pixel széles kép is :)
--------
ivjoe: Nincs fent az ie7? :D
Tényleg, ha valakinek megvan az ie7 béta, nézze már meg vele az oldalt :) -
#12656 Mindenki ezzel szív. :C [csak firefoxra fejleszt]
Well, hamarosan itt az IE7, ha arra nem lett tesztelve a design, lehetnek még kellemetlenségek. :D -
Borg #12655 Ez igy van. Az IE rosszul jeleníti meg a PNG-ket, csak úgy alapból is.
Eddig minden grafikai munkánál küzdöttem ezzel, hogy megcsináltam a weboldalt Firefox alatt tesztelve, utána betöltöttem IE-be, és valami hihetetlen igénytelenség fogadott... egy csomó szín árnyalatot elbasz, nem beszélve arról, hogy a PNG transparencyt sem tudja megjeleníteni. -
#12654 #12594 -
#12653 Akkor ez mi?
.gif a saját galériámból. Egyébként azt mutatja, hogy az ie valamiért rosszul jeleníti meg a fejléc png-jét.
Ez a 27-es fejlécszín:
narancs: Firefox fejléc
sötétnarancs: firefox letöltés után
sötétkék: IE letöltés után
kék: IE fejléc -
#12652 van egy hiba, néha az aláírások nagybetűsökké válnak, néha szinessé, kicsit zavaró:D de poénos:) -
Cat 02 #12651 hmmm eddig 1 fórumot ismertem ami design váltás miatt lett "rosszabb" remélem nem ez lesz a 2.
de mondjuk hogyha a HIBÁKAT javítanák és nem csili viliznék jobb is lenne ^^ -
#12650 hogy te élhess(bocs nem hagyhattam ki)
gif feltöltés a galériába még mindig nem jó!bocs ha idegesítő hogy mindig beírom miközben már rajta vagytok a témán -
Black Ice #12649 ÉN már lebetegedtem ettől az új designtől..
Nem lehetne vissza a régit?
Az olyan jó is volt.
Miért kell a jóknak meghalniuk? -
#12648 mármint a galériában tárolt bannerek?
át kell írni a kódot és megint lesznek :) -
#12647 szerintem meg arról kéne szavazás vagy ötleteket gyűjteni, hogy mivel lehetne még jobbá/szebbé tenni az új dizájnt, amugy a réginél nagyságrendekkel szebb, bár még mindig elég konzervatív.. tehát "pofozni" még lehetne rajta -
#12646 Aha.
Jó.
Figyelmetlen voltam...ittvagyok már egy éve de még mindig lusta vagyok visszaolvasni, és ez elég sűrűn előfordul, főleg ha nehéz napom volt.
(#12570) -
#12645 Extra: Megoldható, hogy 800 legyen az átméretezett képek szélessége és ne legyen olyan vastag a keret? Jobban illeszkednének az üzenetekbe. -
#12644 Rosszul értelmezted a kérdést. Én kíváncsi lettem volna a szavazás kimenetelére.
Amúgy nekem semmi gondom sincs a jelenlegivel. (Nem kell leharapni a fejem csak egy ötlet volt.)
Inkább erre várnék választ: #12635 -
#12643 nem lehetsz olyan hülye, hogy ezt komolyan gondolod. -
#12642 hello
nem azért javasoltam a szavazást, hogy cseréljük vissza a régit. -
#12641 A többségnek még meg kell szokni szóval ez a szavazás 1 hónap múlva talán aktuális lesz, de addig szerintem fölösleges. -
#12640 Értelme nincs, ez marad. -
#12639 Javasolnék egy kis szavazást...hogy kinek mi a véleménye.
Jobb e ez mint a régi..csak kíváncsiság képpen... -
#12638 Fent a változások napló nem üzemel -
#12637 Azt nem lehet megoldani, hogy firefox és ie alatt ugyanolyan színűnek lássák az emberek a fejlécet?
(ie-n sötétebb picit és a logo-k nem passzolnak hozzá, ha az ember ff-ből másolta a színt) -
#12636 St!
Írtam egy privátot a bannercserékkel kapcsolatban, légyszíves olvasd el.
Thx! -
#12635 Hello
Az új design miatt: Lesz e 2006-os SG kreatív tervező pályázat? -
Cat 02 #12634 mérpont ekkora vaze ? xD