27327
  • St
    mrzed001 küldött egy javítást az üzenet visszacsukására, beépítettem, működik, thnx
  • St
    nem döntök a moderátori kérdésekben. a moderátorok többnyire szavazással választanak új moderátort maguk közé.
  • Borg
    Az oprendszer fórum messze nem olyan terhelt, hogy oda külön figyelmet kelljen fordítanunk. Én szoktam járni oda, de nem rendszeresen. Ha valami van, úgyis tudtok PÜ-t irni.
  • Dodo55
    Azért itt kérdeztem, mert gondoltam te(is) döntesz a moderátorokról.
  • Borg
    De az nekem csak kívül körben állítja át a hátteret, a hsz-ek között, meg itt fent a fejlécnél meg fehér marad...
  • St
    nem vagyok kompetens a témában, rossz helyen kérdezed -> [email protected]
  • Dodo55
  • St
    ott van az is a beállítások között:
    "Fórum lapszín HTML kódja"
  • St
    én 512-es adsl-lel nem tapasztaltam ilyesmit.
  • Bucser
    Az én alapvető problémám, hogy 2mbit/180kbit-es ADSL-el akad a fórum.. a Híroldal megy szélsebesen azonnal behozva a híreket. De ha át akarok jönni a fórumba valamiért percekig tölt majd elfelejti mit akart majd újrakezdi. Firefox és Explorer alatt isugyanez a helyzet. Más oldal működik rendesen más fórummal nem problémázik. Mire ide be tudtam jönni az is kb 3x 4 perc töltés volt.. indítottam már újra routert és gépet is (nem más perpillanat nincs itthon így a netet sem használja más és a letöltéseim is állnak)
  • Bucser
    Az én alapvető problémám, hogy 2mbit/180kbit-es ADSL-el akad a fórum.. a Híroldal megy szélsebesen azonnal behozva a híreket. De ha át akarok jönni a fórumba valamiért percekig tölt majd elfelejti mit akart majd újrakezdi. Firefox és Explorer alatt isugyaneza helyzet. Más oldal működik rendesen más fórummal nem problémázik. Mire ide be tudtam jönni az is kb 3x 4 perc töltés volt.. indítottam már újra routert és gépet is (nem más perpillanat nincs itthon így a netet sem használja más és a letöltéseim is állnak)
  • Borg
    Akkor valszeg az iframe-eket nem szereti a fejlécben...
  • Sadist
  • Borg
    És az üzenetek közti fehér háttéret esetleg változtathatóra? Vagy az is együtt változzon a többi háttérrel..
  • St
    ha a fejlécszín változtatható lenne, akkor soha senki nem tudna normális fejlécbannert csinálni. felejtős
  • Amse
    Valami abban a topicban nem stimmel, mert most én is megnéztem, de az SG Team topicon kívűl nálam mindenhol megy a privát küldés.
  • Borg
    Hát, csak abban próbáltam, de a topikban mások is jelezték hogy nem megy - ők meg nem házigazdái.
    Elején azt hittem, hogy a custom css miatt van, de kipróbáltuk nélküle, és úgy se megy.
  • blackgamer
    Örülök hogy a hátterek színe változtatható lett, esetleg az új üzenet és a topic fejlécét is át tudnátok állítani változtathatóvá?
    Mert szeretem ha nagyobb a kontraszt, és üti jelenleg a hátteremet a világos
    Teljes lenne az örömöm ha ez még bekerülne, Köszönöm előre is!
    erre a részre gondolok:
  • Amse
    St!
    A galériádban a mf3 smile elég hülyén jön be a kis mérete miatt.
    Vagyis a következő + bezár gombok csúsznak új sorba. Adhatnál annak a boxnak valami minimal szélességet, hogy ne legyen ilyen.
  • bertino
    hm
    hát most kilőttem tűzfalat és a FF adblockját is, és most jó volt... meglehet azokkal volt valami
  • St
    aha, ez érdekes. nem valami tűzfal, böngészőbeállítási dolog? csak mert nekem megy firefoxxal is ie-vel is, még a laptopomon is probáltam, ott is.
  • bertino
    itt van
    és ilyenkor az a szürke rész el is takar mindent, ahol az van, ott semmire nem tudok kattintani, ha a vissza-t nyomom akkor jó, de ha ujraprobálok képet feltölteni megint rossz :(
  • bertino
    én nem vagyok semmilyen házigazda és nekem se enged ilyeneket :(

mindjárt beszurok képet... ha tudok
  • St
    saját topicokban? tehát amelynek a házigazdája te vagy?
  • Borg
    Szerintem arra gondol, amit már én is irtam neked.
    Pl a saját topikokból nem lehet PÜ-t küldeni, makrókat megnyitni, képet feltölteni, mert azt irja ki (miután félig megtörtént a fade), hogy hozzáférés megtagadva, window.nodetype (blabla).

Amúgy a favicont is le kéne cserélni, ami a tab füleken jelenik meg firefoxban :) Az még a régi dizájnhoz lett készítve.
  • Dodo55
    A hozzászólásom, amire írom ezt válaszként, hogy könnyen meg lehessen nézni, a desingváltás napján íródott, ezért hamar elvegyült a nagy forgalom miatt a többi hozzászólás között, de úgy gondolom fontos, ezért írom ezt, mert kíváncsi lennék mások véleményére is, mert csak Punker válaszolt rá, sőt szerintem kicsit félre is érthette, mert beírt egy listát a felhasználói programok részben moderátori joggal rendelkezőkről(akik mind teljes jogú moderátorok, nincs köztük olyan, aki csak a felhasználói programok részben), holott én arról beszéltem, hogy kénének olyan moderátorok, akik csak a felhasználói programok résszel foglalkoznának, mert a felhasználói programok részben jelenleg elég kicsi a moderátori jelenlét.

Ezt azért írom be most, ha már lett volna a dologból valami, akkor egy warez topic, ami a felhasználói programok részbe nyílt(kb 20 perce), már be lenne zárva.

Másrészt a Windows Vista topicban is ott lenne a faq linkje.

Ezzel nem a jelenlegi moderátorokat akarom hibáztatni, tudom, hogy ők is emberek, így is van elég sok dolguk, pont ezért lenne jó, ha a felhasználói programok részbe lennének külön moderátorok(mint például a játékosok fóruma részben)

És írtam abban a hozzászólásban azt is, hogy én szívesen lennék az egyik, nem a hatalom miatt, hanem azért, mert tényleg szívesen segítenék, és tényleg jó lenne, ha ott lenne végre az a faq link a Vista topic fejlécében, mert akkor 100 hozzászólásból nem szólna 70 olyan dolgokról, ami le van írva a faqban.
  • St
    ezt nem értem, mit ír ki?
  • St
    csillagügyben igaz, valamiért a régi került bele, most beraktam az újat
  • bertino
    nem csak nálad, nálam FF alatt is :(
  • Hmuda
    animgif galéria feltöltést helyreraktam.
    Köszönjük. :-)

Szerk: megoldható lenne hogy az idézett szöveg kicsit jobban elkülönüljön az üzenet többi részétől?
  • Ability
    Írtam már egyszer, remélem most valaki felfigyel a problémámra:

Ezt minden helyen ahol előjönne a "szürkeháttéreffekt" kiírja. Makrók, galéria képek stb... Nálam van a probléma? Opera 9.02-et használok
  • BiG G
    privátüziknél, ahol a kimenők vannak ott nem a feladót kéne feltünteni, mivel az ugyebár minden esetben én vagyok, hanem a címzettet.
  • Dodo55
    Ha jól emlékszem, akkor az 5 csillag=1 korona bevezetésekor ki lett fényezve a csillag, hogy jobban illjen a koronához, de most úgy látom, hogy a régi, mattabb csillag van bent.
    Leellenőriztem, mert van egy innen lementett csillagom, ami fényesebb, szebb mint a mostani, tehát ez tényleg a régi csillag.
    Azért szólok, mert gondolom véletlen volt, hogy a régi visszakerült.
  • St
    jaja, valamivel meg kell különböztetni
  • Dodo55
    OK
    Végülis nem olyan egyszerű, mint amilyennek először gondoltam, mert összeakadhat a válasz valaki üzenetére #12345 link által megnyitott hozzászólásokkal, vagy akár egy másik hivatkozott hozzászólással.
  • St
    igen, ez is jó ötlet és elgondolkodtató, kereszthivatkozásokat lehetne csinálni topicok közötti hozzászólásokra
  • St
    jó ötlet, de nem annyira egyszerű, mint amilyennek látszik, de bele fogom tenni
  • Dodo55
    Pont ezaz, hogy nem vagyok benne biztos, hogy elolvasta, mert talán nem vette észre, mert a design váltás miatt óriási a topic forgalma.

Mert általában minden ötletre szokott válaszolni, még ha az a válasz, hogy nem, akkor is.
    Szóval nem vagyok benne biztos, hogy elolvasta.
  • Dodo55
    Mivel láttam, hogy St az előbb írt ide, és most nem olyan nagy itt a forgalom, gondoltam most talán nem tűnik el a többi hozzászólás között.
    Ha nem mondták volna rá mások, hogy jó ötlet, és nem lenne egyszerű megcsinálni, akkor nem lennék ilyen kitartó, de mivel az ellenkezője igaz, ezért kitartó vagyok.

Nem azt akarom elérni, hogy mindenképp megvalósuljon, hanem azt, hogy St elolvassa, és ha jó ötletnek, és megvalósíthatónak találja, akkor megvalósítsa.

Csak sajnos az elmúlt időszak forgalmának köszönhetően elég gyorsan eltűnik(nem szó szerint) egy-egy hozzászólás.
  • BiG G
    ha érdemesnek tartja az ötletet akkor később talán megvalósításra kerül, ha nem akkor feleslegesen töröd magad. beírtad, elolvasta, felfogta, vársz