Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
nice <#wow2><#bohoc>

Akos 001
Jóak az új logo<#eljen>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Punker
eddig ez a legjobb amit láttam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szép a karácsonyi dísz !! thx!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Laky
nagyon jól néz ki 😉

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Rage47
Szuper a téli logo!!😊
Max7
csatlakozok az elötem szólokhoz!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

jointeer
szép újloko.o

köcsög

Amse
téli logo (Y)

GregSB
Egyetértek. Lassan már a Dacianak is külön topic nyílik. Ami nem baj, csak elég hülyén néz ki az Általános, minden 3. topik egy külön autómárkának a neve...

DEXTER92
Ezt hogy csinálta hogy össze van keverve a # ?

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

smici
én arról beszélek, hogy regelés után már chat sem lenne, az értelmesebb sem tudna így rögtön segítséghez jutni, ércsed már meg :|

Úgy érzed nyomott vagy?

Akos 001
"Ha valami nem tetszik lehet keresni másik fórumot!"

ON

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

EvilDevil
Fórumozók érdekében persze... inkább a saját érdeketekben... pont ti provokáljátok ki a nem ide illõ viselkedést a sok igfazságtalan büntetõponttal (én csupán a véleményemet mondtam el... és máris 3 bünetõpontom van,,,) Aztán ha eldurran valakinek az agya egybõl bannoljátok...

Szóval szerintem más hozzáállás kéne fõleg a moderátorok részérõl.... nem korlátozástengereket bevezetni!

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

DanielT
Senkinek sem fájna, annál többen örülnének egy külön Autómánia alfórumnak, mert egyre több márkának nyilik külön topik az általánosban és elég érdekesen kezd kinézni, ugyanakkor talán van létjogosultságuk.

Többször volt már rá igénylés, hátha lesz belõle valami.

Ma 3db autós topik nyílt.
akyyy
sgmail-al kapcsolatban várható lesz e az sg.hu cím? régen volt róla szó

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sadist
Gondolom az vele a baja, hogy ezzel mindenkit vérpistiként kezelnétek. Olyasmi, mint németben, hogy a számgépekre jogdíjat vetnek ki, mert úgyis jogvédett cuccokat fognak másolni rajta. Azzal csesznek ki, aki jogszerûen akarná használni. Persze részben mindkét oldalnak igaza van. Azt kéne mérlegelni, hogy az új fórumozóknak tényleg több mint 50%-a a vérpisti kategóriába sorolható-e, mert akkor bizony jogos volna az intézkedés.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nézzük csak, szal te kicseszésnek tekintesz egy a fórumozók érdekében hozandó szabályt... szal akkor te sem sorolod magad az értelmesebbek közé?
Mert az "értelmesebb" az ugye felfogja ezt. Érted hol a logikai bukfenc...
1) ne légy naív -.-
2) ne legyél off -.-
Max7
viselkedj kulturált emberként és nem lesz gondod a büntetõpontokal és a moderátorokal! elsõ és legfontosabb szabály! jól jegyezd meg ha ezt betartod nem lesz szkséged több szabályra!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

smici
nem lehet mindent szabályokba foglalni écsed már :@

Úgy érzed nyomott vagy?

EvilDevil
hülyeség... már igy is agyon vissza van korlátozva minden!! te örülnél, ha regisztrációd után hónapokig csak másodrendûfórumozó lennél!! okoska

más:

A moderálási alapelvekben csak a hozzászólások moderációjának mikéntje van feltüntetve... a büntetõpontokkal kapcsolatban egy árva szó sincs!! Ezen is jó lenne változtatni... világosan le kell fektetni a szabályokat, és akkor megszünik a moderátorok önkényeskedése, hatalommal való visszaélése...

smici
és elfáradtál? :p
nem hiszem.. kár lenne megint a hülyék miatt kicseszni az értelmesebbekkel

Úgy érzed nyomott vagy?

malter
ok ebben is van valami,de az sem jo ha teljesen korlátozva vannak azok akik normális szándékkal regelnek
Max7
frisül = frissül helyesírás <#banplz>

Max7
Összes üzenet: 6738625 db - - ez a statisztika évente vagy naponta frisül?

Nagyon jó ám az, amikor kivágok valakit, és 10 percen belül újra bentvan a chaten egy új regisztrációval. Volt olyan, hogy 8 ilyen bant osztottam ki zsinórban, mire megunta a srác.
malter
az sem jo,mert jön 1 normális ember és regelés után mit tapasztal?se a forumot se a chatet nem birja használni,sztem inkább több moderátor,esetleg olyan aki csak a chatet figyeli nagy %ban és azonnal dobja a vérpistikéket elöbb utobb megunja ugyis
Csak éppen annyi is elég lenne, hogy ne csak a fórumba ne lehessen 24órán át irni regisztrálás után, hanem a chatbe se.
Máris a "csak a chat miatt regisztrálok gyorsan" userek, tehát az újregek sacc/kb 75%-a kiesne.
nyami
végre valami jó ötlet (Y)

Akos 001
Olyan szabályt nem lehetne "csinálni",hogy újrgeg ne írhasson csetbe??Csak 1-2 hónapig.Vagy jobban kéne büntetni a cseten a hülyéket......

Tessék beleolvasni😛

Láma!
hm.
#8988!
köszi

geri15
Jah tényleg, sryak késõ van :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sadist
Nem sorba vannak a hsz számok.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Amse
a hsz számok kicsit fura sorrendben jelentek meg.néha van ilyen bug egyidejû hsz elküldések során.

geri15
Csak én nem értem, hogy mi benne az érdekes?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

LoDMaSt
Well, sry, visszavontam <#zavart2>

@ Hellomarci

Pheel
Neked meg ezt kellene sürgősen befejezni...
Pheel
Esetleg nem csak a topikcímeket kellene figyelni, hanem a topikon belül folyó dolgokat is. Persze ezt neked hiába magyarázza bárki. Szerintem fejezd be az anyázást sürgõsen, mert hirtelen 5 lesz az a 3...
EvilDevil
Nagyon sok zavaró dolog van itt.. pl hogy az SG bezár minden romákkal kapcsolatos topicot... ezáltal nyiltan rasszista.. a nácikat hõsként éltetõ Waffen ss topicot meg megtûri...<#levele> ezen is jó lenne változtatni!!

Punker
kis érdekesség a makett topic-ból 😊

http://kepfeltoltes.hu/051219/821377917Clipboard01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pheel
Most nem tudom, hogy a smile-n vagy a #9015-ön röhögjek jobban <#buck>
St
6 hónapig
cSuwwi
Engem az érdekelne, hogy a "Vip regisztrációd lejárt" szlogen meddig látszik? 1 hét? Kicsit zavaró :|

shit happens

Full játékokra gondolsz?
Ha arra, akkor azért nem, mert az Sg nem warez oldal.
LoDMaSt
Rendes játékot, és filmet kapsz a Tecsóban, ez nem warez site, csupán ezért.

@ Hellomarci

Mért nem lehet itt egyszerûen lehúzni játékot,mért csak idétlen demókat,rövid filmeket?????Valaki lenne szives elmondani????Vagy itt nem is lehet lehúzni semmi normálisat???????
Csak akkor büntetjük, ha a másik regjével megkerüli a büntetést amit kapott.

De ez nem ide való téma, ne itt tárgyaljátok ezt ki.