Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
ill, az infóban az életkor kiírás öregbít (bár mintha már lett volna szó róla)
24 vok, de 25 és 30 közöttinek ír :o

shit happens

cSuwwi
inkább valami favicon kéne, favbarban szebb lenne, mint a mostani google ikon :|

shit happens

Max7
5let az van sok hasznos is közötte de nincs aki megvalósítaná!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Jó ötlet, már én is gondoltam erre.
A kedvenc topicjaidban van is ilyen, csak ha egy oldalnál több az új hozzászólás, akkor valamiért eltûnik ez a gomb, viszont ez csak a kedvenc topicoknál van, szerintem durva is lenne, ha a rendszernek nyilván kellene tartani az összes létezõ topichoz, hogy az összes user meddig olvasta el, ez eszméletlenül sok erõforrást követelne a szervertõl.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

precision
ha berakod a kedvencek közé a topikot akkor van

Bazinga!

Timbo
szerintem az is jó lenne ha mondjuk lenne egy gomb az adott fórumon és azzal az uccsó elolvasatlan üzenethez lehetne ugrani! sztem

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Meg lehetne oldani, hogy az olvasatlan hozzászólások piros elválasztó vonalát mi magunk is be tudjuk illeszteni egy adott hozzászólás utánra? Van, hogy olyan sok hozzászólást produkálnak két olvasás között, hogy egy alkalommal nincs elég idõm végigolvasni õket, pedig szeretném, ellenben, amikor belépek a topicba, akkor "lenullázza" a piros csíkot, így nem fogom tudni, hol hagytam félbe az átolvasásukat.
Apropó, ha több oldalnyi az új hozzászólás, akkor eltûnik az ugrás az utolsó hozzászólásra (bár ez nem olyan lényeges szerintem, mint a fentebb említett)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Narancs
Hali!
Van egy csomó topic, ahol nem tudok lapozni az oldalak között, mert egyszerûen nincs ott az "oldalak" lehajtható fül...
Nem lehetne ezen hegeszteni valamit?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Akos 001
Azt nem lehetne megoldani,hogy a fórumozó keresõ helyet cseréljen a fórumtéma keresõjével??Sokszor nem használják a keresõt,talán nem olyan szembetünõ??😄

#9305-ja.elnéztem picit😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

St
nem, a régi lett kifényezve
Laky
nem

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Max7
volt már róla szó! nem lehetne egy olyan kis box a keresõben amit ha bepipálok akkor a zárt topikok nevei között nem keres? :S

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Akos 001
jól látom,hogy az én csillagom virít most a logók mellett😊?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Max7
vágom mi a gondod ebben csak st tud segíteni 😊

Teljesen elfogadható a 15 ezer karakteres határ, valamint tényleg korrigálok is, ha kell, ellenben, a problémám azzal volt, hogy kiírta, hogy túlléptem a 15 ezer karaktert, emiatt nem küldi el, viszont az aktuálisan írt üzenetemet eltüntette az ablakból, illetve egérrel visszalépve is csak az elõzetes privát-váltások szövege maradt meg. Tehát, ha figyelmeztet, hogy nem tudja elküldeni, ugyan engedje már meg, hogy módosítsam, vagy ha nem, hát legalább továbbra is írja az üzenetet az ablakban, hogy clipboard-ra tudjam másolni, mivel elég vacak megoldás az, hogy közli, hogy túl hosszú, és ezzel elvesztetted a beírt szövegedet, írhatod elõlrõl.

akyyy
én egy msnes mosolygós arcot kérnék a logóm mellé mint ami alogomba is van😄 ha kell beszurok egy képet is róla😄

boldog szülinapit punker😊

A mr. bean "érdemjegy" ugye nem jár semmi büntetéssel ( hogy több percig nem szólhaz hozzá vmihez...etc)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Max7
Boldog Szülinapot PUNKER! <#pias><#banplz>

Max7
2005.11.14.
- privátüzenetek 5000 karakter-nemküldi el bug javítva

ez lett javítva gondolom a korlát 15000 hpzászolásra lett kitolva 😊

15000 karekter azért nem semmi az 3-4 oldal A4-es lap courier 10-es betutipussal! a régi üziket töröld a végérõl és nincs gond!

hen-tes
Igen igen igen! és aki jó sok szmájlit ír a hsz-aiban, annak a neve mellé tegyünk egy szmájlit Woohoohoo....

elég már ebbõl a sok hülyeségbõl :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sadist
Flémelésért meg lehetne ilyet adni
<#gonosz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mike
ez a koronás ikon jobb, mint a tegnapi tükörtojásos

nekem bejön

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Láma!
márjo,np

Láma!
csak nekem tünt el a piros csik?

precision
mit kell ezen lovagolni, nemtökmind1 mi van a nevetek mellett? ha ráviszik az egeret ugyis látszik hogy már régóta itt vagytok és "tisztelni kell titeket" emiatt...

Bazinga!

RelakS
Akkor már legyen a Biohazard, nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Palinko
meglehet,de választ is kapok?
meg lehet kérdezni...

Palinko
a MR.Bean érdemrendet kaphatnák azok,akiknek a legnagyobb hülyeséget sikerült összehozni a sg-n,pl. ki lehetne írni,hogy mivel érdemelte ki...

azt itt meglehet kérdezni,hogy nekem hány hozzászólásom van?
Marki
jelenleg a Mr. Bean érdemrend egy <#idiota> jel. Nem tudom, miért kapják, de ha már jár;... Ha Mr. Bean, legyen Mr. Bean! 😛

KoЯn

es eztet ki kapna, fejtsd ki bovebben:ð
Marki
És ez??

KoЯn

Marki
Ez majd annak lesz gond, aki 44 évig fórumozik 😊 Isten tartsa meg jó szokását!

De 2 korona után majd jöhet ehy újabb jelzés. Ráérünk gondolkodni 2010-ig 😄

KoЯn

Marki
Szerintem meg az kapjon olyat, aki közszeméremsértés miatt kapta! Én pl. lehagytam egy figyelmeztetõ szöveget, de nem szándékosan.... 😊

KoЯn

ez nem rossz ötlet, nekem gyakran van, szal értintett vagyok az ügyben, jobban teccik:ð
Pharaoh
Szerintem az öt korona után jöjjön a halálfej, 5 halálfejet úgy se él meg senki, és legálább látja hogy közeleg a vég.<#mf1>

Lacc
Ki tudnék békülni a rangjelzésekkel is, de ez a korona nekem jobban bejön 😊
K.András
A büntetöpontot is meg lehetne változtatni, mondjuk igy nézne ki:

Ebböl mindenki tudná, hogy akin ilyen jel van az komolyan szennyezi a virtuális környezetet. 😛

http://druglord.buzz.hu/ ;)

quack
nem teljesen középen van ez a korona
egyébként nekem is tetszik,jobb mint az a keretes csillag vagy mi

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Mr_no_NaMe
Jaja legyenek ilyen rangok azt kész😊
(#9233 )
Aquir
ha kisebb lenne a váltószám akkor még hosszabb lenne 😉

agyba fõbe meg ne legyen minden évre új jel

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

akyyy
voltma <#duhos2>
nem a szememnke zavaró, hanem eléggé gyéren nézne ki 4 korona és 4 csillag egymás mellet (elmegy egészen a dátumig)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

És ez ? <#vigyor>

Aquir
asszem St már mondta hogy ki van javítva

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ha 4 csillag zavaró menj szemészetre 😊

A moderátor topicból irányítottak ide, mert ide tartozó lenne a gondom.
A probléma a privát üzenetek 15000 karakteres határában van, pontosabban abban, hogy amikor véletlenül meghaladtam ezt (benne maradtak a korábbi beszélgetések ismétlései is) és az elküldésre klikkeltem, a szövegemet ugyan eltûntette, de közölte, hogy túl hosszú a szöveg és ezért nem küldi el, viszont nem adott lehetõséget a módosításra. Az egér böngésõ vissza gombjával ugyan vissza tudtam lépni a hozzászólás írásra, de ott pedig eltûnt, amit beírtam, csak az eddigi üzenetek maradtak, amire a választ megírtam. Tehát, a kérésem egyértelmû: ha túl hosszú a privát, adjon lehetõséget a módosításra, vagy legalább, hogy clipboard-ra tudjam másolni, mert így elveszett az egész üzenetem és lehetett elölrõl gépelni az egészet.

artschi
vagy baseballsapi? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

akyyy
4 korona és 4 csilag is elég zavaró szvsz már😊

más:
Sg-s kulcstartó?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Aquir
öt csillag az 1 korona
öt korona már 25 év, ezzel legyetek szerintem el 😊
és erre az ötödik koronára lehet valami más jel 😊

magus
sztem ez a katonai rangjelzes jol nezne ki
(ha vegleg elvetettuk az ugrandozo kismacskat...)

bar ez a kiraly is jobb mint az a feher csillag