27327
-
#12913 miért nem tudom szerkeszteni a topicom fejlécét?? -
Dodo55 #12912 A privátüzeneteknél nem lehetne azt megcsinálni, hogy a törlés checkboxok feletti törlés felirat is link legyen, és submittolja a formot? Mert akkor nem kéne mindig lelapozni az aljára az oldalnak, ha felülről szeretnék törölni üzeneteket. -
#12911 thx. -
#12910 BBCode-hoz hasonló makrók itt az üzenetmezőben, a saját adatlapon meg a saját topikok karbantartásánál pedig HTMLcode-ot lehet használni -
#12909 Mit nevezel üzenetmezőnek? html nincs engedélyezve a fórumban bbcode sincs csak néhány sajátos amit a makrók menü alatt találsz! -
#12908 igen ez kéne :C
azt meg kösz hogy megcsinálták a mindkét irányba elküldött privát üzenetek láthatóságát -
#12907 az üzenet mező BBcode-ot vagy HTML-t jelenít meg????? -
#12906 azt meg lehetne csinálni, hogyha vkinek rámegyek az adatlapjára, akkor a logóját is mutassa? csomószor van az, hogy rákeresek egy gyerekre, tudom, hogy mondjuk vmilyen Józsi a nickneve. Beírom, keresőbe, és kiad, józsi1-et, józsi2-t, józsikát. És mivel a logójukon csak vmi józsi volt, nem tudom eldönteni, hogy melyiket is keresem igazán, mert a logójáról tudom csak felismerni. köszi -
#12905 vagy újraélesztés :cx
már sikerült átírnom Dodo55 segítségével :) -
Borg #12904 Tudom javasolni a reinkarnációt. -
#12903 meg lehetne oldani valahogy, hogy a születésnapom 12. 11-e helyett 11. 12-e legyen? :)
előre is kösz -
#12902 Akkor nyílván hax -.- -
#12901 ott 2 nyári szünet is van és csak az egyiknél nagy a csík;) -
#12900 Ott az ész -
#12899 Nyáriszünet. -
#12898 Ezt honnan szedted? Nem hiszem, hogy ilyen lenne az sg nézettsége. A tavalyi érettségi botrány pl biztos megdobta anno a nézettséget. -
#12897 Akkor még nem volt új dizájn. -
#12896 Talán a design váltás :) -
Cat 02 #12895 ezt hogy csinálták ? :) -
#12894 Én is szerettem a 250 postot de ha 80 a jó az sg-nek akkor legyen!
Abban meg nem vagyok illetékes, hogy miért lett kivéve és hogy vissza lehet-é rakni! :) -
#12893 Jelentem, hülye, de mondta ezt már más is nekem!
Akkor meg nem-e lehetne visszarakni a megjelenő postok számának állítgatását? :) -
#12892 Megnézném ahogy te fejenálva huhogsz de azt is megnézném, hogy te hol álítod a postok megjelenítésének a számát mert nekem a beálításokban csak olyan van hogy megjelenő témák száma tehát a főkategóriákon belül hány topikot listázzon ki :) Javítson ki valaki ha tévedek! -
#12891 Jelezném, hogy nálam ha a fejem tetején állva huhogok, akkor is 80 post/oldal van, hiába állítom akár 20, akár 250 post/oldalra a beállításokban. Lehetne ezzel kezdeni valamit?
Köszi! -
#12890 A szülinaposok nem kaphatnák vissza a nevük elé a kis tortát? -
#12889 1 bünti 1 hét
1-nél több bünti 2 hét
ban 1 hét -
#12888 Mert 2 hatványa :| Ez fícsör. -
#12887 Amúgy csak egy kérdés: hogy jött az, hogy pont 4 percig lehet a hozzászólásokat szerkeszteni/törölni? Akkor már mért nem 5 percig? Az mégis csak kerekebb szám -
#12886 asszem ahány pont annyi hét, 5 pontnál 1 hét bann. -
#12885 lehet hüje kérdés de mikor yárnak le a büntetőpontok?
vagy ha már van akkor amig összenem gyúlik az 5 addik csak gyűlik gyűlik? -
#12884 Üdv!
Valószínüleg elég hülye kérdés,de nem értek hozzá.
OTP Junior kártyával lehet fizetni VIP-ért vagy ez nem megfelelő? -
#12883 [Bugreport]
Itt #3807 hozzászólás érdekes dolgot csinált :)
[/Bugreport] -
Borg #12882 Ha majd hozzányúlsz a rendszerhez, akkor szvsz a büntipont listából a halálfejeseket ki lehetne venni. Vagy max az utolsó 3-at benttartani. Egyrészt felesleges ennyit mutatni, másrészt versenyeznek érte lassan... -
#12881 van alapja a dolognak, ezt fontolóra veszem -
Borg #12880 aaaa...mekkora otlet! -
#12879 nem lenne egyszerűbb, ha nem adnátok okot arra, hogy büntit kapjatok?
ON -
#12878 Ez is jó ötlet... aki húzósabb, és visszajön, úgyis ha kap megint csőcső lenne neki. Vagy akinek össze van gyúlve, annak nincs minusz, de aki még 19nél van, mehet le neki
meg egy kis off: szülinaposoknál cicero -
#12877 ja, pl, 3 havonta 1 büntipont mínusz. mármint ha 3 hónapig nem kaptam. -
#12876 amúgy valóban, az a 21 egy idő után elévülhetne... monjduk annak fügvényében hogy az illető milyen gyakorian és mennyit kapott...
monbjduk jön egy KÖCÖSG nevezetű egyén, aki 1 hónapban össze is gyűjtötte, oszt cső neki, mert mindig 5öt kapott, nem is jöhetne vissza , viszont pl én nem kapok mindit bant, igy ha vmikor el is érem a határt, egy idő után nullázódhatna.... vagy csökkenteni lehetne.. -
#12875 21 az a 15 -
#12874 erre mondják, hogy fogd vissza a csúnya beszédet és nem kapsz büntipontot... vagy küldd el melegebb éghajlatra privátban :)
Szvsz kis idióták hülyeségein nem éri meg felhúzni magad, mert csak te szívod meg...