27327
-
#12954 [courier]Minek jelentkeztek ki? megérdemlik -
Monoton #12953 több esgés jelzi itt nekem msnen hogy nemtudnak bejelentkezni :D -
#12952 Ez alapján a ThickBox a képek és a privát üzenetek elsötétülős megjelenítéséért felelős. Valszeg elcsesztek valamit a kódjában és olyan értéket piszkálna, amit nem volna szabad, bár úgy tudtam JavaScriptben nincsenek láthatósági szabályok. -
#12951 nemtudom, most per pillanat működik, de mint korábban írták, egyszer jó egyszer nem. -
#12950 Rákerestem kicsit erre a hibaüzenetre, és olyanokat találtam, hogy pl egy ThickBox nevű javascriptes cucc legújabb verziója okoz ilyen üzenetet Firefoxnál, Operánál ennél durvábbat is. Nem értek a javascripthez, de az oldal forrásában van hivatkozás egy thickbox.js fájlra, nem lehet, hogy itt is erről van szó? -
#12949 azt nem lehetne, hogy az elküldött priviknél a címzett látszódjon és ne a feladó? -
#12948 hmmm? -
#12947 hello world-öt kihagytad az elejéről :| -
#12946 Vannak akik nem nézik az elküldött üzeneteket mint pl én! A törlést sikerült emgodlani, hogy ne egyesével keljen, de betehetnétek egy olyat hogy mind kijelöl így legalább nem kéne 60 pm mögé pipát tenni és így havonta könyebb elnne pucolni a pm-eket!
Egy rövidke sor valahova beszurva megoldja a problémát ha minden igaz:
<?php echo ('<input type=button value=\"Mindet kijelöli\" onClick=\"this.value=check(form)\">'); ?> -
#12945 Elég rég óta átlagos az, hogy a 10 legújabb topicból 8 zárva van...
Lehetne statisztikát vezetni a felhasználók által megnyitott topicok, és bezárt topicok között.
És pl a bezárt topicok százaléka alapján lehetne korlátozni hogy mennyi időnként nyithat a drága user új topicot. -
#12944 hehe nem is kell! -
#12943 Nekem a desing vátástól számítva 2-3 hétig volt ezzel problémám. Operával , Firefox-szal, és IE-vel is. Mindegyikből a legfrissebbet használtam. Nem csak a pm-ekkel volt gáz, hanem a galériával is. Aztán hirtelen megoldódott. -
#12942 És? Nem mondtam, hogy milyen gyakran. -
#12941 Nekem sem rendszeresen csak hébe hóba! (2.-3. pm) -
#12940 Nem baj. Te használd azt. Akinek írtam, annak van. -
Cat 02 #12939 nekem FF alól nincs semmi baj ismétlem semmi ! -
blackgamer #12938 észrevétel: ez az új képfeltöltés sokszor csak 2x-3x nekifutásra tölti fel a képet, főleg ha zsinorban több képet küldök, talán a memóriában hagy valami szemetet? nem működik túl megbízhatóan, és lassú is amíg betölt, esetleg állítani kellene rajta
más: megnyitom a fórum főoldalát, erre azonnal rátapad erre a névre a szemem szülinaposok között: "kurvaanyád" -
#12937 Ha problémád van nem személy szerint egy moderátorhoz fordulsz hanem minden fő témának van egy olyan topikja hogy moderátorok figyelmébe! Ha meg bugot találsz vagy egyébb problémád van meg van adva elérhetőség az sg-nek de bugot ide is beirhatod! -
#12936 tudom, hogy van moderátor lista, csak egy frissen regisztrált tag nem biztos, hogy egyből megtalálja. de még ha megtalálta is, akkor sem hiszem, hogy fejben tartja az összes moderátor nickjét. -
Vlala #12935 Lehetne esetleg több emberkének válaszolni egy üzenettel? Pl. ha ketten-hárman kérdeznek hasonlót, mehetne mindannyiuknak címezve a válasz? -
#12934 aki lusta az haljon meg.... -
#12933 nem akarok beleszólni,de csakazértis megteszem :P
egyrészt nem csak azért kaptad a pontot,másrészt nem itt kéne sírnod emiatt
más:akkor a mehet gomb marad ott ahol van?pedig annyian sírtunk már érte hogy lehhessen megint tab+enterezni(tudom hogy most is lehet nyomogatni nyugodtan csak kicsit más ugyebár :P) -
olos123 #12931 akkor oké:D pedig már keztem örülni hogy egy bugra bukkantam:D -
#12930 Ez ezért van mert a topikok hosszú címében is keresi az adott kulcsszót és ha html esetleg beépített javascript van benne akkor tudi rátalál a kereső! -
#12929 minek, ha büntit ad ugyis tudni fogod ki adja :D Egyébként meg meg tudod nézni a moderátorlistát -
olos123 #12928 Felfedeztem egy hibácskát az oldalon!
Ha fórumban rákeresek a Javascript szóra kidob egy csomó témát de kicsit fura dolgokat jelenit meg:D -
#12927 A moderátorok fejlécében lehetne valamilyen megkülönböztető jelzés. -
#12926 jelen -
#12925 Nekem van hogy firefox alatt bejön ez a hiba és nem tudok pm-et küldeni és ugyan ebben az időben ie alól sem! De van hogy tökéletesen müködik! -
#12924 valakinek ugyanugy FF alatt sincs hibája... Ismétlem: SEMMI
... -
#12923 Biztosan velem van a baj, de nekem semmi problémám nincs IE alatt. Értem ezen a 6-os és a 7-es verziókat egyaránt. Ismétlem: SEMMI. -
#12922 Nem a kötekedés miatt mondom, de ha felmerül egy probléma akkor az a válasz rá hogy ne használj operát ne használj explorert ne használj firefoxot!
Nálam is gyakran fordul elő ez IE alatt és Firefox alatt is! Sőt ha visszanézel a topikban akkor linkeltek képet explorerből is hogy ott is ugyan ezt okozza!
Opera alatt meg másnak volt valami más gondja!
Akkor aszem joggal kérdezem mit használjunk? :D -
#12921 bah, ie meg elszáll, mint a huzat (mondjuk amúgy is utálom), mellesleg designváltás előtt minde korrektül működött
ez meg egy isten hibaüzenet :) -
#12920 Ne használj Tűzrókát, megoldódik minden problémád! :-P -
#12919 mivel privit nem tok küldeni és itt megláttalak: köszi! :) -
#12918 nemtudom, hogy ilyen hiba van-e másnál is... - kép -
ez a designváltás óta van, se privit nem tudok kldeni, se nem képet feltölteni... -
#12917 okés. -
#12916 ja -
#12915 de ha én indítottam a topicot akkor is? -
#12914 ha nem a sajátban van akkor házigazda jogot kell kérned a [email protected] keresztül.