Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaZoK
azt nem mondtam, hogy mind ottvan 😊

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

nxfn
ez hazukság, csak a csetelõket mutatja :|

RaZoK
a fórum fõoldalon is látni a chatboxon az userek ott sorakoznak<#idiota><#wave>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Laky
elég zavaró lenne több ezer user kilistázása

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Palinko
hen-tes: ebben 100%-ra igazad van,de ezt sajna még sokan nem értik meg 😄

Laky: talán a felsorolás egyszerûbb lenne,egy olyasmi,mint a szülinaposok (ami szerintem nagyon jó dolog),csak akkor válna láthatóva,ha kérné az user
Amse
erre ott van a fórumozó keresõ és ahogy Laky írja megnézheted mikor volt itt utoljára.

hen-tes
ez nem chat, vagy msn..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Laky
Privát?
Utolsó üzenet idõpontja?
Utolsó látogatás idõpontja?

😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Palinko
pl,ha valakit keresel,nem lenne rossz....
hen-tes
mi értelme lenne?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Palinko
van egy 5letem: Lehetne csinálni gombot,amire ha ráclikkelsz kiírja,hogy kik vannak bejelntkezve

mit szóltok hozzá?
tomsolo
akkor freewebrõl se lehessen 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

St
Voltak régen ilyen jellegû tartalomszûrések, sõt volt csúnyaszó szûrõ is, nem tudom emléxik-e rá valaki.

Egyik sem mûködött. Több esetben tapasztaltuk, hogy ha egy barom nem tudott betûzni egybõl rottenes képet, az feldühítette és "megmutatta": freewebre feltöltött képekkel szórta tele a fórumot. Ezért is szûntettük meg mindkét funkciót, hogy a kreatív elmék ne itt csillogtassák a tudásukat.

Egyetlen lehetõség ilyen esetekben a törlés és ban, automatizmusok nem mûködnek.
tomsolo
hát nem lenne egy hatalmas munka....

viszont a site szempontjából egyértelmûbb lenne a helyzet

Pheel
Leszedi, felteszi máshová és megkerülte. Kár az időért...
tomsolo
st

nem lehetne egy ellenõrzés a beszúrt képek linkjeire pl. hogy ne szerepelhessen benne rotten, orichid stb meg ehhez hasonló hangulatos site-król linkelt tartalom....

geri15
Cikkirónak lehet jelentkezni? o_O Mert ha igen akkor akadna itt egy jelentkezõ (:

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ollie
Csak az utálja a moderátorokat aki nem tud és/vagy akar viselkedni. Mint a való életben. Ugyanezt találod például a diák/tanár viszonyban.

bertino
oké, nem ugy értettem, mintha én azért akarnék modi lenni, hogy uralkodjak, én is ugy értem, hogy ez alapvetõen rossz, hacsak ezaz indok hajtja D:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punker
egyre kevesebb van, vagy csak engem kerülnek el 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pheel
Szerintem rég rossz, ha valaki azért modi, hogy uralkodjon. Inkább azért csinálod, hogy a többiekért tegyél valamit. Mert bárhogyan is nézzük, a kevés moderálni való user a csendes többség fórumozását rontja. Nem érdekel, hogy ki utál, aki nem képes feldolgozni, ha rászólnak, mert szándékosan rosszat tesz, azt nem nézem sokba. Egyébként nagyon sok olyan üzenetet kapok, hogy "bocs, tényleg hülye voltam". Szóval a normálisok vannak többségben szerencsére. Persze mindig van egy-két izgága, aki azt hiszi, hogy ha gyalázkodik, azzal árt a moderátornak.
tomsolo
mondjuk érdekes, cikkíró nem akar lenni annyi eNber...

Palinko
én csak a sok üres dumát szeretném leszedni a fórumról...
" meg eljátszani azzal a pár büntiponttal " - szerintem ezt egy kicsit komolyabban kéne venni!
" cserébe mindenki utál akit egyszeris büntettél, vagy éppen nyal " - ilyenekkel ne álj szóba 😄
bertino
valószínûleg szeretne vezetõ pozícióba kerülni egy fórumon... uralkodni mások felett

bár itt no csevegés... <#rolleyes>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

cSuwwi
vki világosítson már fel pls, hogy mi a jó abban hogy vki moderátor lehet, mert nem igazán értem (biztos bennem van a hiba)
azonkívûl hogy tudsz törölni/javítani üzeneteket, meg eljátszani azzal a pár büntiponttal, cserébe mindenki utál akit egyszeris büntettél, vagy éppen nyal. meg egy csomó idõ, mert ugye illik normálisan végezni, ha már egyszer elvállaltad... :o

shit happens

Amse
no spam!

Palinko
ezzel sokat segítettél,majd átolvasom,még szemem elõtt lebeg tanácsod 😄
nxfn
loál <#bohoc>

LoDMaSt
Itt kell utállni, és ha mindent máshogy csinálsz, mint õ, lényegesen nagyobb esélyed van, hogy mod legyél.

@ Hellomarci

Palinko
ki az az Ákoska?
nxfn
nyamie D:

Hedgehunter
Tenyleg auto motort rakhatnatok az oldalra.........<#puszis>
vaaa
kövesd ákoskát!

hi

prezi
<#wilting>

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Palinko
ok,van idõn ugyebár <#circling>
Punker
2-3 évig normálisan viselkedsz és akkor talán.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Palinko
tudom,hogy nem ide illik,de a keresõben nem találtam ennél alkalmasabb topicot..... szóval a "hogy lehet belõlem moderátor,a SG fórumon? " kérdésre szeretném megkapni a választ <#vigyor2>
nxfn
vagy alkategóriák-.-
általános -> gépjármûvek<#smile>

Lacc
Egy Autó-Motor kategória tényleg kellene már... Lenne oda topik bõven <#wow3>
Pharaoh
Leeht csak opticai csalódás, mivel egyik ága felfelé néz, az alsó kettõ meg nem teljesen lefelé, így az rövidebbnek látszik, így nem ér le annyira.

geri15
akkor a csillagos kép nem teljesen jó
de szerintem halálmindegy

Ha nincs ott korona, akkor tényleg úgy látszik :o

Laky
😄

St
optikai csalódás (vagyis rossz a szemed)
Laky
most meg mintha kissé lent lenne :\

tomsolo
nemtom, localba jó volt ugyis. de így is jó

St
ez nem segít rajta valamiért...
egy div style:padding -gal tudtam csak helyrerakni
Akos 001
Nekem van egy régebbi képem,és (úgytünik) ilyenek voltak.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

De csak most csúsztak fel ezek, nem? Eddig mintha jó helyen lettek volna.
geri15
istenem :|

mondtam én hogy lesz? Azt mondtam hogyha valaha is lesz ilyen akkor a régebbiek nem lesznek elérhetõek, csak azok amit utána küldtél. HA LESZ ILYEN