27327
-
#12994 Szvsz nem Firefox hiba, mert több helyen olvastam, hogy Operában is fellép.
Viszont találtam valamit:
"Temporary solution as posted in the Thickbox forums:
The issue is happening due to a conflict with Google Ads Javascript on the same page. Either downgrade to Thickbox 1.0 ( I am using Thickbox 2.0) or take away the ads from the page until a solution is made in the next Thickbox release."
És valóban, ha be van kapcsolva az AdBlock (azaz nincs reklámscript az oldalon), akkor minden további nélkül működik, ha meg nincs bekapcsolva, akkor dobja a hibaüzenetet. -
#12993 Firefox 2.0-án is ez a hiba lép fel :( -
#12992 köszi -
#12991 sokak kérésére beleraktam a mehet gombra a tabindex=2 -t -
#12990 Window.nodeType error. Utánajártam a dolgoknak, valóban a Thickbox okozza, amely az ablakok mögötti fade effectért felelős.
Azoban kizárólag Firefox 1.5 esetében, amely valószínűleg a firefox hibája, mivel korábbi firefoxokon semmi baja nem volt (én is korábbi verzión fejlesztettem a szájtot)
Tekintettel arra, hogy visszafejleszteni v1.0-ára nemigazán szeretném a szájtot, 2 dolgot tehetünk:
- várunk firefox javításra
- várunk thickbox javításra, ez utóbbi amit megjelenik cserélem.
-
#12989 loál! D::: -
#12988 #12986: Legtöbbet a php html topikban szolok hozzá és ott a foráskodot más szinnel jelölöm illetve courier betütipusban sokkal jobban átlátható, ezért hozzászoktam!
#12987: Van rá lehetőség, nem tiltott a használata ha nem tetszik el lehet menni, vagy nem kell elolvasni az én postomat! És igen is személyeskedésnek veszem sőt sértegetésnek! -
#12987 Én a te betűidtől vakulok meg, másét simán olvasom.
De mivel te olyan sznob köcsög vagy, hogy nem írsz olyan betűkkel mint más, így ne várd el azt, hogy normálisnak vegyenek mint mást, és ezt ne vedd személyeskedésnek, az összes hozzád hasonlót lelőném. :-) -
#12986 És miért nem jó neked az alap betűtípus, mint más fórumozónak? -
#12985 Csak courier betütipust használok és mert jobb mint a times new roman :) -
#12984 Miért kell neked mindig másmilyen betűtípust használnod? :| -
#12983 Vissza a régi betűméretet pls mert megvakulok! Amúgy megin nem tudok pm-et küldeni meg képet feltölteni és többen jelezték a 8-as kategória tápikban is! -
#12982 én nem is vettem lészre, mert nem azt néztem: ez a másik megoldás :) -
#12981 adblock np -.- -
#12980 Inkább legyen ott vmi reklám, amiből bevétel is van, mint egy semmi üres fehér paca, aminek semmi haszna...
(régebben voltak dúrvább reklámok is, mikor a főoldalon megjelent egy csókos száj és be se lehetett zárni!) -
blackgamer #12979 ez a felső teszveszes reklámbanner örökre marad vagy átmeneti? -
#12978 Isten nyugasztalja őket! :o -
#12977 nyugi, ezt már mások is hangoztatták :DDDDDdd -
marcio mela #12976 Akkor bocsánatot kérek!Azt hittem köze van az SG-hez.Azt írja "SG Upload".
De szerintem szüksége van rá az SG nek.Csak azért nem lesz valaki VIP,hogy 20 Kbyte-nál nagyobb képet feltöltsön. -
Dodo55 #12975 Ahhoz az oldalhoz semmi köze az SG-nek, én csináltam, szóval ne ide irogass vele kapcsolatban legközelebb, hanem nekem.
A problémát amúgy az uw okozza, sokszor előfordul, várj egy kicsit, és jó lesz remélhetőleg. -
#12974 rohadtul kevés köze van az SG oldalhoz... -
marcio mela #12973 Megint nem működik a "Képfeltöltő oldal SG fórumozók részére" oldal.
link -
#12972 dehogynem.. ez sokkal egyszerubb megoldas minthogy "megjavitani" a dolgokat.. mivelhogy eddig tokeletesen mukodott firefoxban a dolog.
-
#12971 ezért nem osztunk büntit? sok vak ember. -
#12970 #12963 -
#12969 nemtom mivan de nemtudok privatot irni senkinek.. es ha irtak akkor valaszt se tudok kuldeni!!!!
ezt irja:
engedely megtagadva a tulajdonsag lekerdezesehez: Window.nodeType -
#12968 oh, kösz -
Monoton #12967 #12963 -
#12966 hm. mikor privátot akarok írni ezt írja ki:
engedély megtagadva. tualjdonság lekérdezéséhez: windowsNodetype -
#12965 Tekintve, hogy 1 kilobyte 1000 byte (SI), a kiírás rendben van.
Kis olvasnivaló -
#12964 vagy ctrl balgomb (az új lap) -
#12963 firefox, középső klikk, vagyjogg gomb megnyitás uj lapon,ablakban megoldja.... -
Monoton #12962 nem tudok képet feltölteni O_o
vami hibaüzenetet kapok és elsötétül egykis esgé :D -
#12961 akkor vagy a limitet kéne 20kb-ra állítani, vagy a kiírást modosítani 20000 bájtra -
#12960 én sem tudtam, mi volt baj? -
#12959 jelentkezem énis az érintettek sorába.tegnap énsem tudtam bejelentkezni...
(amúgy meg azért kellett újra bejelentkeznem mert a másik gépen voltam amúgy...) -
#12958 hja.. majd ST alkot vmit... kb 1-2 hónapja is volt ilyen..és megoldotta. -
#12957 Azért, mert 19.8 kB az 20 275 byte, míg a rendszer 20 000 byteot engedélyez. -
Monoton #12956 mostmá rendesen zaklatnak hogy nem tudnak belépni :DDD -
#12955 miért van kiírva, hogy nick képként fel lehet rakni 20kbyte méretű logót, ha egyszer a 19.8k-t nem engedi ?