Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
😄D
én nem reklamálok, csak emlékeztetem, hátha kiment a fejéböl😛

Figy, St egy szolgáltató.
Ha egy szolgáltatónál reklamálsz az igéreteik miatt, akkor abbol logikusan csak az kovetkezhet, hogy legkozelebb igeret sem lesz 😛
Láma!
ettöl féltem. gondolom hogy sok a melo meg minden, de tavaly tavasszal nyár volt igérve, nyáron tél, most tél van, tehát tavasz...
azért reméljünk?
pl privik csoportos törlése.

Max7
oks így már müködik! köszi

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

St
ürítsd ki a böngészõcache-t...
geri15
hiba van a rencerben o: nekem is forbidden 403-as hibaüzi

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Max7
Forbidden
You don't have permission to access /forumkepek/ on this server.

ezt az üzit kapom rá mégsem megy <#wave>

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

St
költözött másik particóra, már megy
geri15
engem nem izgat mert ami kell azt amúgyis a galériámba töltöm fel 😊

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

jééé, tényleg

artschi
nálam is csak egy fehér ablak jön be...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Max7
csak nálam nem jön be a képfeltöltésre klikelve semmi vagy nálatok se?

Gladiator
az

nemtudom h megfelelõ helyre írok-e, de az adatlapomon már 18-25 közöttinek látszom, miközben a beállításoknál 88.02.18. van beállítva.
vagy csak az év a mérvadó?

football without ultras is nothing

St
de, fel van írva a todo listára, legközelebb tavasszal lesz fejlesztés
franc0
hali

esetleg egy olyan apróságot nem lehetne hogy a saját galériában a képeket ne egyesével kelljen törölni hanem lehet egy az egyben egy egész albumot?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

St
azt nem sokat, proci kell neki + gyors vinyó inkább
RaZoK

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Punker
mennyi RAM-ot zabálunk spammelés közben? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
jaa, meg wd raptor vinyók (10e rpm)
Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
single xeon -> dual xeon
Punker
St szabad tudni mit cseréltetek a vason?

hen-tes
autó motorra válaszolj már valamit légyszives!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

St
köszi, ez az új cache rendszer miatt van, majd javítunk rajta
Van egy nagyon nagy bug az Sg Ingyenes Fórumban: Ha módosítok egy hsz-t, akkor látom a módosítás hatását, de ha kilépek a böngészõbõl, és visszalépek, és nem veszem fel a moderátori jogaimat, akkor a változás nem jelenik meg, a módosítás elõtti állapotában lesz ott a hsz, amit módosítottam. Ha felveszem a mod jogaimat, akkor viszont látszanak a módosítások, amit az elõzõ moderálásom alkalmával csináltam. Próbáltam üríteni a cache-t, törölni a cookie-kat, próbáltam ie alól is, firefox alól is, de mindig ugyanaz van, szóval nem nálam van a hiba.

Ha viszont jön egy új hsz, akkor moderátori jogok felvétele nélkül is látszik a változás, amit az új hsz érkezése elõtt csináltam.

Szóval tulajdonképpen az van, hogy a hsz módosítások csak egy új hsz érkezése után lesznek láthatóak moderátori jogok nélkül.
bertino
de csak egy auto-motor vagy vmi hasonló nevezetû altopik kéne, ahova ezek tartoznának 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gladiator
vigyáztam, azért nem írta "f*szbát"...

Punker
a fejeseknek írj ne nekünk, és plz vigyázz a szádra.

Gladiator
Ezt nem hiszem el. Most már minden egyes autó típusnak is topikot akarnak nyitni. bannoljátok már õket a francba...

Shaman
megnyugtatlak IE alatt is volt ilyen....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Loál János
FF alatt nekem is elõfordul sokszor, IE alatt még soha, sazl...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sadist
Ez mitõl lehet?

Az aláírást néha széttördeli több sorba, de egy frissítés után visszaáll normálisra. És már nem elõször tapasztalom :S

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Palinko
nem rossz...
artschiatwork
copy/paste? utána meg elküldöd mail-ban? 😊

ffxi
Léccí a VICCEK topikban legyen olyan, hogy "elküldeni ismerõsnek"!!!!!

THX!!

Fákjúal!

ok, asszem megértettelek, azt írod, hogy egy skript ami mondjuk 800x600 fölötti méretnél kisebbre méretez automatikusan (jó ötlet <#eljen>)

én arra gondoltam elsõnek, hogy a felhasználó dönthessen a megjelenítés méretérõl, persze valószínû pont azok nem használnák akik 1600x1200-as képeket raknak be

tényleg.
ez yo.

tomsolo
ennél jobb az a megoldás amikor linkké alakítja a nagyobb képeket automatikusan...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cSuwwi
nemérted...
nem thumbot generál, hanem javascripttel a letöltött nagyobb méretû képet kisebbre méretezi (a width és height-et csökkenti), de ugyanakkora marad.

sima javascript, nincs itt semmilyen jogi gond, van ingyenes megoldás is (meg amúgyis csak egy pársoros script, bárki megírja aki konyít a javascripthez vmit)

shit happens

az nem jó, mert a szervert lassítaná, és az összes képrõl úgyse tárolhatna kis képeket a fórum szervere (már ha erre gondolsz)
kivitelezhetetlen és jogi dolgokat is felvetne

szinte mindenkinek gyors a nete, pillanatok alatt letöltõdnek a képek
esztétikailag és praktikusság miatt lenne csak érdekes a dolog

Sadist
nék

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cSuwwi
ezzel mindössze annyi a baj, hogy IE alatt nemmûködik...
ill, mint vki mondta, attól még a mérete megmarad, ugyanolyan lassan tölti le
javascriptes megoldás kéne a képekre, pl. hasonló mint ami az imageshacken is van (meg sok helyen)

shit happens

Palinko
miért nyalnák,ha nem akarnak úgy sem adnak :-D
Gladiator
te nagyon nyalsz a mod címért<#rolleyes>

gnar killer
Csak ha nagyon kell, pl humoros és aranyos [:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Amse
és szerinted a moderátorok végigírogatják az összes topic feljéckódját?

Amse
de nem tolja szét a fórumot.

gnar killer
Elég a karbanartásba beírni egy style kódot amiben meg kell adni a méretet és ha attól nagyobb a kép akkor összehúzza méretét, de ha a kép megjelenítésére nyomunk akkor rendes méretben mutataja (lásd: Hogy néz ki az asztalod? topik)

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Sadist
Attól a kép mérete ugyan akkora maradna.