Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ha viszont jön egy új hsz, akkor moderátori jogok felvétele nélkül is látszik a változás, amit az új hsz érkezése elõtt csináltam.
Szóval tulajdonképpen az van, hogy a hsz módosítások csak egy új hsz érkezése után lesznek láthatóak moderátori jogok nélkül.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Az aláírást néha széttördeli több sorba, de egy frissítés után visszaáll normálisra. És már nem elõször tapasztalom :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
én arra gondoltam elsõnek, hogy a felhasználó dönthessen a megjelenítés méretérõl, persze valószínû pont azok nem használnák akik 1600x1200-as képeket raknak be
ez yo.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nem thumbot generál, hanem javascripttel a letöltött nagyobb méretû képet kisebbre méretezi (a width és height-et csökkenti), de ugyanakkora marad.
sima javascript, nincs itt semmilyen jogi gond, van ingyenes megoldás is (meg amúgyis csak egy pársoros script, bárki megírja aki konyít a javascripthez vmit)
shit happens
kivitelezhetetlen és jogi dolgokat is felvetne
szinte mindenkinek gyors a nete, pillanatok alatt letöltõdnek a képek
esztétikailag és praktikusság miatt lenne csak érdekes a dolog
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ill, mint vki mondta, attól még a mérete megmarad, ugyanolyan lassan tölti le
javascriptes megoldás kéne a képekre, pl. hasonló mint ami az imageshacken is van (meg sok helyen)
shit happens
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
le lehet valahogy lõni azt a cset ablakot? nekem nem hiányozna...
Végre megszünne a "bocs a nagy képért de nekem ekkora a felbontásom c. mondat , majd egy 1600x1200 ronda kép figyel....
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
egy nagy kép nem borítaná be az egész fórumot
nekem nagyon sokat segít a keresõ,meg én eddig tudtam használni,mindent megtaláltam vele,amit akartam...
Törölni nem tud mindenki, pl én sem.