Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
mennyi RAM-ot zabálunk spammelés közben? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
jaa, meg wd raptor vinyók (10e rpm)
Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

St
single xeon -> dual xeon
Punker
St szabad tudni mit cseréltetek a vason?

hen-tes
autó motorra válaszolj már valamit légyszives!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

St
köszi, ez az új cache rendszer miatt van, majd javítunk rajta
Van egy nagyon nagy bug az Sg Ingyenes Fórumban: Ha módosítok egy hsz-t, akkor látom a módosítás hatását, de ha kilépek a böngészõbõl, és visszalépek, és nem veszem fel a moderátori jogaimat, akkor a változás nem jelenik meg, a módosítás elõtti állapotában lesz ott a hsz, amit módosítottam. Ha felveszem a mod jogaimat, akkor viszont látszanak a módosítások, amit az elõzõ moderálásom alkalmával csináltam. Próbáltam üríteni a cache-t, törölni a cookie-kat, próbáltam ie alól is, firefox alól is, de mindig ugyanaz van, szóval nem nálam van a hiba.

Ha viszont jön egy új hsz, akkor moderátori jogok felvétele nélkül is látszik a változás, amit az új hsz érkezése elõtt csináltam.

Szóval tulajdonképpen az van, hogy a hsz módosítások csak egy új hsz érkezése után lesznek láthatóak moderátori jogok nélkül.
bertino
de csak egy auto-motor vagy vmi hasonló nevezetû altopik kéne, ahova ezek tartoznának 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gladiator
vigyáztam, azért nem írta "f*szbát"...

Punker
a fejeseknek írj ne nekünk, és plz vigyázz a szádra.

Gladiator
Ezt nem hiszem el. Most már minden egyes autó típusnak is topikot akarnak nyitni. bannoljátok már õket a francba...

Shaman
megnyugtatlak IE alatt is volt ilyen....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Loál János
FF alatt nekem is elõfordul sokszor, IE alatt még soha, sazl...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sadist
Ez mitõl lehet?

Az aláírást néha széttördeli több sorba, de egy frissítés után visszaáll normálisra. És már nem elõször tapasztalom :S

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Palinko
nem rossz...
artschiatwork
copy/paste? utána meg elküldöd mail-ban? 😊

ffxi
Léccí a VICCEK topikban legyen olyan, hogy "elküldeni ismerõsnek"!!!!!

THX!!

Fákjúal!

ok, asszem megértettelek, azt írod, hogy egy skript ami mondjuk 800x600 fölötti méretnél kisebbre méretez automatikusan (jó ötlet <#eljen>)

én arra gondoltam elsõnek, hogy a felhasználó dönthessen a megjelenítés méretérõl, persze valószínû pont azok nem használnák akik 1600x1200-as képeket raknak be

tényleg.
ez yo.

tomsolo
ennél jobb az a megoldás amikor linkké alakítja a nagyobb képeket automatikusan...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

cSuwwi
nemérted...
nem thumbot generál, hanem javascripttel a letöltött nagyobb méretû képet kisebbre méretezi (a width és height-et csökkenti), de ugyanakkora marad.

sima javascript, nincs itt semmilyen jogi gond, van ingyenes megoldás is (meg amúgyis csak egy pársoros script, bárki megírja aki konyít a javascripthez vmit)

shit happens

az nem jó, mert a szervert lassítaná, és az összes képrõl úgyse tárolhatna kis képeket a fórum szervere (már ha erre gondolsz)
kivitelezhetetlen és jogi dolgokat is felvetne

szinte mindenkinek gyors a nete, pillanatok alatt letöltõdnek a képek
esztétikailag és praktikusság miatt lenne csak érdekes a dolog

Sadist
nék

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cSuwwi
ezzel mindössze annyi a baj, hogy IE alatt nemmûködik...
ill, mint vki mondta, attól még a mérete megmarad, ugyanolyan lassan tölti le
javascriptes megoldás kéne a képekre, pl. hasonló mint ami az imageshacken is van (meg sok helyen)

shit happens

Palinko
miért nyalnák,ha nem akarnak úgy sem adnak :-D
Gladiator
te nagyon nyalsz a mod címért<#rolleyes>

gnar killer
Csak ha nagyon kell, pl humoros és aranyos [:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Amse
és szerinted a moderátorok végigírogatják az összes topic feljéckódját?

Amse
de nem tolja szét a fórumot.

gnar killer
Elég a karbanartásba beírni egy style kódot amiben meg kell adni a méretet és ha attól nagyobb a kép akkor összehúzza méretét, de ha a kép megjelenítésére nyomunk akkor rendes méretben mutataja (lásd: Hogy néz ki az asztalod? topik)

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Sadist
Attól a kép mérete ugyan akkora maradna.

EvilDevil
az is egy megoldás.. de ha nem lövöm ki akkor folyamatosan tölt és azt írja nem vagyok bejelentkezve....

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

jogos. sry... <#vigyor3>

Amse
ff toicba kérdezd meg és akkor válaszolok 😊

srácok, tudtok valami megoldást arra, hogy a firefox (1.5) ne a végtelenségig töltögesse a fórum fõoldalt? (gondolom a cset ablak miatt...)
le lehet valahogy lõni azt a cset ablakot? nekem nem hiányozna...

Crem
Hosszú idõ után ez az elsõ okos és fontos ötlet!

Végre megszünne a "bocs a nagy képért de nekem ekkora a felbontásom c. mondat , majd egy 1600x1200 ronda kép figyel....

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Amse
jah, rákattanva meg bejönne a full nagyságú.

artschiatwork
támogatom, jó ötlet <#eljen>

képek linkelésénél hasznos lenne a "width=" opció, úgy mint html-nél
egy nagy kép nem borítaná be az egész fórumot

nyami
velem is ugyanez történt :o

Punker
találtam érdekes bugot frissítés után eltüntek a kedvenceim, aztán 2 perc múlva visszajöttek 😊

Pheel
Hja kérem! Észt nem tudunk biztosítani, csak keresőt. :-P

Na de off OFF! :-D
Pheel
Mégis utálnak elegen...
Sadist
Indulhatsz az év legkorrektebb és legtoleránsabb moderátora címért 😄

Palinko
hát az a cucc,hogy a kersõ sem mindég írja ki,néha több szavat kell próbálgatni,és tudjátok könnyebb témát nyitni,mint keresõt használni...

nekem nagyon sokat segít a keresõ,meg én eddig tudtam használni,mindent megtaláltam vele,amit akartam...
Pheel
Újabban kialakítottam magamban egy policyt, miszerint, ha nincs még 100 hozzászólása, illetve első nyitása, akkor nem büntetek. Persze néha eltérek ettől. Másokat nem tudom, mit csinálnak.
Törölni nem tud mindenki, pl én sem.
Pharaoh
jaaj, a Legújabb témák között is általában egy csomó át van húzva, lehet törölni kéne nem bezárni.

Gladiator
Amúgy azokat akik a figyelmeztetés ellenére idióta, vagy létezõ topikokat nyitnak miért nem kapnak büntipontot. Csomószor bemegyek ilyen "már-messzirõl-látom-hogy-nagyon-sötét-ember-nyitotta" topikba, be van zárva, linkelve a téma másik topikja, viszont a topiknyitó nem kapott büntit.

akyyy
a hozzászólás keresõben nem lehetne hogy két szóra keressen rá pontosan?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;