27327
  • Pheel
    Tanulmányozásra, hogy ne érezd azt egész életedben, hogy az egész világ ellened esküdött össze.
    Mellesleg a moderátorok egy fillért nem látnak a nagylelkű SMS adományodból.
  • Cat #13073
    szerintem meg gondolkozz azon, hogy mennyi értelme van "Acer TravelMate 2492NWLMi" néven topikot nyitni.
  • willis
    egyet nyitok az elmúlt hónapokban és aztis törlik. megjegyzem, hogy nem volt még ilyen topik!
    a büntetőpontokat viszont osztogatják, hogy megmutassák milyen hatalmuk van!
    itt is láthatjuk, hogy a hatalom nagy úr. de mire mennek vele, hisz belőlem élne amit én fizetek nekik SMS-el.
    ezért hamarosan "éhenhalnak"

Mi kéne, hogy mégjobb legyen? - egy kis odafigyelés gyerekek!!!
  • Sadist
    Ez még a legnagyobb jóindulattal sem gomb, hanem csak link... :|
  • Xing
    :D
  • Falconer
    LOL XD
  • Max7
    itt :)
  • Xing
    Jó de hol a gomb? Képet plx :D
  • Max7
    Feltűnő gomb a szótárhoz!
  • Xing
    Szerintem kéne egy feltűnőbb gomb a szótárhoz, mert nem találom az update óta. Meg tudná nekem mondani valaki hogy hol van?
  • Sadist
    biztos fícsör -.-
  • Shaman
    Nem tudom nektek előfordul-e,de nekem mostanság vagy 3-4-szer is,hogy belépek egy topikba,s egyetlen hozzászólást sem látok,ha rányomok a következő oldalra,akkor átugrik,s az ott lévő hozzászólások megjelennek,majd ha az első oldalra visszaklikkelek akkor már behozza az ott lévő hozzászólásokat is.
    Viszont ha írok valamit,s a MEHET-re nyomok,mikor megjelenik az üzenetem megint csak azt látom,mást nem....
  • maty190
    háát..
  • SHADOWEYES7
    és változik valami,hiába a sok okos hozzászólás állando hibák lépnek fel,nem akar menni a cset,stb.......lehet itt 30 000 hsz-is akkor is ez marad ami most van!!
  • Max7
    Nem messze járok tőlle én sem suliba és hát a nyilván színvonalas oldalán van rólla kép is! Szal ha 'St' szépen megkér akkor adok neki 1 hónap bannt és higyétek el törött 2 kézzel tuti nem fog topikot nyitni és ez nem 1 hétre szóló bann :D
  • nyamiag #13059
    ez a gyerek beteg
  • Met
    szerintem lehetne az egynap megnyitható topikok számát is limitálni 1-re, lásd
  • Ability
    Igen! Vagy pedig el lehetne gondolkozni egy olyan rendszeren, ahol muszáj a hozzászólásnál megadni egy véletlen generált kódot. Ez védene valamelyest a scriptek ellen is, és persze lassítja a szpemmelőket.

Meg nekem azzal is a tököm kivan, hogy vérPista láma, és tényleg nem szándékosan, de több topicba is generál egymás után 5-6 kommentet. Meg lehetne szabni, hogy a nem VIP fórumozok ne tudjanak hozzászólni újra, csak szerkeszteni. Egy szép kis üezenet felhívná figyelmüket amikor írni akarnak, hogy csak szerkesztésre van lehetőségük. Csak ugye itt van a nagy gond, hogy csak VIP tud editelni. Szerintem ráférne egy kis reform az SG-re. Igazából szerintem nem lenne hátrány, ha mindenki tudna szerkeszteni pl. 3 percig a komment után. A VIP tagoknak pedig valami nagyobb intervallum maradna, vagy korlátlan szerkesztési lehetőség. Vagy ott van egy másik lehetőség, hogy csak akkor tudjon editelni, ha az utolsó komment tőle van a topicban...
  • Borg
    Szvsz kiterjeszthetnénk a hozzászólás limitet minden nem-vip fórumozóra. Tehát 1-2 hozzászólás per perc max. Ennél többet úgysem irogat senki, hacsak nem szpemmel.
    És akkor máris nem 1200hsz per óránál vagyunk újregenként, hanem max 60-120.
  • bazza
    "...egy új fórumszabályzat is elég nagy %-át kiszűrné az ilyen jellegű problémáknak."

Ha már így a százalékokról volt szó, szerintem a regelők nagy % egyáltalán nem olvassa el a szabályzatot.
  • Match
    A kereső nem működik ha ékezetes karaktereket használok...
    (firefox 1.5 & 2.0)
  • Max7
    ~nem tud választadni a másik kérdésére~
  • Max7
    Nem számít a lényeg hogy beleugathat még ha nem is tud választ adni a másik válaszára és ez itt a lényeg! (asszem nem is tölle kérdeztem, hanem egy érintetől pl 'st'-től de ez sem számít)
  • Malakai
    Ő az ingyenes fórumról és a témákról beszélt, nem az sg fórumáról és a hozzászólásokról...
  • Sadist
    Nem elég, hogy kiemelheted az üzeneteidet ezzel a gagyi courierral? :|
  • Max7
    [coruier]Pl egy általános leirást ahova nem irhatnak, de a forum lényegét irja le, stb stb stb...[/courier]
  • bertino
    amint elárulod, ugyis mind1 lesz...
  • Max7
    Nem mind1 az neked?
  • bertino
    milyen témákat akarsz te ott kiemelni ?
  • Max7
    Lehet hogy nem jó helyre írom szal sorry érte!

Nem lehetne megoldani hogy az sg ingyes forumába is ki lehessen emelni témákat? :S
  • DanielT
    Rendszeres és most is ez van.
  • Punker
    délelött nekem jó volt.
  • bertino
    nálam is rengeteg a válaszidő az sgmailről :(
  • DanielT
    Nekem most sem jön be. Fél óra egy bejelentkezés másik fél óra egy levél megnyitása. Továbbküldés nem működik, így szopok keményen, mert az elsődleges mailem ez volt, de gyakorlatilag használhatatlan.
  • Punker
    nekem müxik a web része 95%-ban.
  • DanielT
    Sgmail fog működni valaha normálisan?
  • banok
    erre van remény???? :)
  • St
    semennyit. kötelező vállalás a partnerünk felé.
  • Max7
    Az idő minden sebet begyógyít! Én viszont érdeklődnék, hogy ez a teszveszes banner mennyit hoz az sg-nek? mert egy nyanvadt google-val többet keresne a fórum!
  • Borg
    Bizonyára van egy sorrend a tervezett fejlesztésekhez. Nem jó félredobni egy folyamatban lévő dolgot mások miatt. A lényeg, hogy legyen felvéve a fontos fejlesztések közé, méghozzá relatíve nagy prioritással. Addig meg lobby :)