27327
-
#13113 hát, nem is tudom St... Ha nem szeretnél uncsi mikulás lenni, akkor szerintem idén minimum 2 hónapot kéne kapnunk -
Dodo55 #13112 Karácsonykor szoktunk kapni, nem 1-én.
Szerintem idén is fogunk. -
#13111 karácsony még messze van...... -
#13110 sg: eddig minden évben kaptunk december 1 én vip jogot és gyultek a csillagok a nevunk mogott idén ez elmarad? :( olyan szép volt nézni a "rangokat" láttni lehetet ki hány éve tagja már a fórumotoknak...:) -
#13109 helyretettem, már megy -
#13108 nem tragédia, van még vagy nyolc tucat képfeltöltő a neten, ebből 2 tucat magyar :) -
#13107 az a baj h valamiért semilyen eof nem jön be nálam... :S -
#13106 annyira nem sűrgős... -
#13105 30napig ottmarad, ennyi idő alatt "meggyógyul" az sg-s is.
@buda: neide, bye. -
#13105 ok -
buda #13104 ez kemény nézzétek+: http://www.youtube.com/watch?v=r7lomdMrlS0 -
#13103 örülök, hogy valakinek még jó a humora, ma este :D
inkább így mondanám: szeretném itt látni az sg.hu-s galériámban, hogy a késöbbiekben is megtekinhetők legyenek. :) -
#13102 törölt hozzászólás -
#13101 akkor valamit tenni kéne...mert ezeregy kép vár feltöltésre ;) -
#13100 nálam sem jó!:( -
#13099 heló-heló
mi lehet a baj nálam? nem működik a galériámba való képfeltötés.. -
#13098 A kedvencek között lévő lezárt topic-okat is át lehetne húzni. -
#13097 'Ne vip nem vip alapján legyen a korlátozás hanem regisztráció idejéhet kötve!'
Szerintem meg nem a regisztráció ideje határozza meg, hogy valaki normálisan tud-e fórumozni. -
Cat 02 #13096 hhm ez hülyeség ··
hazajössz munkából és írnka pl 100 hozz szólás topikba és válaszolni akarsz akkor mindig várni kell :\ -
#13095 mi az ami változott azóta? -
#13094 nem lehetne legalább 160? -
#13093 Mert 250 nél sok volt a bug és így könnyeb volt megoldani mint kijavítani a hibát! -
#13092 Milyért lett kivéve a hsz-ek számainak megjelenítése gomb? Nagyon zavaró ez a 80 hsz/oldal a nekem megszokott 250 helyett -
Dodo55 #13091 Akyyy, szerintem ez egy védelem, más userinfojának megváltoztatása ellen.
Csak hát elég primitív, de ezáltal nagyon hatásos, túlságosan is ezek szerint.
Mert így képként, és linkként se lehet beszúrni.
Szerintem ezt a védelmet át kéne úgy írni, hogy ne a forumbeallitasok.péhápé-t szűrje ki, hanem a forumbeallitasok.péhápé? -t, mert paraméterezés nélkül ártalmatlan a forumbeallitasok.péhápé.
Azért írtam péhápé-t php helyett, mert php-nak írva nekem sem engedte.
Először azt hittem, hogy csak akkor szűr, ha ott van előtte az sg.hu, de ezek szerint nem. -
#13090 oda van írva, h mi okozza ez, gondoltam szólok, ha valaki segíteni akar valakinek pl hol kell logót betenni....
de neked itt is kötekedni kell.... gratulálok. -
#13089 És akkor nem VIPnek 15 topikban válaszolni 15 percbe telne? Mert most a büntiseknek úgy van. -
#13088 Fejlődött az SG motor, biztos hozzácsaptak egy alakfelismerő algoritmust :) -
#13087 Nézz be a html, php topikba, hogy ha valaki aktív és segít percenként röpködnek a postok! De tudnék mutatni még másik topikot ahol az aktivitás elég magas és a postolok 70% nem VIP! -
Borg #13086 Az a nagyon sokan az te vagy, ha jól látom :) Nincs több kérdésem.
A VIP funkcióhoz kötés legalább az SG-nek is jó lenne, pont. -
#13085 Ne vip nem vip alapján legyen a korlátozás hanem regisztráció idejéhet kötve! Mert nagyon sokan feleslegesnek tartják a VIP funkciót és nem fizetik be viszont őket kellemetlenül érintené ez a korlátozás! -
Borg #13084 A vipregek továbbra is csetelhetnek, úgysem ők szoktak általában tobzódni.
És a nem-vipregeknek is csak minimális korlátozás kellene, már az is sokat segít. -
#13083 www.sg.hu/forum beallitasok.php - csak ugye egybe -
#13082 itt a kép.
amúgy ez a viccek topikban lenne.
szerk: nah akkor csinálja ezt, ha a fórum beállítás - linkjét akarom beírni. de megnézem ie-ben is ezt csinálja e, de sztem igen.:S -
#13081 help. írnék egy topikba, és kijön az az oldal, mikor az üzenetem üres. ott a felkiáltójel, de helyette nem a szöveg, hanem egy köcsög szmájli:S teszek be képet minjdárt. -
#13080 ezt pedig mégis muszáj lesz megváltoztatni, úgy tűnik -
látom már régen linkeltem neked, igyekszem pótolni :D -
#13078 már többen felvetettük, de nem igazán érdekli a vezetőséget ez a probléma :D -
#13077 Nem értem miért probléma, ha a világon valaha is legyártott, vagy csak koncepcionálisan létező technikai kütyüjének külön-külön topic-ot nyitnak?!! ÉN ezt tényleg nem értem... AZ a párcsillió topic igazán elférne a NASA és a PENTAGON összevont szerverparkján is! :D -
#13076 azthiszem nem üzemelne sokáig az sg ha az smsekből tartaná el magát -
#13075 Hmm, az elküldött privátoknál nem lenne ésszerűbb, ha azt írná ki, hogy kinek küldtem, ahelyett, h kiírja, hogy én küldtem? :DD