27327
-
#13155 Szerintem lehetne újabb smiley... :O :P ;)
És nagyon okos és ötletes a dizájnozás! -
#13154 először nem értettem miről beszéltek, de ctrl+f5 után nekem is megjelent :) jó lett (y) -
#13153 szép a karácsonyi dizájn!!! -
#13152 megint nemlehet bejelentkezni?
(reklamáltak msn-en) -
#13151 szép a téli szkin <: -
#13150 wow ez a karácsonyi dizájn :) -
#13149 Nekem tetszik az ötlet! -
#13148 nem rossz-nem rossz...:)
Gondolok itt azokra, akik még soha nem voltak büntetve és nem tegnap lettek az SG-n reggelve!:P
Persze, lehet,jön Punker és bevág egy sárga felkiátójelet, hogy megoldja ezt a problémát!:D -
#13147 Sejtettem, hogy valaki bedobja ezt a poént!:D -
#13146 Opera 9.02 alatt ha a híreknél kattintok a hozzászólások között a "Válasz xy üzenetére" szövegre, akkor nem a megválaszolt kommentet hozza be, mint a fórumban, hanem a teljes oldalt újból.
Érdekes bug. -
#13145 arra várhatsz -
#13144 És csak négybetűs, C-vel kezdődő és m-el végződő nevű VIP-k kaphassanak igaz? :) -
#13143 ez férfi WC ikonja, nem? -
#13142 ott a korona -
#13141 [b]A sok büntetés mellett olyat nem lehetne bevezetni, hogy például: tisztességes, nagyrabecsült, büntetlen előéletű forumozó?
Például mint Sir Quno Jedi,Tomsolo jelei?:)
Minta ikon:
A felsorolás poén, de az ötletet komolyan gondoltam.
5év után adható!:DDDD -
#13140 aha, értem:)
akkor majd 24.-én megnézem:) -
Dodo55 #13139 Az SG-nek elég bonyolult a rendszere, sok régi kódot tartalmaz, amik mellett ott vannak az újabb dolgok, szóval nem olyan egyszerű átdesignolni.
Esetleg egy karácsonyi logo lesz, az szokott régebben is lenni. -
#13138 sztem kéne ide az sg-nek egy karácsonyi design...
nem unalmas, de mondjuk ilyenkor a legtöbb oldal design-et vált... és ez kissé fura (nekem), h itt nem változik... mondjuk már mindegy, hiszen lassan már elhagyjuk az ünnepeket... -
blackgamer #13137 éppen ott jött az ötlet, hogy a híreket/infókat amik a sok topicban megjelennek, cikként is lehetne leközölni
artschi: pontosan erre gondoltam -
#13136 szvsz ő külön zenei cikkekre, ajánlókra gondolt, mint a filmeknél. -
#13135 Zene fórum? -
blackgamer #13134 kösz de inkább megvárnám egy illetéves véleményét -
#13133 És akkor jöhetne az ezoterika, meg a lakberendezés is, sőt ha már azok is ittvannak, akkor hozzák a haverjukat, a szépségápolást...
Az informatikához, ami a fő profilja az SG-nek jobban kötődnek a filmek, mint a zenék. Ha filmes portál lenne, akkor ésszerű, mitöbb logikus lenne egy zenés szekció, de mivel nem, ezért nem.
SZVSZ persze. -
blackgamer #13132 Jó dolog lenne egy új, zenei rovat indítása itt SG-n!
Mivel van filmes, gondoltam ez is elférne és talán igény is lenne rá, mivel a magyar zenei portálok felhozatala igen gyér. -
#13131 lál:D:D:D -
#13130 Jó voltál újreg (Y)(Y)(Y) -
#13128 nem lehet a beállításoknál néhány adatot megadni (msn, honlap stb), egész pontosan megadni lehet, csak nem mentődik el. -
blackgamer #13127 Alul a keresőben nem lehet számra keresni! (olyan string-re amiben nincs betű)
ez kellemetlen dolog pl. 3Dmark topicban, ahol mások eredményeit szeretném megnézni egy adott típusra -
#13126 Szerintem ha belekötsz a "Borg kollektívába" még ma, akkor lehet, hogy nálad máris előfordul, csakhogy legyen rá példa, meg jöjjön a tanulság. :D -
#13125 És még a legkisebb esély sincs rá, hogy egyszer előfordul? Elnézést, nem tudtam, hogy jövőbe látó vagy -.- -
#13124 Te, én erről még nem is hallottam?! Meséljétek csak el, hogy tudok 5x5 büntipontot adni 1xrre! :D (persze szigorúan csak azért, hogy messze el tudjam kerülni a bugot, vagy valami ilyesmi...hihetően hangzik?!) :DDD -
Borg #13123 Ki is az, aki emiatt permbanra került úgy, hogy nem érdemelte meg?
Na látod. -
#13122 Ha valakinek előzőleg már volt 5-6 büntije és emiatt a bug miatt nem 3-at kap, hanem 5x3-at, az azért nem mindegy. Ahogy valaki írta már, permbant nem lehet már visszavonni...
Ennyi erővel el is lehetne törölni az egész büntipontos dolgot, és csak a ban és permban maradna. Elvégre minek szórakozni 1-2 büntiponttal, nemde? Úgyis csak az kapná, aki megérdemli... -
Borg #13121 És? Aki nem érdemli úgysem azt kap, hisz a visszavonás (is) működik.
Nem értem mit kell túllihegni ezt a témát. -
#13120 Támogatom. -
#13119 A büntiosztós buggal jó volna valamit csinálni, mert mostanában sok az azonnali permban. -
#13118 az a szuper autószimulátoros visszahatásos kabin? reggel töröltem a nascar topicból :) -
Dodo55 #13117 Ezt nagyon nem kellett volna, főleg ide nem... -
#13115 bant :D -
#13114 vagy mer rosszak voltunk virgács gyanánt lóf*szt se