27327
  • Benc16
    Szerintem lehetne újabb smiley... :O :P ;)

És nagyon okos és ötletes a dizájnozás!
  • BiG G
    először nem értettem miről beszéltek, de ctrl+f5 után nekem is megjelent :) jó lett (y)
  • CheAteR88 #13153
    szép a karácsonyi dizájn!!!
  • Amse
    megint nemlehet bejelentkezni?
    (reklamáltak msn-en)
  • gnar killer
    szép a téli szkin <:
  • artschi
    wow ez a karácsonyi dizájn :)
  • Krezga
    Nekem tetszik az ötlet!
  • Crem
    nem rossz-nem rossz...:)

Gondolok itt azokra, akik még soha nem voltak büntetve és nem tegnap lettek az SG-n reggelve!:P

Persze, lehet,jön Punker és bevág egy sárga felkiátójelet, hogy megoldja ezt a problémát!:D
  • Crem
    Sejtettem, hogy valaki bedobja ezt a poént!:D
  • Ability
    Opera 9.02 alatt ha a híreknél kattintok a hozzászólások között a "Válasz xy üzenetére" szövegre, akkor nem a megválaszolt kommentet hozza be, mint a fórumban, hanem a teljes oldalt újból.

Érdekes bug.
  • BiG G
    arra várhatsz
  • Sadist
    És csak négybetűs, C-vel kezdődő és m-el végződő nevű VIP-k kaphassanak igaz? :)
  • artschi
    ez férfi WC ikonja, nem?
  • akyyy
    ott a korona
  • Crem
    [b]A sok büntetés mellett olyat nem lehetne bevezetni, hogy például: tisztességes, nagyrabecsült, büntetlen előéletű forumozó?

Például mint Sir Quno Jedi,Tomsolo jelei?:)

Minta ikon:

A felsorolás poén, de az ötletet komolyan gondoltam.

5év után adható!:DDDD
  • PJack
    aha, értem:)
    akkor majd 24.-én megnézem:)
  • Dodo55
    Az SG-nek elég bonyolult a rendszere, sok régi kódot tartalmaz, amik mellett ott vannak az újabb dolgok, szóval nem olyan egyszerű átdesignolni.

Esetleg egy karácsonyi logo lesz, az szokott régebben is lenni.
  • PJack
    sztem kéne ide az sg-nek egy karácsonyi design...
    nem unalmas, de mondjuk ilyenkor a legtöbb oldal design-et vált... és ez kissé fura (nekem), h itt nem változik... mondjuk már mindegy, hiszen lassan már elhagyjuk az ünnepeket...
  • blackgamer
    éppen ott jött az ötlet, hogy a híreket/infókat amik a sok topicban megjelennek, cikként is lehetne leközölni
    artschi: pontosan erre gondoltam
  • artschi
    szvsz ő külön zenei cikkekre, ajánlókra gondolt, mint a filmeknél.
  • Pheel
    Zene fórum?
  • blackgamer
    kösz de inkább megvárnám egy illetéves véleményét
  • BiG G
    És akkor jöhetne az ezoterika, meg a lakberendezés is, sőt ha már azok is ittvannak, akkor hozzák a haverjukat, a szépségápolást...

Az informatikához, ami a fő profilja az SG-nek jobban kötődnek a filmek, mint a zenék. Ha filmes portál lenne, akkor ésszerű, mitöbb logikus lenne egy zenés szekció, de mivel nem, ezért nem.

SZVSZ persze.
  • blackgamer
    Jó dolog lenne egy új, zenei rovat indítása itt SG-n!
    Mivel van filmes, gondoltam ez is elférne és talán igény is lenne rá, mivel a magyar zenei portálok felhozatala igen gyér.
  • Gladiator
    lál:D:D:D
  • Sadist
    Jó voltál újreg (Y)(Y)(Y)
  • rushman
    nem lehet a beállításoknál néhány adatot megadni (msn, honlap stb), egész pontosan megadni lehet, csak nem mentődik el.
  • blackgamer
    Alul a keresőben nem lehet számra keresni! (olyan string-re amiben nincs betű)
    ez kellemetlen dolog pl. 3Dmark topicban, ahol mások eredményeit szeretném megnézni egy adott típusra
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem ha belekötsz a "Borg kollektívába" még ma, akkor lehet, hogy nálad máris előfordul, csakhogy legyen rá példa, meg jöjjön a tanulság. :D
  • Sadist
    És még a legkisebb esély sincs rá, hogy egyszer előfordul? Elnézést, nem tudtam, hogy jövőbe látó vagy -.-
  • Sir Quno Jedi
    Te, én erről még nem is hallottam?! Meséljétek csak el, hogy tudok 5x5 büntipontot adni 1xrre! :D (persze szigorúan csak azért, hogy messze el tudjam kerülni a bugot, vagy valami ilyesmi...hihetően hangzik?!) :DDD
  • Borg
    Ki is az, aki emiatt permbanra került úgy, hogy nem érdemelte meg?
    Na látod.
  • Sadist
    Ha valakinek előzőleg már volt 5-6 büntije és emiatt a bug miatt nem 3-at kap, hanem 5x3-at, az azért nem mindegy. Ahogy valaki írta már, permbant nem lehet már visszavonni...
    Ennyi erővel el is lehetne törölni az egész büntipontos dolgot, és csak a ban és permban maradna. Elvégre minek szórakozni 1-2 büntiponttal, nemde? Úgyis csak az kapná, aki megérdemli...
  • Borg
    És? Aki nem érdemli úgysem azt kap, hisz a visszavonás (is) működik.
    Nem értem mit kell túllihegni ezt a témát.
  • Pheel
    Támogatom.
  • Sadist
    A büntiosztós buggal jó volna valamit csinálni, mert mostanában sok az azonnali permban.
  • Met
    az a szuper autószimulátoros visszahatásos kabin? reggel töröltem a nascar topicból :)
  • Dodo55
    Ezt nagyon nem kellett volna, főleg ide nem...
  • Dying Soul
    bant :D
  • BiG G
    vagy mer rosszak voltunk virgács gyanánt lóf*szt se