Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika

Ami nem megy, nem kéne erõltetni... Foglalkozz szerintem más dolgokkal, inkább ne adj több tippet. <#wink>

Palinko
Életkor: 14 alatt
littleNorbi
Vmi reagálás ???

artschiatwork
ok 😊

Punker
amúgy meg ki van tiltva 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
2 év alatt 17 hozzászólást írt, és kitudja mikor volt utóljára aktív, lényegtelen.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschiatwork
littleNorbi
Lehetne még évforduló naptár, vagyis úgyanúgy ahogy van szülinap naptár is.Pl én 2004.7.02án regisztráltam és akkor lenne az évfordulóm...

igen, ezért nem is mondtam, h probléma, csak jó lenne:ð
Akos 001
Hát nálam eltüntek a kedvencek...
...aztán miután "visszajöttek" be akartam ide jönni,és azt írta,hogy nincs ilyen téma.Egyébként tényleg nagyon belassult😞

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

precision
ha arra gondolsz, hogy nagyon belassult akkor a válasz igen...legalábbis nálam most nagyon lassu 😞

Bazinga!

Akos 001
Borult a rendszer?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

vaaa
tabbed browsing?

hi

mert jól esne.........
azért, h lássam a favos totyikokat...
hen-tes
:o
miért is?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

a bal oldali menüsort lehetne állandóvá tenni? szal ha belépek egy totyikba, is lássam?😊
immovable
jah akkor sry...
úgy írtam, hogy nem olvastam vissza...
de most megkeresem...
Sadist
Ezerszer meg lett már dumálva, olvass vissza!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

akyyy
ez jó😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

immovable
"Mi kéne, hogy még jobb legyen?"
sztem több újabb szmájli!! szerintem...
Shaman
ez alapján legalább 10 topikot be lehetne zárni.
Sztem azt bízzuk az adott topikba járóknak. Engem nem zavar nem járok oda,aki meg odajár sztem beszéljen a házigazdával...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

The Hedgehog
már nem azért de ilyet amit pl ebben a topicban a háttérrel mûveltek nem szabadna engedni... legalább a stilizálást le kellene vmilyen szinten korlátozni a házigizdák számára

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

nyami
http://felirat.sg.hu/ o_O

akyyy
Opera Mivinvel próbáld, azzal igen jól be lehet hozni😊 (saját és gumis topicocat kivéve sajnos😞 )

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pheel
HTML képes böngészõvel igen, de használhatatlan és óriási forgalmat generál.
BADE
wapról el lehet érni a fórumot?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Sadist
Nagyon unatkozhattál hajnali fél 5-kor 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Met
én attól mentem a falnak, hogy nézem a topicot, na mondom beleírok, és sehol egy olyan, hogy hozzászól vagy valami
aztán látom, hogy egy hsz fejlécében ott az, hogy Új <#guluszem1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

cSuwwi
ki nem kényszerített hiba... a stat nyílván csak akkor frissül, ha oldalletöltést csinál, deha csak a cseten áll, akkor a 2 framet frissíti állandóan nem az egész oldalt, így nem frissíti a statot... logikus 😄

shit happens

franc0

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

DEXTER92
Csakhogy senki sem válaszolt semmilyen formában....

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

nxfn
dehogynem :|

FtranX
Az is röhejes, hogy a hwsw-n lecserélték a fórumszoftvert, erre kiderül, hogy az sem bír egy topicban pár ezer hozzászólásnál többet (chello topic MCMMXXIV....).

geri15
Attól hogy minden második nap megkérdezed még nem lesz hamarabb. Mellesleg ez egy sokadrangú dolog szerintem....

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Max7
Take it easy! nem kell kapkodni!

5let: ha már valaki vip és büntit kap lásd engem és két büntivel még megvan a vip joga és módosíthatja a hozászólását mert valamit nagyon elirt akkor azt ne 1-2 perc után tehesse meg!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

DEXTER92
Na akkor lesz vagy nem lesz ilyen hátteres dolog??

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

cSuwwi
nem rossz a ph fórum sem (a saját fejlesztésû cuccok mindig jobbak, sztem mint a tucatscriptek, tudják hogy mit tud). az aprós része elég felkapott, viszont ami ott gáz, (vagy legalábbis nem találtam meg) az az állandó bejelentkezés hiánya. utálom hogy állandóan logolni kell :C

shit happens

littleNorbi
Ez csak egy javaslat volt...

Kis-Bob
Pontosan tudom, hogy van ilyen most is. De ha még rangok is lennének, akkor meg végképp elfajulna. Ezt értettem alatta.

Én a prohardver fórumtól kapok hülyét, amikor egy évben egyszer valamiért használnom kell.
Tegnap pl az új topik gombot keresgétem negyed órán keresztül 😊
Bár nem vágom, mit is akartál leírni ezzel, de tényleg úgy gondolod, hogy ez most nincs meg?
Ha látnád mennyi "nyallerkodás" jön a mod levlistára, hogy itt meg ott õ lehessen a topikkiskirály, mert õ nyitotta, õ ott a májer stb..
Kis-Bob
Egy fórumon a fórumozókna egyenrangúnak kell lenniük,mert ha nem így lenne,akkor kicsinyes harcok kezdõdnének a feljebb jutásér, ami a fórum kárára válna. Az emberek nagyrésze nyallerkodna a fentebb állóknak, hogy elõre jusson, ami megnehezítené az objektív hozzászólásokat. Természetesen kellenek moderátorok, de õk már rendelkezésre állnak. A többi ember meg foglalkozzon a fórumokkal, írogasson sokat, HISZEN EZEK FÓRUMOK, ERRE VALÓK.

FtranX
egyetértek. Az index is sokkal jobb (átláthatóbb, praktikusabb) volt, amíg tavaly le nem cserélték a fórumszoftvert.

bertino
szerintem eléggé elfoglaltak így is 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

littleNorbi
Több dizájnt kéne csinálni, és akkor mindenki saját kénye-kedve szerint válogathat, és ezt is meg lehet hagyni...

desigo
azért örülök ha szépül
persze nem a lassú betöltés kárára
Akos 001
sirály,szürke lesz?😛

desigo
Jól bevált de akkor örökre így marad?

Ennek az lesz a vége,hogy majd amikor teljesen avult lesz akkor jön egy durva váltás
Folyamatosan kellene szépíteni szvsz 😊
St
egy fórumba nem a dizájnt bámulni jövünk, hanem fórumozni. az a fórum régen rossz, ahol csak a dizájn töltõdik, és nem az üzenetek...

mellesleg készül az sg új dizájnja, szakítunk ezzel a kicsit több mint 7 éves kék színnel. remélem nyárig felkerül.
desigo
Nem hiszem,hogy kellene az sgnek fizetni pár óra munkáért