Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
ha nem tetszik ragaszd le egy csík szigszalaggal.
EvilDevil
jó lenne ha a "VIP regisztrációd lejárt" felirat nem virítana pirossal a képernyõ sarkán, napokig... kicsit idegesítõ, másrészt attól mert mindig látom még nem fogok elõfizetni rá...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Max7
listázd fejel lefelé (fav mellet) majd vissza és no problem 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Judith
az Óvodai jelek topicba mért a #135. hozászolástól kezdõdik az elsõ hsz.?

cSuwwi
de pl. popupban ettõl még lehetne
csak a kedvencek, a topikokban meg egy linkes hivatkozás

jelentõsen nem lassítana sztem, mert csak kérésre jönne le, ill. nem kéne mindig a fõoldalra zarándokolni, hanem 1x-i letöltésre végig lehet minden megjelöltön járni.

shit happens

Értem. Köszönöm a választ😊
St
Ez jó ötlet, már nekem is eszembe jutott, az elõzõ layout váltás során volt is egy olyan verzió, amiben benne volt. A gond az vele, hogy a bookmark egy masszív SQL query sorozat, ami odabasz rendesen az SQL szervernek, ha mindenkinek megjelenne. Itt az sem megoldás, hogy csak a VIP-eknek, mivel több mint 1000 VIP van, és õk generálják bizony a lapletöltések jórészét.
pl ezt

de buta vagy...

valaki fejes: #9604 ?
bertino
aha, szal nem :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

St
ja, kb.
ollie
Programozd le, St biztos beleteszi. 😊))

bertino
egyébként a VIP logo méretét (nem a vizuálisat, hanem a fizikálisat) nem lehetne növelni picivel ? :S mittomén nem 16k, vagy mennyi, hanem mondjuk.... 20, 25 ?

bertino
cikkírásban is egy két helyen...

Palinko
szerintem nem kell
ja. gumiba hasznos lesz 😄

http://thenamelessphoto.com/

Akos 001
Be kéne építeni egy ellenõrzõ progit a helyesírásra.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Pheel
Pontosan ezt szokta csinálni az ilyen topicokkal az arra járó moderátor.
Lehet hogy csak én vagyok erre ideg de az olyan topickokat amiknek már a címe is helyesírási hibás szerintem rögtön törölni/javítani kéne, ez így olyan prolis.

Vagy csak én vagyok túl régimódi mert nem követem a "trendy-hogy-nem-tudok-magyarul-írni" vonalat. <#szomoru2>

köszi szépen!

St
annyi értelme van mint MSN-en, vagy IRC-en ugyanez, de egyébként ügyes program, gratula
Pheel
Szerintem beteges, de amúgy ügyesnek tartom és további sok lelkesedést kívánok ;-)
Nem tudom kellene-e SG-nek, de elkészült legújabb programom, ami a Winampban játszott dalt jeleníti meg aláírásodban. részletek itt...

Punker
addig örülj amíg nem kaptál reklám stb priviket számolatlanul.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

littleNorbi
Miért zaklatná ???Nem pedofil fórum ez...

Helyesírási hiba és sok elírás a hozzászólásokban: engem ez spec nem zavar, inkább a tartalmi részre gondoltam. Néha csak egy kicsit kéne átfogalmazni valamit, hogy az eseteleg ne tûnjön bunkónak vagy bántónak, vagy egyáltalán értelmes legyen. Ráadásul egy hosszabb hozzászólást elég kényelmetlen átolvasni ebben a kicsi ablakban, meg eleve nem is úgy ír az ember, hogy azt álandóan vissza olvassa. Na mindegy, egyszerûen elsõ hallásra fura, hogy megvan a technikai háttér hozzá és inkább sms-ekre mentek és így a fórumozók csak egy része használhatja. Ennyi erõvel lehetne pl a nagybetû használatért is pénzt kérni 😊 A külsõségeket, meg a tárhelyet még értem, de szerintem ezt kár...
Egyébként részemrõl ejtve a dolog, tudomásúl vettem bár továbbra is magas.

Max7
hogy ne zaklassa valaki privátban!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

littleNorbi
Ez miért fontos neked ???Ez sztem felesleges...

akyyy
VIP-seknek lehessen a beállításoknál olyat kérni, hogy ne lehessen kipipálni, ki mikor olvassaa el a privát üzeneteket, esetleg, azt hogy beállítva nem jeleníti meg hogy mikor látogattuk az fórumot , vagy mikor szoltunk utoljára hozzá egy topicba.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
Vannak más fejlesztések is: már nem lassul be esténként.
St
A véleményemet errõl Sadist fogalmazta meg a #9634 -ben.
Látom az Sg Ingyenes fórumokban az ip cím mellett az email cím is megjelenik a hsz-ek fejlécében. Csak ennyi újítás volt, vagy van más is?
littleNorbi
Ez jó ötle! <#eljen><#eljen><#eljen>

Sadist
Ha sóher vagy, akkor olvasd el többször a hozzászólásod, mielõtt elküldöd. Ha meg lusta vagy, de nem is akarsz égni a helyesírási hibáid miatt, akkor fizess VIP-et. Ilyen egyszerû.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Akos 001
inkább 2x meg kell gondolni hogy mit írsz.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

precision
volt már errõl korábban szó...a hsz szerkesztés a VIP -k privilégiuma marad...sajnos

Bazinga!

leveskocka
ez jo 5let
Szerintem a szerkesztésnek nem kéne fizetséghez kötöttnek lenni. Jobbak lennének tõle a hozzászólások, mivel az ember ha visszaolvasva úgy találja, hogy az úgy ahogy beírta hülyeség már nem fog plussz egyet hozzászólni, hogy ezt megmagyarázza. Viszont szerkesztéssal simán átfogalmazhatná. Mérlegelhetnétek nem nyernétek-e ezzel többet mint az esetleges, sms-ekbõl adódó bevételel. (a fórum maga biztos nyerne)

littleNorbi
Vannak jó ötleteim...

mukika
Ha te mondod... Ez már valamivel jobb ötlet volt. <#alien>

littleNorbi
Te meg ne gyere többet erre a fórumra !!!

EvilDevil
mi a bajod ezzel? nagyon jó a háttér... a besúgás amugy sem szép dolog..

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

precision
sg feature

Bazinga!

kaptam egy iylen pü-t:
Feladó:
Elküldve: 1970. 01. 01. 01:00
Tárgy:

ez normális eset? 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ivjoe
Ugyanhol? 😄 Most jöttem rá igazán, milyenjódolog, mert soktopic van felvéve a kedvencekbe és ez a fícsör nagyon rulez ilyenkor.
franc0
éppakartammondani, demondjuk életbenemhasználtam

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Laky
ezt úgy oldom meg, hogy FF-ben a görgõvel nyomok lá a linkre 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

cSuwwi
vajon hol látta? 😄

shit happens

precision
<#eljen>

Bazinga!

ivjoe
Kedvencek pop-upban is? Nemkéne mindig visszanézni a fórum fõoldalra.