27327
-
#13195 nem -
#13194 Házigazda le is zárhatná a topikját!? -
#13193 Ember, először is volt egy fejlesztési tipp, amire mondtak egy alternatívát, innentől a több házigazda mindössze egy kényelmi funkció lenne.
A nem normális emberek banolva lesznek előbb utóbb, úgy mint pl aki politizál illetve flame-el ebben a topicban...
Szerintem itt le is lehetne zárni a vitát, a többit majd az illetékesek eldöntik. -
1. Olvass vissza átlagban beszéltem nem a normális emberekről!
2. Tipikus tajparszat 1 éve vagy itt 1 hónapja vagy itt beszólás! Persze arra nem gondolsz hogy lehet másik reg is ami esetleg mondjuk 3 éves csak a cseszegetés miatt vált valaki nevet! De nem minthogyha az itt eltöltött idő tükrözné az iq-szintet bár nálad előfordulhat IQ-Fighterkém!
3. Érdekes senkit nem zavart eddig csak téged hogy más betűtipussal írok, hozzászoktam, van rá lehetőség, ha nem tetszik el lehet menni ahogy fletó bácsi mondta! (vagy tegyél ellene!)
-
#13191 De érdekes, America's Army topikban közös reg van beállítva házigazdaként és eddig semmi baj nem volt vele. Páran tudjuk a jelszót, ha valami olyan van, ami nem oda illik, azt töröljük. Így többen tudunk bannert cserélni, meg alcímet átírni, és még soha nem volt vita, hogy valaki olyat törölt, amit nem kellett volna. Ha meg a moderátorokat szépen megkéred, és elmagyarázod hogy mit szeretnél, akkor biztos vagyok benne, hogy egy három napos reget is beraknak házigazdának.
De te nyílván jobban tudsz mindent, hisz már több mint egy éve itt vagy, és még különböző betűtípussal is írsz, mint a többiek :o -
#13190 Semmivel sőt csak vita tárgyát képezi! Ugyanis pár ember között megy majd a vita hogy ki mit miért törölt!
Amúgy meg házigazda jogot nem fognak adni egy 3 napos regnévre! -
#13189 Egyéb népi okosságok? :c -
#13188 Túros, és nem túrós. Meg ha most ketten házigazdák az mivel jobb? Gondolkodj mielőtt butaságokat beszélsz :| -
#13187 Közös lónak túrós a háta! -
#13186 AZt majd én is szeretném lehet... -
#13185 Jah, csináltok egy közös reget, aztán megkéritek az egyik moderátort, hogy rakja át a házigazda jogot a közös accra. -
#13184 St, az megoldható, hogy egy topicnak több házigazdája legyen? -
blackgamer #13183 És tudnál St nekünk egy fullscreenre kirakható forumchat_engine.php-t készíteni?
Nagyon sokat segítene, mert a kis ablaktól már megvakulok. -
#13182 Ajandek VIPt nem kapunk? o.O
-
#13181 Jah értem! -
#13180 Vót, buták szétcseszték vele az egész csetet, ezért ki lett véve. -
blackgamer #13179 értem, köszi szépen a választ! -
#13178 És azt meg lehetne csinálni hogy ott is legyen smiley? -
#13177 nem irc, ez egy webes chat, nem lehet hozzá kívülről kapcsolódni -
#13176 Akkor már 2-en vagyunk :) -
blackgamer #13175 azért kérdezem itt -
#13174 Már én is kérdeztem, meg találtam egy topikot amibe le van irva (3éves hozzászólásban) de az már nem mükszik :( -
blackgamer #13173 A főoldali chat hogyan érhető el kliens programmal?
Mi az irc szerver címe és milyen szoba?
Kényelmesebben lehetne beszélgetni! -
#13172 thx :) -
#13171 ez érdekes tényleg:D -
#13170 nohát, mit vettem észre tök véletlenül.
ugye a bal felső sarokban ott az SG logó, amire ha kattintunk, akkor bejön a kezdőlap. viszont ha az S és a G betű tetejére kattintanánk véletlenül, akkor nem jön be, mert oda nincs linkelve vagy micsinálva a kezdőlap:) -
#13169 és tényleg... -
#13168 ajándék vip idén nem lesz? -
#13167 Itt a "Változások napló" nem érhető el! -
#13166 büntetőpont lista firefox alatt jobbra szétcsúszik -
#13165 firefoxban is -
#13164 Frissíteni kéne! CTRL+F5 IE-ben. -
#13163 cstek
az gáz ha nekem alap maradT a dizájn? -
#13162 Háttérzenére gondolsz? :P -
#13161 ????? -
Borg #13160 Most úgyis olyan trendy nőklapjás lett az SG. Szal jöhet a zene részleg is :Do -
#13159 Akkor már csak én vagyok itt egyedűl szűz?:DDDDDDDDD
Más: Régebben felvetettem azt, hogy a szmájlok közé nem lehetne 1-2 hasznos .gif-et betenni. pl:
Ha esetleg ST erretéved, gondolom megemlítem, hátha akkor nem látta.
-
#13158 karácsonyi hangulat rulez:)
kellemes ünnepeket mindenkinek! -
#13157 Én már voltam bűntetve, mivel önbüntetőponttal fegyelmeztem magamat. -
#13156 És én tudnék is leeht ajánlani!