Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
ez már régóta nem igaz, most sok tartalékunk van cpu idõ téren.
azért van lent, mert fent a jelenlegi dizájnban nemigazán van helye. új fórumlayout kell hozzá
Flamaster
Értem én a problémát, de ugye szerinted is ez viccesen hangzik!<#nevetes1>
Ennyi erõvel akkor nem is kellene berakni!
Vagy oda kellene írni, hogy "Ritkán használd csak mert megfingatja a servert"<#vigyor0>
Amugy további jó munkát a webes fejlesztõknek, és ha lehetõségetek lesz ennek a problémának az orvoslására a közeljövõben, az igazán pozitiv lenne és sokan hálásak lennének <#lookaround>.
Peace!

Amúgy most sem "hiba" folytán van alul, hanem teljesítménygondok miatt.
Ha felül van, akkor jóval többen használnák, ami megfingatná rendesen a szervert 😉
Flamaster
Köszönöm a választ.
Remélem hamarosan látni fogjuk, a következõ dizájnt.

St
igazad van, tisztában vagyunk ezzel, a következõ dizájnban már valószínûleg felül lesz.
bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Flamaster
Elnézést kérek.Valóban nem volt egyértelmû a kér(d)és.
Dichter ráhibázott a lényegre.
Az a gond, hogy sokan nem is keresik a "Keresõt" mert nincs látható helyen, ezért sokan nem is tudják, hogy létezik, mivel nem mindenki olvassa végig a hozzászólásokat a lap aljáig.
Ezáltal sok értelmetlen, felesleges és dupla postokkal telitõdik meg az igy is több oldalszámú topic.
Tehát erre kellen egy józan megoldás.
Magyarán ha a "Keresés" közvetlenül a banner alá kerülne a topicokban, az sokkal praktikusabb lenne(és talán a modoknak is kevesebb gondjuk lenne a flamerekkel)
Nekünk meg a lamerekkel.
Peace.

Dichter
Szerintem az, hogy a keresés nem a lap tetején, hanem az alján található.

Ch_Slater
ohh, értem. kösz a választ.
végülis a hozzászólásra ugrás funkcióval eljutottam oda..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

St
ez egy hiba, amely a lap cache algoritmusával van összefüggésben abban az esetben, ha 80 hozzászólásnál több megjelenését engedélyezted
Ch_Slater
Helo.
Miért van az, hogy mondjuk a lap alján az utolsó hozzászólás #2709, rákattintok a "Következõ(2)" linkre, és a következõ lapon az elsõ hozzászólás #2558? Azaz kimarad ~150db. És nekem pont onnan kellene valami...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Pheel
Tulajdonképpen mi is a problémád? Számomra nem derült ki sajnos.
Max7
az ugrás a #xxxx-edik hozászóláshoz! tehát nem csak szóra keresrá hanem hozzászólásszámra is! szal nem alaphiba! a töbiekel meg ne foglalkozz itt csak ezt kaphatod semmi mást!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

geri15
Miért is alaphiba? <#smile>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

nyami

tomsolo
LOÁL!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Flamaster
Üdv minden moderátornak és webszakértõnek!
Kihez forduljak ehhez a nem hülye kérdéssel?
Miért van a lap alján a kiba****** "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" opció?
Alaphiba.Sorry, de orvosolni kellene valahogy!

RaZoK
ez mi ?

már 7 napja kivan írva, hogy lejárt a vipem ? :S

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

St
ha nem tetszik ragaszd le egy csík szigszalaggal.
EvilDevil
jó lenne ha a "VIP regisztrációd lejárt" felirat nem virítana pirossal a képernyõ sarkán, napokig... kicsit idegesítõ, másrészt attól mert mindig látom még nem fogok elõfizetni rá...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

Max7
listázd fejel lefelé (fav mellet) majd vissza és no problem 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Judith
az Óvodai jelek topicba mért a #135. hozászolástól kezdõdik az elsõ hsz.?

cSuwwi
de pl. popupban ettõl még lehetne
csak a kedvencek, a topikokban meg egy linkes hivatkozás

jelentõsen nem lassítana sztem, mert csak kérésre jönne le, ill. nem kéne mindig a fõoldalra zarándokolni, hanem 1x-i letöltésre végig lehet minden megjelöltön járni.

shit happens

Értem. Köszönöm a választ😊
St
Ez jó ötlet, már nekem is eszembe jutott, az elõzõ layout váltás során volt is egy olyan verzió, amiben benne volt. A gond az vele, hogy a bookmark egy masszív SQL query sorozat, ami odabasz rendesen az SQL szervernek, ha mindenkinek megjelenne. Itt az sem megoldás, hogy csak a VIP-eknek, mivel több mint 1000 VIP van, és õk generálják bizony a lapletöltések jórészét.
pl ezt

de buta vagy...

valaki fejes: #9604 ?
bertino
aha, szal nem :\

St
ja, kb.
ollie
Programozd le, St biztos beleteszi. 😊))

bertino
egyébként a VIP logo méretét (nem a vizuálisat, hanem a fizikálisat) nem lehetne növelni picivel ? :S mittomén nem 16k, vagy mennyi, hanem mondjuk.... 20, 25 ?

bertino
cikkírásban is egy két helyen...

Palinko
szerintem nem kell
ja. gumiba hasznos lesz 😄

http://thenamelessphoto.com/

Akos 001
Be kéne építeni egy ellenõrzõ progit a helyesírásra.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Pheel
Pontosan ezt szokta csinálni az ilyen topicokkal az arra járó moderátor.
Lehet hogy csak én vagyok erre ideg de az olyan topickokat amiknek már a címe is helyesírási hibás szerintem rögtön törölni/javítani kéne, ez így olyan prolis.

Vagy csak én vagyok túl régimódi mert nem követem a "trendy-hogy-nem-tudok-magyarul-írni" vonalat. <#szomoru2>

köszi szépen!

St
annyi értelme van mint MSN-en, vagy IRC-en ugyanez, de egyébként ügyes program, gratula
Pheel
Szerintem beteges, de amúgy ügyesnek tartom és további sok lelkesedést kívánok ;-)
Nem tudom kellene-e SG-nek, de elkészült legújabb programom, ami a Winampban játszott dalt jeleníti meg aláírásodban. részletek itt...

Punker
addig örülj amíg nem kaptál reklám stb priviket számolatlanul.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

littleNorbi
Miért zaklatná ???Nem pedofil fórum ez...

Helyesírási hiba és sok elírás a hozzászólásokban: engem ez spec nem zavar, inkább a tartalmi részre gondoltam. Néha csak egy kicsit kéne átfogalmazni valamit, hogy az eseteleg ne tûnjön bunkónak vagy bántónak, vagy egyáltalán értelmes legyen. Ráadásul egy hosszabb hozzászólást elég kényelmetlen átolvasni ebben a kicsi ablakban, meg eleve nem is úgy ír az ember, hogy azt álandóan vissza olvassa. Na mindegy, egyszerûen elsõ hallásra fura, hogy megvan a technikai háttér hozzá és inkább sms-ekre mentek és így a fórumozók csak egy része használhatja. Ennyi erõvel lehetne pl a nagybetû használatért is pénzt kérni 😊 A külsõségeket, meg a tárhelyet még értem, de szerintem ezt kár...
Egyébként részemrõl ejtve a dolog, tudomásúl vettem bár továbbra is magas.

Max7
hogy ne zaklassa valaki privátban!

littleNorbi
Ez miért fontos neked ???Ez sztem felesleges...

akyyy
VIP-seknek lehessen a beállításoknál olyat kérni, hogy ne lehessen kipipálni, ki mikor olvassaa el a privát üzeneteket, esetleg, azt hogy beállítva nem jeleníti meg hogy mikor látogattuk az fórumot , vagy mikor szoltunk utoljára hozzá egy topicba.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

St
Vannak más fejlesztések is: már nem lassul be esténként.
St
A véleményemet errõl Sadist fogalmazta meg a #9634 -ben.
Látom az Sg Ingyenes fórumokban az ip cím mellett az email cím is megjelenik a hsz-ek fejlécében. Csak ennyi újítás volt, vagy van más is?