Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Szerintem nincs letiltva az SG-n, csak a képfeltöltés.hu-n a hotlinkelés.... :|w
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Szal csak azért gondoltam.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ezzel kodecprobléma kiszûrve, valamint améretét is figyelembe lehet venni
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
jó lenne,ha nem szólnál mindenbe bele.
és ez a bug a saját topicnál jön elõ
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
biztos bug,volt hogy kijelentkezett amikor belementem egy topikba:I
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Irni akartam egy hsz.-ást és ezt írta ki:
Ez mér van?
aztán visszalépek azt kidob az sg-rõl.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Esetleg egy képet kapunk?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
azért van lent, mert fent a jelenlegi dizájnban nemigazán van helye. új fórumlayout kell hozzá
Ennyi erõvel akkor nem is kellene berakni!
Vagy oda kellene írni, hogy "Ritkán használd csak mert megfingatja a servert"<#vigyor0>#vigyor0>
Amugy további jó munkát a webes fejlesztõknek, és ha lehetõségetek lesz ennek a problémának az orvoslására a közeljövõben, az igazán pozitiv lenne és sokan hálásak lennének <#lookaround>#lookaround>.
Peace!
Ha felül van, akkor jóval többen használnák, ami megfingatná rendesen a szervert 😉
Dichter ráhibázott a lényegre.
Az a gond, hogy sokan nem is keresik a "Keresõt" mert nincs látható helyen, ezért sokan nem is tudják, hogy létezik, mivel nem mindenki olvassa végig a hozzászólásokat a lap aljáig.
Ezáltal sok értelmetlen, felesleges és dupla postokkal telitõdik meg az igy is több oldalszámú topic.
Tehát erre kellen egy józan megoldás.
Magyarán ha a "Keresés" közvetlenül a banner alá kerülne a topicokban, az sokkal praktikusabb lenne(és talán a modoknak is kevesebb gondjuk lenne a flamerekkel)
Nekünk meg a lamerekkel.
Peace.
végülis a hozzászólásra ugrás funkcióval eljutottam oda..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Miért van az, hogy mondjuk a lap alján az utolsó hozzászólás #2709, rákattintok a "Következõ(2)" linkre, és a következõ lapon az elsõ hozzászólás #2558? Azaz kimarad ~150db. És nekem pont onnan kellene valami...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Kihez forduljak ehhez a nem hülye kérdéssel?
Miért van a lap alján a kiba****** "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" opció?
Alaphiba.Sorry, de orvosolni kellene valahogy!