Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

St
nem törlõdik
St
korlátlan
Max7
az korlátlan! nincs megszabva (szerintem mivel egy egyszerû fájlfeltöltésrõl van szó) engem inkább az érdekelne hogy látom hónapokra bontjátok! valami idõ után ezek törlõdnek vagy ugyan úgy megmaradnak? :S

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Pheel
Az egy kép mérete oda van, de az összes (egy ember által feltöltött) kép által foglalt terület maximális méretére kérdeztem. Az is?
Lazarus
Itt az enyém 😊 iaro.srv.hu
bocsa szpemmelésért
geri15
Soha nem aggódtam 😊 Egyébként honnan ez a nagy felbuzulás? Esetleg tett érte valamit, vagy csak a'la natur spontán jött az ötlet?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

hmhm
még kismillió képfeltöltõs oldal van, vagy kb 5 perc alatt csinálsz egyet magadnak.. , jogos a letiltás <#eljen>

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

St
Ne aggódj, több nagy fórum is tiltani fogja napokon belül...

geri15
Érdekes meglátás. Mindenesetre annyit hozzáfûznék hogy még rengeteg fórum van az SG-n kívül is, és a legnépszerûbb (magyar) képhosztoló akkor is a képfeltöltés.hu marad, ennek ellenére dícséretes kezdeményezés.

St
ez a képfeltöltés tavaly szeptember óta ott van.
limit oda van írva.
Pheel
Na így már okés. Limit?
St
képfeltöltés az SG-n. észrevetted már?

ha egy kép 200k-nál nagyobb (VIP), akkor inkább ne szúrd be.
Pheel
Erõs méretbeli eltérésekrõl tudok beszámolni.
artschiatwork
saját galéria? <#smile>

Pheel
Helyette valami alternatívát is tudsz mondani vagy csak nincs és kész?
Érthetõ, tudtam, hogy ez lesz az oka...

St
stratégiai okokból lett letiltva. egy ilyen kis cégecske ne nõjjön fel rajtunk és a többi fórumon.
Loál János
De bizony, tegnap délután óta.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

geri15
hmz? o_O
Szerintem nincs letiltva az SG-n, csak a képfeltöltés.hu-n a hotlinkelés.... :|w

Lazarus
Haligali! Csak érdeklõdnék hogy miért lett letiltva a képfeltöltés.hu <#confused>
Max7
please st helpignel! http://www.sg.hu/listazas.php3?id=949273730 itt valamit nagyon elcsesztem! elvieg amit beraktam headert az eddig müködött most egy linkel bõvült a dolog frisítettem és a karbantartás felkerül az egész mindenség fölé és ha ráklikelek nem tudom ujra berakni a kódot mert nincs elküld gomb! ráadásul a topikot is szétbaszta 😞 please help nem direkt volt <#rinya>

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Akos 001
Nekem olyan volt,hogy berakták a kijelentkezés linkjét a topikba (képként).
Szal csak azért gondoltam.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

akyyy
valami olyasmi feltöltési módszer kéne, mint acoolon volt/van, valami flashes cucc, és egy kódbeszúrással akár egy topicba le is lehetne játszani😊
ezzel kodecprobléma kiszûrve, valamint améretét is figyelembe lehet venni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

leveskocka
kosz.epp a minap jutott eszembe,egy temahoz jo lett volna egy kis 2megas video.nekem sok idom van adjak?<#vigyor3>
St
ez jó ötlet, már régóta fent van a to-do listán, csak még idõm nem volt rá.

Gabesz amd64
Még mindig nem jó!
jó lenne,ha nem szólnál mindenbe bele.

és ez a bug a saját topicnál jön elõ

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Akos 001
de most megy😄
biztos bug,volt hogy kijelentkezett amikor belementem egy topikba:I

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Gabesz amd64
Hi!

Irni akartam egy hsz.-ást és ezt írta ki:

Ez mér van?
aztán visszalépek azt kidob az sg-rõl.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Ez nem webtárhely, ilyesmire a fórum szempontjából semmi szükség.
Dying Soul
Inkább mindenféle adatnak

leveskocka
van 50Mb tarterulet kepeknek.jo lenne,ha pl.10Mb - ot ebbol lehetne kisebb videok feltoltesere,megosztasara hasznalni.
Crem
mikor látjuk az új dizájnt?😊
Esetleg egy képet kapunk?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

St
ez már régóta nem igaz, most sok tartalékunk van cpu idõ téren.
azért van lent, mert fent a jelenlegi dizájnban nemigazán van helye. új fórumlayout kell hozzá
Flamaster
Értem én a problémát, de ugye szerinted is ez viccesen hangzik!<#nevetes1>
Ennyi erõvel akkor nem is kellene berakni!
Vagy oda kellene írni, hogy "Ritkán használd csak mert megfingatja a servert"<#vigyor0>
Amugy további jó munkát a webes fejlesztõknek, és ha lehetõségetek lesz ennek a problémának az orvoslására a közeljövõben, az igazán pozitiv lenne és sokan hálásak lennének <#lookaround>.
Peace!

Amúgy most sem "hiba" folytán van alul, hanem teljesítménygondok miatt.
Ha felül van, akkor jóval többen használnák, ami megfingatná rendesen a szervert 😉
Flamaster
Köszönöm a választ.
Remélem hamarosan látni fogjuk, a következõ dizájnt.

St
igazad van, tisztában vagyunk ezzel, a következõ dizájnban már valószínûleg felül lesz.
bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Flamaster
Elnézést kérek.Valóban nem volt egyértelmû a kér(d)és.
Dichter ráhibázott a lényegre.
Az a gond, hogy sokan nem is keresik a "Keresõt" mert nincs látható helyen, ezért sokan nem is tudják, hogy létezik, mivel nem mindenki olvassa végig a hozzászólásokat a lap aljáig.
Ezáltal sok értelmetlen, felesleges és dupla postokkal telitõdik meg az igy is több oldalszámú topic.
Tehát erre kellen egy józan megoldás.
Magyarán ha a "Keresés" közvetlenül a banner alá kerülne a topicokban, az sokkal praktikusabb lenne(és talán a modoknak is kevesebb gondjuk lenne a flamerekkel)
Nekünk meg a lamerekkel.
Peace.

Dichter
Szerintem az, hogy a keresés nem a lap tetején, hanem az alján található.

Ch_Slater
ohh, értem. kösz a választ.
végülis a hozzászólásra ugrás funkcióval eljutottam oda..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

St
ez egy hiba, amely a lap cache algoritmusával van összefüggésben abban az esetben, ha 80 hozzászólásnál több megjelenését engedélyezted
Ch_Slater
Helo.
Miért van az, hogy mondjuk a lap alján az utolsó hozzászólás #2709, rákattintok a "Következõ(2)" linkre, és a következõ lapon az elsõ hozzászólás #2558? Azaz kimarad ~150db. És nekem pont onnan kellene valami...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Pheel
Tulajdonképpen mi is a problémád? Számomra nem derült ki sajnos.
Max7
az ugrás a #xxxx-edik hozászóláshoz! tehát nem csak szóra keresrá hanem hozzászólásszámra is! szal nem alaphiba! a töbiekel meg ne foglalkozz itt csak ezt kaphatod semmi mást!

geri15
Miért is alaphiba? <#smile>

nyami

tomsolo
LOÁL!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Flamaster
Üdv minden moderátornak és webszakértõnek!
Kihez forduljak ehhez a nem hülye kérdéssel?
Miért van a lap alján a kiba****** "Keresés a témában, vagy ugrás # -re:" opció?
Alaphiba.Sorry, de orvosolni kellene valahogy!

RaZoK
ez mi ?

már 7 napja kivan írva, hogy lejárt a vipem ? :S

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?